دوستان من يك فايل اييميج با پسوند iso با حجم 4.8 گيگ دارم اما روي ديوي دي 4.7 گيگ رايت نميشه آيا راهي براي رايت آن روي يك يا دو تا از اين نوع دي وي دي است يا بايد حتما ديويدي با حجم بالاتر تهيه كرد؟
Printable View
دوستان من يك فايل اييميج با پسوند iso با حجم 4.8 گيگ دارم اما روي ديوي دي 4.7 گيگ رايت نميشه آيا راهي براي رايت آن روي يك يا دو تا از اين نوع دي وي دي است يا بايد حتما ديويدي با حجم بالاتر تهيه كرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته شد(با تاپیک بالا ادغام میشود)
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=430733
دوستان سلام من موقعی که با نرو 10 مولتی مدیا سوییت یه دیتا دی وی دی میخوام رایت کنم دی وی دی رو رایت میکنه اما موقع verify کردن دی وی دی اکثر دی وی دی ها رو ارور میده و میگه از سکتور فلان تا سکتور فلان read error پیدا شده.و verify مختل شده.
فایلهام مطمئنم که سالم هست. از سرعت 6x تا سرعت 16 رو هم امتحان کردم بازم همین آش بود و همین کاسه.:13: سه تا دی وی دی رو سوزوند.بعد نرم افزار ashampoo burning studio 9 رو نصب کردم سریع رایتش کرد دی وی دی رو و بعدش هم راحت وریفای کردش.
مشکل از کجاست؟نرو یعنی انقدر ضعیف شده؟رایترم sony DU-8700S و دی وی دی ها همشون DVD+R TDK بودن.ویندوزم 7 64x ultimate
لطفا اساتید راهنمایی کنین مردیم از بس دی وی دی خریدیم.:31:
ممنون.
دوست عزيز اينجا كامل جواي ندادندنقل قول:
آيا من مي تونم اين فايل نرم افزار را با وينرر بشكنم بعد روي دوتا دي وي دي معمولي رايتش كنم
بعد توي نصب نرم افزار ارور نميده
من هم بانرو هم باashampoo burningروی دی وی دی آهنگ ازکامپیوترم رایت کردم ولی باپلیرخونه کارنمیده میشه بگیدبانروچطوربایدیه دی وی دی mp3رایت کنم
سلام
من هر dvd یا cd رو با لبتابم رایت میزنم حدودایه 10 درصد20درصد میره بعد کنسل مییشه
مشکل کجاس ممنون
سلام
من يه سوال دارم
ببينيد من يه هفت گيگ فايل دارم كه تو Rar گذاشتم. يه فايل ستاپ هم واسش ساختم حالا ميخام اينو بريزم رو دي وي دي 4 گيگي (اينو خودمم ميدونم كه جاش كمه) مثلا ميخام يه كار كنم كه تا جايي كه ميشه بره تو يه دي وي دي بعد بقيش بره تو يه دي وي دي ديگه
كسي ميدونه بايد چي كار كنم؟
نقل قول:
اگر از نرم افزار Nero استفاده میکنید پاکش کنید و مجدد نصب کنید و بهتره که از یک ورژن دیگه استفاده کنید که در حال حاضر استفاده نمیکردید
یا اینکه از نرم افزار ashampoo burning studiu استفاده کن شاید جواب بده
سلامنقل قول:
خوب موقع سوزوندن سی دی پیغام میده، اون پیغام رو بذارین !
با Ashampoo Burning Studio 10 امتحان کردم نشد اینم ارورش
19:56:19: Preparation started
19:56:20: Starting track analysis
19:56:32: Track analysis completed successfully
19:56:32: Preparation completed successfully
19:56:33: Recording at 24.0x in disc at once mode. The recorded CD will be finalized.
19:56:33: Pre-buffering data...
19:56:36: Prebuffering completed.
