اگه گوشیت آپدیته کاری لازم نیست بکنی فقط بشین حالشو ببر:31:نقل قول:
Printable View
اگه گوشیت آپدیته کاری لازم نیست بکنی فقط بشین حالشو ببر:31:نقل قول:
سلام عزیزان
دو تا عکس فول سایز از k850 میزارم که توسط plankgatan که استاد عکاسی با k800 و k850 هست:31: گرفته شده:
ورژن فریمورش اینه : R1EA037 prg12004400_GENERIC_SO 00.00
انصافا به نظر من خوب گرفته --- هم از لحاظ رنگ -- کنتراست -- whit balance -- نویز و ....
البت بخشید چون لینک فی-لتر بود با پرو-کسی لینک میدم : :31: لینک سومی فاصله هاش رو بردارین
ادیت : لینک ها درست شد!
کد:http://img141.imageshack.us/my.php?image=dsc03549py2.jpg
p o k e r i l l a.comکد:http://img88.imageshack.us/my.php?image=dsc03808km0.jpg
من که چیزی سر در نیاوردم این عکسارو با هرچیزی میشد گرفت:9:نقل قول:
شما از کجا به کیفیت این عکسها پی بردین؟:13:
یعنی چی قربونت با هر چیزی میشه گرفت ؟! یارو با گلنگ که عکس نگرفته :31: گفتم با k850 --- حالا از کجا به کیفیتش پی بردم ؟ آها خیلی ساده عکسا رو لود کردم به کیفیتش پی بردم :31: عکسای قبلا k850 رو دیده بودم کیفیت مالی نداشت --- امروز اینارو دیدم حالی بردم گفتم بزارم بچه هام ببینن --- شما از این بهتر عکس میگیری خوب چند تا عکس فویل سایز شما بزار ببینیم غصه نداره که !نقل قول:
آخه از عکسهایی که به اندازه بند انگشته از کجا فهمیدی که کیفیتش عالیه:19:چرا حرص میدین آخه:19::19:نقل قول:
eeeeeeeeeeeeeeee ..... :31: ای بابا چرا اینجوری شد ----- الان درستش میکنم --- تو حرص نخور :31:
ادیت : عکسا درست شد --- برو ببین عکس کس دیگه رو نزاشته باشم :31:
ایییییییییول حالا شد یه چیزی :46:
دستت درد نکنه:11:
اصلا سری k رو نباید زود رفت خرید!!!!!!!!! مثلا همین k800 که تا چند ماه پیش 400 تومن بود حالا قیمتش شده 180!!!!!! افت خیلی شدیدی از نظر قیمت داره! هر کس که سری k رو تو همون چن ماه اولی که گوشی اومده می خره خیلی ضرر میکنه!
حالا مطمئن باشین k850 هم به سرنوشت k750 ، k800 دچار میشه خیلی زود و تا حد اقل 6 ماه دیگه قیمتش پایینتر از 200 میاد!
پس با این حساب کسایی که میخوان الان بخرن یه 6 ماه وایسن 180 بخرن ....................
آره حرف شما درسته ولی وقتی ک850 رو میتونی 200تومن بخری که ک؟؟؟ بیاد با دوربین 20 مگاپیکسل:18:
K800 چند ماه پيش 400 تومن بوده:18:من گوشيمو خريدم همين سري K تو شهر خودمون نه قيمت كم شده نه زياد...پس ضرر نكردم:11:نقل قول:
اينم يه حرفيه...:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
حالا میبینی که قیمت k850 چجوری می خوره تو سرش!!!!!!!!!!!:13:نقل قول:
خوب شكي نيست كه قيمتش كم ميشه.فقط مشكل اينجاست كه ديگه اون زمان گوشي نسبتا قديمي ميشه.
سلام
برنامه جاوا کسی نصب کرده رو این گوشی که کار ِ منشی تلفونیو انجام بده ؟
کاملا موافقم :46:منم این گوشی رو با این قیمت خریدم که گوشی تازه ای دستم باشه مگر نه همون ک800 نگه میداشتم:13:نقل قول:
نه من که تا حالا برای سونی اریکسون ندیدم:41:نقل قول:
دوست عزیز منم که میگم قیمتش میاد پایین ولی به قول دوست عزیز وقتی که قدیمی شد:19: نه شش ماهه از آمار شماهم مشخصه که دستی تو این کار داری(ک800 چند ماه پیش 400 هزارتمومن بود):18::18::18:نقل قول:
سلام
من بین K850 و N82 مشکی . N82 مشکی را خریدم . کار درستی کردم ؟؟؟؟
به نظر خودم که بهترین کار را کردم چون الان 82عالیه حرف نداره باورم نمی شد این قدر خوب باشه
این چه ربطی به کلوپ ک850 داشت:18:نقل قول:
بهتر بود یه کلوپ ان82 گیر بیاری انجا بنویسی :31:
گرفته شده توسط k850 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فول سایز :
کد:http://img151.imageshack.us/my.php?image=dsc06600aw6.jpg
عالـــــی گرفته !
