خوب مشكل يك چي اونو چيكار كنمش ؟نقل قول:
سيستم دوم تا سيستم يك خاموشه لوكال هاستش بالا نمياد
اينطوري براي اديت يك تم پي اچ پي ساده بايد دوتا سيستم اجبارا روشن باشن ؟ هيچ راهي نيست ؟
Printable View
خوب مشكل يك چي اونو چيكار كنمش ؟نقل قول:
سيستم دوم تا سيستم يك خاموشه لوكال هاستش بالا نمياد
اينطوري براي اديت يك تم پي اچ پي ساده بايد دوتا سيستم اجبارا روشن باشن ؟ هيچ راهي نيست ؟
والا نمی دونم شاید مربوط به تنظیمات اون برنامه تون باشهنقل قول:
من تا حالا باهاش کار نکردم اطلاعی ندارم
امیدوارم بقیه کمک کنند
من دو تا پی سی رو برای تست از یه کابل 8 تایی lan که قبلا برای مودم پی سی خریده بودم شیر کردم
ولی یه مشکلی دارم که الانم که از شیر کردن در اوردم و اون ای پی هایی که به Local Area Connection داده بودم برداشتم وقتی یکی از Local Area Connection ها چه lan و چه usb باز باشه روی بیشتر فایل هایی که راست کلیک میکنم 10 ثانیه طول میشکه که برام بیاد (مثل شیر بودن ) خوب از کجا مشکلم رو حل کنم
undertaker عزیز من الان اینترنت 3 تا سیستم رو وصل کردم....فقط سیستم سرور ip میخواستنقل قول:
2 تای دیگه رو وقتی کارت شبکه (هاب) رو وصل کردم خود به خود وایرلس رو پیدا کرد و کانکت شد .... (راستی برا وایرلس پسورد نزاشتما) ......الان تنها مشکلم یه چیزه .... اگه راهنمایی کنی ممنونت میشم :11:
الان میخوام که سیستم سرور درایوای 2 تا سیستم دیگه رو ببینه به صورت بیسیم (بدون کابل)....فقط سیستم سرور 2تای دیگه رو ببینه....همین
اگه ممکنه به طور کامل شرح بده که چیکار باید انجام بدم(قدم به قدم)....اگه اینجا نمیشه برام پ.خ کن.... یه دنیا ممنونت میشم.....شنبه حتما باید این کار رو انجام بدم...مهلت آخره :11::11::11:
پس کی جواب میدید ؟!!!!!!!!نقل قول:
خب اکسس پوینت الان به کجا وصله؟نقل قول:
ای پی سرور چیه؟
ماله کلاینتها چنده؟
دوست عزیز سوال تون ربطی به بخش شبکه ندارهنقل قول:
توی قسمت سیستم عامل بپرسید دوستان جواب میدن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=169064
اونجا هم پست دادم.نقل قول:
پس کلا این تاپیک رو منتقل کنن همونجا بهتره :31:
این تاپیک زیر مجموعه همونه اگه قرار باشه مشکلات شبکه رو اونجا درخواست کنم پس اینجا چی میشه ؟!
