نهوحتمن باید قردادو با شرکت at&t ببندی یه قرداد 2 ساله یا یه ساله .که یه simcarde at&t بهت میدن .یا می تونی ایفون انلاک بخری که مطمعنن زیر 700$ نیس
Printable View
نهوحتمن باید قردادو با شرکت at&t ببندی یه قرداد 2 ساله یا یه ساله .که یه simcarde at&t بهت میدن .یا می تونی ایفون انلاک بخری که مطمعنن زیر 700$ نیس
ای فونه لاک چی ؟
ایفون لاک 199و 299$ هست که حتمن باید با At&t قرداد بست که حدود 1000 تا 1100گ7تو سایتها فروخته می شه
مرسی از اطلاعاتتون..
اینجا عزیز باید قرار داد ببندی.با شرکت at&T.قرار داد عادیش ماهی 39$ ه(که بهت 450min میدن.مال من همینه:دی).ولی اگه آیفون بگیری اون اول باید 199$ واسه 8GB و 299$ واسه 16GB بدی.بعد هم باید جای 39 دلار تو هر ماه 69 دلار بدی(دقیقا یادم نیست 69 بود یا 79.ولی همون 69 بود).اونم واسه 2 سال...نقل قول:
بعد هم مجبوری اون رو بدی.آمریکا ایران نیست که بشه دو در کرد...
سامان جون پس الان با ایفون داری 199 دلاری داری حال میکنی..!!!
سامان چه تضمینی ازت میگیرن که تو پوله رو به موقع پرداخت کنی؟
مثلا الان شما آیفون میخری مثلا 300 دلار بعد قرارداد رو امضا میکنی بعدشم دیگه پشت سرت رو نیگا نمیکی و میای ایران، هوم؟
نقل قول:
نه داداش.تو فکرشم.شاید هم گرفتم...
یعنی اول میخواستم kc910 بگیرم.حالا به سرم زده جای اون یه آیفون با یه دوربین دیجیتال بیرم...شاید هم همون kc910 رو گرفتم...
تضمین؟؟؟نه عزیز مطمئن باش کسی به خاطر 500/600 دلار ویزای آمریکاش رو خراب نمیکنه....:10:نقل قول:
سلام دوستان من یه آیفون 2g 8gb پیدا کردم و گوشی خیلی سالمه به نظرتون 450 ارزش خرید داره
از نظر من که اره.............چون من همین الان داشتم فکر میکردم 1 دست دوم بگیرم............راستی دست 2 تو علاالدین گیر میاد؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
من احتمالا 3g رو بگیرم 400$.دوستم(هم خونه ایم)میگه که دوستش رفته یه دونه گرفته.بعد گفته که خودم میرم با شرکت at&t قرار داد میبندم.بعد هم آنلاکش کرده.حالا میخوام بهش بگم که ببینم واسه منم میتونه یه دونه بگیره:31:اگه آیفون گرفتم باید یه دوربین دیجیتال هم بگیرم..شاید هم صبر کردم kc910 رو گرفتم....
گوشي نسل سومي آيفون محصول شرکت اپل، در جدول فروش تلفن همراه آمريکا پس از گوشي موتورولا مد ل RAZR V3 قرار گرفت و رتبه دوم را کسب کرد.
به گزارش گروه اخبار خارجي "موبنا" به نقل از سايت اينترنتي " آي فوريو دات کام" ، شرکت " ان پي دي" / The NPD Group, Inc که درزمينه تحقيقات در بازار جهاني فروش و بازاريابي فعاليت مي کند ، اين مطلب را اعلام کرد.
آيفون نسل سومي از نظر ميزان فروش ، گوشي هاي رقيب از جمله BlackBerry Curve, BlackBerry Pearl و Palm Centro را پشت سرگذاشت.
گوشي3G iPhone که از شبکه نسل سوم پشتيباني مي کند و در نهم ژوئن (20خرداد) رونمايي شد ،نسبت به نسل قبلي آن از ويژگي هايي مانند قيمت کمتر، سرعت بالاتر براي انتقال اطلاعات و مرور وب با پشتيباني از شبکه سه باند 3G / HSDPA برخوردار بوده و از GPS داخلي، A-GPS ، Microsoft Exchange و يک باتري با عمر طولاني بهره مي برد.
اما اين گوشي در کنار ويژگي هاي برجسته که عنوان سلطان را به آن مي دهد داراي يک سري نقاط ضعف نيز هست که از آن جمله مي توان به عدم توانايي در ارسال و دريافت MMS اشاره کرد.
