سلام دوستان
خسته نباشید
لطفا در صورت امکان بفرمائید :
منابع کارشناسی ارشد رشته معماری در گرایش های مختلف (سراسری و آزاد ) چی هستند؟
با سپاس فراوان @};-
Printable View
سلام دوستان
خسته نباشید
لطفا در صورت امکان بفرمائید :
منابع کارشناسی ارشد رشته معماری در گرایش های مختلف (سراسری و آزاد ) چی هستند؟
با سپاس فراوان @};-
سلام,
اگه منظورتون رشته بیوتکنولوژی بود, این رشته در مقطع کارشناسی ارشد به نام بیوتکنولوژی کشاورزی و بیوتکنولوژی پزشکی در مقطع دکتری در ایران وجود دارد, منابع کنکور ارشد برای بیوتکنولوژی کشاورزی, ژنتیک, زبان, فیزیولوژی گیاهی, اصول اصلاح نباتات, بیوشیمیه.اکثر دانشگاه ها این رشته رو دارن, در ضمن خودمم ارشد بیوتکنولوزی کشاورزی ام.
وای حدا یعنی الان کارت اعتباری رو دیگه نمیفروشن ؟نقل قول:
چرا هنوز هم میفروشن.نقل قول:
تا ۲۵ آبان که آخرین روز ثبت نام هست کارتهای اعتباری هم فروخته میشه.:20:
معاون سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به پايان مهلت ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد در ساعت 24 روز سهشنبه 24 آبان ماه، گفت: سايت ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد از ساعت 24 امشب بسته ميشود. :18:
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان شركت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1391 و المپياد علمي دانشجويي كشور ميرساند كه ثبت نام براي شركت در آزمون مذكور ازطريق اينترنت از روز سه شنبه 17/8/90 آغاز و تا ساعت 24 روز چهارشنبه 25/8/90 پايان ميپذيرد. لذا كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام كه داراي شرايط عمومي واختصاصي ذيل ميباشند، ميتوانند در آزمون مذكور ثبت نام و شركت نمايند.کد:http://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=19&nid=8183
:18::18:کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=2&id=1127
توی خود سایت سنجش که زده فردا شب رو هم فرصت هست.
چقدر اینا با هم هماهنگ هستن.:31:
من که ثبت نام کردم تا دردسر نداشته باشم.
سلام
این فرم معدل رو باید چکار کنیم, من فردا میخوام ببرمش تاییدش کنن. بعدش باید اسکنش کنیم؟
نمیدونم چرا جمله های دفترچه اینقدر برام گنگه!
توی اخبار ۲۱:۰۰ اعلام کرد که فردا شب آخرین مهلت برای ثبت نام کنکور ارشده.
اون برگه تایید معدل برای موقعی که انشاالله قبول شدی و میخوای بری ثبت نام به دردت میخوره.اما اگه داری میری دانشگاه بده برات مهرش کنن.:46:نقل قول:
نیازی به اسکن کردن هم نداره.
می خواستم منابع معتبر برای کارشناسی ارشد مدیریت دولتی را بهم معرفی کنید. با تشکر
نقل قول:نقل قول:
دوستان برای درخواست منابع تاپیک جداگانه وجود داره
چه بسا منابعی که شما لازم دارید قبلا قرار داده شده باشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با تشکر
یکی از دوستای من ثبت نام کرده و یک رشته رو به عنوان رشته اصلی و یک رشته رو هم به عنوان رشته شناور انتخاب کرده.
یه کارت علاقمندی هم خریده.
حالا میخواد بدونه که این کارت اعتباری علاقمندی که خریده گزینش دانشگاههای پیام نور و غیر انتفاعی برای رشته اصلیش حساب میشه یا برای اصلی و شناور.
کارت اصلی و شناور هر دو یکی هستن, با یکیشون ثبت نام رو شروع کنه.
بعد مرحله آخر ثبت نام اگه گزینه پیام نور و شناور رو حین پر کردن فرماها انتخاب کرده باشی شماره پرونده و رمزشونو ازت میخواد.
برای پیام نور هم اگه رتبه دوستت برای روزانه و شبانه مجاز نشه میره تو فاز پیام نور که شاید اینجا مجاز شه.
پیام نو برای هر دو رشته اصلی و شناور حساب میکنن.
ثبت نام دوره کارشناسی ارشد هم تا روز شنبه به تاریخ ۸/۲۸ تمدید شد.
امروز 28 آبان هست...هیج جا کارت اعتباری پیدا نمیشه...سازمان سنجش هم لینک خرید اینترنتی رو بر داشته...حالا چیکار کنم؟؟؟:41:
کسی کارت اعتباری اضافه نداره؟؟
خریداریم.