19:56:36: Recording CD
19:56:36: Writing lead-in of session 1
19:56:36: Writing data
19:57:18: Could not write to device
19:57:18: Average write-speed: 18604 KB/s or 105.7x.
19:57:18: CD recording completed
19:57:18: Recording CD failed
این ÷یغامم میاد ررویه صفحه
کد:http://xm.netne.net/images/b04d152845ec.jpg
با چه سرعتی رایت میکنین!؟ یک بار با سرعت پایین رایت کنین و اگر Ok بود دفعه بعد با سرعت بالاتر امتحان کنیننقل قول:
فکر میکنم 24x رایت میکنین ...
با نرو هم مشکل هست!؟
سلام
بهترین نرم افزار رایت چیه که همه فن حریف باشه؟
به نظر من يكي از بهترين نرم افزارها همين نرم افزار Nero هست.نقل قول:
دليل اول كار باهاش راحته و خيلي ساده هست.
قابليتهاي خوبي هم داره.
شاد باشيد :40:
سلامنقل قول:
از چه آنتي ويروسي روي سيستمتون استفاده ميكنيد؟نقل قول:
آيا نرم افزار يا تنظيمات خاصي روي سيستمتون انجام دادديد كه چنين مشكلي پيش اومد؟
شاد باشيد :40:
از avg قبلا با این انتیوروس کار کردم و هیچ مشکلیم نداشته؟
با سرعت 16 و 8 هم امتحان کردم بازم نشد
نقل قول:
سرعت رایت کردن dvd شما خیلی بالا هست
از سرعت های 4 و 6 پیشنهاد میشه استفاده کنید
الان داره با سرعت 18 هزار کیلوبایت در صانیه رایت میکنه که برای DVD به ازای هر 1385 کیلوبایت برابری میکنه با 1X سرعت که این مقدار برای شما تقریبا روی 13 الی 14X هست و یکم بالاست
با سرعت 4X دی وی دی هاتون رو رایت کنید
اخه از 8x بایین تر نداره
نقل قول:
nero اگر نصب کرده باشید این امکان رو داره که با سرعت 4x رایت کنید
هر نرم افزار دیگه هم باید این امکان رو داشته باشه ولی چون من زیاد با سایر نرم افزارها به جز Nero کار نکردم دقیق نمیدونم تنظیماتش چطور هست
نرو دي وي دياي رايت شدمو فايلاشو نمي شناسه عين دي وي دي خام فرضشون مي کنه حتي حجمشونم نشون نمي ده دقيقا عين اينکه يه دي وي دي خام گذاشته باشم تو رايتر يا اصن دي وي دي نذاشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي تو ويندوز مي تونم فايلا رو ببينم و اجرا کنم قبلا اين مشکلو نداشتم يعني هم تو ويندوز هم تو نرو فايلاي رايت شده رو نشون مي داد ولي سه چار روزه اين جوري شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه نروي ديگم نصب کردم اونم همين مشکلو داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خودتون تا حالا اين مشکلو داشتين؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از چي يا چيا مي تونه باشه؟ نرو؟ ويندوز؟ دي وي دياي تقلبي؟ رايتر؟ يا چيز ديگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا با نرو میخوای ببینی؟ ! :31:نقل قول:
dvd رو یه جا دیگه ببر ببین نشون میده؟
سلام خسته نباشید لطفا مرا کمک کنید برنامه jaws pdfcreator را از اینترنت دانلود کردم وقتی pdf می کند روی هم صفحات لوگ نامه برنامه زیر متن دارد چگونه می توانم این لوگو را بردارم که روی صفحات نیفتد
نقل قول:
سلام
دوست عزیز شما جای مناسبی پست نزدید
تاپیک مباحث مرتبط با رایت کردن دیسک ها
شما باید در انجمن زیر اقدام به ایجاد یک تاپیک جدید و سپس با انتخاب یک موضوع مناسب درخواست خودتون رو در اون ارائه بدید
دوستان چطورمیتونم یهdvd mp3رایت کنم که باپلیرخانگی کارکند
نقل قول:
mp3 رایت کردن خاصی نداره
یک کپی پیست در محیط خود ویندوز و یا رایت کردن بصورت Data میتونه این خواسته رو محقق کنه