دومين نقطه ضعف اين گوشي آن است که دوربين آن همانند نسخه قبلي آن 2 مگاپيکسلي است که فاقد زوم خودکار، فلش و قابليت ضبط ويديو است اين درحالي است که گوشي هاي ساده ساخت شرکت هايي چون نوکيا، سوني اريکسون يا سامسونگ از دوربين هاي پيشرفته تري برخوردارند و گوشي هاي متوسط آنها داراي شبکه نسل سوم و دوربين ثانويه براي تماس هاي تصويري نيز هستند.
سومين نکته درباره iPhone 3G اين است که اين گوشي با بلوتوث 2.0 از قابليت A2DP پشتيباني نمي کند زيرا داشتن چنين ويژگي در دستگاه هاي داراي قابليت هاي چند رسانه اي اين گوشي ها را کامل مي کند اما iPhone 3G با نداشتن چنين خصوصيتي يک دستگاه کامل نيست.
نکته چهارم در اين زمينه اين است که گوشي آيفون داراي اسلات کارت حافظه نيست البته داشتن هشت يا 16 گيگابايت حافظه نيازي به اسلات کارت ندارد اما اگر اين گوشي همانند گوشي Omnia سامسونگ اين ويژگي را داشت بهتر بود.
سلام دوستان.
من می خوام هندزفری آیفون رو بخرم می خواستم بدونم جایی هست که این وسیله رو بفروشه؟
اصلا من می خوام بعضی از لوازم جانبی آیفون رو بخرم از قبیل: شارژر، هدفون، هندزفری بلوتوث، کابل usb، پایه و از جمله پلاستیک یا لایه ای که روی صفحه ی آیفون رو برای محافظت پوشونده.
اگر چنین جایی هست لطفا از هر طریقی که می تونید معرفی کنید، اگر هم از طریق پست بفرسته که دیگه محشره.
پیشاپیش از همتون ممنون.
سلام دوستان
آقا یکی از بچه ها ، تو فکر آیفون 8 گیگه ، گفت ببینم چنده ، چند شده الآن ؟
مرسی
8 گیگ 3 جی انلاک فکتوری هست 800..........تا به بالا
برای خزید ایفون دست دو چه 3جی چه معمولی به چه مواردی باید دقت کرد ؟ 16 گیگ دست دو چنده ؟
1- پشتش رو ببنید اگر 3جی باشه ترک نداشته باشه . اگرم 2جی باشه خط های کم داشته باشه ( چون همشون خط میوفته )نقل قول:
2- سخت افزاری مشکلی نداشه باشه. منظورم این هست که قطعه هاش عوض نشده باشه. من 3جی رو میدونم چون خودم دارم. اگر باز شده باشه یکم پایین دکمه ی home چون با پیچ گوشتی باز میشه یکم فرو رفتگی و رنگ پریدگی هست.
3- سیم تری قلابی نباشه.
4- بهترین کار اینه که نو بخرید. خیلتون راهت باشه.
5- قیمتشو تو ایران ندارم.
دوستان پست اول تغییر کرده . حتما بخونید.
تاپیک های جدیدی واسه برنامه ها و بازی های آیفون راه اندازی شده.
این مطلب رو توی تاپیک وسایل جانبی درج کردم گفتم شاید بعضی از شماها این تاپیک رو نبینید اینجا هم بگم پس ببینید :
این هم برای آیفون دارها :
همونطوری که می دونید در روزهای سرد و زمستونی اگه دستکش بخوایید دستتون کنید با این گوشی نمی تونید کار کنید و باید حتمآ دستکش رو از دستتوت در بیارید تا بتونید از گوشی آیفون استفاده کنید ( به خاطر وجود صفحه نمایش لمسی خازنی یا دارای الکتریسته ساکن که از پیشرفته ترین صفحه لمس جهان این گوشی هره میگیره ) به خاطر همین موضوع یک شرکت انگلیسی یک دستکش ساخته که همینطوری که در عکس میبینید می تونید هم دستکش دسستوت باشه و هم از آیفون تونید استفاده کنید این هم برای ضد آیفونی ها که میگفتن این یکی از مشکلات اصلی این گوشی هستش.این دستکش رو در حال حاظر میتونید در انگلیس با قیمت 15یورو بخرید.