:41:
این آخرین خبری هست که سازمان سنجش برای داوطلبان اعلام کرده و توی صفحه اصلی سایت هم قابل مشاهده است:
داوطلبان گرامی برای خرید اینترنتی کارت اعتباری و ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 1391 تا پایان زمان ویرایش یعنی ساعت 24روز سه شنبه مورخ 90/09/01نیز می توانند اقدام نمایند.
من امتحان کردم میشه کارت رو خرید اما فعلا سرعت سایت سنجش فوق العاده پایین اومده و یه مقدار دیر باز میشه و برای همین شاید فرآیند خرید چندین باری به مشکل بخوره تا انجام بشه.
اما شما میتونی فردا برای خرید و ثبت نام اقدام کنی که کمتر اعصاب خردی داشته باشی:20:
سلامنقل قول:
همیشه برام سوال بوده چرا می زاریم لحظه آخر ....
با سلام
من لیسانس اموزش زبان دارم
به تازگی تصمیم گرفتم ارشد را حقوق بخونم
ایا میتونم ارشد را حقوق بخونم؟؟
منابع ارشدرا به من معرفی کنید و کدام شاخه حقوق بهتر هست؟؟؟
چقدر پیش نیاز باید بگزروم؟؟؟
سلام
برای یه آشنایی دنبال منابع ارشد مترجمی زبان هستم.
کسی میدونه منابع اش چه کتبی هستند؟ و یا حتی جزوه.
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره هرچند کم در اختیار من بزاره.ممنون
بچه ها کسی که دانشجو کارشناسی ترم های آخر باشه و بخواد تو کنکور ارشد آزاد شرکت کنه باید برای نظام وظیفه کدوم مورد رو وارد کنه : ( البته این عکس واسه دفترچه سال 90 هست )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یکی جواب منو لطفا بده
نقل قول:نقل قول:
شما کد 8 رو بزنید
البته در دفترچه امسال ممکنه بند جدیدی اضافه بشه
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام خبر آغاز ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد این دانشگاه از روز چهارشنبه هفته جاری اعلام کرد که مبلغ خرید کارت اعتباری آزمون 33 هزار تومان است.
عبدالله سجادی جاغرق در گفتگو با مهر با اعلام این خبر اضافه کرد: داوطلبان شرکت در کنکور کارشناسی ارشد 91دانشگاه آزاد اسلامی از روز چهارشنبه 5 بهمن ماه با مراجعه به سامانه ثبت نام مرکز آزمون این دانشگاه به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می توانند در این دوره از پذیرش شرکت کنند.
وی با بیان اینکه فرایند ثبت نام تا 15 بهمن ماه ادامه دارد، گفت: خرید کارت اعتباری تنها به صورت اینترنتی انجام می شود. داوطلبان می توانند از سامانه مذکور فایل پی. دی. اف دفترچه راهنما را دانلود کنند. همچنین خرید رمزعبور و کارت اعتباری ثبت نام از طریق کارتهای عضو شتاب یا دستگاههای خودپرداز از روز چهارشنبه امکانپذیر می شود.
به گفته رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، هزینه خرید کارت اعتباری با آزمون 33 هزار تومان و هزینه خرید کارت اعتباری بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه 10 هزار تومان اعلام شده است.
سجادی جاغرق تاکید کرد که فعلاً نمی توان درباره ظرفیت پذیرش نظر قطعی داد اما 2 هزار و 145 رشته محل در این دوره از پذیرش در نظر گرفته شده که افزایش 29 درصدی را نشان می دهد.
به گزارش مهر، کنکور کارشناسی ارشد 91 دانشگاه آزاد اسلامی طی روزهای 21 تا 23 اردیبهشت ماه سال آینده برگزار و نتایج نهایی آن در اواخر شهریور ماه اعلام خواهد شد.
اینجا همش بحث کنکوره و همه دوستان کارشناسی هستن!
کسی از دوستان ارشد نداره؟
سلام
کسی میدونه نتیجه آزمون کارشناسی ارشد که در تاریخ 25\10\1390 برگزار شد چه زماني اعلام ميشه؟
من داوطلب رشته طراحي و توليد نرم افزار هستم بي صبرانه منتظرم
با تشكر
من دارم. فقط توی یه چیز موندم که چه شهریو انتخاب کنم. علوم تحقیقات، تهران جنوب، تهران شمال، قزوین، اراک، یه شهر سطح پایین! ؟ رشتم مهندسی برقه!نقل قول:
من ارشد علوم تحقیقات بودم. حالا دارم آماده کنکور دکتری میشم.نقل قول:
رشتت چی بود؟ قبولیش خیلی سخته؟نقل قول:
امیدوارم توی دکترا موفق باشی
حسابداری. من کنکور ارشد ندادم.نقل قول:
چون نخبه بودم و رتبه کشوری داشتم بدون کنکور گرفتنم. معدل لیسانسم 19.5 بود.
