سلامنقل قول:
اگر ماشین گرم باشه یعنی امپر حرارت روی صفر نباشه و درجه ی بخاری رو هم بگردونین به سمت رنگ قرمز تا اخر , باید باد گرم بزنه
مگر اینکه لوله ای که اب گرم میاره برای بخاری از درون موتور بسته شده باشه .
Printable View
سلامنقل قول:
اگر ماشین گرم باشه یعنی امپر حرارت روی صفر نباشه و درجه ی بخاری رو هم بگردونین به سمت رنگ قرمز تا اخر , باید باد گرم بزنه
مگر اینکه لوله ای که اب گرم میاره برای بخاری از درون موتور بسته شده باشه .
خب در واقع مگرهای واقع بینانه دیگهای هم هستن!نقل قول:
مگر اینکه ترموستات قفل باشه یا لوله گردش آب گرفته باشه، مگر اینکه واتر پمپ مشکل داشته باشه و در خودروهای دوگانه سوز مدار گردش آب رگلاتور گاز مشکل داشته باشه یا حتی رادیاتور بخاری گرفته باشه.
یه مگر دیگم به قول این دوست عزیزمون هست که نشان دهنده دمای آب مشکل داشته باشه یا لوله های آب از داخل سرسیلند یا سیلندر گرفته باشه.:41:
اگه منظورت از جلو همون شبکه هاي روبرويي باشه ، بايد بگم متاسفانه بله ، اونا فقط خروجي کولر هستند که فقط سرما ميدن . هواي گرم بخاري فقط از زير پا و جلوي شيشه خارج ميشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر همه ی پرایدها اینجوریه و اصلاً اینجوری طراحی شده , الحق که پراید ماشینِ منحصر به فردیه
:)
مرسی از همه پس شبکه روبرو برای کولر.یه سوال دیگه موقعی که ماشین روشن سویچ دار میاد مشکلی پیش نمیاد یا بدم دورستش کنن.یه روغن خوب هم معرفی کنین ممنون میشم
منظورتون رو خوب نفهميدم ، يعني در حالت روشن سوئيچ خارج ميشه؟نقل قول:
اکثر ماشين هاي امروزي بايد ماشين خاموش بشه و يک حرکت اضافي هم در جهت خلاف روشن کردن سوئيچ بايد انجام بشه تا سوئيچ از محلش بيرون بياد . شما نميتوني در حالت روشن سوئيچ رو خارج کني. پيکان نيست که :31:
روغن موتور هم اگه کاپوت جلو رو باز کني اصولا مشخصات فني و نوع روغن موتور رو بصورت برچسپ زير کاپوت ميچسبونن. اگه نبود براي پرايد اصولا بهران توان يا بهران پيشتاز يا Pride خوب جواب ميده و منم از همين برندها استفاده ميکنم. اگه زياد از ماشين کار نميکشي بهتره يه روغن موتور خارجي مثله Total بريزي که گرونه ولي تا 10000 کيلومتر راحتت ميکنه.
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
راستي يه نکته هم از روي تجربه بگم اينکه وقتي روغن ----- رو خواستي تعويض کني به طرف بگو 8 سوراخشو بندازه . پمپ روغن پرايد ضعبفه و عمل روغن رساني به سر پيستون ها ضعيف انجام ميشه . هر چه تعداد سوراخ ----- بيشتر باشه، گردش روغن هم راحت تر و تحت فشار بيشتري انجام ميگيره .
بله تو حالت روشن خارج میشه.برای من این طوری ماشین روشن سوِ یچ دار میاد:)).مرسی
سلام
فقط یه خطر داره که اونم افتادن کلید در پیچ هاست وگر نه چک کنید که با پیچ گشتی نشه ماشینتونو روشن کزد؟؟؟؟!!!!
سلامنقل قول:
این مشکل رو خیلی ساده میشه برطرف کرد
کلید رو بذارین تو قفل
زیر قفل یک سوراخِ کوچیک هست
بعد یک تکه سیمِ ضخیم واردِ اون سوراخ کنین . این سورام در واقع بذای آزاد کردن ضامنِ کیتِ قفل میشه
با سیم به ضامن فشار بدین و کیتِ قفل رو درسته بکشید بیرون
بعد ببینین که فنرِ ضامنِ کلید سالمه یا نه
اگر اصلا از میکانیکی و کارهای فنی سر در نمیارین , ممکنه خرایش کنین اما اگر به اینجور کارها علاقه دارین کارِ آسونی هست
:)
اگر ماشینتون رو میخواین سالها نگه دارین , حد اقل سه سال یک بار باید کیت قفل رو باز کنین و گریسکاری کنین چون فقط بی گریس بودن و خشک شدن خرابش میکنه
این پراید ما (84) وقتی چند روز تو کوچه باشه
وقتی استارت می زنی سریع خاموش میشه و باید بعد استارت یه چند ثانیه گاز رو هم نگه دارم .. بعد دور موتور ثابت میشه
علتش از چی میتونه باشه
1- باطرینقل قول:
2- شمع
3- کوئل
پراید:
1- زیر سپر عقب طرف راننده دقیق پشت گلگیر سه تا شیلنگ باریک از بالا میاد به لوله هاشون وصل میشن. یکی از اونا نشتی داره و گاهی ازش بنزین میاد. البته خیلی کم.
کار اینا چیه و چه شیلنگی باید تعویض بشه و چقدر فوریه؟
2- گاز ماشین در کل در حالت درجا کم شده و ریپ میزنه اما خاموش نمیشه. یعنی از 1000 کمی پایینتر اومده. چه بنزین و چه حالت گاز؟ چکارش کنم؟
1-شیلنگ رفت و برگشت بنزین هستندنقل قول:
احتمالا نیاز به تعویض ا رینگ دارند مگر اینکه شلنگ سوراخ باشه که احتمالش ضعیفه
2-کثیفی استپر موتور (فقط در سیستم انژکتوری) و سر شمع ها در هر دو
دور موتور در حالت در جا باید رو 800 باشه
سلام دوستان
من یه پراید دارم 8000 تا کارکرده
اونروز تو ترافیک وایساده بودم یهو ماشین تکون خورد یه کم تو این حال دیدم دور موتور یهو 1 دور رفت بالا (البته کمتر) مثلا تا 1.5 بعد دوباره برگشت به حال عادی
یه بار دیگه هم کلاچ و ترمز رو تا ته گرفته بودم یهو یجوری شد عین موقعی که پا رو سریع از کلاچ بردازی بخواد خاموش شه البته خاموش نشد
مشکل چیه؟:41::11:
اوووهنقل قول:
میدونی میتونه چند تا دلیل داشته باشه؟
مثلا: شمع
وایر
فن
سنسور آب
سنسور ناک
سنسور دور موتور
کوئل
عزیز اول برو یه دیاگ بزن اگه مشکل رو نشون نداد بیا با هم بررسی کنیم
دیاگ مشخص میکنه! همین مواردی که دوستمون گفتن میتونه باشه دیاگ نشون میده اگه مشکل داشته باشهنقل قول:
سلام دوستان
من یه پراید دارم 8000 تا کارکرده
اونروز تو ترافیک وایساده بودم یهو ماشین تکون خورد یه کم تو این حال دیدم دور موتور یهو 1 دور رفت بالا (البته کمتر) مثلا تا 1.5 بعد دوباره برگشت به حال عادی
یه بار دیگه هم کلاچ و ترمز رو تا ته گرفته بودم یهو یجوری شد عین موقعی که پا رو سریع از کلاچ بردازی بخواد خاموش شه البته خاموش نشد
مشکل چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چراغ ایربگ زانتیا همش چشمک میزنه ایراد از چی میتونه باشه ؟
این چند روزه کار خاصی با ماشین انجام دادی؟ کارواش، تغییر راننده، شستشوی داخل ماشین، بزن بکوب؟نقل قول:
کارواش دادم . (فقط بیرونش اونم البته با دستگاه نبود) . تغییر راننده هم زیاد داره این ماشین ! شستشو و بزن بکوب نداشته .نقل قول:
این یعنی سیستم ایربگ و پیش کشنده کمربند ایمنی یه جاش به مشکل خوردهنقل قول:
حالا این مشکل میتونه از یه فیوز سوخته حتی ایجاد شده باشه
خب دوست من دقت کن. صندلی راننده رو آروم بده عقب. کاملا آهسته این کار رو انجام بده. یه زیر انداز تمیز بنداز کف ماشین جایی که پاهای راننده قرار می گیره و دراز بکش و زیر صندلی راننده رو ببین (اگه روشنایی باشه بهتر) یه سوکت زیر صندلی راننده و احتمالا چسبیده به کف صندلی راننده هست، آروم این سوکت رو باز کن و یه فوت قوی بدون پاشش آب دهان داخلش بکن :31: و بعد سوکت رو جا بزن (مطمئن شو سوکت جا خورده) توجه داشته باش سوئیچ در حین انجام این کار باید بسته باشه. بعد سوئیچ رو باز کن (پشت آمپر روشن) و 5 ثانیه بعد ببند. 5 ثانیه صبر کن و دوباره سوئیچ رو باز کن و استارت بزن. اگه خاموش شد صندلی راننده رو آهسته بیار سر جاش و اگه خاموش نشد نتیجه رو بهم اطلاع بده.نقل قول:
ماشین من دور موتورش بین 1 تا 2.5 بازی میکرد بعد از دیاگ زدن و فلش کردن کامپیوتر وتعویض استوپر متوجه آلارم کیت گاز داخل کاپوت که وصل میشه بر سر سوزنها که باعث خطا داخل کامپوتر میشد شدم بعد از تعویض درست شد
سلام
چهار تا سوال دارم:
1- من یه 206 تیپ 2 دارم (1389) که 10000 تا رفته٬ سر 5000 تا رفتم و روغنی رو که فابریک توش بود رو عوض کردم و نمایندگی ایران خودرو روغن توتال 5000 ریخت توش٬ مطمئن نیستم ولی فکر میکنم از اون به بعد بود که وقتی موتور ماشین سرده و میخوام روشنش کنم وقتی روشن میکنم و پام رو میگذارم روی گاز توی یکی - دو دقیقه اول به جای اینکه دور موتور بیاد بالا دور موتور میاد پایین و اگر به گاز دادن برای دو - سه ثانیه ادامه بدم ماشین خاموش میکنه٬ سه - چهار دقیقه باید ماشین روشن باشه و گرم بشه تا درست بشه٬ مشکل از چیه؟
2- توی دفترچه راهنمای 206 نوشته در صورتی که از روغن توتال 7000 استفاده میکنید هر 20000 تا روغن رو عوض کنید٬ ولی من هر 5000 تا روغن رو عوض میکنم٬ این برای ماشین خوبه یا بد؟ ( هزینه اش برام مهم نیست )
3- الان که سر 10000 تا هست میخوام برم و روغن ماشین رو عوض کنم٬ الان توتال 5000 توش هست٬ میخوام از این به بعد توتال 7000 بریزم٬ آیا این که نوع روغن رو عوض میکنم مشکلی بوجود نمیاره؟
4- وقتی به لاستیک های 206 تیپ 2 به جوای هوا نیتروژن بزنیم فشار هوای لاستیک های جلو و عقب چقدر باید باشه؟ ( درصورتی که هوا بزنیم چقدر باید باشه؟ )
پ.ن: تا به حال هر گز بنزین معمولی نزدم و فقط سوپر زدم.
این مشکل به علت الکترونیکی بودن پدال و دریچه گاز خودروی شماست. در حقیقت 206 شما چیزی به اسم سیم گاز نداره بلکه یه سنسور پایین پدال گاز داره که زاویه فشرده شدن پدال رو اندازه گرفته و به صورت وایرلس این رو به یک موتور عملگر روی دریچه گاز می فرسته و اون موتور دهانه دریچه گاز رو متناسب با فشرده شده پدال باز می کنه. اما چون این موتور تا یک حد خاص این دریچه رو باز می کنه گاهی یه عدم هماهنگی به وجود میاد. مراجعه کنید به نمایندگی ایران خودرو شاید با تعویض قطعه یا برنامه ریزی قابل حل باشه.نقل قول:
1- من یه 206 تیپ 2 دارم (1389) که 10000 تا رفته٬ سر 5000 تا رفتم و روغنی رو که فابریک توش بود رو عوض کردم و نمایندگی ایران خودرو روغن توتال 5000 ریخت توش٬ مطمئن نیستم ولی فکر میکنم از اون به بعد بود که وقتی موتور ماشین سرده و میخوام روشنش کنم وقتی روشن میکنم و پام رو میگذارم روی گاز توی یکی - دو دقیقه اول به جای اینکه دور موتور بیاد بالا دور موتور میاد پایین و اگر به گاز دادن برای دو - سه ثانیه ادامه بدم ماشین خاموش میکنه٬ سه - چهار دقیقه باید ماشین روشن باشه و گرم بشه تا درست بشه٬ مشکل از چیه؟
اشتباه متوجه شدید. هر روغنی باید دقیقا همان مقدار که روی بسته بندیش نوشته کار کنه. مثلا 5000 یعنی کمپانی سازنده 5000 کیلومتر حفاظت این روغن رو تضمین می کنه و 7000 هم به همین ترتیب.نقل قول:
- توی دفترچه راهنمای 206 نوشته در صورتی که از روغن توتال 7000 استفاده میکنید هر 20000 تا روغن رو عوض کنید٬ ولی من هر 5000 تا روغن رو عوض میکنم٬ این برای ماشین خوبه یا بد؟ ( هزینه اش برام مهم نیست )
زیاد دنبال روغنهای متفاوت نرید. همون 5000 رو استفاده کنید و با هر بار تعویض روغن فیلتر روغن رو هم عوض کنید. این اثرش بسیار بیشتر از یه روغن با قیمت بالاتره.
خیر. فقط سعی کنید از یک برند استفاده کنید. مثلا همیشه توتال یا همیشه لیکومولی. برند رو هر بار تعویض نکنید.نقل قول:
- الان که سر 10000 تا هست میخوام برم و روغن ماشین رو عوض کنم٬ الان توتال 5000 توش هست٬ میخوام از این به بعد توتال 7000 بریزم٬ آیا این که نوع روغن رو عوض میکنم مشکلی بوجود نمیاره؟
از اونجایی که هرگونه نظر منطقی و علمیی در این مورد سریعا در این فروم به دست یک نفر خاص حذف میشه بنده حرفی نمی زنم. می تونید 10000 تومن خرج هیچ و پوچ کنید. البته اگه پولدارید.نقل قول:
4- وقتی به لاستیک های 206 تیپ 2 به جوای هوا نیتروژن بزنیم فشار هوای لاستیک های جلو و عقب چقدر باید باشه؟ ( درصورتی که هوا بزنیم چقدر باید باشه؟ )
در این مورد در فروم زیاد بحث شده. گروهی مثل من معتقدن تا جایی که راه هست باید از معمولی + بالا برنده اکتان استفاده بشه و گروهی سوپر رو ترجیح میدند. مطالعه کنید خودتون انتخاب کنید.نقل قول:
پ.ن: تا به حال هر گز بنزین معمولی نزدم و فقط سوپر زدم.
این مشکل گاها پیش نمیاد، این مشکل تنها در زمانی پیش میاد که موتور سرد باشه ( عقربه نشان دهنده درجه حرارت موتور تا آخر پایین باشه )، یه پرشیا هم داریم که همینطوریه و دو تا 206 دیگه هم که قبلا داشتیم ( اون موقع من رانندگی نمیکردم ) میگن همینجوری بوده!!نقل قول:
فیلتر روغن 206 تیپ 2 قیمتش چنده؟ چجوری عوض میشه؟نقل قول:
ولی من فکر میکنم عدد نوشته شده روی روغن موتور مربوط به چیز دیگه ای هست چون اگر کاتالوگ روغن ها رو مطالعه کنید میبینید که 5000 با 7000 زمین تا زیر زمین با هم دیگه فرق دارن.
من از توی دفترچه راهنمای تعمیرات و نگهداری 206 که همراه با ماشین از ایران خودرو تحویل گرفتم خوندم که اگر از روغن توتال 7000 استفاده کنید باید هر 20000 کیلومتر روغن رو عوض کنید!
والا من از این چیزا خبر ندارم! ولی هر جا که میرم طبق دستور العمل مادر بزرگشون لاستیک ها رو باد میکنن!! یه جا 28 میزنه، یه جا 30 میزنه، یه جا 33 میزنه، یه جا لاستیک های عقب رو بیشتر میزنه، یه جا لاستیک های جلو رو بیشتر میزنه، یه جا هم عقب و جلو رو مساوی!! همشون هم از قیافشون معلومه که عمرا سواد خوندن و نوشتن و حتی شمردن هم ندارن!نقل قول:
تو دفترچه راهنما نوشته به هیچ عنوان از مکمل های بنزین و... استفاده نکنید.نقل قول:
شخصا فرق بین بنزین معمولی و سوپر رو دیدم و استفاده از هر دوشون رو روی 206 تجربه کردم ( دو تا 206 داریم ) برای همین به هیچ عنوان حاظر به استفاده از بنزین معمولی نیستم.
یه سوال دیگه: اگر قطعات و روغن و... رو از فروشگاه ها و یا نمایندگی های معتبر ایساکو ( اونهایی که در سایت ایساکو به عنوان نمایندگی یا فروشگاه مجاز معرفی شدن ) بخرم، باز هم امکان تقلبی بودنشون وجود داره؟
قیمت و خبر ندارم اما تا همین چند وقت پیش که در جریانم یه تعویض روغن کامل حدود 30000 خرج داشت.نقل قول:
فیلتر روغن 206 تیپ 2 قیمتش چنده؟ چجوری عوض میشه؟
ولی من فکر میکنم عدد نوشته شده روی روغن موتور مربوط به چیز دیگه ای هست چون اگر کاتالوگ روغن ها رو مطالعه کنید میبینید که 5000 با 7000 زمین تا زیر زمین با هم دیگه فرق دارن.
من از توی دفترچه راهنمای تعمیرات و نگهداری 206 که همراه با ماشین از ایران خودرو تحویل گرفتم خوندم که اگر از روغن توتال 7000 استفاده کنید باید هر 20000 کیلومتر روغن رو عوض کنید!
اعداد روی بسته بندی زیادن، منظور من عددیه که حداکثر پیمایش رو مشخص می کنه.
توی دفترچه یا روی بدنه ماشین حک شده.نقل قول:
والا من از این چیزا خبر ندارم! ولی هر جا که میرم طبق دستور العمل مادر بزرگشون لاستیک ها رو باد میکنن!! یه جا 28 میزنه، یه جا 30 میزنه، یه جا 33 میزنه، یه جا لاستیک های عقب رو بیشتر میزنه، یه جا لاستیک های جلو رو بیشتر میزنه، یه جا هم عقب و جلو رو مساوی!! همشون هم از قیافشون معلومه که عمرا سواد خوندن و نوشتن و حتی شمردن هم ندارن!
نظر شما محترمه.نقل قول:
تو دفترچه راهنما نوشته به هیچ عنوان از مکمل های بنزین و... استفاده نکنید.
شخصا فرق بین بنزین معمولی و سوپر رو دیدم و استفاده از هر دوشون رو روی 206 تجربه کردم ( دو تا 206 داریم ) برای همین به هیچ عنوان حاظر به استفاده از بنزین معمولی نیستم.
بله. باز هم احتمال تقلبی بودنشون هست. اما در برخی موارد اگه فاکتور خرید داشته باشین قادر به پیگیری هستید.نقل قول:
یه سوال دیگه: اگر قطعات و روغن و... رو از فروشگاه ها و یا نمایندگی های معتبر ایساکو ( اونهایی که در سایت ایساکو به عنوان نمایندگی یا فروشگاه مجاز معرفی شدن ) بخرم، باز هم امکان تقلبی بودنشون وجود داره؟
سلام.
بنده یه روآی سال دارم.
نزدیک به 9000 تا رفته، الان میخوام روغنش رو عوض کنم.
تا حالا هم یک بار روغن عوض کردم رو 4500 تا ایساکو توش ریختم.
خواهش میکنم نگین برو فلان مقاله رو بخون و این چیزها. خوندم و باز هم حالیم نشده حالا چکار کنم.
بهم یه روغن خوب که برای ماشینم خوب باشه معرفی کنین تا بریزم توش راحت سوار شم برم دنبال زندگیم.
یک دنیا ممنون از لطفتون :11:
یا از همون برندهای استاندارد شرکت یعنی ایساکو استفاده کن یا بهران بریز. همین براش کافیه و نیاز به روغن خاصی نداره. فقط اگر می تونی فیلتر روغن رو با هر بار تعویض روغن عوض کن.نقل قول:
یعنی میگین یه روغن گرونتر که مثلا به جای 5000 تا 10000 تا کار کنه نریزم؟نقل قول:
بهران چند تا کار میکنه؟
چه مدلیش؟
نه! منظورم شل و لیکومولیو اینا بود.نقل قول:
بهران تکتاز یا پیشتاز، اسپیدی، ایساکو در همین سطح یکیو انتخاب کن.
اینکه چقدرم کار می کنه روش نوشتست، بسته به نوع روغن متفاوته.
سلام
من ماشین 206 ام (تیپ 2) موقعی که سرده بد روشن می شه. چند بار باید استارت بزنم تا روشن بشه یعنی دور موتور می افته و ماشین خاموش می شه. وقتی هم روشن می شه اول کار ماشین لرزش داره.
شمع رو دو بار عوض کردم دیاگ هم زدم درست نشده. نمایندگی می گه به خاطر بنزینه!!!
ممنون می شم راهنمایی کنید :11:
آیا شما سوییچ رو قبل از استارت زدن چند ثانیه باز می گذارید؟
آیااز سالم بودن وایر شمع مطمون هستید؟
ایا دریچه برقی گاز و فیلتر بنزین سالم و تمیز است؟
ممنون
1- اره همیشه قبل از استارت زدن چند ثانیه ای سوییچ رو باز می ذارم بعد استارت می زنم. معمولا کلاچ رو هم نگه می دارم.
2- وایر شمع رو هم با شمع ها عوض کردم ولی مطمین نیستم جنش اصلی است یا نه؟
3- فیلتر بنزین رو هم با شمع ها عوض کردم. دریچه برقی گاز هم دقیقا نمی دونم کجاست اگه منظورتون اون دریچه ای است که سیم گاز به اون وصله و با یک لوله پلاستیکی به صافی هوا وصل می شه معمولا خودم اون رو تمیز میکنم. تعمیرگاه هم دفعه قبل با اسپری اون رو برام تمیز کرد.
با تشکر مجدد
سلامنقل قول:
از چه بنزینی استفاده میکنید؟
سعی کنید روغن موتور رو عوض کنید و از روغن موتور خوب واصلی استفاده کنید.مثلا اگه تیپ 2 هست توتال 5000 اماراتی اصل.
سلام
اکثر مواقع بنزین سوپر می زنم اگه نباشه معمولی
روغن موتور معمولا توتال نمی ریزم. مدتی ایرانول 12000 می ریختم، چند باری لیکومولی ریختم، دفعه اخر هم بهران سوپر پیشتاز ریختم.
ممکنه ایراد از باتری یا استپ موتور باشه؟
باتری خشکه و دو ساله رو ماشینه.
بنزین سوپر نزن!نقل قول:
مدتی کامل از بنزین معمولی استفاده کن
روغن موتورم توتال اصلی اگه تیپ 2 هست مدل 5000 و اگه تیپ 5 مدل 7000
انشالله مشکلت حل میشه:46:
از استپر هم امکانش هست ولی وقتی میری سروریس های دوره ای انجام میدی معمولا تنظیم موتوریا استپر رو باز میکنن و اگه احتیاج به تعویض داشته باشه میگن.
فکر نکنم از باتری باشه!نقل قول:
شاید به قول دوستمون از کیفیت پایین بنزین سوپر باشه!
شما ایندفعه ببر بده انژکتور هاشو بشورن
از استپ موتور هم میتونه باشه!
سلام
اين فندكي ماشين ما خراب شده (405) مشكل از كجاست؟
بايد چيكار كنم؟:37:
چراغ دور فندكي روشنه ولي كار نمي كنه!
يه دونه از اين پليرها گرفتم حالا رو دستم مونده
لطفا كمك كنيد:42::42::42:
چیزی نیست. احتمالا فیوز فندک سوخته. فیوز رو چک کن.نقل قول:
من كه خودم نگاه نكردم(البته چيزيم سر در نميارم!:31:)نقل قول:
ولي بابام ميگه فيوز سالمه
ممكنه از جاي ديگه اي هم مشكل داشته باشه؟