چرا برچسب روی ال سی دیش با بقیه ی نوکیاها فرق داره؟!
معمولا نوکیا از یه قسمت آبی کوچیک توو ال سی دی گوشی هاش استفاده می کنه...
Printable View
چرا برچسب روی ال سی دیش با بقیه ی نوکیاها فرق داره؟!
معمولا نوکیا از یه قسمت آبی کوچیک توو ال سی دی گوشی هاش استفاده می کنه...
سلام
یوقت نکنه بخریا
این صد درصد تقلبیه
اگه نگاه کنی دکمه های جلو و عقب بردن آهنگ رنگ سفید دارن که تو اصلیش با نور گوشی سفید می شه نه تو حالت خاموشی :21:
در ضمن ان 95 8گیگشم تقلبیه:13:
فکر کنم کلا کارش گوشیهای چینیه چون بغیر از ان 72 و ان 73 بقیه گوشیهاش چینیه.:27:
8گیگش که داد می زنه تقلبیه ولی چون تا حالا ان96 رو از نزدیک ندیدم تشخیصش سخته...
به هر حال معلومه که واقعی نیست چون برچسب ال سی دیش با همه ی نوکیاهایی که تا حالا دیدم فرق می کنه!
100 % قلابیه
اصلا داد میزنه
دی پد ان 96 کی اینجوریه ؟!!!
اصلا دی پدش یه دکمه کم داره.
همون که سفیده. عکسای صفحه ی اول رو نگاه کنین.
تازه دکمه های مدیای ان 96 کی اینجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم 3مدل مختلف ازش دیدم تو بازار.
ولی خداییش یکیش رو کپی زده بودن.
720 هزارتومنش جالبه
این گوشی 80 هزارتومنم براش زیاد
چون الان گوشیه چینی هست که دوتا سیم کارت می خوره tv هم که داره می دن 100 هزارتومن.
از قیافش مشخصه آشغاله.
تو جی اس ام آرنا قیمت رو نوشته 550 یورو
جالبتر این که زودتر هم به بازار میاد ان 96 بر خلاف اعلام های قبلی نوکیا
اینم لینکش علی جان
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_n96-2253.php
با سلام خدمت دوستان عزيز.راستش امروز رفتم مغازه.در مورد اين n96 پرسيدم.راستش گفت اين مدل چينيه و اون مدلي كه من چند روز پيش ديده بودم اصل بوده و فروش رفته(نرسيدم ازش عكس بگيرم).من فكر كردم ديروزم كه ازش عكس گرفتم همون بوده در حالي كه اين چينيه.از بابت اين اشتباه از شما معذرت مي خوام.ضمنا گفت كه n96 اصل سفارشي ميارن.نقل قول:
توضیح بده لصفانقل قول:
8گیگش که داد می زنه تقلبیه
دوست من احتمال این که اون یکی هم اصل باشه خیلی کمهنقل قول:
ولی با این حال اگه اونو آورد حتما عکس ازش بگیر
خیلی موضوع جالب شده
سایتاز ورود این گوشی به بازار خبر داده!!!!:41::13::19::19::19::19::19:کد:www.gsmarena.com
قیمت بدون مالیات 550 یورو که میشه 770 هزار تومن!؟!؟:41:
که مسلما در ابتدا توی ایران قیمت بالاتری داره و مسلما نمی ارزه!!!!:41::13:
ولی خودمون گوشی شاخی 16GB+8GB حافظه !!!:46:
----H که شاید خیلی از رقیب های نوکیا این قابلیت رو ندارن؟!؟!و...:46:
تو 2 پست قبلی ام اشاره کردم کهنقل قول:
تو جی اس ام آرنا فقط زده که زودتر به بازار میاد
والا تو پروپرتالیز ان 96 هنوز
نقل قول:
n96
[Status Coming soon. Exp. release 2008, Q3
من امروز تو بازار دبی قیمت کردم طرف میگفت داریم ولی چون تلویزیون داره اجازه فروش نمیدن اگه کسی هم میخواد بایدقاچاق براش بیارن و گرون.
کافیه که فقط به نوشته ی روی گوشی دقت کنی...نقل قول:
NOKIA
و
N95 8GB
----------
رنگشون رو ببین!
دوستان هروقت که به طور قطعی وارد بازار شد به من خبر بدید تا عنوان تاپیک رو ویرایش کنم.
با تشکر از همه عزیزان نوکیایی :31:
سلام بر برو بچس گل!توی این 2 هفته که بن بودم وقت کردم یه سری به نوکیا شاپ بزنم!ان 96 به بازار هند اومده!همه جا تبلیغش هست!ولی احتمالا باز هم نوکیا خواهد بود ولی چینی!اونجور که سوال کردم متاسفانه طرف قرار داد گارانتی نوکیا در هند فقط شرکت نوکیای هند و چین هست که حتی همین الانان95 8 گیگ و ان82 رو هم تولید میکنند و ان96 هم قراره یا چینی یا هندی باشه!!!!!!!!کیفیت ان82 من که مضخرف در اومد!حتی نور ال سی دی باز هم کمتر و مات تر از مدل فنلاندی بود و اسپیکر مخصوص صحبت کردنش هم نویزی شده و جنس بدنه ی گوشی با اینکه اصل هست ولی نمیدونم چرا شکننده هست!در مموری گوشی هم سر روز دوم شکست!!!!!!!!!!خدا رو شکر گارانتی داره!تا هفته ی دیگه برا فول سرویس باید برم!!!ای تو اون دهنت نوکیا!!!!!!!!!!!!!بهتره ادم نوکیا فنلاندی بدون گارانتی از ایران بگیره ولی طرف نوکیاهای دیگه نره!!!اصلا بعضی سرویس سنتر های نوکی رفتم میگن ان82 هنوز برا محدوده ی ما ریلیز نشده و ادرس جای دیگه رو بهم میدادند!!!!!!!!به خاطر فروش کم سری ان و گوشی های لوکس فکر کنم نوکیا از مواد اولیه ی بی کیفیت تری استفاده میکنه برا کشوری مثل هند!یه هندی بود ان82 مشکی داشت و گفت از امارات خریده !!!!چون اونجا فنلاندی هستند!!برید حال کنید که گوشیهایی که ایران میان از دبی وارد میشن!
یه چیز دیگه اینکه اینجا موتورولا و سامسونگ و الجی و نوکیا و اپل و حتی htc هر کدومشون نمایندگی دارن ولی تا حالا سونی اریکسون ندیدم!!هندیه اگه شده گوشی تاتا 20 هزار تومنی میخره ولی سونی اریکسون نمیخره!
دوستان غير از n96 نوكيا گوشي جديد ديگه اي هم براي عرضه معرفي كرده؟؟؟
ان85 و ان79 که قیمتهای به صرفه تری دارند!از تمامی امکانات جدید بهره میبرند به جز --- h و حافظه ی داخلی 16 گیگی!!!البته همیشه گوشی برتر نوکیا برتریهای نسبت به گوشیهای دیگش داشته که پس از خرید متوجهشون میشید!مثلا ممکنه چیپهای به کار رفته در ان96(100%) قویتر از چیپهای موجود در ان85 و ان79 باشند!!!کلا ان96 فعلا برترین گوشی نوکی هست!منتظر 8 مگاپیکسلش هستیم!حال میکنم با این ریلکسی نوکیا!دوست دارم اخر از همه یک شاهکار فوق العاده رو بده بیرون(کار همیشگیش)!!
خيلي هم اين ريلكسيش خوب نيست... ما مدتها منتظريم اين گوشي جديدش بياد...كه اونم اصلا معلوم نيست چه سرنوشتي داره...
این --- h چیه؟نقل قول:
خوب دوستان تبریک میگم این گوشی بالاخره ازcoming soon بودن در اومد و ریلیز رسمی شد!
به سلامتی دوستان نوکیا دوست:31:نقل قول:
کمترین قیمتی که پیدا کردم $974.99
یو اس دلار
[HTML]
http://www.welectronics.com/gsm/Nokia/Nokia_N96-BLACK.HTML
[/HTML]
قیمت در حد المپیک !
آدم میره ماشین میخره بجاش !
شکست میخوره !
من حتما" می خرمش
خیلی جالبه که این گوشی بعد 75 صفحه تاپیک تازه ریلیز شده...نقل قول:
به سلامتی دوستان نوکیا دوست
کمترین قیمتی که پیدا کردم $974.99
یو اس دلار
مطمئن باشید این قیمت بزودی افت میکنه و البته به احتمال زیاد همراه با این گوشی با این قیمت یکسری امکانات نظیر Gprs رایگان و... هم هست که البته در ایران خبری نیست...نقل قول:
قیمت در حد المپیک !
آدم میره ماشین میخره بجاش !
شکست میخوره !
به به بالاخره تشریف آورد این ان96!
حالا کی به ایران می رسه؟!
مبارک باشه.
بعد از 7 ماه انتظار این شوالیه سیاه به بازار اومد.
برج آبان فکر کنم موقع خوبی برای خرید باشه؟!
ولی نوکیا احتمال داره همه رو سر دو راهی قرار بده با معرفی یک گوشی جدید؟!
تجربه میگه تا 1-2 هفته دیگه تو علاءالدین با یک قیمت 1میلیون به بالا میشه پیدا کرد!!!نقل قول:
با توجه به تجربه ی گوشی هایی مثل ان 95 8گیگنقل قول:
این گوشی بهمن ماه حدود 600 تومن خواهد بود
من از سیاست نوکیا تعجب می کنم
Cpu این گوشی نسبت به N95 خیلی ضعیف تره و فاقد چیپ پردازنده گرافیکی هم هست
به نظر شما با این Cpu می تونه کامل از 16 گیگ اطلاعات پشتیبانی کنه بدون کم شدن سرعت و حتی هنگ کردن؟
به نظر من این گوشی هیچ وقت نمی تونه مثل N95 سرو صدا راه بندازه
دوست مننقل قول:
از پست شما بسیار تعجب میکنم!!
چطور گوشی ای که دی وی بی ----- داره
و قادر به ان کد کردن فایل های مبتنی بر MPEG 2
هستش چطور چیپ گرافیکی نداره ؟
این گوشی باید فقط یه پرسسور جداگانه واسه پردازش گرافیکی داشته باشه
متاسفم که بعد از 76 صفحه و 753 پست در مورد این گوشی و روضه خونی برای این گوشی باز هم با پستهایی مانند پست شماره ی 752 اقای sattanism روبرو میشم!!!خواهشا قبل از بیان مطلبی در مورد هر چیزی اول یه مقدار سرچ کنید و اطلاعاتی بدست بیارید!با تشکر از توجه شما!
این Dual ARM 9 264 MHz CPU دو تا cpu جداست یا یه دو هسته ای داره؟
این حرف رو من نمیزنم شما برین اینجا و ببینید که ندارهنقل قول:
این هم n95 8gigکد:http://www.forum.nokia.com/devices/N96
کد:http://www.forum.nokia.com/devices/N95_8GB
من در مورد چی باید سرچ میکردم؟نقل قول:
نکنه انتظار داشتی 76 صفحه رو بخونم
اینم از آخر فروم باز :13:
اگه کسی تو علائدین آشنا داره لطف کنه یه آمار بگیره
دوستان عزیز ، این تاپیک وقتی زده شده که این گوشی وارد بازار نشده بوده و خیلی از اطلاعات این تاپیک شایعه و بحث های غیر علمیه که ممکنه کاربر های جدید الورود رو به اشتباه بندازه. به همین علت بنا به تصمیم تیم مدیریت ، این تاپیک قفل می شه و تاپیک جدیدی واسه این گوشی زده خواهد شد
با تشکر