ولی فک کنم باشه هانقل قول:
فرقی نمی کنه - جاوا برا هر گوشی که جاوا رو ساپورت کنه کار میده .
اقا ما یه k850 خریدیم.یه مشکلی باهاش دارم اونم اینه که بعضی وقتا بی خود و بی جهت ریست میشه.البته نه زیاد .
فریمور گوشیمم 31 هست.در مورد اینکه بعضیا میگن دوربینش زیاد از K800 برتر نیست باید بگم که من با این گوشی شیراز رفتم
حدود 150 تا عکس انداختم بعد اونا رو photo fix کردم دادمشون به عکاسی که ظاهرشون کنه وقتی به طرف گفتم این عکسا رو با گوشی موبایل انداختم باورش نمیشد.
سلام.
صدای گوشی تا چه حد هست؟ در حد چه گوشی؟
کمی از پی1 بلندتر و تقریبا مثل دبل850 و 810نقل قول:
من قبلش k800 داشتم صداش از اون هم بلند تر هم با کیفیت تر هم شفاف تر هست.در کل از صداش راضیمنقل قول:
مخصوصا تو هندسفیری.
اتفاقا تو هندز فری به نظرمن ضعیفه .. ولی تو بازر نه.نقل قول:
واسه منم ریست میشه .. تو این 5 هفته که دارمش 7-8 باری ریست شد .نقل قول:
یه چیزی که کشف کردم اینه که مواقعی که از دوربینش زیاد استفاده می شه ، بیشتر ریست میشه (تا مواقع دیگه )
راستشو بخاین مال منم ریست میشه ولی تو دو ماه فقط یه بار این اتفاق افتاده اونم وقتی بود که کارم بادوربین تمام شده بود و می خواستم از دوربین بیام بیرون که ریست شد
کاملا موافقم خودم هم ک800 دارم هم ک850نقل قول:
یه ایرادی که خیلی تو این گوشی به چشم میاد نبودن دکمه پخش موسیقیه واقعا حیف شد.
اتفاقا تو هندز فری به نظرمن ضعیفه .. ولی تو بازر نه: با داشتن مگا باس فکر کنم خیلی بهتر از کا 800 باشه.
واسه من که تو جاهای مختلف ریست شده.وسط آهنگ و دوربین و ...
ولی این چیزا فکر کنم با اپدیت حل بشه.
آره گوشی منم یکسری مشکل داشت و ریست میشد و تازه فلشش تو فاصله نزدیک پر نور میزد:18: ولی همه این مشکل ها با آپدیت حل شدنقل قول:
یه راه حل و تنظیم دستی واسه این کار هستنقل قول:
تو ان 82 وقتی ایزو رو کم میکنی (و تنظیم فلاش رو اتوماتیک ) هستش
خودش نور فلاش رو کم می کنه
همچین روشی چون 850 جواب میده ؟
آخه کا850 بر خلاف ان82 فلشش نقطه ای هستش و برای همین توی عکس هاش با فلش روی نقطه ای که فوکوس می کنه فلش میزنه و پس زمینه عکس تقزیبا تیره میشهنقل قول:
مشکل گوشی من این بود که اون نقطه که روش فوکوس می کرد(البته فاصله نزدیک) خیلی روشن میشد و این مشکل تا حدودی با کم کردن ایزو درست میشد اما نه به طور کامل ولی بعداز آپدیت کاملا درست شد
فرمویر گوشیت چیه؟نقل قول:
گوشی من هم خیلی ریست میشد ولی از وقتی که آپدیت کردم دیگه ریست نمیشهنقل قول:
شما ها چه جوری آپدیت کردید ؟
با باکس کردید ؟ چون انگار se tools این گوشیو ساپورت نمیکنه.
توی این سایت برو کامل توضیح دادهنقل قول:
کد:http://forum.niksalehi.com/showthread.php?t=15609
گوشی من وقتی میخام شارژش کنم نیم ساعته پر میشه بیشتر از دو روز هم شارژ نگه نمی داره کسی میدونه مشکل چیه
اين از اون حرفا بود هااا :31:دوست عزيز با يه باطري ديگه امتحان كن ببين همين مشكل هست:11:نقل قول:
الا اینی که گفتی که بیشتر مزیته تا مشکل که!!وقتی شارژش تموم میشه چک کن ببین شارژ زده 100% یا نه.نقل قول:
همه از خوداشونه نیم ساعته گوشی هاشون فول شارژ بشه!!!
درسته که میشه این جوری اپدیت کرد ولی توی همون سایت خیلی ها گفتند ما این کارو کردیم ولی گوشیمون مشکل پیدا کرد.باید چی کار کنیم تا راه حل صد در صد جواب بده ؟نقل قول:
درسته دوستان حالا ها هر كي گوشيشو اپديت ميكنه داره با پيغام Insert correct sim cardنقل قول:
بر ميخوره ! پس همون آپديت نكني بهتر :41:
من که آپدیت کردم به هیچ مشکلی بر نخوردم و تا حالا گوشیم سالمهنقل قول:
خوب آره چک کردم 100% میزنه ولی مشکلم اینجاست که شارژ باطری دو روز بیشتر دوام ندارهنقل قول: