سلام
من وقتي سيستم را اسكن ميكنم ويروس پيدا نميكنه ولي يك سري فايل را ليست ميكنه و جلوي اونا يك علامت شكل مثلث ميزاره كه زرد رنگ هست معني اون چيه
متشكر
Printable View
سلام
من وقتي سيستم را اسكن ميكنم ويروس پيدا نميكنه ولي يك سري فايل را ليست ميكنه و جلوي اونا يك علامت شكل مثلث ميزاره كه زرد رنگ هست معني اون چيه
متشكر
دوست عزيز چقدر عجولي :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط م.پ.د
شما اگه آنتي هكر رو گرفتي ونصب كردي ديگه نيازي به اوت پست نداري.چون كسپر با فايروال خودش به مراتب
سازگار تره و دربعضي موارد اصلا بااوت پست مشكل داره.راجع به اوت پست هم به تاپيك اون برو يه چيزايي
نوشتم.اينترنت سكيوريتي علاوه بر آنتي ويروس آنتي هكر هم خودش داره.
مهدي جان اينها مربوط ميشوند به فايل هايي كه براي امنيت بيشتر توسط سيستم شما قفل شده اند يا اين كهنقل قول:
نوشته شده توسط mahdi_61
در زمان اسكن مورد استفاده بوده اند.برخي نرم افزارها مانند ضد جاسوس ها هم براي امنيت بيشتر فايل هاي
خودشون رو قفل ميكنند.دركل اگه مربوط به محل هاي حساسي در سيتمت نيستند خطرناك نيست.
با سلام به دوستان عزيز
مي خواستم بدونم كسي هست كه مثل من از كاسپر6.0.0.30استفاده كنه و دانلود منيجرش هم DAP(Download Accelerator Plus) باشه يا نه و اگه هست براي چك كردن فايلهاي دانلود شده براي ويروسي نبودن توي برنامه DAP(Download Accelerator در قسمت Download completion بايد آدرس کدام قسمت از کاسپر رو داد.چون دو فايل اجرايي ديده ميشه avp ,user dump
و هيچ كدومشون هم فايل دانلود شده رو چك نمي كنند.يا لا اقل من تنظيمش رو بلد نيستم .البته توي كاسپر5وخورده اي كه قبلا داشتم مشكلي نداشت ولي توي اين يكي درست كار نمي كنه .ممنون ميشم اگه دوستان صاحبنظر كمك كنند.
با سلام به دوستان عزيز
مي خواستم بدونم كسي هست كه مثل من از كاسپر6.0.0.30استفاده كنه و دانلود منيجرش هم DAP(Download Accelerator Plus) باشه يا نه و اگه هست براي چك كردن فايلهاي دانلود شده براي ويروسي نبودن توي برنامه DAP(Download Accelerator در قسمت Download completion بايد آدرس کدام قسمت از کاسپر رو داد.چون دو فايل اجرايي ديده ميشه avp ,user dump
و هيچ كدومشون هم فايل دانلود شده رو چك نمي كنند.يا لا اقل من تنظيمش رو بلد نيستم .البته توي كاسپر5وخورده اي كه قبلا داشتم مشكلي نداشت ولي توي اين يكي درست كار نمي كنه .ممنون ميشم دوستان صاحبنظر كمك كنند.
سلام به همه دوستان ..
این آپدیت های کاسپر کجا نگهداری می شن.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی تو کدوم پوشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اصلا می شه اونا رو مثل ان او دی 32 که برخی پوشه ها رو برمیداشتیم برای دفعه ی بعد که ویندوز نصب می کردیم دیگه لازم نبود از اول بگذاریم آپدیت بشه اینکار رو با کاسپر هم کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي جان به صفحه 88 يه نگاهي بينداز و يادت باشه توضيحات مهدي بست عزيز رو هم در پايين همون صفحه بخوني.
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط sharareh
برای اینکار باید از واسطه های خط فرمان استفاده کنی در محل مورد نظر در تنظیمات داونلود منیجر فایل avp.com را
مشخص کن و پارامتر scan %f را اضافه کن:
Drive Name:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 6.0\avp.com\scan %f
این کار را در مورد تمام داونلود منیجرها می توان به کار برد.
سلام وي تي ان عزيز
يه مدت نبودي يا به اين قسمت نمي اومدي واقعا دلم برات تنگ شده بود. :wub:
راجع به اين دوست عزيز هم حالا كه شما پاسخ ايشون رو طبق معمل بسيار عالي و حرفه اي
داديد به نظر ميرسه انجام چنين كاري اصلا ضرورت
نداره.چونreal time scannerكسپر خودش به محض اينكه دانلود تموم شد و يا حتي در حين دانلود فايل رو
چك ميكنه .
-----------------------------------------
ساعت 7بعد از ظهر
دوستان مژده :biggrin:
همين الان تعداد signaturesهاي كسپر از 200000تا بيشتر شد. :thumbsup:
تایید میشه. حتی اگر Web Anti-Virus کسپر هم نتونه سکن بکنه و از دستش در بره ...اونوقت File Anti-Virus براحتینقل قول:
نوشته شده توسط mohammadaz
میتونه در هنگام باز کردن فایل فشرده شده و یا در هنگام اینستال و یا حتی با رفتن به داخل پوشه ای که فایل جدید دانلود
شده ویروس رو شناسایی کنه و اطلاع بده.
سلام
اگر قبلا معرفي شده ببخشيد ديگه ديدم تو سايت رپيد گذاشتن گفتم خالي از لطف نيستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرکي جان جوابمو ندادي ها :)
موفق باشيد
يا حق
آرش جان سلام
خواستم فقط بگم كه الان نسخه 6.0.0.300 به عنوان آخرین نسخه شناخته شده .
تفاوت زیادی هم دارن . مثلا نسخه های 300 قابل نصب روی 64x ها رو هم دارن .
بازم ممنون
با سلام. من از نسخه5.8.388 استفاده ميكنم. تازه نصب كردم . وقتي ميخوام آپديت كنم اين ارور را ميده : error occured during the task execution
چرا؟
اپديتها مگه تو اين ادرس نميرن:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
من كاسپر اسكاي 6 نصبش كردم بعد اپديتهاي دوستمو گرفتم (از همون ادرس بالا تو كامپيوتر خودش) بع تو كامپيوتر خودم اومدم
replace كنم ارور داد گفت نميتونم replace كنم مشكل از كجاست؟
علي جان سلام
در سه چهار صفحه قبل چگونگي آپديت كردن از طريق آپديتهاي قبلي را توضيح دادم. نگاهي بندازي متوجه مي شي روش استفاده چطور است.
Kaspersky Internet Security v6.0.0.300 | 12.44 MB
Download: 12.44
Password:
سلام.
آقا اين Kaspersky Internet Security v6.0.0.300 روي ويندوز 64 بيتي نصب نميشه.
بعد از اينكه مدتي مراحل نصب رو ادامه ميده يك دفعه ERROR ميده و RollBack ميكنه.
ولي NOD32 بدون مشكل نصب ميشه!
كسي ميدونه Rollback به چه دردي مي خوره اگه يكم توضيح بدين ممنون
Kaspersky Anti-Virus 6.0 بخش سرويس :cool:
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
این خاصیت برای برگرداندن تغییراتی است که ویروس یا تروجان روی سیستم شما ایجاد کرده است البته حودمانیم
اکثرا به طور کامل قادر به اینکار نیست :sad:
با سلام خدمت دوستان محترم.
يك سوالي در زمينه Kaspersky Internet Security 2006 Final براي من پيش آمده.در طول حدود 1 ماهي كه از اين برنامه استفاده ميكنم هيچ حمله اي به كامپيوتر من از طرف اين برنامه ثبت نشده.يعني 0 تا حمله.به نظر شما اين به چه دليله.زماني كه از فايروال Outpost و آنتي ويروس كاسپر در كنار هم استفاده ميكردم روزي نبود كه outpost حمله اي را ثبت نكنه اما KIS چيزي ثبت نكرده تا امروز.گفتم اين موضوع را با دوستان مطرح كنم ببينم قضيه چيه.چون كمي مشكوك ميزنه و براي قدري عجيب شده.ممنون خواهم شد اگر دوستان اطلاعي در اين خصوص دارند ما را هم از آن بهره مند كنند.
با تشكر.
من شنيده بودم مقام اول از ند 32 است راسته یا نه
Hamilton جان فایروال Outpost Pro از لحاظ دفع حملات خیلی قویتر از آنتی هک کسپر است. بخصوص در حملاتنقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
حرفه ای.
اما ناگفته نمونه که آنتی هک کسپر فقط حملات خیلی قوی رو که بر روی سیستم شما میشه رو بهتون خبر میده اما
بر عکس فایروال هایی مانند Outpost Pro و یا ZoneAlarm Pro حتی Port Scan ها رو هم بهتون خبر میدن. در اینجا
آنتی هک کسپرسکای جلوی این گونه حملات رو میگیره اما پیغامی بهتون نشون نمیده.
برای متوجه شده این موضوع بهتره در یکی از سایتهای تست فایروال آنتی هک کسپر رو تست کنید تا ببینید که چه
جوابی خواهید گرفت.
سایتهای پیشنهادی ...
موفق باشید.
سلام
يكي منو كمك كنه
با اين همه لينك من بالاخره كدومشو دانلود كنم؟
آيا نسخه ي internet security اش بهتره؟
اگه ميشه لطف كنيد لينك دانلود بزاريد.
با سلام
من جديدا Kaspersky Internet Security 2006 6.0.0.297 را نصب کردم.
اما هر وقت که به اینترنت وصل می شوم یه سری سوال از من می پرسد. که من باید یکی از گزینه های terminate, Deney, allow را انتخاب کنم. و یا گاهی از من میخواهد آن را Block کنم.
لطفا:
1- در مورد هر یک از این گزینه ها بطور ساده و قابل درک توضیح دهید و کاربرد آن را بگویید.
2- چطوری میتونم از شر سوالات مداوم خلاص بشم؟( یک بار جواب بدم و دیگه ازم نپرسه)
خیلی ممنونم
اين گزينه ها مربوط به فايروال كاسپر مي شه
از تو مي پرسه كه به اون نرم افزار اجازه اتصال به انترنت بدم يا نه اگه نرم افزار مجاز است گزينه allow رو و اگه نه Deney رو انتخاب كن
اگه يدفه براي يه نرم افزار دست را صادر كني ديگه درست مي شه دو سه روز طول مي كشه كه نرم افزار مجاز و غير مجاز شناخته بشن
با سلام مجدد
دوستان از کمکتون خیلی سپاسگزارم اما دقیقا درخواستم رو یکبار دیگه بیان می کنم.
1- هر بار که میخوام یه سری از برنامه ها رو فعال کنم(مثلا Yahoo messenger ) از من خواسته میشه تا اون رو Allow یا Deney کنم. این سوال 2 بار پیاپی از من پرسیده میشه . تقاضای من از شما اینه که چطوری میتونم با یک بار جواب دادن به این سوال از شر اون خلاص بشم به عبارتی دیگه در روزها و ساعات بعد که میخوام از این جور برنامه ها استفاده کنم این سوال مکررا از من پرسیده نشه.
2- از وقتیکه Kasper Sky رو نصب کردم نمیتونم فایلهای Attachment رو در Eamil خودم دانلود کنم. چطوری این مشکل رو حل کنم؟
3- اگر فرضا من برنامه ای رو که میخواد برای اتصال به اینترنت از من اجازه بگیره Deney کنم. آیا دیگه نمیتونم اون رو به حالت Allow در بیارم؟ در واقع محل دقیق Save این دستورات در کدوم قسمت این برنامه هست؟
دوستان از اینکه با سوالاتم کلافه شدید معذرت میخوام.
خواهش میکنم راهنماییتون ساده و قابل درک باشه چون من حرفه ای نیستم.
با تشکر فراوان.
سلام كركي عزيز.نقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
ممنون از توضيحات جامع شما.من از لينك دومي كه قرار داديد استفاده كردم و تست مورد نظر را انجام دادم.كاسپر اعلام كرد كه يك حمله را دفع كرده است و نتايج تست را به صورت خانه هاي سبز رنگ كامل بدون هيچ رنگ ديگري نشان داد و اعلام موقعيت stealth را داد.
به نظر شما اين موضوع كفايت ميكنه يا بايد تستهاي ديگري را انجام داد.حقيقتش من outpost را به دليل گرفتن منايع سيستم uninstall كردم و از KIS استفاده كردم كه انصافا اصلا سرعت سيستم را هم كم نكرده و فقط از جهت اطمينان از نظر حفظ امنيت سيستمم اين سوال را از حضور شما پرسيدم.
اگر مورد ديگري هم هست كه نياز به توضيح داره ممنون خواهم شد كه ما را از اطلاعات جامع خود بهره مند بفرماييد.
با تشكر از دوست عزيز و دانشمندم جناب كركي عزيز.
سلام دوستان
سوالي در مورد آپديت كردن آنتي ويروس كاسپرسكي 2006 داشتم. لطفا كمكم كنيد.
هنگام آپديت كردن آنتي ويروس حجم آپديت رو 800 كيلوبايت اعلام كرد ولي كلا 218 كيلوبايت دريافت كرد و اعلام كرد كه آپديت با موفقيت انجام شد. (هر بار حجم فايل هاي دريافت شده كمتر از حجم اعلام شده است)
آيا آپديت ناقص انجام مي شود؟ يا اشكال از نمايش گزارش آنتي ويروس است؟
و اينكه آيا مي توانيم ديتابيس به روز ورژن 6 را هم مانند ورژن 5 از سايت كاسپرسكي دانلود كنيم؟
با تشكر
من خودم چند بار آپ ديت رو تكرار مي كنم تا بگه ديگه فايلي نيست فكر كنم اين روش دانلود جديد يه مشكلي داره بعضي رو دانلود نمي كنه
لطفالینکی از اخرین اپدیت را اینجا اپلود کنید لازم دارم مرسی....
سلام من الان دارم کسپرسکی مو آپدیت میکنم میخام بدونم اینا کجا ذخیره میشن ؟
و چطور میشه به صورت مجزا داشته باشم شون
و بدم به کسای دیگه ؟
اگه اين كارو بشه كرد كه خيلي خوبه
از بچه ها ي عزيز كسي راهي نداره؟
اصلا مي شه؟
این صفحه را که لینکش رو قرار دادم بخونید به جواب سوالتون میرسید.نقل قول:
نوشته شده توسط taghi_ramzi
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22314&page=88&pp=10
به غير از لينك بالا مي توني از لينك پاين آموزش تصويري اين كار رو ببيني
اينم تصويرش
(فرمتش جيفه اونه نزاشتم اينجا)
صبر كن تا زگوره حلوا سازم :cool:
برادر کرکی فولدری که در لینک شما اشاره شده تو مال ما وجود خارجی و داخلی نداره
ولی اگه اشتیباه نکنم محتویات فولدر Updater reserved files باید باشه درسته ؟
سلام دوستان ايا ميتوان اپديت انتي ويروس كســـــــــپر را به صورت دستي و بادانلود منيجر دانلود كرد؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ميشم اگر لينك مربوطه را لطف بفرماييد.
ورژن برنامه ي من به شرح زير است:
Kaspersky Internet Security 6.0.0.297g
با سلام خدمت دوستان.
راستش من يه چند وقتيه كه از Kaspersky 2006 Beta استفاده مي كنم.اما با كركش مشكل دارم.مي شه يه كرك سالم به من معرفي كنيد.
با تشكر
:blink: :biggrin: :cool: :happy:
چرا بتا اينم نسخه Kaspersky Anti-Virus v6.0.0.300 Final
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به مقدار لازم :laughing: :tongue:
:blush:
300.0.0.6 kaspersky Internet Security v روی سرعت اینتر نت تاثیر منفی داره یا نه؟و اینکه مو قع اپدیت کمی غیر عادیه مثلا یه حجمی رو برای اپدیت نشون میده و مثلا تا 25درصد رو دانلود میکنه ولی بعد یک دفعه با سرعت زیاد بقیه شو به صورت غیر عادی دانلود میکنه. به عبارتی سرعتش با حجمش نمی خونه و سرعت دانلود هم زیاد بالا نیست. کدوم ورژنش بهتره و کاملتره و این مشکلات رو نداره؟
ضمنا اگه میشه یه اموزش کامل با جزئیات براش بذارید .ممنون.