ﻟﻄﻔﺎ ﻣﻨﻮ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺍﻭﻝ ﺑﺮﺍﯼ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﺩﺭ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺍﺭﺷﺪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎه ﺁﺯﺍﺩ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ
ﮐﻨﯿﺪ.
ﺭﺍﺳﺘﯽ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﯿﻢ ﺭﺷﺘﻪ ﯼ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ، ﮔﺮﺍﯾﺶ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﺑﻮﺩﻩ. ﺣﺎﻻﻫﻢ
ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﺮﺍﯾﺸﻮ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﻡ. ﻭﻟﯽ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﮐﺪﻭﻡ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺭﻭ ﺍﻧﺘﺨﺎب ﮐﻨﻢ
ﮐﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﻗﺒﻮﻟﯿﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺎﺷﻪ.
با سپاس.
شما بستگی به سطح آمادگیتون داره.نقل قول:
کسی میدونه نتیجه آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه مجازی شیراز که در تاریخ 25\10\1390 برگزار شد چه زمانی اعلام میشه؟
من داوطلب رشته طراحی و تولید نرم افزار هستم بی صبرانه منتظرم
با تشکر
سلام . از بچه های مهندسی شیمی کسی هست ؟
سلام کسی می دونه ارشد کامپیوتر نرم افزار (آزاد)91 گیلان داره؟؟
سلام
وقت بخیر
معذرت میخام
برا کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد موندم مدیریت صنعتی بزنم یا اقتصاد ؟
کارشناسی خودم اقتصاد بوده و معدلم هم بد نبوده 17.50 به بالاس اما به هر 2 رشته با توجه به دروس مشترک مدیریت هم که داشتم علاقه دارم . چون رتبه سوم شدم نشد بدون آزمون
به نظرتون کدومش آینده ی بهتر و شانس قبولی بیشتری داره اگر 2-3 ماه آینده وقت خوندم بزارم براش؟
خیلی دلم میخواست مدیریت مالی بزنم و بیام تهران اما چون پدرم الان سنش بالاست و نیاز به مراقبت داره باید همین شیراز بمونم
شیراز هم دانشگاه آزاد ارشد فقط اقتصاد گرایش توسعه علوم اقتصادی داره و مدیریت صنعتی
کدومش مانور بیشتری برا اشتغال هم رو کار دولتی داره و هم کار خصوصی اگه درستم خوب باشه ؟؟
برا بانکی . بورسی . شرکت نفتی ؟ کارخونه ای چیزی ؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا تو این 3 ماه باقی مانده به نظرتون بخونم خوب کدومشو قبول میشم ؟
اقتصاد آزاد شیراز یا مدیریت صنعتی شیراز یا حسابداری مرودشت ؟
حسابداریه فک کنم قبول شدنش سخته . نه ؟
درسای اقتصاد خرد و کلان و ریاضی و زبانم خوبه تقریبا
چون تا حالا هر چی درس خوندم برا کارشناسی خوندم برا ارشد نخوندم
ممنون
سلام دوستان من الان ترم 5 کامپیوتر - سخت افزار هستم (آزاد تبریز) میخوام واسه ارشد بخونم. چه کتابی رو پیشنهاد میدین ؟ البته کتابی می خوام که فقط تست و جواب اونها باشه مثل کتاب زرد قلم چی که واسه کنکور سراسری هست (جزوه آموزشی نمی خوام)
ممنون :11:
ممنون ولی اگه کتاب معرفی کنین بهتره
یه سوال دیگه هم اینکه سوالات ارشد رو مثل سوالات کنکور سراسری سازمان سنجش منتشر نمیکنه؟؟؟
كسي ميدونه امسال هم ازاد براي ارشد تكميل ظرفيت ميگيره يا نه؟
پارسال دوستم كه در حد بوقه امتحان داد، تكميل ظرفيت علوم تحقيقات فارس عمران آب قبول شد!!!
بنظر شما امسال هم ميگيرن؟ امتحان بديم قبول ميشيم يا نه؟
آره میگیرن. معمولا بعد از ثبت نام برای دانشگاه تکمیل ظرفیت انجام میشه. راحته.نقل قول:
به نظرتون من 2 ماه بخونم مدیریت صنعتی یا اقتصاد دانشگاه آزاد شیراز کدوم شانس قبولیم بیشتره ؟
با توجه به تراز و تعداد شرکت کنندگان
ممنون
کسی چیزی نمیدونه؟؟؟