ويروس رو پاك كردم ولي نميدونم با مشكل زير چكار كنم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Printable View
ويروس رو پاك كردم ولي نميدونم با مشكل زير چكار كنم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
چندروزپیش یه مموری که فایلهاش به صورت superhiddenدراومده بودن رو وصل کردم به کامپیوتر بعد اینکه فایلها رو اوردم روی یکی کلیک کردم فایل باز شد ولی یهو ناپدید شدن فولدرآپشن رو باز کردم دیدم رفته رو گزینه do not show hidden filesو چک مارک گزینه hide protected files and foldersهم روشن.الان هرچی عوضشون میکنم برمی گرده حالت اولش.درایو هام باز نمیشد از لینوکس درایو هامو دیدم دوتا فایل به نام autorun.inf,96.bat به صورت hiddenهستند.
مقدار show superhiddenهم تو رجیستری صفر شده ولی بقیه درست هستن.
سلامنقل قول:
اون فایل یا فولدر سوپرهایدن شده می تونید با استفاده از دستور زیر اونا برگردونید
این دستور را توی run بنویسید
attrib -R -A -S -H drivr:\name file
به جای drive اسم درایوی که فولدر توش هست را بنویسید و به جای name file نام فایل را بنویسید . در واقع به جای drivr:\name file مسیر فایل را قرار بدید .
به فاصله ها دقت کنبد .
موفق باشید .
اگه مثل من حال ندارین به جای مسیر و اسم یه * تایپ کنید.حتی برای درایو c هم بزنید بعد سیستمیا رو دوباره hiddden کنید
البت توی commandکد:attrib -s -h *
سلامنقل قول:
همون طور هم که خوتون گفتید به ویروس autorun.inf دچار شدید .
انتی ویروس نود 32 ورژ3 به شرطی که اپدیت باشه می تونه این ویروس را کامل از بین ببره .
برای رفع مشکل show hidden files هم می تونید از انتی ویروس بیدیفندر استفاده کنید به شرطی که اپدیت شده باشه
در این مورد این انتی ویروس عملکرد خوبی داره .
شما کار اشتباهی کردید فایلهایی فلش را به درایوهاتون انتقال دادید . چون با این کار کل سیستمتون را ویروسی کردید .
به ابتدای اموزش رجوع کنید بارها گفتم که وقتی یه فلش را به سیستم وصل می کنید هیچ وقت روی درایوش دابل کلیک کنید حتما راست کلیک کنید و بعد هم open را بزنید .
چون ویروس اتوران با دابل کلیک کردن انتشار پیدا می کنه .
اون فایلهایی هم که میگید غیب شدن در واقع به شکل سوپر هایدن در اومدن . که توی صفحه اول همین تاپیک در موردشون توضیح داده ام .
موفق باشید .
با سلام
چند روزي ميشه که اينترنت اکسپلورر من از کار افتاده يعني وقتي کانکت ميشم و ميخوام به يه سايت دلخواه برم با يه ارور مواجه ميشم.مشکل از چيه؟ممنون
سلام
آقا مهدی به دادم برس.من تا حالا چند بار سیستمم ویروس autorun.inf گرفته که هر بار نابودش کردم.در واقع آدم نا واردی نیستم توی اینجور مسائل.ولی الان چند روزیه که سیستمم ویروس autorun خفن گرفته که همراه یه فایل به نام thumb.dll.vbs توی همه ی درایورهام ظاهر میشه و هرچی هم پاکش میکنم فورا دوباره بر میگرده.من حتی دبل کلیک هم نمی کنم ولی باز ظاهر میشه.از طریق safe mode هم پاکش کردم فایده نداشت.چند تا از این فایلهای با فرمت bat رو هم که خودتون معرفی کردین و قبلا جواب گرفته بودم هم اجرا کردم ولی فایده ای نداشت.نرم افزار autorun eater هم نتونست کاریش کنه.آنتیویروسم هم خیلی وقته update نکردم میدونم اگه بخوام الان آپدیتش کنم حد اقل 15-20 مگی میخواد دان کنه.پس این قضیه هم منتفیه
شما بگین چیکار کنم
سلام من فلشو وصل كردم بعد 3فش بعد 3 تا فيلم تو هاردم كپي كردم وقتي ميخواستم cd كلاسمو وا كنم اين پيغامو بهم دادclick ok to terminate the application
.(the application failed to intialize properly(0xc00007b
سلامنقل قول:
اگه صفحه اول همین تاپیک را خونده باشی گفتم که دیگه پاک کردن دستی ویروس اتوران کار ساده ای نیست . اما اگه وارد باشی باز هم راحت می تونی اونا از بین ببری .
مثلا همین امروز خودم وقتی ویندوزم را عوض کردم دیدم دو تا از درایوها باز نمی شه و اخطار می ده که مسیر این درایو وجود نداره و سریع فهمیدم کار ویروس اتوران هست .
حتی هنوز انتی ویروس هم روی سیستم نصب نکرده بودم . سریع فایلهای مخفی را قابل روئیت کردم و راحت با صبر و دقت پاکشون کردم . در عرض 20 ثانیه .
اما انتی ویروس نود 32 ورژن 3 به راحتی این ویروس را از بین می بره .
الان دیگه پاک کردن ویروس اتوران به صورت دستی کار سختی هست چون این ویروس ها اکثر همراه خودشون فایل های exe را به صورت پیوست شده دارند .
به همین خاطر هست که دیگه اون فایلهای bat جواب نمی دن چون مسیر این فایلهای exe یا vbs که به ویروس اتوران پیوست شدن توی اون فایل bat وجود ندارند . اگه خودتون بتونید اون فایل bat را ویرایش کنید و میسر اونها را اضافه کنید باز هم اون فایلهای bat می تونند کارساز باشند .
اما باز هم باید دست به دامن انتی ویروس نود 32 باشید . اون هم ورژن 3 به بعد .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
خب باید اون error را بگید که چی هست .
این طوری نمی شه جواب داد .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
جمله شما را درست متوجه نشدم .
دوست عزیز واقعا دمت گرم مشکل من و هزاران نفر رو حل کردی
یک در این دنیا و هزار در اخرت نصیب شما هموطن عزیز مهدی خان درد و بلات بخوره تو سر بعضی از این مدیران بیسواد و مغرور سایتهای دیگر ایرانی
دمت گرم
ارورش اينه:the internet explorer cannot open the search page
وقتي ويندوز رو عوض مي کنم اين مشکل حل ميشه ولي بعد از چند دقيقه دوباره همونطوري ميشه يه بار هم connection از کار افتاد و هر کاري کردم نتونستم به اينترنت وصل بشم در ضمن با nod32 اپديت شده و trojan remover چند بار search کردم ولي هيچي پيدا نشد .لطفا راهنمايي کنيد مشکل از چيه ؟ممنون.
سلامنقل قول:
فکر نکنم مشکل از ویروس باشه .
دقیق نمی دونم مشکلش از چیه
از یه مرورگر دیگه مثل فایرفاکس استفاده کنید . یا ورژن 7 اینترنت اکسپلورر را نصب کنید .
بعید میدونم مشکل از ویروس باشه .
یا ممکنه برنامه ای نصب می کنید که این مشکل را به وجود میاره . مثل برنامه فری گت یا برنامه های تنظیم پرو کــسی و فـــیلتر شــکن
موفق باشی .
با سلام خدمت آقا مهدی عزیز
مدتی هستش که به یه ویروس به نام c9hehpa.bat گرفتار شده ام که همراه یک فایل autorun.inf هستش این ویروس به طور خود کار در فلشی که تازه خریداری کرده بودم بود و فایل هایی راکه من hide می کنم را به طور کامل مخفی میکند و و گزینه do not show hidden filesو چک مارک گزینه hide protected files and foldersهم روشنه و هرچی عوضشون میکنم برمی گرده حالت اولش.
لطفا اگر راه حلی به نظرتان می رسد راهنمایی بفرمایید.
