چقد حجم:5:نقل قول:
Printable View
چقد حجم:5:نقل قول:
5 GB برای سه ماه.نقل قول:
سلامنقل قول:
سرویس طلایی
حجمت مثل منه.منم 3 ماهه 5 گیگ/نقل قول:
5 GB برای سه ماه.
ولی تو دیگه روزا احتیاجی به دانلود نداری چون شبا راحت 2 گیگ رو شاخشه.
بچه ها تو صبانت هم میگفتن با ترکیب تورنت و IDM دارن شبا 2.2 گیگ میگیرن.
من که دیشب امتحان کردم 600 مگ در شب شد 500 تا :31:
من حجمم تو این 4-5 روزی که اکانتم وصل شد فقط با وبگردی اونم نه زیاد و عکس دیدن 500 مگ کم شده
واقعاً تعجب میکنم
دانلودهایی هم که داشتم نهایتش 30 ئگ میشده
دوستان احتمال این هست که حجم رو داره یکی مصرف کنه
احتمالش که آره هست ولی کسی نمیاد 200 مگ بدزده.کسی بدزده 1 روزه کل شارژتو خالی میکنه.( چون کسی که خطش رانژه باشه میتونه بدزده و کسی هم که رانژه ست خودش سرویس داره و نمیاد با سرویس تو وبگردی کنه.فقط میاد دانلود کنه )
شما وقتی با اینترنت کاری نداری دیس کانکت شو.چون اگه پنجره ی status مربوط به کانکشنتو ببینی متوجه میشی که تو حالت بی کار هم هر 3 یا 4 ثانیه چند کیلو بایتی برای پینگ با شرکت مصرف میشه.
مواقعی هم که کامپیوتر خاموشه محض احتیاط مودمتم خاموش کن ( البته اگه دکمه داره ).
منم یه 100 مگی بیشتر دانلود نکردم و با وبگردی و این چیزا کلا شد 342.64 UNITS
حوب واسه تو هم خیلی زود کم شدهنقل قول:
تو که بعد از من وصل شدی(یا قبل من بودی :دی)
اون 3-4 کیلو بایت که چیزی نیست
خوب شاید این طرف که داره مصرف میکنه آدم مومنیه :دی میگه بزار فقط روزی یه 60-70 مگی مصرف کنم :21:
من 100 مگ دانلود کردم ولی کلی ویدیو تو youtube دیدم.کلی عکسای با کیفیت که با گوشیای مختلف گرفته شده ( برای مقایسه ی دوربین ) دیدم.کلی وکتور رزولیشن بالا دیدم.به نظرم درست کم شده.
3 ثانیه ای 3 کیلوبایت مطمئنی چیزی نیست ؟میشه روزی 86 مگابایت و خورده ای.
---
خب حالا پسوردتو عوض کن مومن عزیز دیگه بیشتر از این به گناه نیفته.
سلام
دوستان لطف کنید کسانی که از سرویس طلایی 512 استفاده میکنند سرعت روز و شب رو بفرمایید و اینکه رازی هستید در کل یا خیر؟
ممنون
دوستان لایزری تست کنند ببینن تحریم های گوگل برداشته شده یا نه
عجیبه من از امروز صبح هر چی اراده میکنم تو گوگل دان میشه !!!!!!
اینو تست کنید :
کد:http://www.google.com/chrome?hl=en&brand=CHMI
آره خوب فعلاً تحریمات پایداره:دی
اگه گوگل کروم میخوای از لینک زیر هم میتونی دانلود کنی:
به جای خط تیره ها بنویس پی سی دانلودکد:http://www.-----------.com/archives/internet/web_browser/download_google_chrome_final/
نه ممنون کروم رو دارم نمی دونم چی شده من می تونم از گوگل هر چی بخوام دان کنم !!!!!!! :31:نقل قول:
آنتی لیفتر نداری؟؟!!نقل قول:
اگه آنتی لیفتر داشته باشه میتونی دانلود کنی
چرا دارم .... جالبیش اینه که بدون این چیز میزا داره دانلود میکنه :31:نقل قول:
امکان ندارهنقل قول:
حتماً آنتی کانکته خودت نمیدونی
بابا بیخبال اینقدر هم پرت نیستم :46:نقل قول:
حالا که امکان پذیر شده و خودمم شاخ در آوردم .... الانم تست کردم باز دانلود میکنه بی هیچ حرف و حدیثی ... کلی از اکستنشن های کروم رو تا حالا نصب کردم ... ویس و ویدئو پلاگین gtalk برای وب کم و نماس تلفنی و .....
واقعا جالبه، نمی دونم چه انقاقی برای من افتاده ... :5:
تست کردم :نقل قول:
This product is not available in your country
دوستان چرا این قدر قیمت هاش گرونه :19:
البته همه ی آی اس پی ها دزدن اینم روش :19:
چون رد آی پی هاشونو که دیدم .... لایزر مرکزش اطراف اصفهانه :31: یعنی اصقهانی هستندنقل قول:
:16:
مال من همچنان باز میکنه و دانلود میکنم :31: یه تزی دارم تست کنید :نقل قول:
برید اینجا :
دانلودش کنید ... مال من که راحت بی هیج چیز دان میکنه شما با چیز شکن کار کنید :31:کد:http://www.google.com/chat/voice/
بعد کتار آیکون در جی تالک تو جی میل شما عکس یه دوربین میاد اکه نصب شده باشه یعنی میتونید وب کم داشته باشید
و میتونید تلفن اینترنتی داشته باشید ... یه تماس با داخل بگیرید ( رایگانه و 1 بار اجازه تماس میده ) بعد میرسیم به تز من :
یعنی اینکه با این کار گوگل قاط میزنه و اجازه دانلود از سایتاشو به شما میده ... این تنها چیزیه که به فکرم رسید .
من اینویه که میگی رو اتجام ندادم ولی فکر هم نمیکنم از اون باشهنقل قول:
چون اصلاً ربطی نداره
چون هر بار که اون صفحه رو میوای باز کنی ip شما چک میشه
مگه اینکه با این کار IP شما تغییرکرده باشه
یه بار DC شو ببین بازم اونجوریه
دی سی هم شدم همین بود...یه چیزی گه این تزو قوی میکنه اینه که گوگل من زیونش سوئدی شده :5:نقل قول:
فکر کنم با اون تماس آی پی من به نوعی تغییر کرده ....
منظورت اینه که با ایران تماس بگیریم یا با خونه خودمون؟نقل قول:
یه تماس با داخل بگیرید
تلفن داخلی یاشه ... من به خونه خودمون زدم .... الانم دارم ویندوز رو عوض میکنم ببینم چی میشه :31:نقل قول:
مرد مومن اون دو روز کلا قطع بود !!! انگار با دیال آپ آن بودیانقل قول:
راستی زبون گوگل من هم سوئدی شده ! یعنی آی پی من سوئدیه عملا !!!! چرا؟!؟!؟
ویندوزم عوض کردم ردیف نشدنقل قول:
پس فهمیدیم شرکت لایزر گوگل سوئدی رو داره اینجا به ما میده ....:13: هدفشون چیه خدا میدونه :46:
زنگ زدم بهشون ، گفتن نه اینطوری نیست.... عجب مخائی اونجا نشستن :31: شایدم -- شدن :21:
یه چیز جالب تو gmail هم برید اون یائین detail رو بزنید آی پی هارو که login کردین میاره جالب اینه که آی پی ها مال لایزره ولی جلوش نوشته seweden :31:
نمی دونم . مال من چند وقتی هست این طوریه ! نفهمیدم یعنی چی
راستی اگه می تونی آی دی یاهو تو برام بذار
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
تو اینکه اونا چیزی نمی فهمن شک نکن !!!
من برای روز قدس زنگ زده بودم بهشون گفت پهنای باند ما تموم شده و کابلمون قطعه و ...
منم گفتم
ااااااااااااا ؟
منم گوشام درازه !
میبخشید آی دی تو یاهو ندارم ... یعنی داشتم گداشتمش کنار :31:نقل قول:
فعلا که سوئدی شدیم رفت.... راستی از اونموقع که سرویس جدیدو گرفتم سرعتم کمتر شده :13:
لایزر هم داره زرتش در میره .......باید کم کم رفت تو خط اینترنت ماهواره ای.
اینم پینگ امروز من ببینید اوضاع چقدر خرابه 384 طلائی از من میشنوین بی خیال سرویس های جدید لایرز بشین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما تهران هستید ؟
منظورتون از 384 همون 384/512 هست ؟
میشه یه تست هم شب بگیرید ببینیم شبا چطوره ؟و اینکه با IDM چند دانلود میکنید ؟ این تستی که گرفتید قبلا هم 24 بود یا مقطعیه ؟
ممنون
سلام مخلصیمنقل قول:
آره تهرانم
آره 384/512
شبا خوابم میبره :31:
با iIDM نهایت 62 کیلو در نانیه ( البته تو روز) دانلودمه ...البته یه حسنی که داره دانلود بین 50 تا 62 نوسان داره که نوسانش نسبت به سرویس قبلی کمتر شده اونموقع 12 تا 80 یا 90 بود دانلود .
البته به این سایت speedtest هم نمیشه اظمینان کرد مثلا اینجا دانو این داده بود همونموقع زدم 50 تا 60 دانلود میکردم ( با IDM ) بعنی زیادم به این سایتا نمیشه اظمینان کرد.
اینم بگم:
اخساس میکنم لایزر تو سیستم جدیداش کیفیت رو برده بالا یعنی نوسان دانلود کم شده ولی فیتیله دانلود رو کشیدن پائین و دیگه حال نمی دن یعنی محدود کردن به همونی که تو قرارداده ... در صورتی که قبلا تا 90 یا 100 کیلو هم بسته به سرور دانم میرسید سرعتم ( 256 بودم ) البته با ( IDM) ولی الان با اینکه سرعت بالاتر گرفتم از این خبرا نیست ... ولی گفتم نوسان کم شده
فعلا اینطوره ... بهتر شد همین جا میگم.
پس فعلا نگیرید :31:
سلام,نقل قول:
راستش من میخوام بیام لایزر ولی بین لایزر و شاتل موندم !
با نظرتون موافقم که به این سایت نمیشه اطمینان داشت برای منم سرعت واقعی رو نمیگه !
میشه لطف کنید از این سایت هم یه تست بگیرید اینجا اعلام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر.
با سایت شما هم اینو داد :
16.03 KiloBytes/sec
یعنی یه سرویس 128 کیلو بیت بر ثانیه اینطوریه :31:
لایزر ... زد با این سرویسش :13:
بس با این اوصاف لایزر هم آش دهن سوزی نیست ! و در صورتی که باید سرعت 60 رو به شما بده تقریبا 20 میده ! و نوسان هم داره !نقل قول:
گمون کنم انتخاب شاتل بهتر باشه !
بزارید دوستان دیگه هم نظر بدن .... فقط با IDM سرعت واقعی رو میده :41:نقل قول:
دوست من الان شما با IDM با سرعت 55 تا 60 دانلود میکنید یا خیر؟ Ping 4.2.2.4 شما چنده ؟ اون سایت زیاد مهم نیست !نقل قول:
مرسی.
شاتل و لایزرو بی خیال .
من بین پارس و صبا شک داشتم چون مودم معتبر نداشتم که اون شرکتا قبول کنن اومدم لایزر.
برو پارس.خیلی خوبه.
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
بچه ها یه دور برین اینجا :نقل قول:
ببینید آی پیتونو کجا آدرس میده.کد:http://smart-ip.net/en/
برا منو که زده کنار باتلاق گاوخونی ابله.:31:
برای منم اونجا زده ... تو چند پست قبل گفته بودم مقر سایت لایزر حوالی اصفهانه:31:نقل قول:
گفتم خدمتتون با IDM حدود 50 تا 60 دانلود دارم ولی بی این نرم افزار باید یه چیز قابل قبول بده که نمیده .نقل قول:
با اینترنت اکسپلورر که دان میکنم حدود 15 تا 16 کیلو هست (یعنی 128 کیلو بیت )
اینم پینگم :
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
اون مشکل لایزر نیست.
مشکل ضعیف بودن برنامه ی دانلود اینترنت اکسپلورره.
من با سرویس دو مگابایتی هم دانلود کردم.اینترنت اکسپلورر بیشتر از 20 کیلیبایت در ثانیه نمیره.
میدونم اونو برای تست زدمنقل قول:
وگرنه من از کروم عزیز استفاده میکنم ( اکسپلورر رو هم همیشه پاک میکنم ) و IDM :31: