شايد اگه ويندوزت رو عوض كني درست بشه مدل سيستمت چيه؟نقل قول:
Printable View
شايد اگه ويندوزت رو عوض كني درست بشه مدل سيستمت چيه؟نقل قول:
قبل نوشتن پست و یا پیغام جدید به پست های قبلی نگاه کننقل قول:
چون در صفحه 26 نوشته ام
خوب یک خبر هم در مورد پک جدید که 2 ماه بعد قراره در بیاد ( البته بازم ببخشید اگر جاش اینجا نباشد )
The Sims 2 Teen Style Stuff Pack
Release Date: Nov 6, 2007
پس اگر دقت بکنی خواهی دید بازی هنوز 2 ماه بعد در خواهد آمد
اگر بخواهی مطمئن بشوی برو به gamespot در آنجا ببین
یک پست هم در صفحه 29 آخرش دادم آن را هم حتما بخوانید مخصوصا maggy در مورد پک دیگر که قرار بود در روز 4 / 9 / 2007 در بیاید یعنی The Sims 2: Bon Voyage
که من امروز صبح این پک را download کردم و 5 دقیقه قبل هم بازی می کردم
که توضیحات در مورد این پک به صفحه 27 به پست های این جانب یک نگاه کنید کافی است
اگر کسی این پک را بخواهد 2 راه است
1 ) خرید از خودم با واریز کردن مبلغ 3000 تومان و من هم با پست ارسال می کنم ( برای در خواست باید در این قسمت ID در YAHOO را بگذارید تا با شما تماس حاصل گردد
2 ) دانلود از اینترنت یعنی سایت RAPID SHARE که در کل 640 فایل RAR است که بعد از گرفتن 640 تا می توانید با برنامه WINRAR به هم وصل کنید ( RAR ها را EXTRACT کنید )
هر راه را پسندیدید بگید
ID من : b1_vitamin_b1 در yahoo است
آره توي تاپيك سيمز 2 عكساشو گزاشتم اين روزا شركت EA Game داره تند تند سيمز ميده بيرون:31:نقل قول:
اگه اين سيمز Teen Style هم اومده براي دانلود بزارشنقل قول:
لینک download اش را بذاری بهتره. برای کسانی کهAdsl دارند راحت تره یک فایل 640 مگابایتی بگیرند تا 640تا فایل یک مگابایتی.نقل قول:
من 640 فایل گفتم یعنی همون پول را از طریق point در بیارم نه اینکه شما آسون دانلود کنید :31:نقل قول:
ولي من رفتم توي سايت سيمز گفته بود كه منتشر شده:13:نقل قول:
اینم رمز بازی سیمز2 به خواسته شما
the sims2
کلید های shift + ctrl + C رو فشار بدید و در کنسول باز شده رمز های زیر رو قرار بدین.
.................................................. .................................................. .......................
خارج شدن از چیت کنسول
exit
Expand کنسول
Expand
دارایی را 1000 واحد افزایش میدهد
Kashing
دارایی را 10000 واحد افزایش میدهد
Rosebud
دارایی را 50000 واحد افزایش میدهد
Motherlode
کاهش گرافیک بازی برای زیاد شدن سرعت بازی
Vsync on/off
Lest you know if any patchs are install
Autopatch on/off
نمایش تمام کدها
Help -all
Turns aging on and off
Aging on/off
Turns off facial bounding limitations
Faceblendlimits
تمام همسایه ها را پاک می کند
Deleteallcharacters
Toggles between tow terrain types
Terrain type
يه چيت كد ديگه براي سيمز باز هانقل قول:
