یکی جواب سوالمو بده
Printable View
یکی جواب سوالمو بده
راستی چجوری میشه framework رو به ویندوز اضافه کرد؟نقل قول:
این ویندوز به صورت خودکار NET framework 1.1 sp1. رو هم موقع نصب ویندوز ، نصب می کنه ولی من اصلا نفهمیدم این .net framework از کجا و کدوم پوشه نصب میشه؟ چون این فایل 23 مگابایته ولی من اصلا فایل exe یا cab ندیدم که 23 مگابایت یا همین حدودها باشه که حدس بزنم این همون فریم ورک هستش که موقع نصب ویندوز به همراهش نصب میشه.
قرار نیست که هر برنامه ای بخواهد نصب شود در svcpack قرار داده باشند.بعدم:توسط یه برنامه هایی یا یه تکنیک هایی حجم را کاهش میدن که مثلا یهو میبینین که یه ویندوز را که extra می کنی میشه 2 گیگ.بعدم نصب فایل net را قبلا گزاشته بودیم حالا اون امده این را مخفی کرده خوب باشه!!.اون نرمفزار های هم به احتمال زیاد به صورت فایل cab هستند.در چند تا از این ویندوز ها دیدم که به این صورت قرار داده بودند.
من متاسفانه دانشگاه هستم و دیگر به کامپیوتر دسترسی چندانی ندارم که دنبال کار را بگیرم.
ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
کسی از دوستان می دونهNET framework 1.1 sp1. رو چه جوری میشه به ویندوز اضافه کرد؟
ای کاش این جا مثل چت مسنجر دگمه ای داشت به نام Buzz ! :13:تا می تونستم اینجا رو buzzzzzzzzzzzzzzzzz بارون می کردم...!!!:13:
بابا یکی پاسخ سوالی رو که توی صفحه 72 پرسیده بودم رو بده...!!!! :weird::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
شاید جای این حرفم مسخره باشه تو اینجا اما برا من سوال شده
اونطور که اشتباه نکنم
شما فقط یک سری تغییرات ظاهری درویندوز میدید مثلاً افزایش امکانات اما کسی به من میتونه بگه این که سورس کد مایکروسافت بسته شده یعنی چی ؟
اگر سورس کد رو داشتیم چه جاهایی از ویندوز رو که الان نمیتونیم تغییر بدیم ، میتونستیم تغییر بدیم ؟
ماه محرم بر همگان تسليت باد.
سلام
دوستان آيا راهي براي هجري،شمسي كردن تقويم پايين صفحه ويندوز وجود دارد كه هنگام نصب ويندوز انجام شود. بدون نصب هيچ برنامه جانبي؟
اللهم صل علي محمد و آل محمد:40:مرگ و نابودي بر رژيم اشغالگر و جنايتكار قدس (چه جنايتي در غزه مي كند و تمام سازمانهاي بين اللملي و حكام شكم باره عرب سكوت مرگ كرده اند!!!!؟)
ماه محرم بر همگان تسليت باد.نقل قول:
سلام
ممنون،اين را قبلا ديده ام.اگر يك توضيح تكميلي بدهي، خيلي ممنون مي شوم.مثلا در كجاي WinRar ، ست آپ فايل ريجستر را وارد كرده ايد.
ضمنا برنامه هاي سريال دار چگونه نصب مي شوند. متشكر:11:
اللهم صل علي محمد و آل محمد:40:مرگ و نابودي بر رژيم اشغالگر و جنايتكار قدس
سلامنقل قول:
دوست عزيز، يكبار ويندوز را از طريق روش اصلي ، بر روي درايو C و بدون استفاده از محيط مجازي (vitural pc)نصب كن.شايد نتيجه بگيري. موفق باشي.
اللهم صل علي محمد و آل محمد:40:
نقل قول:نقل قول:
ببین عزیز، سورس کد یعنی کد منبع !! یعنی کدهایی که ویندوز باهاش نوشته شده. مایکروسافت همه سورس کد های ویندوز رو نبسته؛ چون اگه این کار رو می کرد، برنامه سازها نمی تونستن براش برنامه بنویسن و بسازن. اما یک سری از سورس کدها رو که اکثرا هم مربوط می شن به هسته ویندوز، توسط این شرکت بسته شده. در اصطلاح می گن که کد منبع باز نیست و فقط مایکروسافت حق استفاده از اون رو داره و هیچ کسی بدون اجازه این شرکت حق استفاده از این سورس کدها رو نداره.
در پاسخ به پرسش دومت همین قدر می تونم بگم که اگر شما سورس کد اصلی رو داشته باشین، می تونید ویندوزتون رو از درون عوض کنید!!!:31:
مثلا اگر کار برنامه های مبدل ویندوز اکس پی به ویستا رو دیده باشی، می فهمی که من چی می گم. مثلا برنامه Vista Transformation pack شامل فایل هایی است که کدهای منبعش عوض شدن. مثلا برای دو فایل Explorer و NTOSKRNL، شرکت سازنده سورس کدهای مربوطه رو تغییر می ده و با بازنویسی کدها، اون فایل ها رو شبیه به نمونه های اصلی ویندوز ویستا می کنه.با این کار می شه فایل ها رو مطابق سلیقه خود ساخت.
دوست من... ویستا همون اکس پی متحول شده است. فقط یه سری امکانات تازه و ویژگی های گرافیکی بهش افزوده شده که اون رو متمایز کرده. وگرنه مطمئن باش اگه سورس کد های اصلی رو اگه در اختیار داشته باشی، چه بسا ویندوزی بسازی که ویستا رو بگذاره جیب چپش !!!:27::46:
شرکت مایکروسافت در حال ارسال نامه هشدار به کسانی است که کدهای فاش شده منبع ویندوز را برای خود دانلود کردهاند .
به گزارش سی ان ان ، این شرکت در تلاش است که از روشهای غیر قانونی منتشر شدن کدهای ویندوز در اینترنت جلوگیری به عمل آورد .
تام پیلا ، سخنگوی شرکت مایکروسافت در این مورد گفت : این نامه ها برای افراد شناخته شده ای که از طریق اینترنت و از راههای غیر قانونی این کدها را دریافت کردهاند فرستاده می شود و شرکت مایکروسافت در حال حاضر این دانلود کردن کدها از طریق اینترنت را قانونی نمی داند .
وی افزود : ما از این کاربران می خواهیم که اولا از انتشار کدها خودداری کنند و ثانیا آنها را پاک کرده و از بین ببرند.
شایان ذکر است مایکروسافت هفته پیش به فاش شدن و در معرض انتشار قرار گرفتن کدهای ویندوز 2000و nt4.0 اقرار کرد و بعد از آن با کمک اف بی آی توانست دزدان کدها را پیدا کند.
بر اساس این گزارش ، مایکروسافت اکنون حاضر به بیان این مطلب که به راستی چه تعداد از کاربران اینترنتی از این کدها استفاده می کنند نشده است.
این گزارش حاکیست شرکت مایکروسافت خاطر نشان کرده است : از تمام کسانی که به طور مستقیم و غیر مستقیم در فاش و منتشر کردن کدها در اینترنت همکاری داشته اند شکایت خواهد کرد و برای پیدا کردن آن افراد از نیروهای اف بی آی استفاده می کند .
دیگه دورانش به سر اومده
تازه من حدس میزنم که کدها رو ندزدیدن بلکه چند تا آس مترجم زبان و برنامه نویس یافته هاشون رو با هم به اشتراک گذاشتن تا پدر صاحب ویندوز رو در بیارن !
دنیا رو که دیگه نمیتونن عقب نگه دارن !!
