تخصصی ترین نرم افزار رایت انواع CD و DVD هست این نرم افزارنقل قول:
Printable View
تخصصی ترین نرم افزار رایت انواع CD و DVD هست این نرم افزارنقل قول:
دوستان من میخوام nero نصب کنم و می خوام که فقط nero express و startsmart و nero vision به علاوه ی image drive باشه که شمکل به این آخریه ...
بقیه رو میدونم کدوم رو باید بزارم نصب بشه ولی این یکی دیگه رو نمیدونم به کودوم مربوط میشه...
تو عکس یه نگاه میندازید و بفرمکایید که کودوم یکی ربط داره بهش و با نصب کردنش میتونم image drive داشته باشم...
مرسی زیاد زیاد
نقل قول:
ویندوز شما چیه و چه ورژنی از برنامه رو قصد نصب دارید؟
عکسی لود نشده
salam man narm afzare Solid.Documents.Solid.PDF.Tools.v7.0.1043.Cracked-EAT ro nasb kardam vali regastri cod mikhad ke tu file downlodesh nazashtin ino az koja dariaft konam
نقل قول:سلام
دوست عزیز ورودتون رو تبریک عرض میکنم.
1. طبق قوانین این فروم فارسی زبان ، باید فارسی تایپ کنید .
2. برای درخواست کرک یا سریال مورد نظر در انجمن زیر درخواست بدید . در صورت وجود ، کرک یا سریال نرم افزار درخواستی در اختیارتون قرار خواهد گرفت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
این عکسنقل قول:
کد:http://efreephoto.com/pictures/15683485324d4ade4c63c1c.png
این عکس
ورژنی که نصب می خوام بکنم nero 8.3.2.1 هستش و از داخل یک سی دی نرم افزاری شرکت رویال به اسم دستیار کپی و nero 9 رو هم داره که البته فکر می کنم ناقص و بتا باشه...
امیدوارم بدونید
من وسواس میگیرم رو این چیزا و الان منتظرم که نتیجه رو بفهمم و بعد نصب کنم...
یه دنیا ممنون
نقل قول:
دقیقا همین ورژن رو دارم
احتمالا ویندوز 7 دارید چون تو پست قبل گفتم نوع ویندوز رو اعلام کنید ولی باز نوع ویندوز رو نگفتید
روی ویندوز 7 نرم افزار Image Drive این ورژن نصب نمیشه باید از نرم افزار مجزا برای Image Drive بهره بگیری
من خودم از Alcohol 120% استفاده میکنم
آره ویندوز سون دارم و جدیدا هم دارم استفاده می کنمنقل قول:
الان چه ورِنی استفاده کنم که روی 7 image drive داشته باشه .می خوام همین nero استفاده کنم
ممنون بابت راهنماییتون...
برنامه نرو ، ورژن خاصی داره که Nero player هم به همراهش نصب میشه؟
نقل قول:
Image Drive نرم افزار Nero روی ویندوز 7 نصب نمیشه من آخرین ورژن و بصورت فول نصب کردم ولی باز هم ایمیج درایو در کار نبود و من راه حلی برای این مورد پیدا نکردم
مثل قبل پیشنهاد میکنم از نرم افزاری مثل Alcohol 120% استفاده کنید که خیلی حرفه ای تر و بهتر عمل میکنه
آره بندم طبق فرمایش شما از همین alcohol استفاده می کنم...خیلیم عالی!نقل قول:
یه دنیا مرسی
لطفا راهنمایی کنین.نقل قول:
شما ورژن فول Nero 10 رو اگر نصب کنید Nero MediaHub داره که کار یک پلیر رو انجام میدهنقل قول:
ورژن فول این برنامه توی سی دی های Asistant موجود بازار موجوده؟نقل قول:
بله در دی وی دی های نرم افزاری مرجع و معتبر 100% موجودهنقل قول:
NERO SUITE 10 رو نصب کردم سریال رو هم وارد کردم درست بود.
بعد از چند روز از کار افتاد
الان دارم از NERO 8 استفاده میکنم.
نقل قول:
آپدیت هنگام اتصال به اینترنت که نشده؟
من خودم نرو 10 دارم و تا به حال مشکلی پیش نیومده
من کرک و سریال معتبر رو برای این محصول و این ورژن به همین پست پیوست میکنم
تست شده و 100% جواب داده
--
در هنگام نصب برنامه سریال موجود در پنجره نصب رو پاک کنید و سریال موجود در فایل سریال رو وارد کنید
بعد از نصب کامل نرم افزار فایل کرک رو اجرا کنید و روی Yes و بعد OK بزنید
سایر سریال ها هم برای فعال کردن بخش های جانبی نرو مورد استفاده قرار میگیره که باید در قسمت اکتیو کردن نرو در برنامه Nero StartSmart 10 وارد کنید
نقل قول:
SHIP جون اینجا هم درست گفتی و من برای بار دوم در یک روز شگفت زده شدم.
ممنون از کمکت.
من با برنامه نرو فایل هایی که نام فارسی دارند رو که رایت می کنم بعد از رایت اسمشون روی سی دی عوض میشه و تبدیل به سری حروف نا مربوط و علامت سوال میشه!
چجوری این مشکل رو برطرف کنم؟
در ورژن nero express 7.5.7 هست.
در ورژن های بالاتر هم این مشکل وجود داره یا برطرف شده مثلا در ورژن 10؟
البته در همین ورزن هم اگر راه حلش رو بگید چجوری درست میشه بهتره
سلام دوستان اخرين ورژن nero چيه كه اومده؟
سلام من داشتم يه dvd رايت مي زدم كه اين پيغام اومدم
dvd سوخت؟ دليل اين پيغام چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 668x508. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت بالایی که رایت کردید به هیچ وجه توصیه نمیشه
با این سرعت معمولا فایل ها حتی اگر رایت هم بشن بصورت صحیح اجرا نمیشوند
عدم توانایی سخت افزاری برای انتقال اطلاعات با این سرعت یکی دیگه از علل بروز این مشکل هست
همچنین اگر ویندوز هم مشکل داشته باشه باز میتونه این مشکل پدیدار بشه
مشکلات نرم افزاری خود نرم افزار Nero هم یکی دیگه از علل بروز این مشکل هست که با تغییر ورژن معمولا برطرف میشه
نقل قول:
ممنون سرعت رو كجابايد انتخاب كرد؟ من ديتا dvd داشتم رايت مي كردم
از كجا سرعت رو انتخاب كنم؟ و اين كه معمولا چه سرعتي رو پيشنهاد مي كنيد؟
و فرق مي كنه سرعت dvd با cd?
و در اخر dvd من الان يعني سوخته؟
ممنون
نقل قول:
در آخرین مرحله قبل از کلیک کردن بر روی دکمه burn از سمت چپ یک منویی وجود داره که معمولا خفی هست و باید روی یک فلش مانند هست کلیک کنید تا باز بشه انجا میتونید سرعت رو تعیین کنید
بهترین سرعت برای رایت انواع CD حداکثر سرعت های 16 و 24 و برای DVD پیشنهاد میشه دیگه از 8 بیشتر نذارید
سرعت رایت کردن CD با DVD فرق داره ، سرعت هر 1X برای CD برابر 150 کیلوبایت در ثانیه و برای DVD معادل 1385 کیلوبایت در ثانیه هست
بله DVD شما کامل رایت نشده و FAIL شده و به اصطلاح سوخته
سلام دوستان من برنامه ahead nero burning rom 10 رو نصب کردم
تریالش هم گذشته نمیدونم چطور باید کرکش کنم
اون فایل کرک دوستمون شیپ استورم رو دانلود کردم وقتی سریال رو میزنم میگه صحیحه اما بعد میگه سریال معتبر نیست
چیکار کنم ؟
دقیق تر ورژنی رو که نصب کردید میگید کدومه؟نقل قول:
Nero Multimedia Suite 10.0.13100 هست؟
لینک کرکی رو هم که معرفی کردم مربوط به کدوم نسخه میشد؟ یادم نیست خودم الآن دقیق کرک کدوم نسخه بوده
من burning rom نصب کردم
فقط همین کرکی که داده بودید مال Nero 10 بود فکر کنم صفحه یکی دو صفحه قبل ضمیمه کرده بودید تو همین تاپیک
میگه سریال درسته ها وقتی اوکی می کنم بازم پنجره باز میشه نسخه اکتیو نشده
نقل قول:
شاید از نسخه دیگه ای از Nero استفاده میکنید
نسخه فول ورژن 10 رو اگر استفاده کنید نباید هیچ مشکلی با این سریال داشته باشید چون توسط خود من و دوستان تست شده و مشکلی نداره
همین الآن هم من رو سیستم با همین سریال نرم افزار رو فعال کردم
شما موقع نصب نرم افزار حتما از اینترنت خارج بشید و دقت داشته باشید نسخه ای که نصب میکنید حدالمکان Nero Multimedia Suite 10.0.13100 باشه
دوستان من از Nero Multimedia Suite 10.0.11200.12.100 استفاده می کنم و بیشتر کار من nero vision هست که باهاش فایل های تصویری avi رو روی dvd می زنم.
چون همیشه کانتک هستم هر از گاهی نرو کار نمی کنه. چطور می تونم آپدیت نرو رو غیر فعال کنم؟
پیشنهاد می کنم از Ashampoo استفاده کنید من هم نرو داشتم این آخریها هم سی دی خیلی می سزوند ولی دی و دی نه سی دی هم عوض کردم بازهم می سوخت Ashampoo Burning Studio 10 خیلی عالی هست حتما تست کن من هم قبلا فقط نرو کار می کردم اما این برنامه هم عالی هست
نقل قول:
البته در اصل باید از طریق نرم افزارهای اینترنت سکوریتی و از طریق قسمت فایروال دسترسی Nero رو به اینترنت مسدود کنید و برای اطلاعات دقیق تر باید در انجمن آنمتی ویروس مطرح کنید
یک فایل هست تقریبا مرتبط هست با این موضوع
به مسیر زیر برید
C:\Program Files\Common Files\Nero\AdvrCntr5
فایلی به اسم NeroPatentActivation رو پاک کنید
سلام.
من میخوام با nero چند تا فایل Avi رو روی دی وی دی بزنم که در دستگاه های پخش کننده خانگی نمایش بده اما منو نداشته باشه! میشه بگین باید چیکارکنم؟ باید روی حالت data رایت کنم ؟
DATA گار رایت کنید که نشون نمیدهنقل قول:
شما میتونید MENU رو نوعش رو تغییر بدید و بصورت لیست وار نمایش بدید
چون برای انتخاب بین چند فیلم بر روی یک DVD باید حق انتخاب وجود داشته باشه ، مگر اینکه فیلم ها رو به هم ملحق کنید و سپس رایت کنید
خوب چطوری لیست وار رایت کنم؟منظورم مثل همین divx هاست !نقل قول:
نقل قول:
برای نرم افزاری مثل NERO باید از Nero Vision استفاده کنید در هنگامی که فایل هاتون رو ادد کردید در قسمتی از شما پرسیده میشه که نوع Category رو انتخاب کنید که اینجا باید گزینه Standard 2D رو انتخاب کنید
یک عکس براتون از این قسمت تهیه کردم ملاحظه کنید:
نقل قول:
من نمی تونم فایل های avi رو ادد کنم:
نقل قول:
شما فکر کنم از Nero Express یا Nero Nurning Rom مسر رو طی کردید
دراین قسمت که DVD Video File قراره رایت کنید فقط باید فرمت های DVD رو انتخاب کنید
شما Nero 10 نسخه فول رو نصب کنید و به راحتی از طریق برنامه Nero Vision هر فرمتی رو که خواستید تبدیل به DVD کنید و رایت کنید
من نمیخوام به vob یا فرمت dvd تبدیل بشه،من میخوام همین فایل های avi رو روی dvd رایت کنم تا بشه در دستگاه های پخش نمایش خانگی دید و گرنه اینکه بخوام به vob تبدیل کنم این رو خیلی از نرم افزارها انجام میدن !نقل قول:
با سپاس....
سلام من میخوام روی دی وی دی فیلم بریزم با نرو 6 ولی فقط image میگیره چیکار کنم عکس رو ضمیمه میکنم
نقل قول:
nero این قابلیت رو نداره که بخواد فرمت Avi رو بصورت Dvd بزنه و یا حداقل من اطلاع ندارم در این مورد شاید کسی بلد باشه در کل اونطور که من میدونم باید قبلش تبدیل رو انجام بده