پر كردن تمام نيازها
maxmotives
:20: حالا یه کم جلوتر برو برای خرید می بینی نوشته pre-order یعنی پیش پرداخت :20:نقل قول:
اگر باز هم راضی نشدی این صفحه از سایت را ببین :19:
با نوشته سبز رنگ نوشته pre-order now و اگربا زدن آن می روی به صفحه زیر :19:کد:http://thesims2.ea.com/about/sp6_index.php
و در آنجا فقط یک فروشگاه می بینی که می فروشد یعنی game stop آن را هم انتخاب بکن می روی به صفحه زیرکد:http://thesims2.ea.com/about/sp6_order.php
خوب اگر عینک داشتی تاریخ realease را بخوان :31: :27: :11:کد:http://www.gamestop.com/product.asp?cookie%5Ftest=1&product%5Fid=647169&affid=5010
فقط یک چیز بگم در مورد این پک جدید که در هنگام بازی هم عکس برایتان خواهم گذاشت و آن هم در هنگام درست کردن sim جدید است و آن هم این است که می توانیم گوشواره و پیرسینگ و ساعت مچی و حلقه نامزدی و ..... برای sims انتخاب کرد خیلی باحاله
یکی هم می تونیم کناره دریا خونه بسازیم و دریا مثلا در فصل ها مثلا وقتی هوا طوفانی می شود دریا را ببین چه غوغایی می کند
شب چند تا عکس از داخل بازی می گذارم
حلقه ي نامزديش جالبه ولي گوشواره و ساعت مچي رو كه قبلا هم ميتوستيم بياريم:27:نقل قول:
منتظر عكس هايت هستم
اول بفرستشون تو یه خونه ی ارزون قیمت بعد که وارد بازی شدی ctrl+shift+c رو بزن یه صفحه ی سفید باز میشه تو اون صفحه بنویسmotherlode بعد اینتر بزن 50000$ بهت میده هرچقدرهم بیشتر بزنی پولت +50000 میشهنقل قول:
یه رمز دیگه ام واسه برطرف کردن نیاز ها هست که بایدctrl+shift+c روبگیری بعد بنویسی maxmotives
هصلا شاید وارد خونه نشده هم رمز ها اثر کنه من امتحان نکردم
عكس ها شو من چند صفحه قبل گزاشتم:46:نقل قول:
سلام
اگر میشه همین سیمز Bon رو هم برای دانلود بزارین دیگه:19:
من سیمز2 Bon voyage و teen style میخوام :19::19::19:
هرجا میرم یوزر نیم پسوورد میخواد:19::19::19:
تازه کلی سایت دیگه هم رفتم ولی تا میزدی برای دانلود همون سایتی رو میاورد که یوزر نیم پسوورد میخواست:19::19::19::19::19::19::19:
teen style كه هنوز نيومده ولي اون يكي اومده ولي فكر نكنم بتوني لينك دانلودشو گير بياري :31:نقل قول:
آخرین نسخش چیه استوری لیفه؟
بابا این EA اینقدر نسخه میزنه آدم نمیفهمه چی شد:blink:نقل قول:
لایف استوریز اکستنشن نبود.
بعد اون 5999 تا اکستنشن اومده;)
من این The Sims 2: H&M Fashion Stuff (2007 رو دانلود کردم اما از من سریال نامبر میخواد ایا کسی این سریال نامبر رو داره. اگر لطف کنیداون رو هم اینجا قرار بدین متشکر میشوم.
تارا
من تونستم تو نت سریال نامبرThe Sims 2: H&M Fashion Stuff (2007 رو پیدا کنم اما یعد از نصب برای اجرا از من CD میخواد میشه بمن بگید چطور میتونم CD های اونو دانلود کنم. من برای نصب اون از Daemon Manager V 4.08 استفاده کردم. لطفا منو راهنمائی کنید.
با تشکر تارا
خوب معلومهنقل قول:
باید crack را بریزی داخل دایرکتوری بازی
اگر هم نداری یا باید از اینترنت پیدا کنی و یا اگر بخواهی بگو برایت در rapidshare آپلود کنم :10:
image بازي رو بايد فعال كني:46:نقل قول:
با تشکر از راهنمائی شما اما یه من بگید چطور میتونم image بازي رو فعال کنم. چون صفحه شروع مثل زمانی هست که انگار بازی رو خریدی و برای شروع احتیاج به CD داره. من بازی Sims 2 خریدم و چون کامپیوترم ویستا هست من مجبور شدم بازی روupdate کنم وبرای ابنکار از من CD شماره 4 رو میخواست و حالابرای اجرای بازی هیچ اروری کامپیوتر نمیده و بازی با ویسنا مشکلی نداره. اما حالا ممکن هست که بازیThe Sims 2: H&M Fashion Stuff هم با ویستا سازگاری نداشته باشه و برای update از من CD بخواد و من چون بازی رو نخریدم و از تو سایت دانلودش کردم با مشکل روبرو بشم. و در ضمن میشه چند ُSims مختلف رو کامپیوتر نصب کرد؟ ایا برای اجرای هر کدوم مشکلی پیش نمیاد و هر کدوم مانع اجرای دیگری نمیشه؟
از اینکه چند تا سوال رو با هم پرسیدم منو ببخشید ولی ار اینکه منو راهنمائی میکنید از همه شما سپاسگزارم
با تشکر فراوان تارا
خوب فقط سيمز 2 اصلي نياز به update داره و بقيه ي سيمزها نياز ندارن وشما اگه تمامي اين سيمزارو با هم نصب كني مشكلي بوجود نمياد به ويندوزت هم ربطي نداره. براي فعال كردن ايمج بايد از Demon Tool استفاده كني:46:نقل قول:
بینهایت از راهنمائی شما متشکرم. اما من برای دانلود بازی از Demon Tool استفاده کردم و فایل اجرای بازی روی دسکتاب قرار داره و من برای شروع بازی روی اون کلیک میکنم از من CD شماره 1 رو میخواد. میشه من رو بیشتر راهنمائی کنید که چطور میتونم بازی رو در Demon Tool اجرا کنم.
باز هم متشکرم تارا
حق با ایشونهنقل قول:
اکسپنشن جدید کی قراره بیاد؟ تو یه سایت دیدم نوشته بود 14 اکتبر ولی تو سایت سیمز چیزی ننوشته بود
آقا این را من 10 بار جواب داده ام اگر حوصله داری به صفحه های قبل نگاه کن :19::19::19:نقل قول:
خوب شما بايد روي My Computer راست كليك كني بري توي properties . بعدش توي اون نوار هاي بالا Hardware رو انتخاب كن بعدش دكمه ي Device Manager رو فشار بده يه صفحه باز ميشه كه شما بايد مثبت DVD/CD-Rom drives رو منفي كني براي شما دوتا سيدي رام شناخته شده مينويسه شما بايد سيدي رام خودتو(سيدي رام اصلي مجازي رو نه ) روش راست كليك كني بعدش Disable بزني مواظب باش گزينه ي پايينيش رو نزني كه پاك ميشه!! اگر هم رايتر داري اونو هم Disable كن اونوقت اگه يه بار ريست كني درست ميشه . :10:نقل قول:
هر وقتم خواستي از سيدي رامت يا رايترت استفاده كني بايد اينا رو برگردي Enable رو بزني :46:
موفق باشي:5:
اکسپنشن جدیدیش نمی دونین کی میاد؟
بازی spure هم نمی دونید کی میاد؟
فكر كنم يه ماه ديگه بياد:46:نقل قول:
آقا این را من 10 بار جواب داده ام اگر حوصله داری به صفحه های قبل نگاه کن :19::19::19:نقل قول:
سلام آقا خیلی دنبال این تاپیک بودم یه سوال داشتم...
من می خوام یه خونه بزرگ با یه خانواده پولدار بسازم ولی وقتی خانواده رو می سازم فقط 20.000 تا پول می ده که یه خونه 17.000 می خری دیگه چیزی برا خرید برا خونه نداریم خواهشا کمکم کنید در ضمن می خوام وقتی خانواده رو درست کردم اونقدر پول داشته باشم که هر خونه ای می خوام بخرم
شما Ctrl+Shift+C رو بزن بعد تایپک کن motherlode الان به شما 50.000 تا میده !
توجه داشته باش که اول باید با خوانوادت به خونه بری بعد رمز رو بزنی بعد نقل مکان کنی !
تازه بعد اینکه پولت زیاد شد حتما Save کن اگر Save نکنی پول هم Save نمیشه :31:نقل قول:
دانلود سیمز های فشن رو هم بزارین:5::5::5::5::5::5:
این سیمز Bon رو دانلود کردم ولی یک چیزی رو نمیدونم اون اینکه وقتی میخوای یک شهر مسافرتی بزاری 2تا شهر هست که شکل هم هستن میخواستم بدونم فرقشون چیه؟؟؟:31::31::31: