کلا :
مشکلات دوربین , مشکلات کرش کردن , مشکلات صفحه سیاه و ... حل میکنه .
Printable View
کلا :
مشکلات دوربین , مشکلات کرش کردن , مشکلات صفحه سیاه و ... حل میکنه .
دوستان من وقتي وارد بازي ميشم نيو گيم كه ميكنم كلاي طول ميده آخرش يه صفحه آبي مياد ميگه بايس را آبگريت كنك چيكار كنم
سلام من يه بار يه دكمه زدم تو بازي از روي زمين سنگ برداشت پرتاب كرد
بايد چه دكمه ايو بزنم يادم رفته ممنون
فکر کنم e باشه .
برای پرتابم کپس لاک
------
HEGOR >
شما کارت گرافیک یا رمت به این بازی نمیخونه
با سلام
در راند مکزیک دوستان گیر کردم
بعد از این که در معبد کمربند قدرت را گرفتم ودرهمان بالای آنجا چشم مجسمه را گرفتم وبعد از آنجا کاملا بیرون اومدم راه پله رو اومدم بالا تااومدم اول معبد که اهرم رو نمیکشید بازم نکشید حالا چی کار کنم دقیقا لطف کنید چی کار کنم.
مچکرم دوستان
اگه منظورتون اینه که هنگام خروج, سر جگوار رو سرجاش قرار دادین ولی اهرم کنار درب معبد هیچ تکونی نمیخورده, متاسفانه با یک باگ رو به رو هستین. برای حل این مشکل Restart یا Reload پیشنهاد میشه.نقل قول:
سلام خدمت هوس عزیز
فکرکنم سرجگوارو اصلا پیدا نکردم
کل بازی رو هم زیرو رو کردم نبود(همه کارها را هم فکر کنم کردم)
دقیق کجاست لطف کنید راهنمایی کنید
مچکرم
Hegor >
شما کارت گرافیک یا رمت به این بازی نمیخونه[/qu
يعني هيچ راهي غير از عوض كردن كارت گرافيك ندارم
راه رو تا می تونید برگردید... باید دقیقا به جایی برسید که راه توسط چند بلوک بسته شده و امکان ادامه کار با موتور وجود نداره. (بعد از حل معمای مجسمه ها به همراه عصاهای سلطنتی)نقل قول:
روی کف زمین و در کنار یک اسکلت میتونید سر جگوار رو پیدا کنید.
یک سوال : تلفظ صحیح tomb raider تومب ریدر هست یا تام رایدر؟؟؟؟؟؟؟
تام رایدر
----
خیرنقل قول:
يعني هيچ راهي غير از عوض كردن كارت گرافيك ندارم
دوستان من تو یه قسمت مکزیکو گیر کردم . همون جایی که یه سنگ رو ور میدارم بعد چند تا دیوار هی تند تند به هم متصل میشند و از هم جدا میشند و راه رو میبندند. یه حلقه هم اونطرف دیوارا هست ولی تا دیوارها به هو وصل میشند قلاب تفنگ از حلقه جدا میشه؟ لطفا راهنمایی کنید
بايد سريع قلاب رو بكشيد تا سنگ بيفته اون وسط تا ديوار ها بسته نشن بعد رد بشيد :46:نقل قول:
حالا تو مرحله island گیر کردم . همون راهروی یا تالار بزرگ که چند تا چکش بزرگ مدام به دیوارا ضربه میزنند. الان هم به اون قسمت اخرای تالار رسیدم همون اتاقی که یه غول بزرگ زنده میشه ، اونو نابودش میکنم بعد هم از اون وزنه ها بالا میرم و خودم رو به یکی از اون میله ها اویزون میکنم و بعد هم اون زنجیر رو میگیرم ولی زنجیر برعکس میره و لارا میوفته پایین و میمیره . حالا باید چیکار کنم؟
دقیقا در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنین.نقل قول:
بلاخره تموم شد. بازی قشنگی بود.
فقط تو این موندم که چرا مادر لارا به اون شکل عجیب در اومده بود ؟
و چرا خیلی از اون موارد قفل شده باز نشدند؟
فکر کنم که مادر لارا توی اون آب مخصوص افتاده بود که فقط مخصوص زنده کردن مرده ها بوده
چون همه موجوداتی هم که از توی اون اب در میان همون شکلین
روزي چند ساعت بازي ميكنيد؟
سلام بچه ها من تا مرحلهی بعد از دریا رو رفتم مخم داشت سوت میکشید
!کسی سیو بازی رو تو اون مرحله داره برام اپلود کنه؟؟؟؟ (سیوم پرید)
من توی جایی که دو تا مشعل که مثل اژدها هست گیر کردم.چه کار باید کنم؟؟؟؟
2 سنگ رو برداريد و روي سكوي سمت چپ بزاريد ( همون سكويي كه اپيين اژدها هست ) و بهد به زير سكوي سمت راست بريد و با قلاب گيره ي اژدها رو بگيريد و بكشيد ( فقط زيرش نباشيد كه ميميريد! ) اينجوري سر اژدهاي سمت راست ميفته روي سكو بعد اون دسته رو بكشيد و ادامه ي بازينقل قول:
حالا یه در هست مثل همون قبلی ولی سنگی نیست که بندازم روش.چه کار کنم؟؟؟؟در چه جوری باز میشه؟؟؟؟
لطفا یه عکسی بزارید...نقل قول:
من هشت پا رو کشتم.یه کم رفتم جلو یه در هست که یه مجسمه توشه یه دستکش هم هست اونجا.ولی در رو نمیدونم چه جوری باز کنم.