مشکل تون ربطی به شبکه نداره دوست عزیزنقل قول:
در صورتی میتونید متوجه بشید که مشکل مربوط به شبکه هست یا نیست اینکه بتونید مشکل منو تشخیص و حل کنید !نقل قول:
وقتی شما نمیدوند که پی سی من چه مشکل داره از کجا متوجه شدید که این مشکل مربوط به شبکه هست یا نه ؟
حتی اگر هم مشکل شبکه نباشد شما قبل از اینکه بدونید مشکل از چی بود قضاوت کردید که اینکار اشتباه هستش
و مطمئنا اگه مشکل پی سی من رو میدونستید همون اول جواب میدادید
حالا من اومدم این تایپک جواب بگیرم چون مشکل من اینجا پست فرستادم چون مشکلات کاربران اینجا شبیه سئوال من بود
تاپیکی که دادید هم منو فرستادن اینجا :
خوب حالا اگه مشکل منو میدونید بگید باید چیکار کنم و اینقدرم دنبال نخود سیاه نفرستید !!!کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=109
اکسس پوینت به سیستم سرور وصلهنقل قول:
دوتا سیستم دیگه هم هاب دارن
ای پی سرور :192.168.1.5
default getway:192.168.1.1
کلاینتها بدون اینکه ای پی بدم با وایرلس ارتباط بر قرار کردن
یعنی وقتی هاب رو وصل کردم سرچ کرد و پیدا کرد بعدش خیلی راحت کانکت شدم
من الان فقط میخوام سیستم سرور درایو های 2 تا سیستم دیگه رو ببینه
همین
خوب پس کلاینتها خودشون ای پی گرفتننقل قول:
توی cmd هر دو سیستم تایپ کنید ipconfig /all
بعد ببینید که اکسس پوینت چه ای پی بهشون داده
بعد اگه فایروال کلاینتها روشن نباشه میتونید با زدن این ای پی توی run به کلاینتها دسترسی داشته باشید
دوست عزیز شما از کجا می دونید که من مشکل شما رو تشخیص ندادمنقل قول:
ممکنه نتونم مشکل شما رو حل کنم ولی در حد دانش خودم حداقل میتونم تشخیص بدم که ربطی به شبکه نداره
معمولا کندی سیستم عامل دلایل دیگه ای داره که اساتید بخش سیستم عامل بهتر میدونند
حالا این که چرا اونا شما رو دوباره فرستادن اینجا من نمی دونم درضمن من اصلا قصد فرستادن شما دنبال نخودسیاه رو نداشتم حالا اگه شما این طور برداشت کردین من معذرت می خوام
امیدوارم بقیه اساتید کمکتون کنند
موفق باشید
من يه سؤال دارم.
من يه كارت شبكه براي كامپيوتر دوم خريدم ( چون كارت شبكه نداشت ) بعد توش يه سي دي با يه كابل ( احتمالا كابل پاور ) هست.
آيا نيازي هست كه كابل رو وصل كنم؟
در ضمن چطوري ميشه سرور و كلاينت رو مشخص كرد؟
کابل پاور ؟؟ کارت شبکه که کابل پاور نداره ؟ یه کابل lan هست به سوکت rj45 برای شبکه !
سرور و کلاینت مفهوم هست !
برنامه ای مثل tight vnc دو بخش داره »
1- server
2-client
سرور روی سیستم خودت می تونی نصب کنی و client روی روی سیستم دیگر اونوقت سیستم ها می تونن به سیستم تو دسترسی داشته باشند !
روی یک pc فایل هایی و printer ها و scanner به اشتراک می زاری که سیستم های دیگه بهش دسترسی داشته باشن که می تونی براشون محدودیت هایی هم بزاری !
این میشه شبکه client-server ! یعنی شبکه که یک سیستم وظیفه دادن سرویس داره و سیستم های دیگر وظیفه گرفتن دارن !
نه سيم RJ45 نيست. شبيه سيم پاور ميمونه كه 3 تا زبونه داره. روي خود كارت شبكه جاش معلومه اما نمي دونم اون سرش رو بايد به كجا وصل كنم. ( مادربرد يا پاور؟! )
در ضمن از طريق خود ويندوز نميشه كلاينت و سرور رو مشخص كرد.و يك چيز ديگه ميخواستم بدونم يك فايل يا يك بازي رو چه شكلي ميشه بين دو كامپيوتر شير ( Share ) كرد؟
نه خیر نمیشه اون طوری ! گفتم که client-server مفهومه !نقل قول:
روی فایل کلیک راست کنی و بعد properties گزینه share موجوده !
بازی ها هم خودشون توشون تنظیمات دارن ××:21:
سلام
من با روشی که در پست اول این تاپیک ذکر شده کامپیوتر و لپ تاپم رو شبکه کردم . کامپیوترم به اینترنت adsl متصل هست و اینرنت رو هم شیر کردم طبق همین آموزش . روی لپ تاپ بخش نت ورک .... مشخص کرده که من به اینترنت متصل هستم ولی وقتی Internet Explorer باز می کنم : نمی شه سایتی رو باز کرد .
راهنمایی کنید لطفا
روی لپ تاپ dns رو ست کنید 4.2.2.4نقل قول:
سلام من 2 تا کامپيوتر رو تو خونه lan کردم مشکلی نداريم ولی نميتونيم از فرمان net send استفاده کنيم با اين فرمان هم نميتونيم بريم تو pc های هم username\\ چيکار کنيم؟
فایروال هاشون رو خاموش کننقل قول:
خاموشه از اول
خب به سیستم ها پسورد و تیک using simple file sharing رو بردار ! و سیستم ها ping کن و یکسری فایل رو رو همدیگر share کن / ریست کن حله !
رو جفت سيستم ها win 7 نصبه که simple file sharing نداره سيستم ها هم pass ندارن use pass protected هم نيستن تو ping هم مشکل نداريم
سلام من یک لپتاپ دارم با یک pc من این دو رو شبکه کردم،لپتاپ ویندوز 7 هست و pc اکس پی من الان میتونم بوسیله لپتاپ اظلاعات pc رو کپی کنم ولی تو pc نمیتونم اظلاعات لپتاپ رو کپی کنم و وقتی میخوام رو درایو لپتاپ دابل کلیک کنم ارور میده.
سلام
من کامپیوترم رو با کامپیوتر دوستم شبکه کردم
سابق وقتی دوستم کامپیوترش رو خاموش میکرد گوشه تصویر مینوشت A network cable is unplugged
و یک علامت ضربدر قرمز پایین صفحه ظاهر میشد و من میفهمیدم که دوستم کامپیوترش خاموشه
اما الان که دوستم کامپیوترش رو عوض کرده وقتی کامپیوترش خاموشه میزنه local area connection is now connected Speed 10 mbps
و وقتی کامپیوترش روشنه میگه local area connection is now connected Speed 1.0 gbps
اگه دوستان راهی بلدن که دوباره مثل قبل وقتی کامپیوتر طرف مقابل خاموشه اون ضربدر بیاد ممنون میشم چون خیلی مهمه که بتونم با یه نگاه تشخیص بدم که کامپیوتر طرف مقابل روشنه یا نه
دوستان سلام
من دو تا لب تاپ دارم و یک مودم adsl میخوام مودم رو به یکی از لب تاپها وصل کنم و از طریق وایرلس با اون یکی لب تاپم هم از اینترنت استفاده کنم. برای این کار از لب تاپی که adsl داره یک SSID ساختم و WEP پسورد گذاشتم ولی با اون یکی لب تاپ به محض اینکه وایرلسش رو روشن میکنم وصل میشه ولی هیچ پسوردی از من نمیخواد و میزنه کانکت شدی ولی هر کاری میکنم به اینترنت وصل نمیشه ! آی پی رو هم دستی و تو یه رنج تعریف کردم : 192.168.0.1 و 192.168.0.2 و DNS رو هم 4.2.2.4 تعریف کردم و حتی GATEWAY هم برای اولی تعریف کردم (همون IP مودم) ولی بازم وصب نشد !
فایروالها هم خاموش هستند و هیچ آنتی ویروسی ندارم.
در ضمن وقتی آی پی تعریف میکنم براشون و پینگ میگیرم request error ... میدند جفتشون !
ممنون میشم اگه کسی راهی به ذهنش میرسه به من بگه.
در ويندوز سون 64 بيت لوكال اريا كانكشنش گزينه reapir نداره براي اينكار چيكار بايد كرد
چون من ايكس پي رو با سون شبكه كردم اما قبلا كه ايكس پي و ايكس پي بود بعد انجام همه كارا يكبار ريپير ميكردم سيستم دوم رو تا مودم اي دي اس الم بهش اي پي بده
اما الان اين سونه گزينه تعمير يا همون ريپير نداره كه بزنم و از مودم اي پي بگيريه
توی Cmd بزننقل قول:
ipconfig /flushdns
معادل همونه
اصلا اتفاقي نمي افتهنقل قول:
در cmd ميزنم اين دستور پيام موفقيت هم ميده ولي هيچ اتفاقي نمي افته و بعد كه چك ميكنم هيچ اي پي ست نشده در كانكشنم
در حالكه در ايكس پي وقتي ريپير ميكردم هر بار يك اي پي جديد مودم ميداد به سيستم مثل هر بار كه روشن ميشه
چيكار كنم اينا شبكه شدن ولي اينترنتشون شبكه نميشه
كامپيوتر مادر - از طريق كابل شبكه به دومي وصله و خودشو از طريق يو اس بي به نت وصل ميشه - سيستم عامل ايكس پي
سيستم دوم- سيستم عمال سون64 بيت الان شبكه شدن با دادن اي پي 1912.168.0.2 اما نتشون شبكه نيست
دفعهاي قبل من فقط به سيستم اول آي پي ميدادم و سيستم دوم كه قبلا ايكس پي داشت repair ميكردم خودش پيدا ميكرد و وصل ميشد اما الان تو سون چون گزينه ريپير نداره موندم اون دستورم كاري نميكنه انگار هيچ اتفاقي نمي افته
وقتی Kasper sky روشنه نمی زاره بین شبکه فایل انتقال بدم چه طوری می شه این مشکل رو حل کنم ؟ غیر از exit
من دوتا کامپیوتر دارم و یکی دوتا کارت شبکه داره که کابل اینترنت شبکه بهش وصله ویک کارت دیگه که میخواهم با کامپیوتر دوم شبکه باشه(دو کامپیوتر را با هم شبکه کنم) اومدم اینکار کنم نشد کامپیوتر گفت دو تا آی پی با هم تداخل دارند چی کار باید بکنم؟
نقل قول:
سلام. این قسمت رو مطالعه بکنید . با صبر و دقت فراوان!:20:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=186222
برو توی Setting بعد system security بعد توی قسمت فایروال Setting رو بزن هم می تونی توی تب network بری و اون شبکه رو trusted کنی و policy ها رو تغییر بدی هم می توی add بزنی و یه رنج رو تعریف کنی و policy بذارینقل قول:
چي شد جواب من ؟نقل قول:
سلام بر دوستان عزیز من می خواهم دوتا کامپیوتر را از طریق دوتا انتن پاوراستیشن شر کنم که همه کار هارا می کنم که چون از ویندوز7 استفاده می کنم ipهم چیز هارو ست میکنم حتی کامپیوتر را که شر میکنم توی نتورک کامپیوتر را می شناسه ولی روش که می رم ارور میده توی دو کامپیوتر ارور مده ip هارو هم پینگ میکنم پینگ 1m ثانیه است ....لطفا راهنمای کنید.....
سلام..
ایا شیر کردن اینترنت از 7 به کلاینت های xp انجام پذیر نیست؟؟؟؟؟
من با xp به xp امتحان کردم مشکل نداره اما 7 به xp نشد...فایر وال و همه چیز ها را هم کنترل کردم....؟
فکر کنم از gateway هستش ..مثل xp ای پی سرور را دادم نشد...
مشکل حل شد..نقل قول:
ای پی سرور تغییر کرده بود...
سلام
ما در منزل از سیستم ADSL با استفاده از کابل LAN و به شکل Work Group ، با 4 کامپیوتر و در دو طبقه استفاده می کنیم. یکی از کامپیوترها (لپ تاپ Sony - CS118e) در طبقه ای که مودم قرار گرفته، به اینترنت وصل می شود ولی در طبقه ای که مودم نیست به اینترنت وصل نمی شود و unidentified network نشان می دهد. با پشتیبانی شبکه هم تماس گرفتم و IP, DNS را دستی وارد کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.
به نظر شما مشکل از کجاست؟ مشکل سخت افزاری است یا نرم افزاری؟
هر دو سیستم باید پسورد داشته باشند .نقل قول:
فایروالهای ویندوز و آنتی ویروس رو غیر فعال کن.
Simple File sharing رو در هر دو سیستم از منوی Folder Options غیر فعال کن.
در هر دو سیستم در Local Area Connection Properties در منوی General آیا File and printer Sharing فعال هست؟
دیگه بایید جواب بگیری . مگه اینکه بین دو سیستم روتر یا فایروالی باشه !