نقل قول:
من فقط با نرو کار کردم بش معتاد شدم فعلنم به پي سي ديگه اي دسرسي ندارم نرم افار ديگه ايم واسه رايت ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه چن تا نرم افزار رايت دي وي دي که حجمش بيش از 50 مگابايت نباشه و موقع نصبشم بيش از شص هفتاد مگابايت جا نگيره و دي وي ديا رم خوب رايت کنه و نسوزونه و دي وي ديا رم به صورت ديتا رايت کنه اگه سراغ داري ( يا کسي سراغ داره ) بگو ( يا بگه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست قبليمم که کسي جواب نداد دوباره مي ذارم ببينم کسي مي دونه جوابشو يا نه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام دوستان
خسته نباشید
میخواستم بدونم چجوری یه فیلم دی وی دی رو از رو هارد رایت کنم مثل دی وی دی های دیگه که از بیرون میخریم و خودش بالا میاد.یعنی منظورم اینه که با data نزنم جوری بزنم که خودش وقتی دی وی دی رو میذاریم بالا بیاد و نشون بده؟
Make Your Own DVD-Video رو زدم ولی یه گزینه بود که اد میکرد فایل های ویدئویی رو و فقط vob ها رو میشناخت و اد میکرد درحالی که دی وی دی فایل های دیگه ای ام داره درضمن درزمان همون اد کردن vob ها یه پیغامی میده قبلش که yes یا no داره که نمیدونم چیه
من از برنامه nero استفاده میکنمNero 7.5.9.0
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
شما با نرو همون Make Your Own DVD-Video رو بزنین، بقیه فایلا خودشون ساخته میشن، پیغامی که میداد چیه؟
آقا وقتی Make Your Own DVD-Video رو میزنم یه صفحه باز میشه که از سمت راست گزینه Add Video Files رو میزنم و در این صفحه ی واز شده فقط vob ها رو add میکنه و بقیه رو شناسایی نمیکنه.شما میگی خودشون ساخته میشن.اون پیغام رو دیگه نداد.دستت درد نکنه یه dvd خامم از جیبم رفت.رایت کرد.اونجوری ام بالا آورد البته با منویی که خود نرو ساخته بود و وقتی فیلم رو پخش کردم دیگه زیرنویسش رو نمیاورد.به هیچ دردی نخورد.دی وی دی رو انداختم رفت.اگه کسی میدونه این چه مشکلیه یه راهنمایی بکنهنقل قول:
hi
وقتی با nero7 یک دی وی دی فیلم میسازم همه کارشم تمیز انجام شده از ساختن منو تا سرعت رایت البته اول به صورت ایمج میخوام درش بیارم و مکان ذخیره رو رو هارد انتخاب میکنم ..در ه رحال شروع میکنه به رایت خوب تااینجا تایم تبدیل رو هم مینویسه و تو یک کادری فیلم رو هم پخش میکنه ولی بعد از مدتی یهوالبته چند بار تو رایت اصلی بود یعنی مستقیم رو دی وی دی میخواستم بزنم ولی بعد این مشکل اول رو هارد ایمج میگیرم ببینم کامل ایمج میگیره یا نه!! برنامه بسته میشه!!؟؟:18::33:
قبلا این اتفاق نمی افتاد... دوبار ویندوز عوض کردم ولی باز حل نشد
سلام وقت دوستان بخیر
من رو کامپیوترم دو تا دی وی دی رایتر دارم ویندوز هم 7 هست حالا
این دو هیچ دیسک خامی رو نمیشناسن فقط دیسک خام نه cd و نه dvd حتی نرو هم خود رایتر ها رو شناسایی نمیکنه
ولی اگه داخل دیسکها دیتا باشه راحت شناسایی میشه فیلم و عکس و..... و راحت میشه فیلم دید
جالب اینجاست که یه رایتر دیگه که نصب کردم راحت دیسکها شناسایی میشه
حالا موندم چیکار کنم
ویندوز هم نمیتونم عوض کنم از تورنت 43 گیگ دانلود دارم تا الان 10% دانلود شده (البته اگه راهی داره بعد نصب دوباره از اول دان نکنه بگید تا ویندوز عوض کنم)
ممنون
سلام
امکان داری اپتیک رایت سوخته باشه ببرش نمایندگی.
یعنی هر دو رایتر یهو اپتیک رایت سوزوندن؟
الان به نظرتون مشکل از ویندوز نیست؟
سلام
خوب مشکل از ویندوز نمیتونه باشه!نقل قول:
جالب اینجاست که یه رایتر دیگه که نصب کردم راحت دیسکها شناسایی میشه
رایتر هاتون رو با یه سیستم دیگه تست کنین
کابل ها رو اگر ساتا هستن پورت هاشو عوض کنین و توی بایوس تست کنین!نقل قول:
حتی نرو هم خود رایتر ها رو شناسایی نمیکنه
نرو باید بشناسدشون!
با نرم افزار رایت دیگه هم این مشکل هست ؟
رایتر ها رو که با سیستم دیگه ای تست نکردم
نرم افزار CloneCD راحت رایترها رو شناسایی میکنه و مشکلی نداره
این هاهم مد نظر باشه :
------ CD/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های خام دیگری را نیز امتحان نمائید.
------ اگر DVD درایو تون Samsung از خیر اون بگذرید ، اگه میتونید پسش بدید و DVD درایو دیگر مثل LG یا Pioneer یا Liteon بگیرید
اگر قصد تعویض ویندوز را دارید :
اگر از IDM استفاده می کنید درمسیر نمایش داده شده در تصویر زیر یک سابفولدر بنام DwnlData هست که محل موقت ذخیره فایلهای در حال دانلود هست.
من فعلا تو سیستمم ایکس پی هست ، شما در ویندوز 7 تون به سابفولدر مذکور رفته یا کل محتویات یا فایل مربوط به دانلود مذکور را به درایو دیگر کپی نمائید.بعدا برای احتیاط از ویندوز تون به همون شکل با نورتون گاست یا آکرونیس یا ... یک تصویر تو درایو دیگرتون بگیرید. بعدا ویندوزتون را از نو نصب نمائید.و پس از نصب IDM دو باره به فولدر بک آپ DwnlData بورید و تمام محتویات اونو به محل اصلی خود که تو ویندوز جدیدتون هست یعنی فولدر جدید DwnlData کپی نمائید ، و دانلود را از همون جایی که مونده میتونید ادامه دهید ، اگر دانلود منیجر شما بغیر از IDM هست پیگیر محل موقت ذخیره فایلهای در حال دانلود باشید و با مثل روال فوق عمل نمائید.
در هر موقعیت اگر کارتون به هر علتی کرش بخوره فایل تصویر ویندوزتون میتونه ویندوزتونو به وضعیت سابق برگردونه.
سلام. يك فايل دارم كه محتويات يك سي دي ويندوز ايكس پي را داخلش ريختم و حالا ميخوام از اين فايل ايميج بگيرم بطوريكه وقتي اين ايميج را اجرا ميكنم همانند زماني باشد كه خود سي دي ويندوز را داخل سي دي رام گذاشتم يعني ايميج مثل سي دي ويندوز اجرا بشه.ممنون ميشم راهنمايي كنيد كه چه جوري ايميج بگيرم. (سي دي رام سيستم خراب شده و نميتونم سي دي را داخل دستگاه بذارم.)ممنون
سلامنقل قول:
اگر از نرو استفاده میکنین، Copy Disk رو بزنین و طبق عکس: