NVIDIA 3D Vision Surround technology:
شما برای استفاده از این کارت گرافیک باید سه مانیتور داشته باشید.[IMG]www.3dvision-blog.com[/IMG]
Printable View
NVIDIA 3D Vision Surround technology:
شما برای استفاده از این کارت گرافیک باید سه مانیتور داشته باشید.[IMG]www.3dvision-blog.com[/IMG]
بله و حتما دو تا گرافیک که sli شده باشند و گرنه کار نمیکنه:31: اینم ضعف انویدیاست دیگهنقل قول:
بله . ولی صفحه قبل گرافیک ati خیلی از این کارت گرافیک برتر هستش . همین الان من یه سایتی در مورد این کارت گرافیک پیدا کردم یه سری به ان بزنید.کد:http://forums.vr-zone.com/news-around-the-web/545182-nvidia-3d-vision-surround-mess-huge-mess.html
kart grafik 4 hanoozz nayoomade?
نقل قول:
اینکه گفتی یعنی چیه؟
کسی اینجا در مورد تکنولوژی به کار رفته در نینتندو جدیدا میدونه ؟ همین که یه صفحه ی باریک داره و بدون عینک تصویرش سه بعدیه !!!!؟؟؟؟
درسته یا اشتباه شنیدم ؟ اگه میدونید توضیح بدین که چه طوری این تکنولوژی با دیگر انواع تکنولوژی سه بعدی سازگاری داره.
بله بدون عینک میشه 3بعدی دید
کلا یک فناوری به نام 3d steroscopic وجود داره که به کاربر اجازه میده که با عینک تصاویر 3بعدی رو ببینه منتها
در نینتندو از این فناوری استفاده نمیشود و از فناوری auto steroscopic اسافاده میکنه که به کاربر اجازه میده که بدون عینک مخصوص
تصاویر 3بعدی رو ببینه
حتی شما با این کنسول میتونید فیلم های 3بعدی رو هم ببینید
سلامنقل قول:
میشه یه سورس معرفی کنید؟
چون من تو تبلیغاتی که دیدم به طور مثال تمام اعضای خانوده با عینک بودند!!
نقل قول:
روش کار چیه خب ؟
این تکنولوژی به کار رفته تو نینتندو رو نفهمیدم چیه. چند جا سرچ کردم و به نتیجه نرسیدم.
یه اسلایدر رو دستگاه داره که باهاش عمق تصاویر رو میشه تنظیم کرد. دوربین سه بعدی هم داره. یه دونه داخلی و دو تا خارجی که با ترکیب اینا تصویر سه بعدیش ایجاد میشه. البته فکر کنم جزء امکانات جانبی باشه.
صفحه نمایش لمسی هم داره دستگاه.
در مورد سه بعدی یه جا خوندم سونی برای دستگاه پلی سه داره تصمیم به تولید سنسورهای حساس به حرکت شبیه نینتندو هست. ماکرو سافت هم برای ایکس باکس 360 درجه به فکر تولید همچین چیزی هست. ولی اون چیزی که میخواستم در مورد نینتندو تو مطالب پیدا نکردم. اگه چیزی دیدین لینک بزارین. ممنون میشم
متاسفانه به نظر میرسه وبسایت انویدیا هم به جمع سایت های فیلتر شده پیوسته... من لحظاتی پیش که قصد داشتم برای کارت گرافیکم آپدیت جدید رو دانلود کنم (می خواستم چک کنم ببینم آپدیتش اومده یا نه) دیدم سایت نمیاره:41:
برای سایرین هم این مشکل هست؟
نقل قول:
منم یه لینک مال فرومشه نمیتونم باز کنم بخونم.:41:
همچنان در فیلتر به سر میبره. من همیشه از این سایت مستقیم دانلود می کردم به جای دیگه نمیشه اعتماد کرد. جایی هست که بشه به این صورت کانفیگ کرد و درایور دلخواه رو دانلود کرد؟نقل قول:
برای من که مشکلی نداره!
نقل قول:
فرقی نداره که از کجا بگیری !!! باید بدونی گرافیکت چیه و کدوم پک مناسبه و همین.
الان ال من هم درست شده میره تو سایتش. !!!؟؟؟؟ :13:
معرفی کارت گرافیک جدید MSI N480GT Twin Frozr II
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MSI کارت گرافیک جدید خود را معرفی کرد. از آنجا که برخی از شرکت ها برای ایجاد صدای کمتر به تولید کارت گرافیک های بدون فن پرداختند، MSI مدعی شده که کارت گرافیک جدیدش بسیار کم صداست و همچنین حین کار کردن از درجه حرارت کمی برخوردار است.
لوله های سیستم خنک کننده ی این کارت گرافیک نسبت به مدل های دیگر MSI ضخیم تر شده اند . این کارت گرافیک آخرین تکنولوژی NVIDIA را ساپورت می کند و همچنین دارای حافظه ی آنبرد 1536MB با سرعت بالا و تعدادی پورت DVI و HDMI می باشد. گیمرها و هکرهای حرفه ای قطعا با این کارت گرافیک سرگرم خواهند شد.
N480GT Twin Frozr IIهمانطور که از اسمش پیداست، نشان دهنده ی کارت گرافیک های Twin Frozr این شرکت است که دارای هیت سینک های بزرگ مسی و دو عدد فن 8سانتی متریِ PMW و 5لوله ی خنک کننده است. MSI در این کارت گرافیک از لوله هایی با قطر 8میلی متر استفاده کرده که می گوید این لوله ها تا میزان 90% در خنک تر شدن کارت گرافیک موثر است.
این کارت گرافیک دارای یک هسته با فرکانس 700MHZ و حافظه ی آنبرد 1.5GB GDDR5 می باشد که قابل کار کردن بر روی PCI های جدید Express 2.0 bus architecture است که دارای پهنای باند 5GT/s (گیگا ترانسفر بر ثانیه) می باشد و مخصوص استفاده با تجهیزاتی از درجه ی military-grade همچون Hi-c CAP است.
همچنین این کارت گرافیک توسط نرم افزار Afterburner overclocking ساپورت شده است که امکان کنترل GPU را می دهد و همچنین کارت گرافیک را از نظر مقاومت در مقابل برخی تغییرات تست می کند. این کارت گرافیک از تکنولوژی 3D نیز برخوردار است و امکان نمایش به صورت چندگانه (multiple display ) را دارد و همچنین PhysX برای جلوه دادن دنیای بازی به طور واقعی تر ، CUDA و -3-way SLIاز دیگر ویژگی های این کارت گرافیک است.
سیستم خنک کننده ی این کارت گرافیک در مقایسه با مدل های قبلی MSI ،دمای آن را تا 14درجه ی سلسیوس کمتر می کند درحالی که به اندازه ی 4dB از صدای کمتری برخوردار است.
MSI قیمت مشخصی را هنوز برای این کارت گرافیک اعلام نکرده است.
منبع:
کد:http://www.pichgooshti.com/?p=974
AMD Radeon HD 6870 Reference Design Looks Refined, Ready to Market
از قرار معلوم برد رفرنس كارت HD 6870 طراحيش به پايان رسيده و آماده فروش ميباشد
ظاهرا سایت انویدیا به دلیل تحریم آی پی ایرانهیا رو مسدود کردهنقل قول:
من وقتی با کامپیوتر دسکتاپ می رم سایت انویدیا برام بالا نمیاد اما وقتی با لپتاپ می رم این سایت بالا میاد.این رو با لپتپهای دیگه هم امتحان کردم
فکر می کنم شرکت ان ویدیا به دلیل قرار داد همکاری با تولید کنندگان لپ تاپ کاربران اونها رو مسدود نمی کنه!
یه فیوچر جدید به کارتهای سری 6000 amd اضافه شد
HD3Dهمون قابلیت پخش تصاویر 3 بعدی هست با عینک که در کارتهای انویدیا وجود داره
سلام مشخصات کامل 6850 و 6870 رو کسی نداره؟
تعداد شیدر های 6870 مثل 5870 همون 1600 تا باقی مونده. !!! درست مثل 5850 و 6850 که 1440 تا دارن. گفته میشه که سرعت سری 6000 بهتره ولی تو یه سایت چینی یه تست بود تعجب کردم ... امتیاز تری دی مارک ونتیج و تر دی مارک 2006 در مورد سری 5000 یه کوچولو بهتره بوده :18::18::18::18:نقل قول:
حالا باید بشینیم که بیاد بیرون و دقیق تست بشه ببینیم نتیجه اصلی چیه.
ATI is going to release its "new" generation of graphic cards the 6000 series soon, probably close to New Year.
This "new" generation is actually the now old 5000 series generation, with a lot of improvements and tweaks ofcourse and better clocks.
Don't expect to see more shaders than the current 1600 shaders on the HD5870, though you can expect some differences in the performance and mainstream market.
ATI team are not fools and they will first introduce the high end of the cards, followed by the performance segment and only after that and few months of idling will they introduce the mainstream and low level segment cards.
The spect for the
HD 6870 are as follows
1600 Shaders
1000MHz core clock
2GB GDDR5 at 5200MHz
256bit memory interface
80 texture units
40 ROP's
HD 6850 specs
1440 shaders
900MHz core clock
1GB GDDR5 at 4600MHz
256bit memory interface
72 texture units
32 ROP's
نقل قول:
من مشخصات دیگه ای برای 6870 دارم این کارت از 5870 قویتر ام از 480 ضعیفتره میشه گفت رغیب 480 هست
hd3d ساپورت میکنه همون تصاویر سه بعدی با عینک هست
core clock 850
memory clock 1600
sheders 1920
rop 48
نتیجه یه سرچ جدید برای 6870
AMD HD 6870 GPU Feature Summary has leaked #1
AMD Radeon ™ HD 6800 Series GPU Detailed Feature Summary
AMD Radeon™ HD 6870 GPU Feature Summary:
GDDR5 memory interface
PCI Express® 2.1 x16 bus interface
Eye-Definition graphics
Second generation graphics with full DirectX® 11 support
Shader Model 5.0
DirectCompute 11
Programmable hardware tessellation unit
Accelerated multi-threading
HDR texture compression
Order-independent transparency
Image quality enhancement technology
AMD Eyefinity multi-display technology
AMD EyeSpeed visual acceleration3
AMD Accelerated Parallel Processing (APP) technology
OpenCLSupport
DirectCompute 11
Accelerated video encoding, transcoding, and upscaling
o UVD 3 dedicated video playback accelerator
o Enhanced Video Quality features
Advanced post-processing and scaling
Dynamic contrast enhancement and color correction
Brighter whites processing (Blue Stretch)
Independent video gamma control
Dynamic video range control
AMD HD3D technology
o Stereoscopic 3D display/glasses support
o Blu-ray 3D support
o Stereoscopic 3D gaming
o 3rd party Stereoscopic 3D middleware software support
AMD CrossFireX™ multi-GPU technology
o Dual GPU scaling
Cutting-edge integrated display support
o Integrated dual-link DVI output with HDCP
o Integrated DisplayPort 1.2 output
o Integrated HDMI 1.4a with support for stereoscopic 3D
o Integrated VGA output
Integrated HD audio controller
o Output protected high bit rate 7.1 channel surround sound over HDMI with no additional cables required
o Supports AC-3, AAC, Dolby TrueHD and DTS Master Audio formats
AMD PowerPlay™ power management technology
o Dynamic power management with low power idle state
o Ultra-low power state support for multi-GPU configurations
AMD Catalyst™ graphics and HD video configuration software
o Certified drivers for Windows 7, Windows Vista, and Windows XP
o AMD Catalyst™ Control Center - AMD Catalyst™ software application and user interface for setup, configuration, and accessing features of ATI Radeon products
o Unified Graphics display driver - AMD Catalyst™ software enabling other PC programs and devices to use advanced graphics, video, and features of AMD Radeon™ products
تغییر اسامی کارت های گرافیک amd در آخرین لحظات!!!
شماره های سمت چپ مربوط به اسامی قدیمی و سمت راست اسامی جدید هستند!!!!
دوستان یکی زحمت بکشه تاپیک سری 6000 رو بزنه و مطالب مربوط بهش منتقل بشه اونجا ممنون
XFX رسما همکاری خودش رو با انویدیا متوقف کرد
Palitو Gainward همکاری خودشون برای فروش کارتهای AMD متوقف کردند دلیل این کار Palit این بوده که AMD اجازه تغییرات تو کارتهای رفرنس رو به Palit نداده
واقعیتش حال ترجمه نیومد فقط لینک منبع میزارم:31:
XFX officially stops doing Nvidia
و XFX البته به طور کامل نه فقط برای سری Geforce GTX 400کد:http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=260627
قبلآ حدود 10 ماه پیش یک تایپیک رو زدم به اسم پیش بینی مشخصات گرافیک های سری 6000 ATI ولی در حال حذف شدنه اگه صلاح میدونید و میتونه کمکی کنه از زیر آوار درش بیارم!!!نقل قول:
خودم چطوری میتونم پست هام رو منتقل کنم اونجا!!!
چرا باید منتقل بشه؟؟؟اخبار اخباره دیگه!!!نکنه شما هم از طرفدار ها و متعصبین nvidia هستید؟!؟!؟!؟ البته تا 19 آکتبر که سری 6000 معرفی بشند هیچ پستی رسمی حساب نمیشه!!!
بی تعصب بودن رو از xfx یاد بگیریم!!!خدایش دل شیر دارهنقل قول:
من هم اگه به جای مدیران amd بودم همون کار رو میکردم آخه اسم هاشون هم آشنا نیست!!!
شایعاتی مبتنی بر ورود AMD 6000 از18 اکتبر
شرکت amd اقدام به انتشار عکسهائی از برد و هسته گرافیکی کارت گرافیک جدید خود RADEON 6870 نموده است
Sapphire Radeon HD 5830 Game Edition
كارت گرافيك شركت سافاير كه بر اساس سري 5830 ساخته شده است . اين كارت نسخه Game Edition ميباشد .
هسته و پردازشگر گرافيكي اين كارت روي فركانس 800 مگاهرتز كار ميكند و داراي سيستم خنك كننده خوبي ميباشد . داراي 1 گيگابايت حافظه گرافيكي GDDR5 ميباشد . كه روي فركانس 4000 مگاهرتز كار ميكند .
Dirt2,1920x1200,8xAA 16xAF,Ultra DX11
Platform i7 920 6GB DDR3
1120=HD6870, 960=HD6850
تعداد شیدر 6870=1120
کد:http://news.softpedia.com/news/ASUS-Radeon-HD-6850-and-6870-Listed-161427.shtml
ASUS Radeon HD 6870 CrossFire
نتايج تست دو كارت گرافيك اسوس hd 6870 در حالت كراس فاير
درود دوستان.
امروز یه چیز جالب دیدم.
قیمت 6850 و 6870 به ترتیب 180$ و 240 $ درحالیکه قیمت 5850 و 5870 به ترتیب 260 $ و 360 $ بود.
کد:http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/Radeon_HD_6850_Direct_Cu
Sapphire HD 6850
نگاهي به كارت Sapphire HD 6850
كارت سافاير در مقايسه با گيگابايت
OVERCLOCKING
یکمی تصاویر بالا عجیبه!!!چرا پهنای باند رم مدل SAPPHIRE شده 128 بیتی؟!؟!؟!؟!؟!در حالی که مدل گیگابایت همون 256 بیتی مونده!!!
آره تازه مقدار حافظه رو زده صفر مگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31::31:نقل قول:
شات پائین مال ورژن 0.4.6 CPU-Z هست که احتمالا نتونسته مشخصات رو صحیح نمایش بده که تو ورژن 0.4.7 فیکس شده (تصویر بالایی) :20:
دوستان بلاخره مشخص شدGTX 580 برای 20 نوامبر میاد و به نظر شواهد موجود به یقیق همون معماری fremi
512 کور نیست و 480 کور قیمت به 499$ تعیین شده چیپ هم همون GF110
کد:http://fudzilla.com/graphics/item/20676-geforce-gtx-580-to-launch-in-november