اول اکستراکتش میکنه توی درایو C بعد از اونجا نصب میکنه. دیسک کلین آپ رو اجرا کن تا توی درایو سی یه کم جا باز بشه. اگه لازم شد پی جی فایل هیدن رو هم ازش حذف کن.نقل قول:
Printable View
اول اکستراکتش میکنه توی درایو C بعد از اونجا نصب میکنه. دیسک کلین آپ رو اجرا کن تا توی درایو سی یه کم جا باز بشه. اگه لازم شد پی جی فایل هیدن رو هم ازش حذف کن.نقل قول:
مال منم همینطور لطفا راهنمایی کنید:37::42::47:نقل قول:
دوستان معذرت میخوام ولی میشه یه دور از اول مراحل لازم برای online بازی کردن cod4 بگین؟
و در ضمن برنامه های لازم رو هم link اونا رو بزارین
مرسی
.................................................. .................................................. .......نقل قول:
خوب به پست اول مراجعه کن .............سوال هم داشتی بپرس .من دارم الان بازی می کنم .......فقط یادت باشه برای آن لاین بازی کردن داخل خود بازی نرو یعنی بازی رو برای آنلاین بازی کردن اجرا نکن ( البته بعد از اینکه شماره سریال رو وارد کردی و یه پروفایل به نام خودت توی بازی ساختی دیگه نمی خواد بازی رو اجرا کنی ) ....بلکه باید از طریق نرم افزار Xfire بازی رو آن لاین بازی کنی ......
به این صورت :
تمام مراحل پست اول رو که رفتی ......نرم افزار Xfire رو بار کن و از منوی tools به قسمت option برو و از اونجا به تب game برو و در قسمت Not install game بازی رو با نرم افزار Add کن ..بعدش سمت چپ نرم افزار دوتا آیکون کامپیوتر میبینی روشون کلیک کن و به قسمت All برو و روش دوتا کلیک کن تا سرور ها رو برات لود کنه بعد روی سرور مورد نظر کلیک کن تا بازی رو برات لود و اجرا کنه.......
موفق باشی
برای online بازی کردنش به چه سرویس اینترنتی با چه سرعتی نیاز دارم؟
و مثلا برای 1 ساعت بازی چقدر از حجم adsl به طور میانگین کم میشه؟
مرسی
والا من سرویس اینترنتم 128 نامحدود هستش و از اینکه چقدر کم میشه بی اطلاعم ..........ولی با 128 بدون مشکل بازی می کنم .......مگه اینکه خود سرور دچار مشکل بشه که کم و بیش پیش میاد.......
بزرگترین و قوی ترین تیم cod 4 در ایران.تیم گیم نت ارام واقع در اصفهان(خانه اصفهان).برای هرگونه مسابقه با هر تیمی و از هر جای ایران اماده ایم:5:
دوستان من تازه میخوام بازی آنلاین شروع کنم ... چند تا سوال دارم ...
مهمترینش اینکه چقدر حجم از ترافیک کم میکنه بازی آنلاین Cod 4...؟؟
من بازی رو نصب کردم سریال نامبر نیمخواد فقط یه سری فایل کرک داره که باید کپی بشه...!!! نصبی نیست در حقیقت فقط یه سری فایل از حالت فشرده خارج میکنه...
به من هی گیر میده که code داره استفاده می شه چند تا code هم عوض کردم از کجا بفهمم کدم سالمه؟نقل قول:
همین الان بازی کردم اما یه error اومد گفت واسه 2 دقیقه kick شدم! چرا؟
یه سرور خیلی باحال کرک شده هم هست . حتما بیاین من همیشه اینجا بازی میکنم چون از سرورهای وطنی خیلی دل خوشی ندارم.
