كاملا تاييد ميشه
هنوز شروع نكرده در مورد يه قسمت توضيح بده داره ميره قسمت بعد
نه نه اصلا خوب نبود
Printable View
كاملا تاييد ميشه
هنوز شروع نكرده در مورد يه قسمت توضيح بده داره ميره قسمت بعد
نه نه اصلا خوب نبود
ببخشید، توی امضاتون گفتید "و این هم وروود ایکسپریا"نقل قول:
مگه اومده؟
:46:
R@R#M@N جان، ممنون از جوابت
:11:
آره عزيزم اومدهنقل قول:
ببخشید، توی امضاتون گفتید "و این هم وروود ایکسپریا"
ولي هنوز به ايران نيومده. 1ماه ديگه انشالا مياد
دوستان سلام
والا بوش که به مشام ما میرسهنقل قول:
نوشته شده توسط Original Titan
توی خارجه چند قیمته الان ؟ باید یک میلیون باشه
درسته؟
نه ديگهنقل قول:
توی خارجه چند قیمته الان ؟ باید یک میلیون باشه
درسته؟
قيمت تقريبا 860 تومن ايرونه
مگه گفتن 750 یورو؟نقل قول:
نه ديگه
قيمت تقريبا 860 تومن ايرونه
فکر کنم هر یورو 1200-300 باشه
زیر 900 نمیشه!
البته اینم هست که گوشیهای سونی و سامسونگ معمولا در بدو ورودشون گرون هستن ولی به سرعت قیمتشون میاد پایین.
بقیه مارک ها هم همینجورین، ولی سرعت کمتری توی نزول قیمت دارن.
بعضی عکساش قیافش رو بد نشون میده (باریک و دراز) در حالی که در برخی دیگه از عکسا خیلی قشنگه، نمیدونم از نزدیک چجور باشه.
راستی از بلندی صداش اطلاعی ندارین؟
بابا گذشت اون دوران كه صداي بلند مد بود.. در واقع جواد بازي بودنقل قول:
راستی از بلندی صداش اطلاعی ندارین؟
صداي بلند مي خواي چي كار ؟
الان كه من مي ترسم صداش بلند باشه بچه محلاي جك و جواد به خاطر بلندي صداش هم كه شده برن بخرن و گوشي را جوادش كنن
صداش كه من تو يكي از فيلماش ديدم در حد متوسط بود و مثل گوشي هاي ديگه سوني اريكسون بود
من قيمتي كه ديده بودم تو يكي از سايت ها 610 -20 يورو بودنقل قول:
مگه گفتن 750 یورو؟
فکر کنم هر یورو 1200-300 باشه
زیر 900 نمیشه!
درست يادم نيست ولي مي دونم به تومن كه حسابش مي كردي مي شد 800 - 900 تومن... بيشتر 900 تومن نميشد
آقا ما يك سوال پرسيديم هيچكي جواب نداد اگر خيلي سوال مسخره اي پرسيدم لا اقل بگيد سوالت مسخره بود.:13:نقل قول:
نه عزيزم ببخشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا ما يك سوال پرسيديم هيچكي جواب نداد اگر خيلي سوال مسخره اي پرسيدم لا اقل بگيد سوالت مسخره بود.
