اقا من ميخوام يه مموري 4گيگ بگيرم چه ماركي بگيرم كه با اين گوشي سازگار باشه سرعتش هم بالا باشه؟
ممنون
Printable View
اقا من ميخوام يه مموري 4گيگ بگيرم چه ماركي بگيرم كه با اين گوشي سازگار باشه سرعتش هم بالا باشه؟
ممنون
سلام دوست عزیز .
بهترین مارک مموری کارت که خود سامسونگ هم ازش استفاده میکنه سان دیسک هستش . ساخت ژاپن .
بعد از سان دیسک هم کینگ استون خوب هستش . ساخت تایوان .
مخلصیم .
سلام
من توشیبا دارم واقعا خوبه و سریع
كسي لطف نميكنه يك توضيح كوچولو راجع به اين قضيه به من بده ؟؟نقل قول:
فريمور رو گوشيم الان اينه : sw ver> f480xxhe7
samsung جون چرا این چند وقته نبودی واقعا هر دفعه میای دسته پر میای پس بیشتر بیا !....
منم 2تا سوال دارم ! گوشی من فریمورش فارسیه یعنی از اول بود . اگر عوض کنم ممکنه قفل بشه ؟
سایت نرم افزار ندارین ؟
سلام به همگی .
نقل قول:نقل قول:
من یه کد پیدا کردم که نوشته شده گوشیهای سامسونگ رو Unlock میکنه ( بدون تغییر IMEI )
تا الان امتحان نکردم ، شما با مسئولیت خودتون گوشیاتون رو فلش کنین اگر Lock شد من کد بهتون میدم شاید کار کرد .
مخلصیم .
samsung جون بازیه تاچ باحال سراغ داری ؟
سامسونگ جان من موقعي كه با كسي دارم صحبت ميكنم صداش يهو كم ميشه طوري كه اصلا نميفهمم چي ميگه بعدش دوباره زياد ميشه ! اين مشكل رو سايت gsmarena هم گفته
راه حلي داره؟
در ضمن من بدون گارانتي خريدم
منم اولا این مشکلو داشتم ولی بعد که با کد صدای بلندگو رو زیاد کردم تا حد زیادی صدا بهتر شده گاهی مجبورم درجه ی صدا رو موقع حرف زدن کم هم کنم چون کر میشم.لینک مربوط به راهنمای بلندکردن صدا فکر کنم تو صفحه ی 31 آورده شده.نقل قول:
سلام
من چند روز پیش f480 گرفتم گوشی خوبی است ولی دو مشکله دارم:
1- اس ام اس ها به جای اینکه توی گوشی ذخیره بشه در سیم ذخیره میشه هرچی تنظیمات رو بالا پایین کردم چیزی ندیدم که بتوانم اس ام اس ها را در گوشی ذخیره کنم البته به صورت پیش فرض بعد از دریافت می توانم آنرا به گوشی انتقال دهم
2- با اینکه دوربین این گوشی 5 مگا پیکسل است ولی هیچ فرقی با گوشی 2 مگا پیکسلی موتورلا ندارد تحقیق کردم گوشیم اصلی است و چینی نیست. تنظیمات رو هم دستکاری کردم ولی .... هیچ عکسها را به کامپیوتر منتقل کردم ولی بازهم.....هیچ
خواهشمندم کمکم کنید ، خوشیم خراب شد
برای sms تنها کاری که میتونی بکنی اینه که صبر کنی مموری سیم کارتت پر بشه (ایرانسل 15 sms و همراه اول 50 sms) بعد خود گوشی sms های جدید رو روی گوشی ذخیره میکنه که فکر کنم حافظه ی sms 500 , f480 باشه.نقل قول:
در مورد دوربین هم داری کم لطفی میکنی درسته که دوربینش خیلی قوی نیست ولی انقدم صعیف نیست. بهت پیشنهاد میکنم فریمور f480xeia1 که ماله 2009 هست رو بریزی دوربینت خیلی بهتر میشه!!!(;(;(;
بچه ها کسی میدونه M8800 Pixon فروم داره یا نه؟؟!! راستی برای تقویت صدای Pixon هم راهی پیدا کردم تقریبا" مثل E250 هست ولی کد هاش خیلی فرق میکنه کسی نمیدونه کد هاش چیه؟؟؟!!!