85.25.9.72:28960
CK|TDM Schlachtfeld|CK
سلام به همگی
یکی بگه چطوری میشه Cod4 آنلاین بازی کرد
من گیم نت دارم و ADSL 128 صبا دارم
ممنون
بیا این رو با حوصله بخون تا کارت راه بی افته :نقل قول:
کد:http://www.multiupload.com/45WQ2N5R1I
LOL .... البته ما به همه دوستان باید احترام بگذاریم .. چون امروز خیلی دموکراسی شدم :31:نقل قول:
شما لینک زیر رو چک کن ! این فقط یکی از تیمهای قدیمیه COD4 هست که البته از 2 سال پیش تقریبا تا الان فعال هست :
بقیه تیم ها رو از رو اعضای همون لینک می تونید پیدا کنید ...کد:http://www.xfire.com/communities/djmd
راستی idهای xfire بچه های تیم شما چیه ؟!:10:
سلام
دوستان مشکل سریال رو برای join شدن به سرور ها چطور میشه حل کرد؟
نقل قول:
سلام
آقا دستت درد نکنه فقط یک چیزی :-)
لینک پچ های 1.6 و 1.7 توی این آموزش خراب بود اگه میشه پچ ها رو واسم لینک کنید ممنون
Salam
من همه کارش رو کردم ولی این نرم افزار XFIRE بازی COD4 من رو نمیشناسه ، ویندوز هم عوض کردم نشد. بصورت دستی یا همون Manual هم نمیشه بهش اضافه کرد. مشکل چیه ؟ برنامه دیگه ای هست که کار این رو انجام بده ؟
میتونی با استفاده از خود ایکس فایر هم دانلود کنی. یا اینکه برو به سایت ایکس فایر و از اونجا دانلود کن.نقل قول:
با سلام........من یه مشکلی دارم
راستش بدون هیچ دستکاری اضافه با گیم رنجر خواستم آنلاین بازی کنم... پچ 1.6 و 1.7 رو دانلود کردم و اضافه کردم
یه بازی کامل هم توی یکی از روم ها انجام دادم اما الان یه چند وقتی پیغام کانکشن تایم اوت یا بیشتر وقتا این پیغام رو میده
punkbuster kicked player 'my nickname!' [for 0 minutes]وارد بازی میشم ولی بعد از حدود 10 تا 20 ثانیه پیغام بالا رو میده
Restriction:service communication failure: pnkbstr.exe
ممنون میشم راهنمایی کنین...
دوست عزیز نام کاربری تو داخل بازی عوض کن .نقل قول:
شاید هم نوشته نشده.:46:
تست کردم نشد ... راستش این پیغامو فقط توی روم 24 ساعته میده اما تو بقیه رومها بیشتر اوقات ایراد نمیگیرهنقل قول:
بچه ها یبی زحمت یه چند تا سرور خوب معرفی کنید.گیر کردیم.بی سرور موندیم
نبوووووود؟
آقایون کسی با گیم رنجر بازی نمیکنه؟ یه تیم تشکیل بدیم بد نیسته ها.... اروپایی ها کنترل بازی رو بدست گرفتن!
سلام چرا درجه ي من توي بازي كم ميشه مثلآ يه گرو هبان كامل هستم ولي وقتي خارج ميشم و دوباره ميخوام بازي كنم فقط يه حلال دارم جريان اين بازي چيه
بچه ها یبی زحمت یه چند تا سرور خوب معرفی کنید.گیر کردیم.بی سرور موندیم
میشه بگی چرا از Xfire استفاده نمیکنی؟نقل قول:
می خواهم یک مسابقه COD 4 تو گیم رنجر برگزار کنم . این مسابقه مقدماتی می باشد و جایزه ندارد و فقط تست می باشد که آیا شما واقعا ماهر هستید و توانایی بازی کردن را دارید یا نه ؟ البته من بیشتر خارجی ها رو من راحتی شکست می دهم و شما ها رو هم به راحتی خواهم برد ههههه :) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اگر مایل به شرکت در مسابقه هستید تا 24 خردادماه فرصت دارید که نامتون رو ثبت نام کنید
برای ثبت لطفا مشخwات خود را برام بفرستین برای فرستادن مشخصات لطفا به مطالب زیر دقت کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- لطفا نام کاربری اصلی خود را که در نرم افزار Game Ranger دارین حتما ذکر کنین ،
2- لطفا نام ایمیل خود را که برای اطلاع رسانی لازم است ذکر کنین ،
3- لطفا اگر وبلاگ یا وبسایتی دارین هم نامش را ذکر کنین ،
4- در ضمن شما منو می توانین با نام Mega Lord جستجو کنین...
