من نصب کردم سرعت اجرای آن زیاد شده و همچنین update آن قابلیت resume داره باسرعت زیاد
Printable View
من نصب کردم سرعت اجرای آن زیاد شده و همچنین update آن قابلیت resume داره باسرعت زیاد
سلام دوستان آپدیت آفلاین که به صورت دستی وارد کنم -Avira Premium Security Suite 9.0.0.367 را می خواستم سوال دوم آموزش نصب این ورژن و سوال سوم زمانی که می خواهم آتی ویروس را آپدیت کنم این پیغام را می دهد کدام را انتخاب کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان
در حال حاضر به خاطر خراب شدن مودمم اينرنت خونگي ندارم!
از آنتي ويروس اويرا استفاده ميکنم!ميخواستم بدونم چه جوري ميشه که آپديت هاي آفلاينش رو گير بيارم!کسي هست که برام بذاره؟
ممنوم
کسی نیست مرا یاری کند
( به پست اول تاپيک مراجعه کن ) :نقل قول:
برو به سايت avira.com سمت چپ آپديت آفلاين هست
يه سؤال ،
بعد از اينکه مدت 3 ماهه لايسنس تموم شد چيکار کنيم ؟ بايد از همون طريق يه لايسنس 3 ماهه ديگه بگيريم ؟
سلام به همگی دوستان عزیز و محترم .
آقا من الان از این نسخه استفاده می کنم ...
Avira.AntiVir.Premium.Security.Suite.9.0.0.377
ولی هر کاری می کنم آپدیت نمی شه کرک و اینا هم داره چندتا رو امتحان کردم ولی باز هم آپدیتش چند ثانیه ای و بعدش ارور .
این تصویر رو ملاحظه بفرمایید
ممنون می شم دوستان کمک کننکد:http://www.speedyshare.com/659399978.html
همگی موفق و پیروز باشید .
فکر نمیکنمفهمیدنش زیاد سخت باشه :5:نقل قول:
گزینه اول اپ دیت کردن رو cancel میکنه
گزینه دوم از تون میپرسه هر چند دقیه انتی وروس رو اپ دیت کنه زمان به دقیقه هست
گزینه سوم هم میپرسه در حل حاضر کار اپ دیت رو ادامه بده یا نه
اگه adsl داری گزینه دوم بزن که خودش هر 1 ساعت یا بیشتر یا کمت ر خودش خودشو اپ دیت کنه:46:
سلام
یه سوال داشتم .
من دو تا سیستم رو شبکه کردم ولی و تا وقتی فایروال دو تا آنتی ویروس رو غیر فعال نکنم شبکه نمی شن .
آنتی ویروسم اویرا هستش البته هر دوشون .
سوال من اینجاست . تنظیماتی داره که بدون این که فایروال رو غیر فعال کنم دوتا سیستم شبکه بشن ؟
ممنون
لطفا جواب مرا هم بدهید:19:نقل قول:
من به شخصه براي نسخه سرور اين محصول كرك يا سريالي نديدم.اصولا نسخه هاي سرور آنتي ويروسها كرك يا سريال معتبري ندارند و Crackerها عمدتا دنبال كرك محصولات خانگي و دسكتاپ هستند.نقل قول:
من از مهندسین و اساتید بزرگ خواهش میکنم که یه کمکی هم به ما بنمایید ( پست 728)
متشکرم
من یه هفته هست که این انتی ویروس رو نصب کردم، از همین روز سرعت دانلود من زیر یک کیلو بایت شده بود، فکر کردم به خاطر قضایای بعد انتخاباته، اما امروز وقتی انتی ویروس رو برداشتم سرعتم برگشت!
اگه میشه بگید کدوم قسمت از تنظیمات رو باید درست کنم که جلوی سرعت دانلود رو نگیره؟
ممنون
صبر كنيد تا دوستاني كه اطلاع دارند شما را راهنمايي كنند.من هم اگر راه حلي براي مساله اي كه فرموديد پيدا كردم حتما پاسخ خواهم داد.نقل قول:
احتمالا مربوط به قسمت web Guard بايد باشه.يكبار با استفاده از راهنماي زير نسبت به غيرفعال كردن اين قسمت اقدام كنيد و نتيجه را اعلام بفرماييد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وب گارد رو غیر فعال کردم مشکل رفع شد .... خیلی خیلی ممنون
اما با برداشتن وب گارد چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
وب گارد از چی جلوگیری می کنه؟
كار WebGuard محافظت در برابر وب سايتهاي غير ايمن ميباشه.نقل قول:
سلام اگه کرک و لايسنس جديدي هست دريغ نکنيد!
کرک يا لايسنس جديدي وجود نداره؟
دوست عزيز شما درخواست خود را مطرح كرديد.اگر كرك يا سريال جديدتري باشه بنده و ساير دوستان حتما قرار خواهيم داد.وقتي درخواستي مطرح ميشه و پاسخي داده نميشه يعني فعلا چيزي وجود نداره يا چيزي پيدا نشده.نقل قول:
در راهنماي پست اول و نيز صفحات قبل چند روش براي دريافت سريالهاي 1 ماهه و 3 ماهه براي محصولات مختلف Avira قرار داده شده است.ميتونيد از آنها استفاده كنيد.در هنگام درخواست كرك يا سريال لطفا نوع محصول خود را نيز اعلام بفرماييد.
