بیشتر توضیح بده
ممنون
:::::::::::::::::::
برای نزدن پست اضافی
دستت درد نکنه
Printable View
بیشتر توضیح بده
ممنون
:::::::::::::::::::
برای نزدن پست اضافی
دستت درد نکنه
نقل قول:
منظورتون از اکسل ورد چی هست؟
من نمیتونم فقط تو ورد یا فقط تو اکسل کا رکنم هم متن دارم که باید خوب و شکیل باشه و هم محاسبات
از هر دو باید استفاده کنم
این راه حلش نیست تا اینجاشو بلدم اما خوب کار نمیکنه
خودتون انجام بدین پرینت بگیرین یه چیز خوب و قشنگ از آب درنمیاد
اکسلش هم بد کار میکنه
البته می تونن از اول تا آخر با ی نچسب بنویسن بعد کنترل+Hرو بگیرن توی اولی(ی) و توی دومی(ي) رو بنویسن یک جا مشکل حل می شه این مشکلات هم همش از یه dllهست به نامkbdfaکه اگه مشکلی داشتین از توی سی دی ویندوز استخراجش کنیننقل قول:
سلامنقل قول:
آهان بابا بگو واترمارك
به نظر من در اينگونه موارد بايد به روش زير يك template و ذخيره كرد و از اين پس از اون استفاده كرد خيلي هم راحته
اينجوري :
در يك سند جديد هرچيزي رو كه ميخواي وارد ميكني (همه چيزهايي كه بايد در نمونه باشند مثل: واترمارك، هدر و فوتر و ...) و سپس هنگام ذخيره كردن از كادر Save as و باكس save as type گزينه Document Template رو انتخاب ميكني و يه جاي مناسب ذخيرش ميكني حالا هر موقع بري و بازش كني يه سند جديد طبق اون برات باز ميكنه و اصل سند هم بدون تغيير مي مونه
خوش باشي عزيز
نوشته شده توسط saghar_sh
این راه حلش نیست تا اینجاشو بلدم اما خوب کار نمیکنه
خودتون انجام بدین پرینت بگیرین یه چیز خوب و قشنگ از آب درنمیاد
اکسلش هم بد کار میکنه
سلام saghar_sh جان
يه راه بسيار مناسب كه به ذهنم ميرسه رو توضيح ميدم ان شاءالله كه خوب باشه و مفيد
شما توي اكسل و ورد ميتونين رابطه هم داشته باشين
بدين صورت كه هرچي دلتون خواست متن و فرمول توي اكسل تايپ كنين و پس از انتخاب و كپي كردن انها (طبق شكل)، توي يك سند ورد برين و اونها رو Paste كنين حالا از دكمه Paste option چسبيده به متن Paste شده طبق شكل گزينه موردنظر رو انتخاب كنين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مطمئن باشين اگه فرمول و يا اعداد در اكسل تغيير هم بكنند بلافاصله در ورد تغييرات نمايش داده ميشود
اگه سوال ديگهاي بود در اين مورد بپرسين
راستي اگه مشكل ، فارسي نبودن اعداد هست اونو رو تو تاپيك بعدي توضيح ميدم
همگي خوش باشين
سلام به همه دوستان عزيز
براي اينكه اعداد واردشده توي word كه از نرمافزارهاي ديگر كپي شدن فارسي بشن بايد باحوصله و دقت مسير زير رو طي كنيد:همگي خوش باشين
- زدن Ctrl + H جهت ظاهر شدن كادر Replace
- زدن دكمه More جهت بازشدن قسمت زيرين كادر
- انتخاب گزينه Any Digit از دكمه Special (پايين صفحه)
- زدن گزينه Language از دكمه Format (پايين صفحه) و انتخاب گزينه English U.S از كادر بازشده
- (خيلي مهم) انتقال كرسر به كادر Replace With
- زدن گزينه Language از دكمه Format (پايين صفحه) و انتخاب گزينه Farsi از كادر بازشده
- زدن دكمه Replace All
:46:
دوست عزیزم سلامنقل قول:
من از راهی که شما گفتین ، فایل هامو ذخیره کردم ، ایشالله که جواب میده(چون می خوام از سیستم دانشگاه پرینت بگیرم ، می خوام فونت هاش اونجا بهم نریزه ، آخه پایان نامست و باید اندازه هاش قانونی باشه )
از کمک شما و همه ی دوستای دیگه واقعا ممنونم
ایشالله که مشکلات خودتون هم همیشه حل بشه
شاد باشین
من هم ممنونم امتحانش میکنم حتماً خبرش رو بهتون میدم
خیلی لطف کردید
سلام
کسی می دونه برای اصلاح صفحه کلید ویندوز ویستا باید چکار کنم؟
(حرف ی غیر چسبان هست و حروف پ و ژ هم سر جای خودشون نیستند و حرف ک هم از جنس متفاوتی هست)
با فارسی سازهای winXP امتحان کردم، اما جواب نداد. فایل kbdfa رو هم هر کاری می کنم نمیشه جایگزین کرد حتی از داخل ویندوز دیگه.
حالا چکار کنم؟
خیلی ممنون
سلام دوست عزيز
اين يكي از نرمافزارهايي است كه در XP استفاده ميشه بد نيست اونو هم امتحان كني من تو XP استفاده مي كنم و خيلي هم خوبه
البته در حين نصب اگر CD ويندوز را مي خواهد Cancel را بزنيد و بعد Yes را كليك كنيد
در اخر سيستم درخواست راهاندازي دوباره را مي كند
پس از راهاندازي دوباره حروف ي ، پ ، ژ ، نيمفاصله و خلاصه همه چيز درست شده است
(توضيح: نيم فاصله جهت كلماتي مانند ميباشد ، خانهها و ... بكار ميرود تا اين كلمات با space از هم جدا نشوند كه در اين صورت دو كلمه محسوب مي شوند و اين اشتباه است. كليد استاندارد نيمفاصله Shift+Space ميباشد كه اگر استفاده شود يك كلمه محسوب خواهد شد)
خوش باشين
کد:http://www.persianupload.com/uploads/ae0733f922.rar
این اینکی که دادی باز نمیشه
موقع باز کردن با وین رر خطامیده قربان
نقل قول:
درود
با برنامه هاي Winzip و Winace نيز امتحان كنيد شايد درست شود.
بدرود
نقل قول:
دوست عزیزم سلام
یه سوال داشتم ازتون :
وقتی اون تیک رو فعال می کنیم ، دو گزینه ی دیگه در زیرش نمایان میشه
می خواستم ببینم که آیا باید دوباره اونا رو هم فعال کرد ؟
دو گرینه اینا هستن : Embed characters in use only
Don’t embed common system fonts
آیا باید هر دوی اینا رو انتخاب کنم ؟
ممنونم
سلام دوست عزیزمنقل قول:
نه نیازی به فعال کردن اون تیکها نیست
یادت نره پیشنهاد من اینه که اول چند صفحه ای از پایان نامه ات رو کپی کنی جای دیگه و به این روش براش اون تیک رو فعال کنی و بعد از ذخیره کردن ببری و ببینی که ایا جواب میگیری یا نه
البته من خودم جای دیگه جواب گرفتم ولی امتحانش بد نیست و ضرر هم نداره
انشاءالله که درست بشه و همچنین پایان نامه ات هم موردقبول
راستی شیرینی قبولی یادت نره عزیز
خوش باشی و شاد
سلام
ممنونم از راهنماییت
چشم ، اگه خوب از آب در اومد شیرینی هم به روی چشم
ممنونم
شاد باشی
درود
من يك ستون اسامي فارسي را بر اساس حرف الفبا Sort مي كنم ولي اسمي با عنوان " اليوت " را در آخر ستون قرار مي دهد چرا ؟ و چطور درست مي شود؟ در حاليكه بقيه اسامي به ترتيب و صحيح مي باشند.
با سپاس فراوان
بدرود
سلام دوست عزيزنقل قول:
اگه در اين مورد براي sort كردن ، از مسير و تنظيمات زير استفاده كني حتما درست خواهد شد
منوي Table ، گزينه Sort ، دكمه Option ، حذف تيك گزينه Ignore alef lam
موفق باشي
نقل قول:
درود
Wordist عزيز تست كردم تغييري نكرد و مشكل همجنان پابرجاست
درود
زمانيكه در فارسي نويس مريم نسخه 3 كلمه يا عبارت طولاني تري را بخواهم ببين دو كلمه ياعبارت فارسي تايپ كنم به مشگل بر مي خورم
يعني قبول نمي كند بعد از نوشتن كلمه انگليسي دوباره فارسي تايپ كنم. آيا در نسخه 4 اين مشكل وجود دارد. دوستان اگر از نسخه 4 استفاده مي كنيد
و اين مشكل را نداريد يك ندا بدهيد
با سپاس فراوان
بدرود
سلام دوست عزيزنقل قول:
ولي من اين مورد رو در چند تا سيستم امتحان كردم و صددرصد جواب ميده
احتمالا ممكنه اسامي رو انتخاب (Select) نكردهاي
بازم تلاش كن و اول اسامي رو انتخاب كن و سپس دوباره از مسيري كه گفتم sort كن من بهت اطمينان قطعي ميدم كه روشي غير از اين نداره
ايني كه ميبيني اونو آخر مياره مال اينه كه « ال » را جزء كلمه به حساب نمياره و چون با حرف ي بعدش شروع ميشه اونو آخر مياره من مطمئنم دليلش فقط و فقط همينه حالا اگه از « ال » صرفنظر كني (Ignore alef lam) اونو درست Sort ميكنه
خوش باشي
سلامنقل قول:
دوست عزيز اگه فارسي نويس مريم رو فقط براي ورد استفاده مي كني به نظر من بسيار كار اشتباهيه چرا كه خود Xp فارسي داره و كافيه اين نرمافزار رو روش نصب كني كه جاي حروفش درست بشه
من چندين ساله دارم ازش استفاده ميكنم و مشكلي هم نداشتم ، هيچ مشكلي
البته در حين نصب اگر CD ويندوز را مي خواهد Cancel را بزنيد و بعد Yes را كليك كنيدکد:http://www.persianupload.com/uploads/ae0733f922.rar
در اخر سيستم درخواست راهاندازي دوباره را مي كند
پس از راهاندازي دوباره حروف ي ، پ ، ژ ، نيمفاصله و خلاصه همه چيز درست شده است
(توضيح: نيم فاصله جهت كلماتي مانند ميباشد ، خانهها و ... بكار ميرود تا اين كلمات با space از هم جدا نشوند كه در اين صورت دو كلمه محسوب مي شوند و اين اشتباه است. كليد استاندارد نيمفاصله Shift+Space ميباشد كه اگر استفاده شود يك كلمه محسوب خواهد شد)
خوش باشين
نقل قول:
درود
نه براي ورد استفاده نمي كنم ولي مي خواستم بدانم اين مشكل در نسخه 4 هم هست يا خير من نسخه اورژينال را ندارم شايد از اين باشد و حاضرم نيستم 10 تا 15 هزار تومان براي نرم افزاري كه فرمان Undo آن فقط يك حركت را ضبط مي كند بدهم و بسيار از اين مشكلات كه در اين فارسي نويس هست. اگر در آمريكا 1000 دلار براي يك نرم افزار پول بدهيد ارزش دارد با كلي پشتيباني.
پس بهتر است كسي اين نرم افزار را خريداري نكند تا شركت مجبور شود نرم افزارش را اصطلاح كند و به ساده ترين چيزها بپردازد.
ورديست عزيز لينكي لطف كرديد مربوط به نسخه 4 است يا خير ؟
با سپاس فراوان
بدرود
نقل قول:
الان طبق فرموده شما دوباره امتحان كردم، هر چند قبلاً همين كار را انجام دادم ولي درست نمي شود. البته بگويم در 2007 من كار مي كنم و چيز خاصي كه نسبت به 2003 اختلاف داشته باشد ندارد. و مشكل همچنان باقيست.
لطف كرديد سعي مي كنم بفهمم كار از كجا عيب دارد.
بدرود
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين لينك مربوط به برنامه بسيار خوب Persian Activator هست همونطور كه توضيح دادم براي فارسي كردن و درست كردن حروف صفحه كليد بسيار مناسبه
سلام دوست عزيزنقل قول:
اگه برات مقدوره اون فايل رو بفرست تا اين معزل عجيب را من هم يه چك بكنم
راستي توي همون Option كه رفتي زبان از قسمت Language بايد Persian باشه ها
بدرود
اصلاح صفحه كليد فارسي در ويندوز ويستا
سلام بالاخره تونستم با نرم افزار Microsoft Keyboard Layout Creator پوسته اصلاح شده صفحه كليد فارسي رو كه در ويندوز xp از اون استفاده مي كردم به ويندوز ويستا هم انتقال بدم. فقط مجبور شدم كاراكتر «نيم فاصله» كه Shift+Space بود تبديل كنم به Shift+U.
حالا هر كي خواست از صفحه كليد اصلاح شده استفاده كنه مي تونه از لينك زير دانلود كنه:
نحوه استفاده:کد:http://www.4shared.com/file/24859440/dd4e8e54/layout03.html?dirPwdVerified=8499d6de
فايل Setup رو اجرا كرده، در صورت مشاهده هشدار امنيتي ويستا، گزينه Allow رو مي زنيم و بعد از اتمام نصب، گزينه Close رو زده و ريستارت مي كنيم. يه صفحه كليد به نام Farsi-Custom به صفحه كليد هاي ويندوز اضافه ميشه.
بعد هم (اگه كار نيفتاد) در Control Panel قسمت Keyboards همه كيبوردهاي موجود از جمله Persian رو حذف كرده و فقط Farsi-Custom و US رو باقي مي گذاريم.
با سلام به خدمت همه دوستان من یه متن ورد دارم ولی نمیدونم چجوری از حاشیه بندی یا کادر بندی و نمونهای مختلفی که خود ورد ارئه میده استفاده کنم؟
ویکی هم اینکه چجوری شماره بندی کنم؟
ممنون میشم در این موارد کمک کنید.
نقل قول:
درود به خانم بهنازي
البته با توجه به عكس آواتارتان اين را مي گويم غير از اين بود معذرت مي خواهم
من سوال شما را در ورد 2007 توضيح مي دهم.
براي حاشيه بندي و كادر بندي هنري در سندتان از سمت چپ كادر سوم گزينه Page Layout را انتخاب كنيد بعد در زير مجموعه ها باز از سمت چپ قسمت Page Background گزينه Page Border را انتخاب نمائيد.
كادري براي شما ظاهر مي شود با عنوان Border and Shading در اين قسمت تمام اجزاء از قبيل خط حاشيه، نوع خط، ضخامت خط، رنگ، يا حاشيه هاي هنري (شكل) براي شما مهيا است اگر گزينه Art را بزنيد، تعداد زيادي حاشيه هنري يا تصاوير در برنامه ورد در اختيارتان مي گذارد كه به عنوان كادر دور متن مي توانيد استفاده كنيد يك نكته را بخاطر بسپاريد كه مي توانيد اين حاشيه دور متن قرار گيرد يا دور صفحه. براي اين كار در همين پنجره دكمه Option را بزنيد و گزينه كركره اي Measure from را انتخاب و بگوئيد كه آيا اين حاشيه از دور متن يا دور صفحه قرار بگيرد، و مي توانيد در قسمت Margin از بالا،پايين،چپ يا راست اندازه بدهيد. موارد ديگر در كادر Border and Shading را بايد خودتان انجام دهيد بسيار ساده است اگر مشكلي بود و جايي را متوجه نشديد پيغام بگذاريد.
در مورد شماره گذاري صفحه در همين تاپيك چند بار سوال و جواب شده و دوستان خوبم پاسخ دادند ولي يك بار ديگر مي گويم و باز در ورد 2007 .
اين بار از سمت چپ سربرگ دوم گزينه Insert را انتخاب نمائيد. در كادرهاي زير مجموعه كه نمايان مي شود به كادر پنجم از سمت چپ با عنوان Header & Footer برويد دكمه Page Number را بزنيد زير مجموعه اي ظاهر مي شود كه شماره صفحات را مي توانيد در بالا چپ يا راست، وسط، پايين قرار دهيد. گزينه مهم در شماره گذاري اين است كه اگر بخواهيد شماره صفحات شما از عددي به غير از1 شروع شود به گزينه Format Page Number مي رويد و سوئيچ Star at را روشن مي كنيد و عدد دلخواه مثلاً 5 را انتخاب مي كنيد تا شماره صفحه سند با عدد 5 شروع شود اگر نه اين سوئيچ را دست نزنيد. نوع شماره گذاري صفحه يا Number Format به شما اين امكان را مي دهد تا شماره سندتان عدد، حروف بزرگ يا كوچك لاتين، حروف ابجد، حروف فارسي يا اعداد رومي بزرگ يا كوچك باشد كه مي تواند سندتان را از لحاظ هنري زيبا كند.
اميدوارم اين قدر كافي باشد البته من بيشتر فعلاً توضيح نمي دهم تا خودتان هم كمي تمرين كنيد اگر مشكلي بود حتماً پست بگذاريد. در نسخه 2003 هم براي شماره گذاري از نوار منو گزينه Insert را انتخاب كنيد و براي كادر هنري و خطوط گزينه Format . چون امكان نصب دو نسخه در سيستم عامل وجود ندارد و مشكلات به همراه دارد خوب به ياد ندارم و نمي توانم از از روي حافظه به طور دقيق برايتان تشريح كنم. ببخشيد.
موفق و پاينده
بدرود
فكر كنم شما از ورد 2003 استفاده مي كنيد.نقل قول:
براي كادر گذاشتن، گزينه Format> Borders> Page Borders رو انتخاب و كادر دلخواه رو انتخاب كرده، OK كنيد.
براي شماره گذاري هم، Insert> Page Number رو بزنيد.
درود به همه
من يه مشكلي با Borders and shading دارم يعني وقتي توي يه برگه كادر مي اندازم، موقع پرينت گرفتم يه گوشه از كادر چاپ نميشه.... هركاري هم ميكنم نمي تونم اونو درست كنم... به نظرتون چيكار بايد بكنم..؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين مشكل ممكنه مرتبط با چند موضوع باشه
اولا چك كنيد ببينيد كه كاغذ A4 باشه و Letter نباشه
ثانيا نكته بعدي كه به ذهنم خطور ميكنه اينه :
از زبانه Page Border كادر مربوطه دكمه option رو بزنيد و از باكس Measure From گزينه Edge Of Page رو بزنيد
اگه درست شد يا نشد خبرم كنيد
خوش باشي
سلام دوست عزيزنقل قول:
البته به صحبتهاي دوستم اقا جواد اضافه كنم كه براي تنظيم حاشيه ها بايد از منوي File گزينه page setup عمل كني و margin هارو از بالا و پايين و چپ و راست تنظيم كني
خوش باشي
اگه ميخواي اون چيزي كه روي كاغذ چاپ ميشه دقيقاً شكل همون چيزي باشه كه روي مانيتور مي بيني بايد 3 نكته رو رعايت كني:نقل قول:
1- كاغذ ورد رو روي A4 تنظيم كن. (File> Page Setup> Paper Size> A4>OK)
2- كاغذ پرينتر رو روي A4 تنظيم كن (Print Dialog: Preferences> Paper> Size Is: A4)
3- گزينه A4/Letter Resizing رو در تنظيمات چاپگر غير فعال كن (Print Dialog> Properties> Allow A4/Letter Resizing)
اينطور بايد مشكل حل بشه.
با سلام به خدمت همه دوستان من یه متن رو تو ورد 2007 نوشتم وار هر لحاظ سایر و فونتش و کلمات خیلی صاف بودند ولی اینوبا فرمت ورد 2003 سیو کردو و وقتی با ورد 2003 با کردم وسایز و فونتش درست بود ولی کلمات به صافی که تو 2007 بود نیست و خیلی بد دیده میشه علت چیه و چجوری باید اینو برطرف کرد؟
آیا میشه لبهای کلمات رو صاف کرد ؟
با تشکر
نقل قول:
درود
اگر امكان دارد يك عكس آپلود كنيد بينيم دقيقا منظور شما چيست ؟ و آيا لبه هاي فونت به اصطلاح گرافيست ها رنجه رنجه شده ؟
آيا لبه هاي فونت به اصطلاح گرافيست ها رنجه رنجه شده ؟
بله همین جوری میشه.
حتماً ورد 2003 رو توي يه ويندوز ديگه نصب كردي و فونت هاي ويندوز دوم خراب هستند يا از ورژن متفاوتي هستند. اگه فونت درست رو نصب كنيد نبايد مشكلي باشه. من بارها از 2007 به 2003 و بالعكس رو امتحان كردم مشكلي هم نداشتم.نقل قول:
اره این کار رو کردم ولی نشد.
دوستان عزيز سلام
من هر وقت كه يك مطلب را از اينترنت در word پيست ميكنم ترتيب جمله ها بهم مي خوره مشكل از چيه
با تشكر