5- اخطار : کسانی که در هنگام بازی از چیت کد یا ترینر یا -- بازی استفده می کنند حذف و از مرحله اخراج خواهند شد.
6- بازی نیز گاهی اوقات نیز DeathMatch و یا Search and Destroy یا Free For All و یا ... خواهند شد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاریخ شروع مسابقه در تاریخ 89/2/25 می باشد تا اون موقع خوتون رو تقویت کنین ببینم چی کار می کنین ؟
در ضمن لطفا مشخصاتتون رو به پست الکترونیکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستین .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موافقم با نام من ok
بله ، با نرم افزار Game Ranger میشه بازی کرد . و آموزشش رو در تاپیک ( تشکیل مسابقات COD 4 با ADSL ) دادن.نقل قول:
با سلام به همه دوستان گیمر:40:
عزیزان من دیروز cod4 رو نصب کردم . تمتم این فایل ه رو دانلود کردم اما مشکل من اینه که اصلا تو multiplayr نمیره......وقتی اجرا میکنم فایل exe باز نمیشه و close working میده ....من ویندوزم 7 هست ......ممنون میشم کمک کنید
با تشکر
دوستان این ارور چیه که در حین بازی میده .
file sum/name mismatch
با سلامی دوباره
دوستان کسی نبود یه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟
من امروز ویندوز رو عوض کردم ولی باز هم همون مشکلرو دارم....ولی این رو روی لپتاپم که نصب میکنم اجرا میشه....:18:
نقل قول:
کلا ویندوز 7 این مشکل رو داره و اون مربوط به صدا سیستم هست شما اگه کارت صدات انبرد هست نرم افزار realtek رو واسه وین xp دانلود کن و نصب کن روی وین 7 یا از نرم افزار realktek روی خود cd ماردبرد استفاده کن انشاا... درست میشه
من هم همین مشکل رو داشتم با این کار حل شد
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون :40:نقل قول:
مشکل این بود که باید mirophon رو plug میکردم که با یه هدست درست شد....حالا مشکل عوض شد.....من میخوام با 2 تا سیستم LAN بازی کنم ولی وقتی یه map میسازم همدیگرو نمیشناسن.....سریال ها رو جدا دادم .....و اینکه الان split second و چندین بازی دیگرو درام به صورت شبکه بازی میکنم....ولی cod رو نمیشناسه....اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:11:
یه سوال دیگه ....modern warfare 2 رو چطور میشه lan کرد یا online بازی کرد
با تشکر:40:
آقایون کدام یک از شما ها COD 4 بازی می کنین ببینید دوستان من در 23 خرداد می خوام دور هم باشیم ، ساعت 3 همه باشیم OK ?
بعد یک بازی خیلی خوب کنیم ، همه موافقن ؟؟؟
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
راستی ، با گیم رانجر ، GAME RANGER
دوست عزیز اگه دوست داشته باشین ما با شما مسابقه می دیم آنلاین
شماره من 09149261041: Sezar
سلام من همه کارایی که گفتین رو کردم مو به مو ولی وقتی برنامه xfire رو اجرا میکنم و login میشم اون جایی که میگید عکس دو مانیتور هست هم میرم اما بازی نیست خالیه وقتی all رو میزنم هیچی نیست
ترو خدا یه جوری منو راه نمایی کنید دلم لک زده واسش
آها فهمیدم درست شد سرورای ایرانی هم دیدم
ولی حالا یه مشکل دیگه موقع اینکه میخوام join شم این error رو میده
ERROR
key cod is not valid
please enter key cod in the multiplayer /enter key cod
ای بابا هر قدمی بر میدارم یه پاره آجر دیگه میافته جولو پام
نقل قول:
کسی نیست یه کمکی به من کنه؟
اگه از انواع کی جن ها استفاده کردی ولی حل نشده احتمالا اشکال از خود سرور هست. بنابر این سعی کن از سرور های دیگه استفاده بکنی.