Etre has released a set of new gloves for those who want to keep their hands warm but also be able to use their touch-screen phone.The 'touchy' gloves have to be one of the oddest accessories aimed at mobile phone users. But they do make a sort of sense, especially if you have tried to use a touch-screen phone in these very cold winter days. Imagine standing at a railway station, in the freezing cold. You need to send a text but your fingers are too big with your gloves on, and, anyway, since touch-screen phones work via the heat from your skin, a gloved finger is useless.These specially designed gloves are also an improvement over the standard finger-less gloves, as they keep you even warmer.The gloves are available to UK users for the reasonable price of £14.99. For more information visit.کد:www.etretouchy.com
از کجا میشه فهمید که گوشی فکتوری انلاک است، در ضمن آیا این فکتوری انلاک ها تو دبی تا ترکیه پیدا میشن؟
اگه پیدا میشن قیمتشون تقریبا چند در میاد.
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان من 3جی رو گرفتم ورزنش 2.0.2 هستش حالا می خوام نرم افزار بریزم پست اول رو نگاه کردم بعضی چیزا برام مبهم بود
حالا یکی یه لطفی کنه واسه ما مراحلش رو بگه که چیکار کنم ممنون میشم
اولا مبارکه.نقل قول:
دوما اگه گوشیت انلاک فکتوری برو 2.2 اگه صد درصد مطمعنی. اگه سیم انلاکی برو 2.1 چون هم تنوع برنامه هاش بیشتره هم مشکلاتش کمتره. البته با برنامه های 2.0.2 مشکلی نداره.
نصب برنامه به روال قدیمه. یک سری برنامه هست با فرمت ipa سعی کن همیشه از اینا بگیری چون خیلی کار باهاش راحته. وقتی دان کردی با ایتونز سینک کن تو ایفون بعد نصب کن.
اگه وایفای داری میتونی از اپ استور با خود گوشی یا با ایتونز برنامه های فری رو دان کنی و مستقیما نصب کنی.
اگه با qpwn اکتیو و جیل کردی میتونی در مرحله اخر تیک "سیدیا" و "اینستالر" رو بزنی تا رو گوشی نصب کنه. و میتونی از تو این دوتا برنامه، برنامه و بازی های دلخواه رو پیدا و نصب کنی.
در ضمن ازایین دو تا سایت هم استفاده کن.
انجمن تخصصی ایفون.
که فعلا در حال بهینه سازیه. وکد:Ww*.------------/forums
البته تازه راه افتاده .کد:Ww*.ir-iphone.tk
البته نا گفته نماند که فرمت ipa همون بازیهای appstore هست که کرک شدن : دی. و از اینستالر و سیدیا بیشتر برای برنامه استفاده میشه تا بازی. و بازی های کم حجم هستن بیشترنقل قول:
این سایت Ww*.ir-iphone.tk هم ماله بندست که با اقا سینا روش کار می کنیم می تونی این ipa هارو دانلود کنی. البته اینجا هم میزاریم.
(جنبه ی تبلیغاتی نداره)
گوشیم که آنلاک فکتوری هستش چون به فروشنده گفتم که فکتوری می خوام حالا راهی هست بفهمم یا نه؟
متاسفانه وای فای هم ندارم در ضمن یه سوال دیگه چطوری contacts هام رو تو گوشی اد کنم باید با نرم افزار انجام بشه؟
مبارکه دوست عزیز
برای اد کردن شماره های سیمکارت به گوشی:
setting > Mail,Contacts,Calenders > Import Sim Contacts
برای نصب نرم افزار هم شما ipa ها رو دانلود کن (مشکل سرعت داری بگو واست پست کنم) ........
بعد به آیتونز ادش کن ولی سینک نمیشه، باید از تو سیدیا سورس زیر رو اد کنی:
بعد mobileinstalation رو طبق ورژن گوشیت میگیری، حالا سینک میشه (نیاز به wifi نداره همش 200 کیلوه با ایرانسل بگیر)کد:http://------------/upload/cydia
نقل قول:
بابا اینجا ایرانه.
خیال کردی به فروشنده بگی فکتوری بده اونم میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نامردا سیم انلاکو تو خود گوشی جاسازی میکنن. به طوری که اصلا قابل تشخیص نیست.
اما راه های فهمیدن سیم انلاکی یا فکتوری انلاکی.(به نقل از بچه های ایفون .ای ار)
1- اگه دل و جرات داری بازش کن.
فقط دو تا پیچه.بعد نگاه کن که تو جای سیم کارت چیزی هست یا نع.
2-ببین وقتی توش سیم کارت میندازی تو ستینگ بخش کریر داری یا نع. اگه بود فکتوری اگه نع سیمی.
3-برو تو کانتکتس.ببین میتونی شماره هایی که تو سیم کارت داری ایمپورت کنی یا نع.اگه شد فکتوری اگه نع یمی.
4- از روی جعبه . با توجه به اینکه اینجا ایرانه اسلامیه این گزینه یعنی کشک.
[quote=ELVIS PRESLEY;3276790]اولا مبارکه.
دوما اگه گوشیت انلاک فکتوری برو 2.2 اگه صد درصد مطمعنی. اگه سیم انلاکی برو 2.1 چون هم تنوع برنامه هاش بیشتره هم مشکلاتش کمتره. البته با برنامه های 2.0.2 مشکلی نداره.
اين يعني چي ؟؟؟ من شنيدم 2 سري هست يكي توربو سيم يكي انلاك فكتوري
حالا سيم انلاكي يعني چي ؟؟؟
بعد چرا سيم انلاكي از انلاك فكتوري بهتره ؟؟؟
[QUOTE=soshiance;3277536]نقل قول:
سیم انلاک یعنی با استفاده از یک کیت که سیم کارت توش قرار میگیره و اونو تو ایفون میذاریم میتونیم ازش استفاده کینم.
توربو سیم اسم تجاری یک نوع سیم انلاکه. مدلهای دیگه ای هم داریم.
کی گفته بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکتوری انلاک بهتره. سیم انلاک مشکل و دردسر زیاد داره. بعضی وقتا انتن نداری . نمیتونی به فریمور جدیدتر که بیس باندش تغیر کرده بری. و......
اگه تصمیمت بر ایفون شد حتما فکتوری بخری.بگردی 16 سفید رو 750 هم گیر میاری .شاید ارزون تر .
طبقه های بالای علاعدین ارزون تره.
شماره ها اد میشه ولی هنگام تماس اسم طرف رو نشون نمیدهنقل قول:
آره مشکل سرعت دارم اونم شدید.......
بازش که نکردم ولی واسه اطمینان شاید کردمنقل قول:
آره تو سیتینگ کریر(carrier) درسته داره
در مورد آنلاک بودن: بهترین راه چک کردن سریال تو خود سایت اپله که متاسفانه من آدرسشو پیدا نگردم الان...
شارژرش چجوریه؟ (مثل این 2gاس؟)
و اما اینکه اسم افراد contacts رو نمی زنه باید یه patch به اشم Fix Caller ID 2.x نصب کنی که تو سورسی که اون بالا گذاشتمه...
ولی این سورس فعلن تعطیل شده، بهشون زنگ زدم گفتن به زودی درست میشه، یه چند روزی دندون رو جیگر بذار فعلن
بچه ها به نظرتون سفيد قشنگ تره يا مشكي
و اينكه ارزونتر ميشه ؟؟؟
راستي جك 3.5 داره كه هدفون مستقيم به خودش وصل بشه
رنگش که سلیقیه.... البته 8 گیگش فقط مشکیه
تو یکی دو ماه گذشته خوب افت کرد
جک 3.5 داره ولی به همه هدفونی نمی خوره، باید یه تبدیل بگیری براش
من هم مشکی دارم هم سفید. سفیدش قشنگتره. و لک انگشت نمیمونه. اما مشکی..........نقل قول:
به نظر من سیاه قشنگ تره.چون به رنگ جلوش میاد. اما اثر انگشت زیاد روش میمونه.
در عوض سفیدش برق خاصی داره. اما اگه روش خط بیوفته یا ترک برداره تابلو میشه.
وایسا بعد از کریسمس چون اپل به خاطر عید قیمتشو میاره پایین.
3 جی مثل معمولی این مشکلو نداره . و به عنوان یک برتری نسبت به 2جی محسوب میشه.نقل قول:
نه من خودم 2g دارم و دوستم 3g بعضی هدفونا نمی خوره
من 2g رو داشتم باید تست کنم هنوز نمیدونمنقل قول:
پس نتظر خبرهای خوبت هستم
نقل قول:
نه 3جی همه چی بهش میخوره من خودم تست کردم.
عکس از تفاوت هدفون 2جب و 3جی :
iphone 2g :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iphone 3g :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سوال تو وسایل پایه شارژ هم هست یا نه؟چون ماله من نداره