نقل قول:
با سلام
نرم افزارهاي بالا رو نميتونم دانلود كنم
لينك مشكل دارند
لطفا راهنمايي كنيد
سلام خدمت همه عزیزان
سیستم من دیروز از یه فلش ویروسی شد. وقتی سیمانتک رو آپدیت کردم. این ویروس رو به اسم w32.mandaph userinit.exe شناخت و پاک کرد ولی بعد از اون تموم آیکونهای موجود در taskbar یعنی کنار ساعت ویندوز ناپدید شد.
و تموم اون برنامه ها که آیکونهاشون رفته از داخل msconfig حذف شده. حالا چه جوری میتونم اونا رو برگردونم. با تشکر
:با سلام خدمت استاد گرامی:
مدتی است با باز کردن task manager مشاهده میشود که cpu بطور 100% اشغال شده است به صورتی که برنامه ها با تاخیر فراوان اجرا شده و یا اصلا" اجرا نمی شود در سیستم من avp.exeکه سیستمی هم هست 100% فضای cpu را اشغال کرده .در ضمن درایو c بخودی خود در حال پر شدن است و فقط حدود 4Gفضای خالی دارد.آنتی ویروسم کسپر اسکای اینترنت سکیوریتی7.0.125است که آنرا آپدیت کرده در حالت SAFE MODEهم ویروس یابی کرده ام ولی چیزی گزارش نشد .آیا ممکن است سیستم آلوده شده باشد وآنتی ویروس موفق به شناسائی آن نشده باشد. یشاپیش از همگی دوستان سپاسگذارم.
سلامنقل قول:
هر دوی برنامه ها را بگیرید و اجرا کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
آقا مهدی سلام.نقل قول:
به ما هم یه نظری داشته باش.
سلام به دوستان گرامی !
من یه مشکل اساسی دارم که فکر کردم اینجا بیان کنم بهتره و زودتر جواب می گیرم
مشکل از این قراره که یه ویروس اومده تو سیستم من به نام W32Sality.ah که هفت کیلو بایت هم بیشتر حجم نداره اما کارهایی که انجام میده اینه که1- پوشه های مخفی رو نمیزاره دیده بشه 2 - فایل اتوران و یه فایل که آیکون اون شبیه نوت پد هست داخل فلش مموری میسازه + یه فایل که هر بار با یک نام مختلف اما با پسوند cmd یا pif که آیکن اون شبیه dos هست میسازه 3- مخفی گاه این ویروس داخل System Volume Information هست 4-خرابکاری اون مثلا بابیلون رو از کار میندازه - نمی زاره آنتی ویروس نصب کنی یا اگه نصب بشه اجرا نمی شه و servis آنتی ویروسها رو از کار میندازه 5- به تمای فایلهای اجراییexe می چسبه و حجم فایل اجرایی رو 7 کیلو بایت بیشتر میکنه و وقتی که اون فایل اجراییexe اجرا شد ویروس شروع به کار می کنه 6- سرعت سیستم هم خیلی کند می کنه 7- تمام قسمتهای مهم ویندوز رو فعال هست به جز Show
Hidden Files
البته آنتی ویروس مکافی اونو پیدا میکنه به شرطی که اول ویندوز رو عوض کنی و هیچ فایل exe اجرا نکنی حتی درایور سیستم بعد مکافی رو از روی سی دی نصب کنی و اسکن و حذف
این هم دستوراتی که داخل فایل اوتوران نوشته
[AutoRun]
;
;owtvrB
oPEn =vtbrw.pif
;bbtjXHmExK icMmpw tJJoqSCwoljmJkIn IpqdbiFdQrerMagh
ShELL\OpeN\deFaULt=1
;hqYhcoYv WPIpc
Shell\ExploRe\ComMand=vtbrw.pif
;
shell\OPEn\coMMand =vtbrw.pif
;NjBDahUAxu
sHELL\AuTOplay\cOmMand = vtbrw.pif
آیا شما دوستان راهی بهتر سراغ دارید ؟ یا برنامه ای که راحتر اونو ریشه کن کنه ؟؟
من لینک دانلود همین ویروس این پایین میزارم که دوستان بیشتر بتونن کمک کنن
توجه این لینک یه ویروس هست دقت کنید
منتظر کمک شما دوستان هستمکد:http://winbmi.persiangig.com/viros/A0011156.exe
پیشاپیش از لطف شما دوستان تشکر میکنم
سلامنقل قول:
راستش من تنها راهی که به ذهنم می رسه ریپیر کردن ویندوز هست . که قطعا مشکل را حل می کنه .
یعنی سی دی ویندوز را بزار داخل سی دی رام و بعد از اینکه اتوران بالا اومد روی گزینه install windows کلیک کن و از صفحه بعد گزینه Upgrade را انتخاب کن ( البته به طور پیش فرض انتخاب شده است ) و چند تا next بزن تا ویندوز شروع به ریپیر شدن کنه .
با این کار هیچ کدوم از برنامه های نصبی شما اسیب نمی بینند و تنها ویندوز شما ریپیر شده و مشکلات اون برطرف می شه .
روشهای زیر را هم امتحان کند .
1- در تسکبار راست کلیک کنید و propertise را بزنید و از صفحه باز شده در تب Taskbar دکمه customize را بزنید و از پنجره باید شده روی هر برنامه کلیک کنید و گزینه alwase show را انتخاب کنید . یا روی دکمه Restore deault کلیک کنید .
2- از سیستم ریستور هم می تونید استفاده کنید . و به تاریخی قبل از ایجاد مشکل ویندوز را برگردونید . شاید مشکل گشا باشه .
موفق باشید .
سلام به همگي دوستان تو رو خدا به دادم برسين من با ويروس sality.nar virus برخورد کردم!
اين ويروس کنترل آلت دليت رو غير فعال کرده!
سيستم رو 80 درصد لحظات به هنگ ميندازه و چاره جر ريست دستي نيست!
دارم بيچاره ميشم تمامي فايلاي exe رو يکي يکي داره آلوده و حذف ميکنه!
من از Eset Smart Security v3.0.669 با ديتابيس 3506 که تا الان از اين جديد تر نيست(از نظر ديتابيس) استفاده ميکنم از اول عمرم که با کامپيوتر کار کردم با چنين ويروس و مشکلي بر نخوردم دارم تمامي فايلاي exe رو از دست ميدم!
اين نود 32 همه رو هم پاک کرده ولي باز ميبينم اون گوشه داره پيغام اين ويروس که داره با eset sm... پاک ميشه ولي دوباره اين پيغام مياد!
در ظاهر پاک ميشه ولي با يک ريست يا پس از مدتي باز آنتي ويروس شناساييش ميکنه!
تو رو خدا کمکم کنيد آنتي ويروس بعد از پيغاما قرمز ميشه!
من وقت براي تند تند ويندوز نصب کردن ندارم فقط ميخوام بدونم چرا اينجوري ميشه nod32 يا smart secu... نميتونه با ويروس مقابله کنه يا مشکل از نصب دوباره يا ريپير ويندوزه!
فقط ميخوام منو از شر اين ويروس خلاص کنين!
اگه اين آنتي ويروس مؤثر نيست يه آنتي ويروس توپ برام معرفي و لينک جديد و فول آپديت اونم بيان کنيد!
راستي اين ويروس اولين بار از يک فلش که nod32 اين پيغامو داد و از اون روز آلوده شدم!
از کجا عکس ضميمه کنم!
:40:
سلام.
خسته نباشین جمعا..
نمیدونم چطوری تشکر کنم..
فوق العاده...بهترین تاپیکی هستش که توی عمرم دیدم.
خدا خیرتون بده.
یک خواهش هم داشتم.
امکانش هست برای ویروس یک فایل pdf از روش های پاک کردنش درست کنید و بگزارید , میدونم
خواهش بیخودی هستش , ولی گشتن 75 صفحه ی تاپیک و پیدا کردم ویروسی که گرفتارش شدیم یه مقدار زیادی سخته..
2 روز طول میکشه تا تاپیک رو بگردیم !!!!
[این 3 خط بالا رو ندید بگیرید :D ] دستتون درد نکنه...
بای.
سلام
سيستم من مبتلا به ويروس زير شد
autorun.inf Win32/PSW.OnLineGames.NMY trojan
اما nod 32 نتوانست اين ويروس پاك كنه
همين ديشب اپديت كردم
چكاركنم
در ضمن ايا kk3.bat ويروسه
چطور ميشه از بين برد
با nod نتونستم
با سلام خدمت سروران گرامی
سیستم من از یه ویروس یا هر چیزی که اسمشه رنج می بره که خیلی اعصاب خورد کنه
آنتی ویروسم رو روز به روز آپ می کنم ولی حتی یه اسمی هم ازش نمی گه
روی درایوها که کلیک میکنم 2 تا open داره با دابل کلیک هم تو یک پنجره جدید دراو رو باز می کنه
گاهی اوقات هم به حالت explorer اونو باز می کنه
خواهشاً زود راهنمایی کنید
من یه مشکل کوچیک دارم که امیدوارم یه جوانمردی یه جواب کوچولو بده و مشکلم حل بشه
من دسکتاپم اتومات بالا نمی اومد و فولدر آپشنم حذف شده بود و فقط پوشه ی document بالا می اومد.
طبق پست اول تاپیک remove restriction tool رو اجرا کردم .
حالا دسکتاپ بالا میاد و فولدر آپشنم اومدن ولی یه مشکل جدید دارم اونم اینکه فایلای مخفیم رو نشون میده.
اشکال چیه؟لطفا!
سلامنقل قول:
احتمال زیاد سیستم شما دچار ویروس autorun.inf شده .
توی صفحه اول همین تاپیک توضیحاتی در مورد ویروس اتوران دادم . می تونید با استفاده از اون روشها متوجه بشید که سیستم شما همچین ویروسی داره یا نه که با از بین بردن اون مشکل حل می شه .
این را هم انجام بدید
ابتدا به منوی start رفته و گزینه run را بزنید و سپس عبارت regsvr32 /i shell32.dll را در ان کپی کنید و سپس کلید اینتر را بزنید .
بهتره از انتی ویروس نود 32 ورژن 3 استفاده کنید و حتما اونا اپدیت کنید و سیستم را کامل اسکن کنید .
فقط باید فایلهای مخرب که توی درایوهاتون به صورت مخفی هستند را از بین ببرید که توی پست اول همین تاپیک توضیح داده ام .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
این مشکل به خاطر استفاده از برنامه remove restriction tool استفاده کردید .
البته این مشکل نیست چون یکی از کارهای این برنامه از بین بردن ویروسی هست که فایلها را به صورت سوپر هایدن می کنه .
با استفاده از دستور attrib +R +A +S +H Drive:\\file path اونها را مخفی کنید .
به جای Drive:\\file path میتونید اسم درایو و اون فایل را بنویسید .
اگه نتونستید این کار را بکنید یه عکس از درایوهاتون بگیرید و بزارید اینجا تا یه فایل batch براتون درست کنم تا همه را براتون مخفی کنه .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
در حال حاضر بهترین انتی ویروس برای از بین بردن ویروس اتوران همین نود 32 هستش .
اگه اخرین ورژن این برنامه را یا ورژن 3 را روی سیستمون نصب کنید و اپدیت کنید حتما این ویروس را از بین می بره . ورژن های پایین تر گاهی با اپدیت کردن فقط می تونند این ویروس را تشخیص بدن .
بهتره سیستم را در حالت safe mode ویروس یابی کنید . این طوری قدرت از بین بردن ویروسها برای انتی ویروس ها بیشتر هستش .
باز هم سعی کنید از همین انتی ویروس برای از بین بردن ویروس اتوران استفاده کنید . و بهش اعتماد کنید .
این فایل هم بعید می دونم ویروس باشه چون یک فایل bat هستش . ببینید مسیرش کجاست بعد برید و روش راست کلیک کنید و گزینه Edit را انتخاب کنید و ببینید داخل اون چی نوشته .نقل قول:
و می تونید از مسیری که اونا پیدا کردید به طور دستی پاکش کنید .
موفق باشید .
نود 32 هم انتی ویروس خوبی هستش اما هر انتی ویروسی توی شناسایی بعضی ویروسهای خاص قدرت خوبی داره و نباید انتظار داشت همه ویروسها را شناسایی و از بین ببره . هر چند یه انتی ویروس خوب و قوی باید این خصوصیات را داشته باشه .نقل قول:
من انتی ویروس کسپراسکای را جزء بهترین ها می دونم . و پیشنهاد می کنم ورژن 2009 این انتی ویروس را روی سیستم خودتون نصب کنید و حتما اونا اپدیت کنید و سیستم را به طور کامل اسکن کنید .
انتی ویروس Avira هم در حال حاضر به یکی از پرطرفدارترین انتی ویروس ها تبدیل شده که قدرت بسیار خوبی داره .
بهتره همیشه سیستم را در حالت safe mode ویروس یابی کنید . چون در این حالت بسیاری از قسمتهای سیستم عامل در دسترس انتی ویروسها قرار دارند و راحتر می تونند ویروس را از بین ببرند .
با همین انتی ویروس نود 32 در حالت safe mode امتحان کنید و سیتسم را کامل اسکن کنید .
در ضمن مطمئن باشید که انتی ویروس شما کرک شده هست . گاهی اوقات قرمز شدن انتی ویروس نود 32 به این دلیل هست که کرک اون معتبر نیست .
موفق باشید .
نقل قول:
سلام و ممنون بخاطر جواب.
من همشونو با روشی که گفتی مخفی کردم ولی دیگه داخل فولدر آپشنم گزینه های show /do not show hidden folders وجود نداره.یعنی هرفایلی رو فقط با اون فرمانی که گفتی مخفیش کنم؟
راهی نیست مثل اولش بشه؟
سلامنقل قول:
این روش فایلهای شما را به شکل سوپر هایدن می کنه .
یعنی فایلهایی که فکر می کنید جزء فایلهای سیستمی هستند را با این روش به حالت اولیه برگردونید .
یه عکس ار فولدر اپشن بزارید اینجا تا ببینم .
موفق باشید .
سلام به همه صاحب نظران
من يه ويروس كامپيوترم گرفته اسمش نميدونم چيه! فكر كنم از راه كول ديسك وارد كامپيوترم شده!هر آنتي ويروسي را نصب ميكنم اجرا نميشه! چيكارش كنم !
يا مثلا انتي ويروس AVast را نصب نميكنه بقيه انتي ويروس ها هم بعد از نصب اجرا نميشن!
در ضمن نميزاره هيچ برنامه اي هم اجرا بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این فایلی را که براتون درست کردم را از پیوست بگیرید و اجرا کنید .نقل قول:
بعد برید به فولدر اپشن ببینید درست شده .
موفق باشی .
آقا مهدي جواب من را نميخواي بدي فدات بشمنقل قول:
سلام و با عرض خسته نياشيد من norton internet security 2009 رو نصب کردم به نظر من بي نظيره! :20:
با يه آپديت و فول اسکن همه ويروسا و تروجانا و اس پاي ور ها رو پاک کرد!يکي از مزيتاي اين نسخه اينه که سيستم رو نسبت به نسخه هاي قبلي سنگين نميکنه!
همه مشکلا رو برطرف کردم فقط مونده ctrl+alt+delete که اخطار معروف ديسيبل رو ميده!
اينو چه جوري به حالت اول برگردونم؟
با اینکار منوی فولدر آپشن درست شده ولی هنوز مشکل نشون دادن فایلای مخفی باقی مونده.نقل قول:
یعنی وقتی dont show hidden رو انتخاب میکنم چند ثانیه مخفی میمونن و بعد دوباره ظاهر میشن!