من که مجبور شدم بزارمش کنار بخاطر ویندوز سون
نصب میشه ولی بعدا ارور میده و برنامه رو اجرا نمیکنه
کامپتیبیلیشم واسه ویندوز ایک پی می کنم بازم همونه
invalid access to memory location
من که مجبور شدم بزارمش کنار بخاطر ویندوز سون
نصب میشه ولی بعدا ارور میده و برنامه رو اجرا نمیکنه
کامپتیبیلیشم واسه ویندوز ایک پی می کنم بازم همونه
invalid access to memory location
سلام . من قبلآ با IDM فیلمهای با پسوند flv رو میتونستم دانلود کنم ولی الان ارور میده مشکلش چی میتونه باشه ؟؟؟
من 1 مشکل دارم نمیدونم چطوری باید حلش کنم.وقتی یک فایلی رو میذارم رو دانلود بعد از یک مدتی که دانلود شد خود به خود سرعت صفر میشه درحالی که میتونم با اینترنت کار کنم.از IDM 5.18 استفاده میکنم.
تنها راه چاره هم ریست هست که خیلی حالگیریه.کسی به این مشکل برنخورده؟
سلامنقل قول:
از کجا میتونستین دانلود کنین !
الان چه اروری میده ؟
سلامنقل قول:
چون الان یه چند وقتیه تمام فیلم های آنلاین بسته شدند و شما قادر به دانلود اونا نیستید.
با دانلود از سرور یا سایت خاصی این مشکل رو دارید ؟نقل قول:
موف باشید :40:
سلام به همه بچه های با حال
میگم راهی وجود داره که برنامه در حال دانلود باشه ولی کسی جز خودمون متوجه نشه
سلام
من برنامه Internet Download Manager رو دانلود کردم ورژن جدید
تا دیشب هم کار می کرد چون با کرک سریال نامبر دادم
ولی امروز که کامپیوتر رو روشن کردم اجرا نیم شه م پیغام
IDM is registered with fake Serial Number رو می ده
باید چیکا رکنم ؟
البته Patch رو که اجرا کردم و فایل IDM.exe رو که انتخاب کردم گفت چند تا از فایلهای رو نمیتونه باز کنه . می تونه دلیلش این باشه که IDM رو توی درایو D نصب کردم ولی ویندوزم روی درایو C هست باشه ؟
ممنون می شم فوری جواب بدیدددددددددد
IDM باشه میشه مینیمایز کرد ولی خوب کنار آیکون ساعت باز نشون داده میشهنقل قول:
نقل قول:
شما احتمال قوی زدی نرم افزار IDM رو آپدیت آنلاین کردی
از کرکی که به همین پست پیوست میکنم استفاده کنید مشکلتون حل میشه
میخوام باا اینترنت دانشگاه فیلم دانلود کنم حالا باید چنتا لینک به برنامه بدم که دانلود کنه بعدش من برم و چند ساعت بعد که برگشتم فیلمارو بردارم حالا مشکل اینجاست که نباید کسی که پشت اون سیستم هست متوجه بشه
نقل قول:
برای مخفی کردن خود آیکن برنامه میشه راه حل داد ولی وقتی دانلود رو شروع کنی آیکن دانلود کنار ساعت سیستم نمایش داده میشه برای غیر فعال کردن برنامه آیکن اون برنامه رو از system try بصورت always hiden در بیاری برای اینکار روی start menu کلیک راست کن و properties و بعد custumize رو بزن و اونجا idm رو پیدا کن و گزینه always hiden رو براش انتخاب کن
سلام
ميخواستم بدونم ميشه يه فايلي رو كه تو IDM تا 99.97% دانلود شده رو باز كرد ؟ فايل پسوندش Avi هست تا اون مقداري كه نوشتم دانلود شده ولي ديگه ادامه نميده برا همين ميخوام همون مقدار دانلود شده رو باز كنم كه نميشه . تو پوشه اي هم كه دانلود داره توش ذخيره ميشه ميرم ولي فايلي توش نيومده نميدونم اين 99 درصد كجا ذخيره شده .
سلامنقل قول:
به مسیر زیر برو :
بجای Administrator اسم یوزر اکانتتو بنویس.کد:C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\IDM\
اینجا چند تا پوشه میبینی که یکیش مربوط به اونیه که دانلودش کامل نشده.
به پوشه ی مربوط به یلم برید و اونو Rename کنید و در آخر اسمش پسوند avi. رو اضافه کنید.
مثلا اگر اسمش water بود به water.avi تغییرش بده.
حالا فایل بصورت یک فیلم درمیاد و میتونید اجراش کنید.
موفق باشید :40:
تونستم پوشه رو پيدا كنم وقتي واردش شدم توش سه تا فايل بود يكيش فايل Text بود كه توش اطلاعات مربوط به دانلود نوشته شده بود دو تاي ديگه هم اينها بودن :
water.avi 0 kb
water.avi12 89 mb
اولي كه پسوندش avi هست حجمي نداره كه بخوام اجراش كنم دومي هم فرمتش avi12 هست كه من به avi تغيير دادم ولي اجرا نشد ( با km پلير و مديا پلير امتحان كردم نشد حتي خواستم با با يه كانورتر فرمتش رو تغيير بدم باز نشد )
سلام آقا من یه مشکل خیلی اساسی دارم
من یه فایل 200 مگابایتی رو دانلود کردم که روی 99 گیر کرده و دیگه ادامش دانلود نمیشه و پیغام connection time out میده
این فایل 200 مگاباتی آخرین قسمت از یک سری 10 گیگیاباتی است اگر این دانلود نشه بدبخت میشم
1- چطوری اون 1 درصد باقیمانده رو دانلود کنم ؟
2- اگر امکان دانلود نیست چه طور میتونم تا همون جاش که دانلود شده استفاده کنم
ضمنا پسوند فایل هم rar هستش
این پیغام نشون میده که دسترسی به اون سرور نیست و مدت زمان مجاز سپری میشه برای کانکت شدن به سرور حالا دلایل مختلفی داره که مربطو میشه به اینترنت داخلی کشور ما و مسائل مربوط به اوننقل قول:
فایل شما اگه Rar یا zip و در کل آرشیو باشه باید پارت آخر رو هم دانلود کنی و الا تا پارت یکی مونده به آخر رو میتونی اجرا کنی و ببینی چیه
درود و سپاس دوستان اط مطالب و راهنمایی ها به همدیگر
من مشکلم در IDM می باشد که برای آپدیت کردن نیاز به شماره سریال دارم
کسی هست در این مورد راهنمایی نماید
مانا و مستدام باشید
سلام از چه نسخه ای استفاده میکنید؟نقل قول:
راه زیر را انجام دهید ببین درست میشه؟
پچ:
بعد از باز کردن فایل، فایل Patch را در محل نصب نرم افزار کپی کرده و اجرا و بر روی Patch کلیک کنید. در این حالت برنامه نباید در حال اجرا باشد. بعد از اعمال Patch برنامه را اجرا کنید و در قسمت سریال، سریال زیر را وارد کنید:کد:http://www.tebdown.com/Download/idman.rar
SN: 11111-22222-33333-44444
برای قسمتهای دیگر از هر اطلاعات دلخواه و هر آدرس ایمیلی می توانید استفاده کنید.
سلام دوستان
یه سوال داشتم.
توی idm یه سری فایل دانولد کرد ولی کامل دانلود نشد و ویندوز رو عوض کردم. حالا چطور می تونم اون ها رو دوباره اضافه کنم و ادامش رو دانلود کنه.
در ضمن ادرس فولدر temp رو تو یه درایو دیگه گذاشتم و فایل های temp دانلودم رو دارم.
سلام
تا همین چند روز پیش با IDM خیلی راحت می تونستم فایل های flv رو دانلود کنم ولی چند روزی هست که دیگه این قابلیت کار نمی کنه یعنی وقتی می خوام با IDM فایل های FLV رو دانلود کنم ارور می ده. من از نسخه 5.18 بیلد 4 استفاده می کنم.
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
چه اروری ؟ ازچه سایتی ؟ با کدوم مرورگر ؟نقل قول:
از هر سایتی که توش ویدیو های flv باشه. مرورگر فایرفاکس 3.5.7
چند روزی میشه ه فایل های FLASH سایت ها بالا نمیاد و مشکل سراسری هم هست فکر میکنم از روز 16 بهمن به بعد این اتفاق افتاده باشه چون فلش سایت SPEEDTEST هم بالا نمیادنقل قول:
نقل قول:رفیق فعلا امکان دانلود flv رو مسدود کردن یعنی امکان دانلودش رو نداری از هیچ جا . حالا معلوم نیس از طرف مخابراته یا آی اس یی . isp من شاتله و نمیتونم flv دان کنم . isp شما چیه ؟نقل قول:
isp من آسیاتک هستش. البته من همچنان می تونم flv ها رو دانلود کنم ولی با مشقات زیاد و این که چون با دانلودر خود فایرفاکس دانلود می کنه سرعت دانلودش خیلی کمه.
سلام
باید یه چند روزی صبر کنید تا این قائله ختم بشه.
واسه همه اینجوریه.
موفق باشید :40:
1-دو راه داره.میتونین راست کلیک کنین و Copy Link Location رو بزنین بعد بدین به آی دی ام.ولی راه ساده ترش اینه که دانلود منیجر رو با مرورگرتون اینتگریت کنین.توی Options آی دی ام فقط کافیه تو قسمت جنرال موزیلا رو انتخاب کنین.نقل قول:
2-تو برنامه تیک Advanced Browser Integration رو بزنین.
3-آپدیت رو نمیشه با دانلود منیجر انجام داد.فقط میتونین فایل های آفلاین آپدیت رو از بعضی سایت ها که میزارن بگیرین.ولی این روش اصلا امن نیست و ممکنه آپدیت آنتی ویروس خودش ویروس داشته باشه.
4-تو حالت فری هر وقت کلید دانلود رو بزنین دانلود میکنه.اگه اکانت رپید شیر خریدین بگین بیشتر توضیح بدم.
5-چحوری نداره که!!!هر فایل رو میخایی بزار تو لیست و دانلود کن.
6-این امکان فقط و فقط به سایتی که ازش فایلو میگیرین مربوطه.مثلا سایت مایکروسافت این قابلیت رو داره ولی برای استفاده از این ویژگی تو سایت رپید شیر یا هر آپلود سنتری باید پول بدین و اکانتشو بخرین.
منم این مشکل و دارم .فرقی ام نمی کنه کدوم سایته که دارم ازش دانلود می کنم.ویندوزم 7 .کسی می دونه از چیه؟نقل قول:
نقل قول:
لینک شما عیر مستقیمه و resume نداره و احتمالا از سرورهایی مصل rapidshare و یا deposide و امثال اون که باید اکانت داشته باشی دانلود رو انجام میدید
سلام دوستان...یه مشکلی با idm پیدا کردم...وقتی یه فایلی رو میزارم واسه دانلود اولش که کلی وقت میگذره
بعدشم هیچ اتفاقی نمیفته مثل اینکه سیستم هنگ کرده باشه...بعدشم یه پیغام میاره که فقط یه دونه ok داره که با
اون خارج میشه و تمام! یعنی اصلا دانلود رو شروع هم نمیکنه!
مشکل از چیه؟ چیکار باید بکنم؟
سلامنقل قول:
خوب ارور چیه !!
اگه میتونی یه عکس ازش بذار .
دوستان من وقتی idm رو میزنم شروع به دانلود کنه سرعت ویندوز به شدت میاد پایین ! چکار کنم این مشکل رفع شه ؟
ممنون
دوستان من یک مشکل یکم عجیب دارم ...
اصلا نمی تونم با هیچ کدوم از برنامه های مدیریت دانلود مثل DAP یا Free download manager فایل های ویدیویی رو دانلود کنم ... حتی با اینکه اکانت رپید دارم ولی هر وفت فایل AVI رو میخوام دانلود کنم باید با منیجر خود ویندوز ویستا انجام بشه که سرعتش خیلی کمه:41:.... نمی دونم چرا ...
چند تا برنامه دیگه هم استفاده کردم همین آشو همین کاسس ...
مشکل میتونه از کرک باشه که استفاده میکنیدنقل قول:
موقع دانلود برید ببینید چقدر از cpu رو درگیر میکنه
نقل قول:
مشخصات اکانت راپید رو وارد IDM کنید و به دانلود رو انجام بدید
فکر نمی کنم ربطی به اکانت رپید داشته باشه به خاطر اینکه فایل های PDF , RAR رو با همون برنامه ها به راحتی میتونم دانلود کنم ... با سرعت مطلوب ..نقل قول:
کلا از هر سایتی که که بخوام فایل های ویدیویی مثل ویدیو های یوتیوب رو بگیرم همین مشکل رو دارم ... احساس میکنم ویندوز خودش فایل ها رو تقسیم کرده و فایل های ویدیو رو به دیفالت دانلود خودش اضافه کرده .
با این حال از توجه شما سپاسگذارم .
سلام دوستان
من با idm کار می کردم کارشم عالی بود تا وقتی که یه روز نمی دونم چی شد قاطی کرد و الان نمی تونم با این برنامه چیزی بیشتر از 10mb رو دانلود کنم.مشکل اینه که idm دانلود می کنه و تا اخر هم دانلود میکنه اما وقتی که زمان صفر میشه و می خاد به بایان برسه سرعت دانلود صفر میشه و دانلود تموم نمیشه و با یه ارور بی ربط دانلود رو متوقف می کنه.البته در سرور هایی که فابلیت رسیوم رو داره میشه با توقف دانلود و رسیوم اون دانلود رو تموم کرد اما....
در ضمن من این مشکل رو قبلا در این تاپیک مطرح کردم اما نتیجه نگرفتم.همچنین از ورژن های مختلف این نرم افزار با کرک های متفاوت امتحان کردم اما تفاوتی نکرد.لطفا راهنمایی کنین که نیاز شدیدی به راهنمایی های کارساز دارم.
این هم عکس از ارور مربوطه
در ضمن من با ویندوز 7 کار می کنم.کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/ae6d9f93ce.png
با تشکر
سلام دوستان
با برنامه idm نمی تونم سر ساعت مشخص به اینترنت متصل شوم ولی با فلش گت مشکلی ندارم
قسمت dial up setting هم تنظیمات لازم رو انجام دادم نمی دونم چرا به اینترنت وصل نمیشه
================== مشکل حل شد
مشکل میتونه از کرک نرم افزار باشه با چه کرکی نرم افزار رو اکتیو کردید؟
يه فايلی دوستم با DAP تا 95% دانلود کرده ، اما بعد ديگه اينترنتش دچار مشکل شده ، حالا فايلش رو بهم داده تا من ادامش رو دانلود کنم ، اما فرمت اون فايل dap هست در صورتی که Dap من با فرمت dal فايل قبول ميکنه ، حالا بايد چيکار کنم ؟
درضمن ورژن dap اون 8.5.5.5 هست اما مال من يکم قديمی تره ( 8.0.5) اين ميتونه مشکلی ايجاد کرده باشه ؟