سلام ببخشيد من از جديدترين نسخه avria premium security suite استفاده ميکنم!نقل قول:
يه کارايي کردم ولي سايت خود آوريا لايسنس بيشتر از 20 روز نميده ميشه شما آموزش گرفتن 1 ماهه و مخصوصا 3 ماهه رو به طور مختصر برام توضيح بدبد!
ممنون!
در حال حاضر فقط موارد زير هستند كه ميشه از آنها كليد براي محصولات مختلف Avira دريافت كرد كه ممكنه بعضي از آنها ديگه سريال ندن:نقل قول:
سلام دوستان
من از لینکی که تو صفحه اول این تاپیک هست اخرین update رو به حجم 24 مگ دانلود کردم
اما موقع نصبش تا قسمت starting service میره و بعد error میده
بعد از اون تو قسمت update تاریخ ها و نسخه های db به روز میشه
اما کل انتی ویروس service stoped میده و میگه که باید نسخه اصلی رو از avira shop بخرید
که تنها راهش unistall و re install هست برای کار کردن
این بار از خود update نرم افزار استفاده کردم و 10 مگ up کرد که بعد از restart باز هم این طوری شد
قبلا این طوری نبود
اشکال از key هست ؟
ماله من تا 15/7 هست
دوستان سلام /من نسخهAvira_AntiVirus_Professional_9[1].0.0.703_MG4 را دانلود کردم و نصب هم کردم ولی برای اجرا میگه که لایسنس نامعتبرهو و قادر به اسکن کردن نیست /مجددا نسخه Avira AntiVir Premium 2009 V9.0.0.420 را دانلود کردم ولی این بار set up به صورت یک مربع است و قابل نصب نیست /لطفا کمکم کنید /مرسی
سلام رفقا
من نسخه ي free اويرا رو دانلود كردم!ميشه در مورد آپديت آفلاين يه كمي توضيح بديد بيشتر؟
چه جوري بايد دانلود كرد؟هر وقت آپديت جديد بياد بايد قبليا رو هم دانلود كرد؟يا نه!بايد تك تك اون آپديت ها رو دانلود كرد؟يه توضيح ميديد؟
با سلام.نقل قول:
2 پست زير فكر ميكنم راهنماي خوبي باشند:
و
سلام، در تاپيک #700 صفحه 70، يك كليد براي Avira Premium Security Suite که تا 3/11/2009 اعتبار داره، داده شده.نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام از این انتی ویروس استفاده کنم
حجم اپدیت های روزان اش حدودا چقدر هستش ؟ (معمولا)
ایا مثل ناد32 اولش یه اپدیت 16 مگی داره ؟
چون من دایال اپ هستم سختمه
با تشکر
سلام دوستان از وقتی avira رو نصب کردم دیگه هیچی نمی تونم دانلود کنم و سرعتم شده یک . چکار کنم ؟
کسی نیست جواب بده
3 روزه منتظریم
مدیر نداریم دیگه !!!!!!!!!!!!
نقل قول:
حجم آپديت روزانه اويرا حدود چند کيلو بايت ميرسه، ولی آپديت اوليه اون بالا هست (حدود 10 mb) البته اگر آخرين ورژن رو دريافت کنيد نسبت به زمان انتشار محصول ميتونه حجم آپديت کمتر بشه،فقط اين نکته رو بگم که موقع آپديت آويرا سعی کنيد با اينترنت کار ديگری انجام ندين، چون شما که Dial-Up دارين اگر وسط دريافت آپديت ارتباط قطع بشه بايد از اول آپديت رو دريافت کنيد
به پست زیر رجوع کنیدنقل قول:
متاسفانه یکی از معایب Avira ، سنگین بودن بخش WebGurd آن هستش که نسبت به سایر انتی ویروس ها سنگین تر استنقل قول:
البته تا این اندازه ای که شما اشاره کردید نباید باشه
شما از کدام نسخه را دانلود کرده بودید ؟ نسخه تریال یا نسخه ارژینال ؟ ورژن محصول شما چیست ؟نقل قول:
سرعت وبگرید شما کاهش پیدا کرده یا کل سیستم کند شده ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟از کدام ورزن و نسخه آویرا استفاده میکنید ؟نقل قول:
حجم فایل جدیدی که دانلود کردید چه اندازه است ؟ از کجا دانلود کردید ؟نقل قول:
سلام دوستان
key های security siuteرو از کجا گیر بیارم
اونی که تو پست اول هستش برای ایران کار نمی کنه
سلام منم دقیقا مشکل مهران رو دارم لطفا کمک کنید
سلام.دوستانی که مشکل key دارند به id من pm بدن تا واسشون کلید بفرستم.چون شنیدم از ایران نمیشه key دانلود کرد و چون من ایران نیستم میتونم key بگیرم.موفق باشید. milad.sajjadi66
mail= [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان عزیز و تشکر از این همه اطلاعات مفید
دوستان گلم key 3 ماهه avira antivir premium رو میتونید از link زیر دانلود کنید.
کد:http://rapidshare.com/files/257110167/HBEDV.KEY.html
دوستان عزیزم کی 3 ماهه Avira Premium Security Suite رو میتونید از link زیر دانلود کنید
کد:http://rapidshare.com/files/257113418/HBEDV.KEY.html
اگه باز امری بود در خدمتم
سلام
من هم مشکل کی دارم
avira premium security