بچه ها من چند تا تم برای ارائه یه پاورپوینت با موضوع معماری لازم داشتم می تونید کمکم کنید؟
Printable View
بچه ها من چند تا تم برای ارائه یه پاورپوینت با موضوع معماری لازم داشتم می تونید کمکم کنید؟
سلام دو سوال
1- چرا علامت پیدا و پنهان که در ورد هست در پاور نیست
2- چطور تم های پاور رو که دانلود کرده ایم ذخیره و در جایی نگه داریم
(تم هایی که از قسمت new خود پاور دانلود کرده ایم)
سلام.يه سوال داشتم.
من وقتي تو پاور پوينت فارسي مينويسيم و بعد از اون مثلا يك كلمه انگليسي ميخوام بنويسم اون كلمه انگليسي مياد اول خط و كل خط رو خراب ميكنه و هر چي هم فارسي بخوام بنويسم ميره قبل از اون كلمه انگليسي.
اگر كسي ميدونه خواهشا كمك كنه مشكل از كجاست
سلام.نقل قول:
عکس زیر رو ببین و قسمتی که دورش دایره کشیدم رو انجام بده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من 200 صفه ورد دارم میخوام همه شونو بیارم تو پاور پوینت ولی میدونید که این 200 تا رو بردن و کپی پیست کردن تو پاور پوینت کار دشواریه
راهی هست که این امکانو بده بدون درد سر و 200 تا صفه ایجاد کردن ، اینا رو انتقالشون بدیم؟
ورژن پاور پوینت بنده 2010 هستش
ممنون میشم
سلام
پس چرا سوالات پاور همین جور بی پاسخ مونده اند
امیدوارم دوستان نظری هم به این تایپیک بندازند
چطور میشه اسلاید خلاصه درست کرد (راستش روشش رو تو اینترنت پیدا کردم) اما نتونستم پیداش کنم و انجامش بدهم
چطور می شه از فیلم در پاور استفاده کرد
سلامنقل قول:
شما میتونید بطور انلاین یا با کمک نرم افزار وورد رو به پاورپونت تبدیل کنید
نقل قول:
برای نمایش فیلم در پاور پونت:
menu Insert>>tab Media Clip>>Movies
بعد فیلم رو هرجاذخیره شده انتخاب می کنیدوبعدok
چون وقتی insertمیکنید عکسی از فایل وورد توی پاورپویت ذخیره میشه نه متنش بخاطر همینه که فرمت غیرفعالهنقل قول:
به نظر بنده شما wordرو به پاورپوینت تبدیل کنید:20:
نقل قول:
روش آنلاین و نرم افزارش رو بیشتر توضیح می دهید:11:
نقل قول:کد:http://www.softpedia.com/get/Office-tools/Other-Office-Tools/Okdo-Doc-to-Ppt-Converter.shtml
نقل قول:
سلام راستش
ورژن کرک شده اش را نداشت و تریال است
در اینترنت هم که سرچ کردم این برنامه را پیدا نکرد و برنامه ای مشابه به نام
[Okdo All to PowerPoint Converter]
پیدا کرد
اون برنامه ای که معرفی کردید کرکش رو دارید؟؟؟
می خوام مثل برنامه ورد سه حالت را در پاور فعال کنم
1- فونتی را انتخاب و اون را پیش فرض یا default کنم
2- برای لاتین کردن و فارسی کردن کل اعداد Numberal را از option
در حالت hindi یا context یا arbic قرار بدهم
3- فرمول با متن دریک خط باشند یعنی مثلاً فاصله خطوط را زیاد و کم می کنیم فرمول هم همراه متن جابه جا شود (این سوال خیلی برام مهمه و بسیار بهش احتیاج دارم)
نه من کرکش رو ندارم.
این برنامه رو هم تا به حال استفاده نکردم.
نقل قول:
این همون نرم افزاریه که دوستمون گذاشتن(یه ورژنه دیگشه)ولی چون فارسی توضیح داده گفتم شاید راحتترباشید
تبدیل اسناد به پاورپوینت با Okdo All to PowerPoint Converter Professional 3.8
نقل قول:
کد:http://-----------.com/archives/utility/useful_tool/download_okdo_all_to_powerpoint_converter_professional_full/
درضمن مرسی که خبردادید:40:نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
1. برین به تب View و Slide Master رو انتخاب کنین، از قسمت Edit Theme>Fonts میتونین این کار رو انجام بدین.
چطوری میشه بعد اینکه فایل PPS رو آماده کردیم توش درج اطلاعات داشته باشیم.
مثلا من تو یه اسلاید ؛ متنی دارم به صورت ((شغل :)) میخوام وقتی دکمه ی شغل کلید شد بشه جلوش یا جایی که خودم تعریف کردم اسم شغل رو نوشت.
منظورم هنگام اجرای اسلایده
اگه درست متوجه شده باشم می خواید فایل با پسوند pps رو ادیت کنید؟!نقل قول:
برای این کار باید پاورپوینت رو باز کنید از قسمت Open فایل مورد نظر رو انتخاب و باز کنید,بعد می تونید ادیتش کنید.
اگه منظورتون غیر از اینه بیشتر توضیح بدی بهتره.
میشه من دو تا سوال بپرسم ولی حذف نشود !!!!!!!!!!!!!
1- چرا دلیل حذف پست ها اعلام نمی شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- وقتی فایل های آپ شده در پست اول دیلیت شده و قابل دانلود نیست چطوری باید اطلاع بدهیم که پستمون پاک نشود
واقعاً این دو تا سوال برام سواله
انقدر که در انجمن نرم افزار حذف پست داریم در انجمن های دیگر نداریم
ممنون می شم جواب دهید و پاک نشود
:11:
سلام
من در اینترنت یک عکس یک قلب پیدا کردم که در حال تپش است
میخوام این رو در پاور استفاده کنم
دو مشکل وجود دارد
اول اینکه وقتی از همان صفحه فایرفوکس (مرورگر) کپی می کنم و در داخل پاور پیست می کنم
متاسفانه عکس دیگر متحرک نیست
دوم اینکه وقتی اول عکس را در سیستم ذخیره می کنم تا بعداً درون پاور کپی کنم اما متاسفانه وقتی مستقیم از مرورگر روی سیستم ذخیره می کنم باز هم متحرک نیست
چکار باید کرد
اصلاً من این عکس رو به خاطر متحرک بودنش احتیاج دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
Insert>Video>Video from File
عکس رو اضافه کنین و از بالا Playback
Start: Automatically رو انتخاب کنین.
نقل قول:
دست شما درد نکنه
من video ندارم movie دارم منظور همان است؟
متاسفانه نشان نمی دهد فایل رو (فقط فرمت های تصویری رو می شناسد) و این عکس فرمتش gif هست
میخواستم ببینم عکس های gif رو چطور باید وارد کرد
راهش همینه یا راه دیگری هم دارد
خواهش میکنم!نقل قول:
من آفیس 2010 دارم Video داره!
حالا فرقی نداره، All Files رو انتخاب کنین تا عکس ها هم نشون داده بشن!
خدا را شکر مشکلم حل شد یک موردی بگم انشااله به درد دوستان هم بخورد
ببینید برای وارد کردن یک عکس با فرمت gif (متحرک)
شما با هر راهی که آن را وارد کنید
کپی - پیست، یا روشی که دوستمون گفتند ، یا Insert
وقتی که عکس را وارد کردید ممکن است متحرک نباشد
اما برای اینکه بدانید عکس درست وارد شده یا نه یا اینکه قضیه متحرک بودنش عمل می کند
باید این کار را کنید
به slid show بروید و
و اسلاید را نمایش دهید
صد در صد کار می کند و متحرک است :11:
سلام از قسمت New - Powerpoint Presiontion and slid وقتی رو هر کدوم کلیک می کنیم
دانلود می کند
چطور باید آنها را ذخیره کرد و نگاه داشت
و چطور باید دو مرتبه ازشون استفاده کرد
با سلام
بچه ها من توی یک اسلاید چهار تا عکس دارم که میخوام با رفتن روی هر کدام از این عکس ها یک صدا پخش بشه !
چهار عکس با چهار صدای مختلف !؟
چطوری ؟
چطوری میتونم این کارو بکنم !؟
خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه منو راهنمائی میکنه !
سلام،
من می خوالم یه تمپلیت درست کنم که بتونم ازش استفاده کنم اما نمی دونم چطوری. save template هم زدم ولی درست نشد.
برای حرکت از یکاسلاید به اسلاید دیگر غیر از زدن دکمه enter کلید های جهتی چه راهی وجود دارد؟
در صورتی که یک اسلاید دارای افکت باشد با زدن کلید های جهتی باعث میشه افکت ها یکی پس از دیگیری بره جلو..در صورتیکه نخواهیم افکت ها نمایشد داده بشه و فوری بریم جلو غیر از گزینه راست کلیک و go to slide# راه دیگه ای هم هست؟
ممنون
سلامنقل قول:
روی هر کدوم از عکس ها کلیک کنین و از قسمت Insert>Action و از تب Mouse Over تیک گزینه Play sound رو بزنین و آهنگ رو انتخاب کنین.
سلامنقل قول:
شما از منوی File>Save As گزینه Power Point Template رو از قسمت Save as type انتخاب کنین میتونین ذخیره اش کنین و بعد از قسمت File>New> My templates میتونین ازش استفاده کنین.
یه راهش زمانبندی کردن اسلاید اس که مثلا تعیین کنی بعد از 5 دقیقه به اسلاید بعدی برهنقل قول:
برای حرکت از یکاسلاید به اسلاید دیگر غیر از زدن دکمه enter کلید های جهتی چه راهی وجود دارد؟
ممنون، این کار رو انجام دادم اما وقتی که صفحه جدید می خوام بسازم دیگه اون قالب رو نداره و باز یه صفحه خالی ایجاد میکنه.نقل قول:
با سلام من میخواستم روی اسلایدهای پاور پوینتم صدامو بگذارم روی هر اسلاید جدا ولی می خوام علاوه بر صدام یک موزیک ملایم هم شنیده بشه.چکار کنم؟
سلام تااونجاییکه من میدونم میشه دوتا soundگذاشت ولی هردوبا هم اجرا نمیشن شما میتونید اون موزیکی که مدنظر دارید رو پخش وهمزمان صدای خود را بااستفاده از روش زیر ضبط کنید وروی هر اسلاید قرار بدید insert >>sound>>record soundنقل قول:
بسیار ممنون دوست عزیز از راهنمائیتنقل قول:
فقط جناب ask_bl چه جوری میشه تنظیم کرد وقتی که موس رو از روی عکس میبری کنار ، اهنگ قطع بشه ؟ یعنی اهنگ تا اخر تراک ادامه پیدا نکنه ؟
نقل قول:
نمیشه چون دوتا Action بیشتر نداره
Mouse Click
Mouse Over
اگر بخوای میتونی یک دکمه Stop بهش اضافه کنی
در پاور پوینت وقتی فرمول کپی و همان جا تایپ می کنیم
مثل ورد نیست که فرمول با خط ها در یک خط قرار داشته باشد
و مثلاً اگر فاصله بین خطوط زیاد و کم شود فرمول همراه متن بالا و پایین نمی رود و جدا جدا باید فرمول را جابه جا کرد و لابه لای متن قرار داد
درود
چطوری می تونم در PowerPoint 2010 فلش کارد انگلیسی درست کنم که مثلا تصویر یک گربه رو دانش آموز مشاهده کنه بعد اگر لغت را تشخیص داد یا نداد روی تصویر کلیک بکنه و لغت Cat نمایش داده بشه، بعد همینطور به جلو بره و تصویر و بعد لغت را با کلیک ببینه؟
با سپاس فراوان
بدرود
انیمشن تصویر را روی with perviosدر اسلاید اول وafter pervios در اسلاید های بعدی بگذاریدو انیمیشنها را درتمام اسلاید ها برای کامه مورد نظر روی کیلیک بگذارید مثل فایل زیر:نقل قول:
کد:http://www.upload4files.tk/download.php?file=19c64caee22731b0bfaf038900680af9
بچه ها من یک سوال مهم دارم که نیاز به جواب سریع دارم . کارم گیره خیلی. . .
مشکلم اینجاست که :
من یک پاورپوینتی ساختم که تمامی اسلایدهام دکمه برگشت به صفحه اول داره . حالا که اسلایدها رو ساختم (نزدیک 100 صفحه است !!!! ) و تمام تنظیمات رو انجام دادم میخوام یک صفحه افتتاحیه یا معرفی یا حتی یک بسم الله اولش اضافه کنم اما اگه این کارو بکنم چون تمامی صفحاتم لینک شده به صفحه اول تمام پاورپوینتم به هم میریزه !!!
چون صفحه اول عوض میشه به اون اسلایدی که من میخوام بر نمیگرده دیگه !
راه حلش چه ؟
section بندی هم جواب نمیده !
خیلی گیرم . ممنون میشم اگه کسی سریع راهنمائیم کنه :(