شرمنده 1 سوال دیگه f480 هم تقویت صدا میشه؟؟؟!!! اگه میشه کسی بلده؟؟؟!!! ممنونd:d:d:
ممنون از جوابتون یه سوال دیگه این فریمور که فرمودید فارسی هم هست چون گوشی من الان هم فارسی داره هم عربی و... ضمنا این فریمور را از کجا باید بگیرمنقل قول:
سلام بر همه
دوستان من یه سوالی دارم.حتما میدونید که با نصب فریمور جدید F48FXEIA1 که آقای سامسونگ عزیز دو صفحه قبل لینکشو گذاشته بودن امکان دانلود widget های جدید روی f480 هم همانند مدل های دیگه مثل پیکسون و امنیا فراهم شده و در واقع ما میتونیم ازwidget های امنیا هم استفاده کنیم.من دیروز متوجه شدم که widget های قابل دانلود فقط اون ده دوازده تایی که از طریق آیکون more widget میشه پیدا کرد نیست.در واقع ده ها widget جدید قابل دانلود وجود داره که توی more widget نمونه هایی از اونا آورده شده مثلا اگه شما توی قسمت سرچ more widget کلمه ی clock رو سرچ کنین میبینید که 8-9 تا ساعت جدید دیجیتالی و آنالوگ با ظاهر مختلف و زیبا قابل دانلوده که اسم همه اونا clock هستش.اما مثلا من توی گوشی امنیای بعضی دیدم کهwidget هایی برای اخبار وجود داره مثل CNN یا Yahoo یا Sport newsیاYahoo Finance اما با سرچ کردن اسم اونا توی more widget چیزی پیدا نشد.پس widget های زیادی وجود داره ولی مشکل اینجاس که باید اسم اونا رو دقیقا بدونید تا بتونید از طریق سرچ more widget اونو دانلود کنید.من اینترنت رو گشتم تا یه لیست از widget های موجود امنیا یا پیکسون پیدا کنم ولی چیزی یافت نشد.در نهایت به سایت خود سامسونگ رسیدم ولی نمیشه وارد شد چون ورود به اون با رمز امکانپذیره:
کسی نمیدونه چجوری اسم تمامی widget های موجود رو میشه پیدا کرد؟کد:http://widget.samsungmobile.com
با اجازه ی آقای سامسونگ عزیز من لینکی رو که ایشون تو صفحه ی 54 آوردن اینجا میارم.نقل قول:
آموزش تقویت صدای f480:
http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=580129
سامسونگ جان ميشه اين كد كه فرموديد رو لطف كنين بديد ؟نقل قول:
كاملا باهاتون موافقم جناب mas_mirzaie84:10:نقل قول:
ديديد دوستان هي به من گفتيد تو اغراق ميكني !!
دوست من هيچ تلاشي نكن ! با كلي تغيير در تنظيمات آخرش به اين نتيجه ميرسي كه با امكانات ديگه گوشيت حال كني و كلا بي خيال دوربيني بشي كه هميشه و تو هر شرايطي عكس قابل قبولي بهت بده !
اميد داشته باش ! شرايط خاص ! اونم 1 در هزار خوب در مياد !:5:
نه اغراق نکرده اید. واقعا همینجوریه اگه کسی میگه اینطوری نیست یک عکس داخل اتاق، هوای ابری و افتابی و ... بذاره مال من که افتضاحه! تنظیماتش رو هم بالا پایین کردم ........نوچ نمیشه همینه کاشکی موتورلا ایکس 8 خریده بودم لااقل 100 تومن ارزون تر بود و البته شیک تر تازه دوربینش هم 2 مگا پیکسل واقعی بود.نقل قول:
بچه ها چنتا سايت توپ بديد واسه بازي و برنامه واسه اين گوشي
روش ريختن برنامه با wap چه جوريه؟
سلام بروبکس!
اره پریسا خانم دوست عزیز دوربینش افتضاحه اصلا.شما درست میگی !حالا خیالت راحت شد!
این همه ادم این گوشیو خریدن در کل از دوربینشم راضین.بزار 2 نفرم ناراضی باشن!
اره من امیدم به اینه که از 1000 تا عکس یکیش بد در بیاد!که نشد!شما عکساشو تو هر حالت با کا850 مقایسه کن!یعنی میگی کا850 از ان73 ضعیفتره!عمرا.تو همه شرایطی اف 480 عکساش بهتره و زیباتر حاضرم شرط ببندم!
بای تا های بعدی.
سلام f480رو فلش زدم دوربینم error پایین رو میده تو این سایت کسی میتونه کمک کنه ؟؟ من که نفهمیدم چی شد ولی هر جا رفتم و پرسیدم همه میکن ایراد سخت افزاری داره کسی میتونه بگه چه ریطی داشت فلش به hardware؟؟؟؟؟
در هر صورت اینم از خوبیهای سامسونگه
یه سوال دیگه کجا ببرمش برای درست کردنش که مطمئن باشه ؟
مرسی
i got this massage when i start my camera at the fist time after flash :
camera fail
page1/11 assertion - assert : false failed.(file..\shpapp2\application\appbase\camera\
unicon\qbowl\window\camviewwindow.c,line2623)
<callstack information>
بابا عليرضا جان گير نده ديگه !
حال كردم يكي حرف دل منو زد ! خواستم باهاش همراهي كنم ! :46:
اما يك اتفاق خوب اينكه من اين فريمور جديد رو ريختم كلي حال كردم با تغييراتش و از همه مهمتر اينكه من احساس ميكنم كيفيت عكساش خيلي بهتر شده ! :18:
اون تاري و بي رنگ و رويي اعصاب خرد كني كه ميگفتم رفع شده !
فكر كنم شما بريزي اين فريمور f48fxeia1 رو كلا پرواز كني با گوشيت ! :10:
پيشنهاد مي كنم حتما نصب كني اين فريمور جديد رو ! عاليه !
بچه ها خسته نشديد اينقد رو دوربين گوشي كل كل كرديد؟
نميخوام از خودم تعريف كنم ولي من N73 و N95 و LG Viewty دارم كيفيت K850 ديدم. عكس F480 تو خود گوشي زياد مالي نيست ولي خداييش تو PC حرفي برا گفتن داره پيش اين گوشيا.چرا چسبيدين به دوربين ول نميكنين فك كنم آخرش خود F480 زبون دربياره.من نميگم معركه است ولي كمم نيست.تاچش كه قربونش برم خيلي عاليه من آيفون 3G هم دارم ولي بنظرم تاچش تا حدي ميتونه با آيفون رقابت كنه ولي بازم ميگم تا حدي.( بهم فوش ندين كلا زياد گوشي بازي ميكنم.نگين عقده اي )از امكاناته خوبه گوشي لذت ببرين.راجعبه عكسم بگم كوچكترين تكوني باعث خراب شدنه عكس ميشه اينم يادتون باشه.
موفق باشيد.
این فریمور جدید که میگید:نقل قول:
1- از کجا باید بگیرم:18:
2- مشکلی با فارسی بودن نداره؟
3- چطوری باید نصبش کنم :13:
5- ممنون می شم اگه راهنمایی کنید:10:
سلام بچه ها خوشحالم پریسا جان که راضی شدی از گوشی!
من قصدم فقط این بود که از گوشیت لذت ببری و اعصاب خودتو الکی خورد نکنی!حالا خیلی خوشحالم که خوشحال میبینمت!
در باره فریمور جدید.خیلی دوست دارم عوض کنم 2 مشکل هست!فارسی ساپورت نمیکنه البته من فارسی نمیزنم بهم اس ام اس میدن.دوم اینکه هوگو ریختم گوشیم قفل شد 8 تومن دادم با باکس بازش کردن تازه بعدشم که بردم فارسی بریزن برام بازم قفل شد!اینم از شانس ما.ولی مشکل پولش نیست فارسی نداشتن مشکل هست وگرنه 3سوت عوض میکردم.راستی شارز باطری چطوره!خوب نگه میداره تست کردی!هوگو که مزخرف بود فقط 1 روز داشت!
موفق باشی دوست من.
سلام ogtay عزیز.کاملا با نظرت موافقم منم تست گرفتم.البته در حد یه 5مگا مثل g810 اصلا نیست.ولی در مقایسه واقعا کم نمیاره!
اره با اینکه انتی شیک یا لرزشگیر داره اصلا نباید دستت بلرزه حتی یه کم.
شاد باشی.
سلام پریسا . عوض کردی گوشیت قفل نشد ؟ فریمور قبلیت فارسی بود ؟نقل قول:
من میترسم عوض کنم :41:
آقا کسی نرم افزار ندارههههههههههههه
نه !:31:نقل قول:
يا بخت و يا اقبال كردم ! شانسم هم فريمور فارسي ريختم و هم فريمور جديد رو هيچ كدوم قفل نكرد !
دل به دريا بزن ديگه ! 1% هم احتمال بدي درست ميشه ارزش داره ! اگه نهايتا قفل كرد ميبري بيرون !
سامسونگ عزيز فريمور جديد رو گذاشته تو صفحه 71 ! اينم لينك پستش :نقل قول:
تو صفحه اول همين تاپيك هم آموزش نصب فريمور رو توضيح داده !کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3440030&postcount=709
مشكل همينه ديگه فارسي رو ساپورت نميكنه متاسفانه !:41:
من 2روز اين فريمور جديد رو گوشيم بود ، اينقدر مسيج فارسي برام اومد تو همين 2 روز ، كه بي خيال شدم ! دوباره همون فريمور فارسي رو زدم :41: دوربينم دوباره تار شد ! :19:
از لحاظ شارژ هم فكر نكنم ! مشكلي نداشت تا اونجايي كه من تست كردم !
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااام.
کمممممممممممممممممممممک.
