قیمتش زیاد فرق می کنه؟ گارانتیش چطوریه؟
Printable View
قیمتش زیاد فرق می کنه؟ گارانتیش چطوریه؟
من تو شرجی تابستون 2تا کارت که تا خرخره اور شده بودو ترکوندم :31: وقتی بردم گارانتی طرف 1 نیگا به بردش انداخت بعدش 2تا کارت نو بهتر از قبلی بهم داد :27:نقل قول:
آهان این هم شاهدی که می خواستید
چرا ؟ کارت خوبیه ؟ من که میخوام بعد عید بگیرم روش حساب کنم ؟!نقل قول:
من اگه قصد خرید کارت داشتم حتما این برند رو میگرفتم
چطوری ترکید؟یه کم توضیح میدی که واقعا ترکید یا یه دفعه قطع شد؟نقل قول:
من تو شرجی تابستون 2تا کارت که تا خرخره اور شده بودو ترکوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی بردم گارانتی طرف 1 نیگا به بردش انداخت بعدش 2تا کارت نو بهتر از قبلی بهم داد
هوای اتاق خیلی گرم بود کارتمم تو اور بود - داشتم گوست ریکون بازی میکردم که یهو تصویر قطع شد . اولش فکر کردم برق قطع شده ولی دیدم فنا دارن خودشونو جر میدن :19:نقل قول:
ترسیدمو برقو قطع کردم :31: بعد چند لحظه که روشنش کردم دیگه سیستم بوت نشد:13:
دلیلشم افزایش زیاد حرارت بود تو او لحظه سنسورای کیس دمای داخل کیسو 42 نشون میداد دیگه حساب کن دمای gpu به چند رسیده بود !! بعد اون قضیه دیگه تو هوای گرم سعی میکنم بازی نکنم :5:
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
هوای اتاق خیلی گرم بود کارتمم تو اور بود - داشتم گوست ریکون بازی میکردم که یهو تصویر قطع شد . اولش فکر کردم برق قطع شده ولی دیدم فنا دارن خودشونو جر میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترسیدمو برقو قطع کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد چند لحظه که روشنش کردم دیگه سیستم بوت نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلشم افزایش زیاد حرارت بود تو او لحظه سنسورای کیس دمای داخل کیسو 42 نشون میداد دیگه حساب کن دمای gpu به چند رسیده بود !! بعد اون قضیه دیگه تو هوای گرم سعی میکنم بازی نکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون من سابقه خرابکاری و دستکاری کارت رو ندارم فقط میخواستم بدونم که راست راست کارت منفجر میشه یا فقط معمولی کارت خرایب میشه.
نه عزیز یه اصطلاحهنقل قول:
حتما باید یه محوطه رو هوا بره بگی که انفجار رخ داده؟
حرارت زیاد و سوختن خود کارت
برای من که می خوام 2 تا 8800gt 512 رو Sli کنم نمونه های مرجع بهتره یا اور شده؟
از یه طرف نمی خوام تا 3-4 سال دیگه کم بیاره و مجبور شم ارتقاش بدم دوباره و از طرف دیگه نمی خوام همیشه نگران درجه حرارت و دما و فشاری که ممکنه روی مدل های اور شده باشه ( نسبت به مرجع ) باشم.
سلام نمی دونم این سوال رو باید اینجا بپرسم یا نه !!!!! پس به بزرگی خودتون ببخشین
من یه xfx 8800gt extrem 512mb که رویه یه مادربورد asus اسمبل شده اما کارت گرافیکم 760mb از رم رو به عنوان shared memory می گیره من هر کاری کردم نتونستم این shared memory رو disable کنم حتی تویه بایوس(چون تویه کامپیوتر قبلی میشد این کار رو کرد)
لطفآ کمکم کنین؟؟؟؟؟؟!!!!
من اولين باره مي شنوم شما مطمئني كه حافظه شو به صورت share مي گيره؟ انم مدل اكستريمنقل قول:
خودش 512mb هستش 760mb از رم می گیره توتالش میشه 1200mb !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من اور شده بهتر است.ولی خب حرارت بالای نسبت به مرجع خواهد داشت.3 تا 4 سال هیچ کارتی تضمین نمیشه.نقل قول:
برای من که می خوام 2 تا 8800gt 512 رو Sli کنم نمونه های مرجع بهتره یا اور شده؟
از یه طرف نمی خوام تا 3-4 سال دیگه کم بیاره و مجبور شم ارتقاش بدم دوباره و از طرف دیگه نمی خوام همیشه نگران درجه حرارت و دما و فشاری که ممکنه روی مدل های اور شده باشه ( نسبت به مرجع ) باشم.
کسی نبود به من کمک کنه؟؟؟
والا من چمیدونم؟آخه همچین چیزی نوبره. این کارت اصلا از رم چیزی بر نمیداره.
راستی این مشکل رو فقط تو vista دارم تویه xp هیچ مشکلی نداره!!!!!!
اصلا مطمئنی مادربردت دچار مشکل نمیشه؟
منظورت از مشکل چیه؟؟؟؟
مدل مادربوردم:asus p5k-e
آقایون سلام و عیدتون مبارک.
من مدتی اینجا نبودم ، فعلا تو بازار کات پرایس اعمال شده ؟
8800 الان چنده ؟
اور نشده اش از 270 هست تا مدل هاي OC با قيمت 300 تا 340 , مدل هاي 1 گيگا بايتيو اور شده هم حول و حوش 360نقل قول:
البته قيمت تو برندها متفاوته بايد منظر شيم اين تعطيلات بگذره
سلام داشتم با اینترنت کار میکردم که یهو دور فن کارتم رفت بالا و بویه سوختگی بلند شد الان کارتمو تست کردم مشکلی نداره به نظر شما ممکنه بعدآ دچار مشکل بشه؟؟(یعنی نیم سوز شده باشه؟؟)
تو سایتهای خارجی قیمت کارت ها تقریباً 100000 تومن فرق می کنه ! بنظر شما اگه از اونور بیاریم مشکلی پیش میاد ؟ مثلاً کانادا !
مشکلی نیست فقط دیگه توی ایران گارانتی ندارید.نقل قول:
1) گرافیک 8800gt با گرافیک 8800gt Oc فرقی میکند ؟!
2) منظور از Oc اینکه باید این گرافیک اورکلاک بشه تا به کارایی بالاتر از 8800gts برسه یا اینکه بطور اتوماتیک اورکلاک میشه و احتیاج به برنامه یا اور دستی نداره !؟
3) جدیدترین تست گرفته شده از گرافیک های قدیمی و جدید یکجا نه تیکه تیکه اگر هست لطف کنید.
با تشکر !؟:40::11:
مدلهای 8800GT OC همون 8800GT هستند که در کارخانه تا حتی اورکلاک شده اند. ممکنه کارت بیشتر از این هم جا داشته باشه ممکنه نداشته باشه. (بستگی داره چقدر اورکلاک شده باشه.)نقل قول:
1) متوجه نشدم این گرافیک باید اورکلاک بشه تا به کارایی ( اون امتیازی که سایتها بهش دادن ) بالاتر از 8800gts برسه یا اینکه بطور اتوماتیک اورکلاک میشه و احتیاج به برنامه یا اور دستی نداره !؟نقل قول:
2) دوم اینکه اگه 8800gts\320MB را اور کنیم کارایش بیشتر از 8800gt نمیشود :18: برای این میگم چون 8800gts گرونتر از 8800gt است.:20:
با تشکر؟!:40:
1. این کارتها توی کارخانه اورکلاک شده اند. نیازی نیست شما اورکلاکشون کنید.نقل قول:
2. نه! این کارتها Discontinue شدند و قیمتشون برای همین بالاست.
با عرض سلام میشه ارزانترین 8800gt توی ایران را معرفی کنید باذکر قیمت در ضمن مادربرد من 945 giga است
فکر میکنم برند Inno3D باشه با قیمت 280 تومن :20:نقل قول:
ارزانترین ها Gainward و Inno3d هستند. که Gainward ارجهیت داره.
Palit هم هست با قیمت 255. بالاخره کارتهای Gainward رو هم Palit می سازه!
Oh My Gosh چه ارزون!!!! خیلی خوبه!!!
رفتم توی یک سایتی نوشته بود palit برند بدی
اقا ببخشید شاید اینجا جاش نباشه ولی میخواستم بدونم cpu پنتیوم 4 3.4 full برای 8800 gt کافیه یا نه؟
CPU خوبی نیست و بالاخره روی عملکرد 8800GT تاثیر می گذاره!نقل قول:
دوستان می خواستم بدونم برند Gigabyte بهتره یا ELSA؟ممنون میشم دلیلش رو هم بگین.
سایت رایان صبا نمیدونم چرا باز نمیشه ! امکانش هست قیمت برند های زیر رو به من بدید
Sparkle
XFX
GigaByte
همشون 8800GT
در ضمن بگین کدوم بهتر؟
گیگابایت مطرح تر از السا هست، السا هم از تولید کنندگان قدیمی و معتبر هست.هر کدوم قیمت و گارانتی مناسب دارن بگیر.نقل قول:
دوستان می خواستم بدونم برند Gigabyte بهتره یا ELSA؟ممنون میشم دلیلش رو هم بگین.
برای دریافت قیمت به انجمن اطلاع رسانی و مشورت خرید و فروش برید.نقل قول:
سایت رایان صبا نمیدونم چرا باز نمیشه ! امکانش هست قیمت برند های زیر رو به من بدید
Sparkle
XFX
GigaByte
همشون 8800GT
در ضمن بگین کدوم بهتر؟
همگی معتبرند،فقط اسپارکل و گیگا کمی گران هستند.در ضمن گارانتی معتبر هم دخیل هست.
دوستان میشه در مورد مارک zotac نظر بدین! معتبره؟ ارزش خریدن داره یا نه؟
Zotac برند معتبريه فقط بايد ديد با چه قيمتي داره عرضه ميشه.