با استفاده از real player و jet audio میتونی بازش کنینقل قول:
Printable View
با استفاده از real player و jet audio میتونی بازش کنینقل قول:
نقل قول:دوست عزيز rm و rmvb فورمتهاي مخصوص RealPlayer هستند، با اون ميتوني ببينيشون.
اما پيشنهاد ميكنم كدك Real Alternative رو نصب كني
تا بدون نصب RealPlayer هم قادر به تماشاي اين فورمت باشي.کد:http://www.free-codecs.com/download/real_Alternative.htm
دوست عزیز میشه بگید این Real Alternative چه جور نرم افزاریه؟؟ آیا برای RealPlayer هستش؟؟؟نقل قول:
ممنونم
دوستان بهترین و در واقع منظورم کاملترین کانورتر صوتی و تصویری که بیشترین ساپورت فرمتها رو داشته باشه کدوم هستش؟؟؟
در ضمن اگه همچین کانورتری نیست و یه کانورتر تمام فرمتها رو ساپورت نمیکنه کدوم کانورترها رو باهم استفاده کنم (در واقع نصب کنم) تا از لحاظ تبدیل فرمتها بهم مشکل نداشته باشم منظورم اینه که بتونم همه فرمتها رو بهم تبدیل کنم؟؟؟؟
ممنونم
رضا
به نظر خودم این 2 تا بهترین هستند :نقل قول:
Xilisoft Video Converter
Video Convert Master
لینک دانلود در صفحه ی اول موجوده .
لطفن یه کانورتور خوب به من معرفی کنید که با اون بتونم حدود 15 سی دی رو روی یه دی وی دی بصورت Divx جا بدم .
در ضمن بعد از اینکه فایلها تبدیل شدند با چه نرمافزاری بایستی رایت بشه همون Nero یا ..
مرسی
بازم سلام
کسی کانورتور فرمت dat به avm رو نداره
ممنون میشم اگه برام بزارین
سلام
من یک نرم افزار برای ریپ کردن DVD با پسوند mkv میخواستم
ممنون
WinMKV DVD Ripperنقل قول:
کرککد:http://www.winmkv.com/sys/WinMKV_DVD_Ripper3.exe
کد:http://rapidshare.com/files/125358388/WinMKV.DVD.Ripper.v3.0-RES-patch.zip
سلام دوستان.یه نرم افزاری هست که مال خود شرکت nvidea ست و کارش تبدیل فرمت ها با بکار گیری {کارت گرافیکه}نه سی پی یو.من هر چی میسرچم اسم این نرم افزارو پیدا نمیکنم .کسی میدونه اسمش چیه؟؟
همچنان منتظر کمک و راهنمایی دوستان و اساتید هستمنقل قول:
با تشکر
یه کانوتور میخوام که بشه باهاش فایل asf رو به dat یا avi یا wmv تبدیل کرد .
سلام
من آخرین ورژن نرم افزار Canopus ProCoder که با ویستا سازگار باشه می خواستم
ممنون
نقل قول:کد:http://rapidshare.com/files/116729267/Canopus.Procoder.3.05.06.part1.rar
کد:http://rapidshare.com/files/116756115/Canopus.Procoder.3.05.06.part2.rar
دوست من می تونید لینک مستقیم به من بدید؟نقل قول:
من با این راپید خیلی مشکل دارم
در ضمن ترافیک حجمی ای دی اس ال من هم داره تموم می شه اگه لطف کنید لینک رزیوم دار بدید خیلی لطف کردید:10:
یعنی سئوال من اینقدر سخت بود!
دوست من همه نرم افزار های کانوزت مثل total video converter این کار رو میکنن تمها کاری که شما باید بکنید اینه که اندازه تصویر و بیت ریت رو بیارید پایین تا حجم فایل کمتر بشه.برای رایت هم همون نرو البته در حالت دیتانقل قول:
خواهشن جواب منم بدین.یه نرم افزاریه که واسه تبدیل از کارت گرافیگ کمک میگیره .اسمش رو هم بگین ممنون میشم
برای تبدیل چه فرمتی؟نقل قول:
عزیز واسه تبدیل کل برنامه هاست که خود شرکت ان ویدیا ریلیز کرده و بدون کمک سی پی یو و تنها با جی پی یو کارت گراف عمل تبدیل فایل های تصویری رو انجام میده.و مخصوص گراف های قدرتمنده.اسمه لعنتیشو یادم نیست دانلود کنم.اسمشو میدونی؟؟نقل قول:
اسم این نرم افزار رو متاسفانه نمیدونم ولی خوب شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت nvidia یکسری نرم افزار داره بین تو اونا نیستنقل قول:
سلام
یه کانورتور میخواستم که فایل های avi رو به 3gp تبدیل کنه که بشه روی گوشی موبایل هم اونا رو دید.
گوشی من k770 سونی اریکسونه.البته اگه گوشیم فرمت های دیگه ای رو هم میتونه باز کنه، کانورتور avi به اون فرمت رو هم لطف کنین.
ممنون
شما میتونی از Video Convert Master یا Xilisoft Video Converter استفاده کنی .
لینک دانلود هر 2 در صفحه ی اول موجوده .
نقل قول:
برای تبدیل فایل TPS به MPG فایل tps رو با Corel Video Studio X2 باز کنید و بعد به صورت MPEG Omtipizer فایل رو سیو کنید
اینم تبدیل TS به MPG
با سلام
من یک برنامه میخواهم که tps را بهه mpg کنه ولی هر برنامه ای استفاده کردم نشد
با ashampoo3 شد ولی صدا نداره با ورژن 2 صدا داره ولی تصویر را خیلی کوچک می کند
من اینها را از ----- ضبط کردم
با تشکر
یه برنامه قابل حمل:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط e.m. Total video converter v3.20.090104 [email
سلام من فلا هستم به شما خسته نباشد عرض مي كنم .يك كنورتر مي خواستم كه تمام فرمتهاي صوتي و تصويري را داشته باشه و نسبت به ديگر كانورترها داراي كيفيت بهتر و وضوح رنگ بهتر و.... داشته باشه البته فرمت فيلم هاي من VOB است كه مي خواهم با كيفيت بسيار بالا به Mpeg 2 تبديل كنم.از زحمات شما بي نهايت كمال تشكر را دارم .
نرم افزاري براي اديت فايل ts ميخوام.
سلام
فکر کنم تو 6 تا پست قبلی همه این مشکل رو داشتند
یه نرم افزار براتون میزام به نام Imtoo کل کارهاتون رو درباره کانورت انجام میده
اینم آدرسش:کد:http://tehransenter.com/file.php?file=257cea66311eebe79c4ddd82a342f4f3
نقل قول:نقل قول:
سلام.
برای ویرایش فایل های MPEG1 و MPEG2 و مشتقاتشون مثل VOB و TS برنامه VideoReDo Plus از بهترین هاست. این برنامه کارش برش و تصحیح این فایل هاست. به خاطر عدم تبدیل, هیچ تغییری هم در کیفیت مشاهده نخواهد کرد.
تکنیک هایی هم داره که اگر فایلی خراب رو باهاش فقط Save As کنید متوجه میشید. مثلا فایل های MPEG2 و VOB که تصویر هنگام مرور فیلم چند ثانیه ای مکث داره.
موفق باشید.
سلام
یه کانورتور برای تبدیل فایل های صوتی به mp3 معرفی کنید لطفا
مرسی
Xilisoft Video Converterنقل قول:
لینک دانلود در پست اول همین تاپیک .
بابا همه این کانورت ها با یه نرم افزار انجام میشه که تو تاپیک هست
تاپیک 748
سلام دوستان
من با گوشی یه 80 فیلم گرفتم با فرمت 3gp حالا میخ وام اینا رو تبدیل کنم که رو دی وی دی پلیر ها ی خانگی پخش بشه چه برنامه رو معرفی می کنید ؟
بعضی از این فیلم ها تصویرش برعکس هست اینا رو باید چکار کنم که تصویرش درست بشه
ممنونم
سلام:
یه عکس 22000 در 16000 پیکسل چون حجم زیادی داره نمیشه ویرایش کرد، حداقل کامپیوتر من جواب نمیده و این پیغامو میزنه: و نمیدونم مشکل از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت تصویر: NVIDIA GeForce 6600 - 256 MB
سی پی یو: AMD Athlon(tm) 64 Processor +3200
رم: RAM 1GB
به احتمال زیاد کارت تصویر ضعیفه؟
این عکس 22000 در 16000 پیکسل به 4 قسمت تقسیمش کردم و بعد ویرایش کردم،
حالا نرم افزاری وجود داره که عکسهای برش خورده به هم وصل کنه؟
برای Xvid و DivX یکی از بهترین گزینه ها همون AutoGK هست. من خودم DVD Rip با کیفین aXXo هم باهاش میسازم. حتی تو حجم 300 مگ هم میسازم! البته نه با Xvid بلکه MKV. فعلاً آموزش کامل AutoGK رو تو سایتم گذاشتم میتونید استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به زودی آموزش های حرفه ای تر از جمله mkv هم میذارم. لطفاً اگر باز هم سوالی داشتید در قسمت نظرات سایت بفرمایید.
بله.
Photoshop البته آخرین نسخش که تو رزولوشن بالا کم نیاره.
راستی نمیخوای که پرینتش کنی؟!؟!
از کارت گرافیک نیست نرم افزار paint محدودیت داره برای این کار شما در فتوشاپ با فرمت tiff این عملیات رو انجام بده با همون رزولیشن 22 هزار در 16 هزار عکست رو یکپارچه ذخیره کن و لازم نیست 4 قسمتش کنینقل قول:
سلام
من یه کانورتور می خوا که فایل های dvd را به avi تبدیل کنه و دارای دو ویژگی زیر هم باشه :
1- سرعت تبدیل اون بالا باشه
2- حجم فایل های avi را تا حد ممکن کم کنه
3- در عین حال کیفیت اون کم نشه .
4- کار کردن باش ساده باشه
5- اگه تو ویستا جواب بده بهتره
سلام
یه چند تا فیلم با پسوند vob دارم که حجمش حدود 1 گیگ هست به نظر شما بهتر است برای کم کردن حجم و در عین حال حفظ کیفیت به چه نوعی تبدیل کنم؟
خودم بیشتر رو rmvb تاکید دارم
یه نرم افزار خوب و کم حجم واسه این کار معرفی کنین متشکر میشیم.