یه روشی در مورد تغییر بوت ویندوز ارائه دادم که بهتره از اون روش استفاده کنی.(به صورت فایل نصبی هست که جاش با ntoskrnl.exe عوض میشه)چگونگی ساخت boot.ini هم که نوشتم.من خودم از این روش استفاده می کنمنقل قول:
با سلام. کسی می دونه چه جوری TuneUp Utilities 2006می شود سایلنت یا اتوماتیک نصب نمود (البته با پچ):27:
نقل قول:
با سلام
دوست عزيز تو ويندوز كريستال (كه دستكاري شده) اين نرم افزار به صورت سايلنت هستش اگه دسترسي نداري بگو
تا برات آپلودش كنم
ضمنا پچ شده هم هستش
موفق باشيد
چرا یکی یه لطفی در حق ما نمی کند و کل آموزشات و نکات ریز را به صورت یک فایل pdf کند؟:24:
سلام دوستان اگر کمی صبر کنید کل اموزشهارو دارم pdfمیکنم اما مطالب خیلی پراکندگی داره و سرعت دسترسی من هم پایین هست اما انجامش میدم
منتظر باشید.
سلام
ايا كسي طريقه سايلنت كردن فاير فاكس يا كد آنرا ميداند.لطفا آموزش آنرا بگذاريد.من هر كاري كردم نتوانستم آنرا سايلنت كنم؟ ممنون:11:
سلام خسته نباشید و ممنون از این همه اطلاعات خوبتون .. میخواستم بدونم برای دستکاری کردن ستاپ اولیه ویندوز همونجا که صفحه آبی تحت داس هست همونجا که میشه پارتیشن ها رو دستکاری و انتخاب کرد کدوم فایلها رو باید ریسورس کرد ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید .... باتشکر
کسی نیست راهنمایی کنه ....؟؟؟ خیلی ضروریه
دستت درد نکنه. می شه بگی کدوم صفحه تاپیک هست که من برم ببینم. چون من هرچی گشتم پیدا نکردم.:41:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
کد سایلنت فایرفاکس 3 این هست:
/S /NCRC
برای نمونه برای اجرای ستاپ فایر فاکس به شکل سایلنت، کد این گونه نوشته می شود ( به فاصله ها دقت کن ):
setup.exe /S /NCRC
راستی دوستان این رو گوش زد کنم که فایل اجرایی اکثر نرم افزار ها بصورت فشرده هستند. برای نصب سایلنت باید با کمک winrar اون ها رو از فشردگی خارج کنید و سپس خودتان یک فایل ستاپ فشرده بسازید.
پیروز باشین:11:
----------------------------------------------------------
In Persian:
مرگ بر اسراییل، مرگ بر آمریکا، مرگ بر مصر، مرگ بر عربستان، مرگ بر صهیونیسم کثیف
In English:
Down with israel, Down with america, down with egypt, down with saudi arabia, down with all of Dirty zionism
In Hebrew:
עם ישראל, עם אמריקה, עם מצרים, עם ערב הסעודית עם כל הציונות מלוכלכים
In Arabic:
تسقط اسرائيل ، لتسقط امریكا ، فلتسقط مصر ، السعودية جزيره العرب فلتسقط، فلتسقط الصهيونية القذرة للجميع
سلام خسته نباشید و ممنون از این همه اطلاعات خوبتون .. میخواستم بدونم برای دستکاری کردن ستاپ اولیه ویندوز همونجا که صفحه آبی تحت داس هست همونجا که میشه پارتیشن ها رو دستکاری و انتخاب کرد کدوم فایلها رو باید ریسورس کرد ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید .... باتشکر کسی نبود راهنمایی کنه ....
سلامنقل قول:
والا من هم دلم می خواد بدونم کدوم فایل هاست. شک دارم؛ اما فکر کنم همونه. یه فایل ایمیج که وظیفه بوت رو بر عهده داره. اگه سی دی ویندوز رو با ایزو باستر باز کنی، می تونی ببینیش. مطمئن نیستمااااااا :13:
حالا می خوای چیکار؟! اگه می خوای فارسیش کنی، فکر نکنم UTF رو پشتیبانی کنه. چون تحت داس هست. اما اگه می خوای کاری کنی که به طور خودکار، کارهای پارتیشن بندی و فرمت رو انجام بده، باید بگم که یه راهی براش هست. توی صفحات پیشین تاپیک درباره خودکار کردن پارتیشن چیزایی دیدم. دقیق بگردی پیدا می کنی:46:
----------------------------------------------
In Persian:
In English:
Down with israel, Down with america, down with egypt, down with saudi arabia, down with all of Dirty zionism
In Hebrew:
In Arabic:
تسقط اسرائيل ، لتسقط امریكا ، فلتسقط مصر ، السعودية جزيره العرب فلتسقط، فلتسقط الصهيونية القذرة للجميع
كسي بلد نبود؟نقل قول:
تاسوعا و عاشوراي حسيني بر همگان تسليت باد.
مرگ بر آمريكا حامي رژيم غاصب و جنايتكار اسراييل
با کد q/ راحت نصب میشه.نحوه ی نصب سریال هم در پست های قبل و در همون مبحث قرار داده شده.نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2876206&postcount=224
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=194411&page=23
سلام استاد tatar
من براي اديت بوت اسكرين نرم افزارهايي را دانلود كرده ام كه ويروس يابم آنها را پاك كرد مثل
editor boot screen
آيا نرم افزار خاصي سراغ داريد كه بتوانم روي عكس موجود در بوت دستكاري بكنم؟؟
سلام tatarجان. ممنون از راهنمایی ات. برای شماره سریال می شه صفحه را بگی؟:21:نقل قول:
نقل قول:
دستت درد نکنه :11:. الان که ایام امتحاناته. باشه تا بعدا امتحانش کنم:46:
-------------------------------------------------------
In Persian:
In English:
In Hebrew:
In Arabic:
راست می گه. اگه برنامه ای سراغ داری بگو خواهشا که دیگه دردسر ادیت بوت رو نکشیم:31:نقل قول:
editor boot screen--------------------------------------------
In Persian:
In English:
In Hebrew:
In Arabic:
آقا کسی کد سایلنت مدیاپلیر 11 رو داره؟؟؟؟ هر کاری کردم گیر نیاوردم:41:
------------------------------------------------------
In Persian:
In English:
In Hebrew:
In Arabic:
setup.exe /Qنقل قول:
من اينو امتحان كردم كار مي كنه !!!!!!
با سلام
من 2 تا ويندوز xp دارم كه يكش و خودم اديت كردم و دومي هم اورجينال هست
مي خواستم يه بوت درست كنم كه هركي خواست ويندوز نصب كنه اون ويندوزي و كه ميخواد انتخاب و نصب كنه
مي خواستم بدونم چه جوري ميتونم بوت راه انداز درست كنم !!!!!
مثل mrt يا كينگ پرند درست كنم !!!!!
ممنون
با استفاده از نرم افزار Easy boot ميتونيدنقل قول:
كار باهاشم ساده هست اگه مشكلي ذاشتي بگو تا برات بگم
خود mrt هم از اون استفاده ميكنه
من هر كاري كردم نشد !!!!!!!نقل قول:
چه جالب...!نقل قول:
برای من کار نمی کنه!!!:31:
بابا نحوه ادیت بوت توسط فتوشاپ گفته شده.شما تنها کاری که باید انجام بدین تعویض تصویر بوت به جای تصویر خودتون در درون فتوشاپ که توضیحاتش به طور کامل داده شده.با این وسیله شما باکیفیت ترین بوت را دارین.نقل قول:
البته یه نرمفزاری هست که شما با استفاده از اون می تونید عکس را انتخاب کنید بعد یه بوت براتون میسازه که شما باید بوتی را که ساخته پیدا کنید و یه کپی ازش بگیرید.چون اسمش با بوت اصلی ویندوز فرق می کنه.
به احنمال زیاد تو سایت wincostomize پیداش می کنید
می تونید از برنامه changer xp استفاده کنید
فكر كنم نرم افزار Style XP هم بتونه اين كار رو كنه(تعويض بوت اسكرين)