خوب مطمئنا 96 بهتر هست.از خيلي لحاظ.ببين امكانات كدومش به كار شما مياد.قيمت هم خودش تعيين كننده هست.
Printable View
خوب مطمئنا 96 بهتر هست.از خيلي لحاظ.ببين امكانات كدومش به كار شما مياد.قيمت هم خودش تعيين كننده هست.
نقل قول:100% تاييد ميــــــــشه نظر منم N96 :46: ولي خودتون هم يه نگاهي به مقايسه اين دو نوع گوشي كنيد :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.gsm.ir/a5.asp?brandid1=6&brandid2=5&phoneid1=1266&phoneid2=1487
ولی n96 تا بخری افت قیمت داره .اما w960 اونطوری افت نمی کنه.:46:نقل قول:
سلام دوستان
من هم چند روزی است که به دلم افتاده K850 را بفروشم و W960 بخرم.
1سوال واقعا اگر آپ دیت کنی صداش بالا میره؟؟
1سوال دیگه قبل از آپ دیت صداش در چه سطحی است؟
صداش گوشی قبل از آپدیت شبیه کا750 است
بعد از آپدیت بیشتر از دبیلو 810 ولی با کیفیت عالی
دوستان یه سوال اگه W960 رو بخوایم آپدیت کنیم تمام چیز هایی که تو حافظه اش هست پاک میشه؟
منظور شما رو متوجه نمیشم
برای اپدیت کل فریم ویر و سیستم عامل گوشی بروز میشن
ولی خیلی خشگله ها
من منظورم اینه که اگه آپدیت کنم کل موزیک ها یا ویدیو ها و... پاک میشه؟(از این واضح تر؟)
نه عزیز پاک نمیشه
نقل قول:
خوشکلی از خودتونه:20::10::8::40:
قیمت هدست بلوتوث ش چقدره؟نقل قول:
یعنی اختلاف قیمتش چه قدر میشه؟ ارزش داره از دوبی خرید؟
اين گوشي مثل W950 چون به كل حافظه داخلي داره همون حافظه داخلي 2 قسمت ميشه كه يك مقدار مشخص مثلا 150 مگابايتش رو به جاي phone memory استفاده ميكنه و بقيه رو مثل حافظه external. براي همين فكر نميكنم اطلاعات اون پاك بشه بعد از آپديت.نقل قول:
من منظورم اینه که اگه آپدیت کنم کل موزیک ها یا ویدیو ها و... پاک میشه؟(از این واضح تر؟)
ببخشید دوستان من می خوام یه w960 بخرم گوشی خوبیه می گن صداش خیلی کمه الان n73 دارم صدای w960 در چه حدی؟
قيمتش رو نميدونم ولي اختلاف قيمتش با اينجا كلي فرق ميكنه در كل ارزش داره از اونجا قطعات موبايل و چيزاي ديگش رو بخري :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
دستت درد نکنه عزیز ولی من منظورم چیز دیگه ای بود...(ببخشیدااا)
یکی از دوستان گفته بود در ایران بدون هدست 470 تومن
تو دبی با هدست 500 تومنه!
من پرسیدم مگه قیمت هدستش چه قدره ؟ که اونجا (دبی) با هدست 30 تومن گرون تره (از ایران)...
من که خودم نمیتونم برم هنوز کسی رو هم پیدا نکردم برام از اونجا بیاره...
در ضمن مرسی بابت جواب..
مخلصیم..
سلام
منم میخوام این گوشی رو بخرم اما موندم بین این و جی900 کدوم رو انتخاب کنم. در ضمن من یک کارت 4 گیگ و یدونه 2 گیگ دارم
واسه همین حافظه واسم مهم نیست. بیشتر کارکرد گوشی و با کیفیت بودنش برام مهمه.
اگه میتونید بیاید به انجمن مشاوره خرید برای گوشی و در نظر سنجی که بین دبیلو 960 و بقیه گوشی ها گذاشتم شرکت کنید و نظر بدید.
کمک کنید یکی رو با نیازهایی که دارم بخرم... اونجا نیازها و شرایطم و گفتم بیاید بخونید
یکی از دوستان من آخر تیر از دوبی یاد اگر دوست داری بگم تا برات بیارهنقل قول:
نقل قول:
ببخشید دوستان جواب بنده رو ندادید :41:
منم میخوام بدونم w960 با G900 به غیر از حافظه 8 گیگی چه تفاوتهایی دارند و کدومشون سیستم پایدارتر و
دوستانه تری داره؟
خودم یک کارت 4 گیگابایتی و یدونه 2 یگابایتی دارم و اگر یک روز قرار باشه جی 900 بگیرم واسم فرقی نمیکنه که
دبلیو 960 8 گیگ باشه یا نباشه. بیشتر سیستم پایدار و با کیفیت تر بودن قطعات و بدنه محکم تر برام مهمه. البته
میدونم که هر دوتاشون یک سیستم دارند اما مال جی900 جدیدتره و واسه همین میخوام تفاوت هاشو با دبلیو 960
بدونم .... البته اگر کسی خبر داره یک دنیا ازش ممنون میشم راهنمایی کنه........:10:
راستی یادتون نره در نظر سنجی در انجمن مشاوره خرید گوشی ها در تاپیک کدام گوشی بهتره .... شرکت کنید. :40:
سلام دوستان
یه سوال دارم از خدمتتون فقط لطفا نخندید ... چون من صفر کیلومترم :20:
دوستان الان که w960 کارت نمیخوره ... وسیله ای مثل رم ریدر برای موبایل وجود داره که بشه از یه طریقی ( به جز بلوتوث) انتقال اطلاعات به گوشی صورت بگیره ؟[b]
+ قیمت همین الانش چند دقیقا ؟
با تشکر مهران...
سلام دوست عزیز.نقل قول:
اگر صفر کیلومتری پس چرا رو آواتورت زده حرفه ای:31:.
بله از طریق کابل گوشی میشه.
كاربر حرفه اي مال 2005 هستش اون موقع اين گوشي ها نبوده حالا كه امده يه سوالي پرسيد ديگه :11:نقل قول:
ببخشید آقا مهران ما کوچیک شما هستیم:42:
hussain جان ! ممنون از لطفت :40:
پس ظاهرا بزرگترین اشکال W960 هم قابل حل شدن چون من شنیده بودم هیچ راهی وجود نداره ... تشکر فراوان :11:
دو تا سوال دیگه هم دارم که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم یکی در باب قیمت و یکی در درباره گارانتی
H.VIKE عزیز ! ماشالا اطلاعاتت جامع :)
بله یادش به خیر ما با MaFia, alex_pk, Elfin-D دورانی داشتیم :5:
با تشکر مهران...
قیمتش که گرونه.از من میشنوید جی 900 رو انتخاب کنید.دلتون میاد از دوربین 5 اش و یک اسمارت فون خوشگل بگذرید؟من مطمئنم یه روزی این گوشی مثل پی 990 میشه و یه روزه از 600 میرسه به 300 تومن!!!نقل قول:
-----
مهدی مکس رو جا انداختی.ضمن اینکه همه ی اینها که گفتی اون موقع ها تو بحث ها شرکت میکردن اما حالا نه دیگه.....
سروری عزیز :)نقل قول:
hussain جان ! منظور شما کامپیوتر یعنی کابل گوشی که یه طرفش PC و یه طرفش گوشی ؟
من میخوام بدونم وسیله ای مثل رم ریدر هست که یه طرف رم باشه و یه طرف گوشی ... یعنی بشه اطلاعات رو مستقما از رم به گوشی و برعکس منتقل کرد ... بدون نیاز به کامپیوتر
با تشکر مهران...نقل قول:
سلام مهران.
من هم یکی از طرفداران W960 هستم و میخواهم این گوشی را بخرم.
دیروز دبی قیمت گرفتم 420 تومان توی شهر خودمون گیر نیومد مجبورم از دبی بخرم با تمام وسالش کامل.:10:
اگه تو شهر خودتون هم گير امده بود نخريده بودي بهتر بود برو از همون دبي بگير تضمينش بيشتره با كل وسايل هم هست ولي اينجا نـــــــــــــه :41:نقل قول:
دستت درد نکنه دوست عزیز یکی رو پیدا کردم گفته هفته آینده میره....نقل قول:
تا ببینیم خدا چی میخاد....
میبینم که قیمت اومده پایین....
شیطونه میگه یکی دو هفته دیگه صبر کنیم شاید زیر 400 اومد...
وسایل داخل جعبه گوشی W960 i سونی اریکسون برای بازار جهانی فقط با Keyboard English همچنین پشت گوشی با کشور ساخت Made in China با کیفیت درجه یک مخصوص بازار اروپا
1- گوشی W960 i سونی اریکسون
2- کیف دستی مخمل Walkman
3-Desk Stand
4-Charger
5- HBH_ DS220
6- Earphone HPM_70
7- Stylus Pen قلم اضافی
8- Help Manual
در دوبی این وسایل رو حتما داخل جعبه نگاه کنید و در صد درصد موارد برای سقارش اروپایی داخل پکیج موجودهست.
تا اونجا که من میدونم همچین چیزی نیست....نقل قول:
این گوشی برای انتقال فایلها فقط از راه بلوتوث و کابل استفاده میکنه..
وقتی کابل رو وصل میکنی مثل رم ریدر عمل میکنه و دیگه نیازی به نصب درایور نیست....
سلام من فکر میکردم حدود 300 350 باشه ...نقل قول:
رفتم قیمت کنم ... بعضی ها اصلا نمیدونستم چی هست ؟ سونی اریکسون نوکیا ...نقل قول:
بهشون میگفتم W960 نمی دونستن چی بگن ... چون تا حالا اسمشم نشنیده بودن ...
خب پس همچنان این مشکل برقراره .نقل قول:
دوستان ! به نظر شما تا آخر تابستون قیمتش به 320 300 میرسه ؟
( در تهران البته ... نهایتش میام تهران گوشی میخرم )
با تشکر مهران...
من که فکر نمیکنم حداقل تا آخر تابستان به 300 برسه حالا شاید به 350 60 برسه
سونی اریکسون از همون اول هم برخلاف گوشی های دیگه اش
دابلیو 960 رو ارزون نکرد !!
راستی این قضیه کاربر حرفه ای چیه ؟؟
من هم با علی موافقم.نقل قول:
شما خودت حساب کن(البته با ماشین حساب:31:)بدنه+صفحه تاچ+قلم+و.... بیشتر لز 300 در میاد
شاید تو شهر شما اینجوریه تو شهر ما مستقیم از دبی میاد بدون کمی و کاستی:31:نقل قول:
شاید تو شهر شما اینجوریه تو شهر ما مستقیم از دبی میاد بدون کمی و کاستی و با قیمت ارزونتر از شما:31:نقل قول:
دوست عزيز منم همين اطراف شما هستم ولي تا مياد اونجا بيشتر وسايل هاش رو برداشتن چي ميتوني بهشون بگـــي ؟؟ :27:نقل قول:
سلام دوستان عزیز و هواداران سونی اریکسون:10:
من 3 روز پیش این گوشی بسیار زیبا و خوش دست و باریک و پیشرفته را از دوبی خریدم.
سعی کنید پکیج سفارش اروپایی اون رو بخرید چون ضمن اینکه از کیفیت بالاتری در ساخت گوشی و لوازم جانبی برخوردار هست بطرز عجیبی صدای گوشی در مکالمه و هدفون بسیار بلند هست البته آپدیت هم کردم.:8::10::40:
وسایل داخل جعبه گوشی W960 i سونی اریکسون برای بازار جهانی فقط با Keyboard English همچنین پشت گوشی با کشور ساخت Made in China با کیفیت درجه یک مخصوص بازار اروپا:10::8::20::40::40::40:
1- گوشی W960 i سونی اریکسون
2- کیف دستی مخمل Walkman
3-Desk Stand
4-Charger
5- HBH_ DS220
6- Earphone HPM_70
7- Stylus Pen قلم اضافی
8- Help Manual
در دوبی این وسایل رو حتما داخل جعبه نگاه کنید و در صد درصد موارد برای سقارش اروپایی داخل پکیج موجودهست.
ومن ا... التوفیق