من یک مشکل اساسی با دوربین این گوشی دارم اونم اینه که وقتی عکس می گیرم 1ثانیه با کیفیت توپ نشون می ده بعدش داغون میشه دیگه چه تو گوشی و چه تو کامپیوتر چیزی به جز یه عکس مات و آشغال دیده نمیشه چه کنم ؟؟؟
سلام:20:
من تمامی پست های اینجا رو زیرو رو کردم دو تا لینک بازی پیدا نکردم همه سره قابلیت دوربین و تاچو اینا بحث کردن دریغ از دو تا برنامه یا بازی بی عیب و نقص در ضمن من در حین نصب بازی با TkFileExplorer دچار مشکل میشم برنامه هنگ میکنه در حین دانلود
در ضمن یه مشکل دیگه من این بود که اون فایلایی که دانلود میکنی نمیشه پاکش کرد از تو گوشی؟؟؟!!!!!!!!!!!!:41:
اسم بازی هایی که روا ین گوشی نصب میشه رو معرفی کنید:46:
دوست عزیز برنامه هنگ نمیکنه.واسه منم موقع استفاده همینطوری میشه.در این حالت برنامه هنوز داره دانلود میکنه ولی به شما نشون نمیده.کافیه شما صبر کنید تا خود برنامه کار دانلود کردن رو تموم کنه و هیچکاری باهاش نداشته باشید.واسه پاک کردن فایل ها اگه شما موقع نصب برنامه یا بازی اونا رو تو قسمت lock game بریزین دیگه با خود گوشی نمیتونید اونا رو پاک کنید و باید از خود برنامه ی TK استفاده کنید و پوشه ی مربوط به اون بازی رو پاک کنید.من که تا حالا هر برنامه و بازی که خواستم روش ریختم و هیچ مشکلی نداشتم اما اکثرشون مخصوص گوشی های غیر تاچ بودند.برنامه و بازی تاچ خیلی کم پیدا میشه.نقل قول:
دوست عزیز این مشکلیه که همه ی ما با اون مواجه هستیم.بزرگترین مشکل این گوشی دوربینشه و راهی هم برای اون نیست.خیلیا از تار بودن عکسای گوشی گله دارند.کاش کیفیت عکسا در حد همون یه ثانیه قبل از سیو کردن عکس میموند.نقل قول:
خواهش میکنم وظیفه بود. متاسفانه اگه این فریمور رو بریزید گوشیتون فارسی ساپورت نمیکنه!!! اگه دقت کرده باشین دو حرف اول این فریمور xe هست یعنی روسیه و کشورهای اطرافش بنا بر این فارسی ساپورت نمیکنه (متاسفانه هنوز فریمور فارسی یا عربی جدید نیومده). لینک دانلود هم میتونین تو صفحه 71, پست 709 پیدا کنید که جناب سامسونگ عزیز زحمتش رو کشیدن. شرمنده یکم دیر شد.نقل قول:
آقا دست شما درد نکنه خیلی مفید بود. فکر میکنم Pixon هم مثل F480 & U900 باشه فقط نمیدونم خروجی اسپیکر رو چند dB باید بزارم شما اطلاع نداری؟؟!!نقل قول:
اینجا چند تا بازی هست . 2 صفحه بازیه . فقط برای هر بازی فایل ها هم jar و هم jad رو باید بریزینقل قول:
کد:http://www.4shared.com/dir/9328033/2416408/Games_for_Samsung_F480__Actually_working_.html
من عدد رو از 8.5- به 3 رسوندم تقریبا خوبه بیشتر از این هم کیفیت صدا خراب میشه و هم ممکنه به گوشی آسیب برسه.نقل قول:
دستت درد کنه من همش فکر میکردم هنگ کرده سری دی سی میکردم گوشیو:31:نقل قول:
ولی بازم نتونستم اون فایلهایی که با خوده tk نصب کردم از تو گوشی پاک کنم پیغام خطا میده در ضمن بازی هم تو قسمت لاک نصب نکردم ؟؟؟؟؟:eh:
راستی انگار باید برنامه jad maker هم نصب کرد تا اون بازی هایی که فایل jad نداره رو براش بسازه من این و تو سایت یوتیوب دیدم :27:
با عرض سلام خدمت تمام عشق سامسونگی های عزیز
بچه ها من حدوده 1 ماهه یه f480 خریدم.اما چند روز پیش error داد که memory card has an unrecognized format.ادامش هم نوشته بود که مموری رو فرمت کنم.اما فرمت مموری هم هیچ فایده ای جز پریدن فایلهای نازنینم نداشت و بازم هر دفعه وارد my files میشم همین error رو میده!!!نه خود گوشی و نه کامپیوتر مموری رو نمیشناسن.در صورتی که قبلا" با هیچکدومشون مشکلی نداشت.میخواستم ببینم کسی میدونه باید چیکارش کنم؟
ممنون