چيزي كه منابع معتبر زدن اينه
833 ساعت استند باي تايم
, 10 ساعت تاك تايم كه ميشه همون زمان مكالمه
ولي من فكر كنم عملا 7 - 8 ساعت تاك تايم بيشتر نشه كه اين واقعا براي اين گوشي عاليه
داش دوباره يادم ميرف
400 مگ كه حافظه داخليشه و احتمالا هرچي حافظه بذاري روش ساپورت ميكنه با اين سخت افزار و OS ايكه دارهنقل قول:
دوم اينكه حافظش چقدره و حافظه خارجي تا چند گيگ ساپورت ميكنه؟
خبری از قیمت ندارین ؟؟؟
علی تو این شب آخری دنبال قیمت ایکس وان میگردی؟
رو 800 حساب کن حالا با صد تومن خطای مهندسی(مثبت و منفی)
دقیقا صفحه قبل پر از قیمته!نقل قول:
خبری از قیمت ندارین ؟؟؟
دقیقا صفحه قبل پر از قیمته!نقل قول:
خبری از قیمت ندارین ؟؟؟
بین 10 یورو که 100تومن نمیشه:31:نقل قول:
این گوشی در دبی هم عرضه شده؟؟؟؟:10:
قيمتش 500 پوند انگليسه
هر پوند هم 1700 تومنه ميشه 850 تومن تقريبا
حالا 50 تومن پايين تر بالا تر :دي
به صورت رسمی هنوز نه. گفتن تو Q4 توی خاورمیانه میاد که الان توی Q4 هستیم. ولی فکر کنم نوامبر بیاد اینجانقل قول:
این گوشی در دبی هم عرضه شده؟؟؟؟
بهتر بگی 100 تومن بالاتر(اینجا) آخه اینجا ریلیز رسمی نمیشه. فروشنده هم هرچی دلش بخواد میفروشهنقل قول:
حالا 50 تومن پايين تر بالا تر :دي
امیدوارم مثل بقیه گوشی های سونی سریع سریالش چنج نکنن.
باتریش عوض نکنن.
یه سوال دیگه اینو توی کدوم کشور ساختن؟؟
در واقعا بهترینش کجایی هست؟
(مثل P990 که میگیم فرانسوی)
پروتوتایپش که made in تایوان هست
نسخه اصلیش هم یا تایوانی هست یا چینی !!
833ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اووووووووووووه مگه ميشه؟
اشتباه نميكني؟
يعني اگر در حالت استندباي باشه 34 روز باطري داره؟حتما اشتباه كردي امكان نداره
این در صورتیه که فقط سیم کارت توش باشه و هیچ استفاده ای از گوشی نکنی
همه گوشیا بالای 400 ساعت استندبای دارن
سلام بر همه......چه خبر؟؟؟
کی میاد ایران؟؟؟
تو چه کشور هایی ریلیز شد؟؟؟
نه سعید جون این حرفا چیه استندبای گوشی های نوکیا به زور به 250 ساعت میرسه و تو این زمینه سونی اریکسون و بالاخص x1 از همه سرترهنقل قول:
البته این در حلات افلاین هستش برای اکسپریانقل قول:
و 800 ساعت یه رقم فوق العاده اس
ولی استند بای زیاد به چه کاری میاد وقتی که بالا بودن میزان استند بای
دلیلی بر تاک تایم بالاتر نیست ؟ (نمونه اش ایی 71 نوکیا تاک تایم 10 ساعت و 30 مین
و استند بای 410 ساعت )
از اون لحاظ بـــــــــــــــله ....نقل قول:
بهتر بگی 100 تومن بالاتر(اینجا) آخه اینجا ریلیز رسمی نمیشه. فروشنده هم هرچی دلش بخواد میفروشه
حالا انشالا آدم درست و حسابي هم پيدا ميشه
نمايندگي ها هم مگه گرون تر از قيمت شركتي مي دن؟ فك نكنم
ولی در کل گوشی های سونی اریکسون شارژ فوق العاده ای دارن نسبت به نوکیا و نوکیا هنوز هم تو بعضی از مدل هاش نتونسته این مشکل کامل رفع کنه نمونش ان96 که تو ریویوها گفته شده شارژش خوب نیستنقل قول:
ولی در کل شارژ x1 برای ppc ها که مشکل شارژ و باطری دارن عالیه
دقیقا.من تمام برندهارو داشتم هیچ کدومشون مثل سونی ارسکیون شارج نگه نمی داشتن:10:نقل قول:
سلام
ببخشید یکم نامربوط به بحث صحبت میکنیم.
به نظر من مصرف باتری علاوه بر کارایی ها و امکانات گوشی، به تکنولوژی ای هم که برای مصرف به کار گرفته شده بستگی داره.
نمونش همین P990 با این همه امکانات و صفحه نمایش بزرگ و ... ولی مصرفش نسبتا خوبه.
امید وارم X1 بهتر هم بشه.
من به کیبرد کامل علاقه زیادی دارم. واسه همین صبر میکنم تا بشه 100 هزار تومن و من هم یکی بخرم. (البته اگه بتونم تا اون موقع 100 تومن جم کنم)
فیلم محتوای جعبه Xperia در یکی از کشورها ... نمیدونم کجاست..
خیلی خوشکله ... امکاناتش رو هم که نگو ...کد:http://www.youtube.com/watch?v=gB580op7jyM
فرشاد جان اين حرفهايي كه ميزني با اون بي ام دبليو كه جلو خونتون پارك كردي اصلا جور در نميادنقل قول:
شتر در خواب بیند پنبه دانه:31:.عمرا قیمتش بشه100تومن:27:نقل قول:
اون که بله. آخه اصلا نوکیارو حساب نکردم. اون که مدتهاست گوشی خفن نداده بیرون که ببینیم بازم افتضاحی مثل N95 میشه یا نه.نقل قول:
نه سعید جون این حرفا چیه استندبای گوشی های نوکیا به زور به 250 ساعت میرسه و تو این زمینه سونی اریکسون و بالاخص x1 از همه سرتره
ولی دیگه گمون نکنم اون قضیه تکرار بشه. نوکیا هم به فکر باطریاش افتاده
----------------
من فکر کنم تو باطیه x1 اورانیوم غنی شده گذاشتن که اینقد ردیفه.
فرشاد منظورت از این حرف اینه که به محض ورودش به ایران میخریش دیگه؟ آره؟نقل قول:
من به کیبرد کامل علاقه زیادی دارم. واسه همین صبر میکنم تا بشه 100 هزار تومن و من هم یکی بخرم. (البته اگه بتونم تا اون موقع 100 تومن جم کنم)
نقل قول:
:27::27: این bmw که مال ما نیست!!
من یکم دیوونه هستم. واسه همین هر ماشین نسبتا خوبی میبینم عکس میندازم.چه خیابون باشه چه هر جای دیگه. اینم در یه نمایشگاه بود.:31:
ما یه پیکان داشتیم اونم فروختیم:19:
با این تورمی که الان هست، شتر هم حتی دیگه تو خواب پنبه دانه نمیبینه.نقل قول:
نه سعید جون، منظورم اینه به محض خروجش از ایران (انقراضش) من یکی میخرم.:46:نقل قول:
===========
من فقط عشق همه چیو دارم، وگرنه خودشونو ندارم.
اینو هم من اضافه کنم که علاوه بر محتوی جعبه از لحاظ اندازه اونو با یه htc تاچ پرو مقایسه کرده.نقل قول:
به نظر میاد سرعت تعویض زاویه صفحه نمایش از عمودی به افقی، وقتی که کیبرد رو میکشه بیرون (و بالعکس)، کمی کم باشه.
دوستان بالاخره کی وارد بازار ایران میشه؟
کمتر از 1ماه دیگه:31:نقل قول:
چوخان نگو بیشتر طول میکشه ... ولی خوب تا یه ماه دیگه حتما دبی میاد دیگه ..دبی ؟ ! ! ! آهااااااااااااااااا بیا... دبی دبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( رو کلمه دبی بچه حساسن ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها برید تو کف امضا.
من خيلي با اين تيكه دبي دبي حال مي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از يه لحاظم حرصت مي كنم
خيلي مي خندم با اين تيكه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي به نظر من 40 روز ديگه تو ايرانه حتما
آره از اون چشمکت فهمیدم.نقل قول:
نه سعید جون، منظورم اینه به محض خروجش از ایران (انقراضش) من یکی میخرم.
بچه ها سعی کنید تا زمانی که به صورت رسمی وارد بازار خاورمیانه نشده نخریدش. به جا خودم اینا چنان قیمتی میزارن روش که اشانتیون یه پراید 80 باش میدن!(البته به جان خودمو الکی گفتم، به جان فرهوده و userex)
*** اینو از کجا آوردینقل قول:
بچه ها برید تو کف امضا.
البت دیگه x1 خز شد. باید عکس هیکارو یا اون 12مگاپیکسلیرو گیر بیاریم بکنیم تو خفت امضا!