عکس که هیخوام بگیرم.کامپیوتر هنگ میکنه.لطفا کمک کنید...
سمت راست بالاي ديوار يك سوراخ هست كه بايد از اونجا رد بشيد و به يك منطقه ميرسيد كه 2 تا سنگ و يك سكو وجود داره ، شما بايد اون سنگ ها رو بلند كنيد و روي سكو بايستيد با اين كار دريچه به سالن اصلي باز ميشه و بعد سنگ ها رو پرتاب ميكنيد توي سالن :46:نقل قول:
چه جوری پرت کنم؟؟؟؟؟؟بعد چه جوری خودم بیام بیرون؟؟؟
ببخشید اگه اینقد خنگماااااااااااااااااااا
روی همون صفحه کف زمین برین و برای پرت کردن سنگ های کوچیک کلید Caps Lock رو بزنین.نقل قول:
باز هم روی صفحه بمونین و بعد از باز شدن در, به سرعت از اون عبور کنین.
ممنون که کمک میکنید.حل شد.
چند نفر اومدن و منو زدن.بعدشم رفتن.من تا یه جایی دنبالشون کردم.رسیدم به همون جایی که سر اژدها داشت.درست اومدم؟؟؟؟بعدش کجا باید برم؟؟؟؟؟؟؟
بله... باید به نقطه شروع همین مرحله برگردین!نقل قول:
توی جنگل.
از اون سکوی افتادم و رسیدم پیش مجسمه ها.از در کنارشون رفتم.از یه سوراخم رفتم پایین که از همه جاش خاک میاد و ته اش هم یه در آهنی هست.از کجا و چه جوری باید برم بیرون؟؟؟؟؟؟کمکککککککککککک ککک
وقتی وارد اون راهرو میشین یه لبه روی دیوار وجود داره... از اونجا میگیرین و ادامه میدین.نقل قول:
سلام خدمت اساتید گیمر:
من به سیو مرحله ی ایسلندنیاز دارم اگه میشه برام بذارید؟
مر30
دوستان من بازی رو که استارت میکنم کلی طول میده بعدش خودش را ریست میکنه من اینبار باید چیکار کنم
كارت گرافيكتون رو اپديت كنيد تا درست بشهنقل قول:
من تو مکزیکو گیر کردم...خیلی پیچ در پیچه...الانم رسیدم به جایی که یه چیزی رو زمینه و یه دسته هست که میچرخونش...چکارش باید بکنم؟؟؟؟
همه راهها باید برم؟؟؟چه جوری بفهمم که کدومو رفتم؟
تو این قسمت از بازی دو تا معما وجود داره; معمای تقویم ها.نقل قول:
هر دو معما به یه صورت حل میشن. رو هر دایره یک نشانه وجود داره که باید در یک خط قرار بگیرن. با توجه به عکس اول و زاویه دید به این صورت عمل کنین:
در مرتبه اول با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از پایین تنظیم بشه و با نشانه دایره پایین در یک خط قرار بگیره. (صدای جا افتادن باید شنیده بشه)
در مرتبه دوم دسته خارج از دایره رو به سمت چپ بکشید.
در مرتبه سوم با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از بالا تنظیم بشه و با نشانه دایره های پایین در یک خط قرار بگیره.
در مرتبه چهارم دسته خارج از دایره رو به سر جای خودش بکشید.
در معمای تقویم بعدی این اشکال هست که سر اسکلت بر روی دسته قرار نداره که باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست و باید با استفاده از گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین.
بعد از حل معمای تقویم دوم بلافاصله با موتور, خودتون رو به ورودی باز شده برسونین و از اون عبور کنین. (بعد از مدت زمان خاصی بسته میشه.) در صورتی که به موقع نرسین و راه بسته باشه, باید به سمت معمای تقویم دیگری رفته و فقط دسته خارج از دایره رو به جای خودش فقط برگردونین و همین روند رو تکرار کنین.
سلام
من تو جنگل اونجا که دو تا مجسمه زن با باد بزن هست نمی دونم چیکاریشون کنم کسی میتونه کمکی کنه tanx
تا الان باید قبل از اینکه بیای اینجا دو تا در رو باز کرده باشی که میله ای بودن و از پشتشون یه چیز گرد برداشتی...نقل قول:
حالا جلوت نگاه کن یه مجسمه گنده میبینی...کنارت یه مجسمه هست که دستش ترازو هست...بپر رو ترازوها تا دست مجسمه گندهه بیاد پایین.بعدشم معلومه...:10:
با تشکر ولی همه این کارو کردم این جوری که به نظرم میاد باید این دو تا مجسمه زن با باد بزن رو طوری قرار بدم که نور بخوره به یه جایی ولی ترتیب قرار گیری این مجسمه ها رو نمی دونمنقل قول:
با سلام مجدد این تصویر همونجایی که میگم باید این مجسمه هارو به یه ترتیبی قرار بدیم که نور به اون الماسه بخوره اگه میشه کمک کنید :19:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اونطور که من میبینم شما اصلا کارهای اصلی رو انجام ندادین... از اون بابت میگم که تو این عکس, نور ها هنوز مشخص نیستند. :blink:نقل قول:
در صورتی که دو جواهر رو سر جای خودشون یعنی در دستان مجسمه بالایی قرار نداده باشین امکان ادامه کار وجود نداره.
شما باید راهی که در این محوطه وجود داره رو ادامه بدین و بعد از پیدا کردن دو جواهر که در یک محوطه بزرگ قرار داره, از طبقات بالا سر در میارین...