سلام.ممنون.راستش من دانلود انچنانی ندارم.یه زحمتی بکشین یه ادرسیم بدین.قطعی مثلا چطور من زیاد حوصله ندارم.شرمنده ها والا گیجم کردین.چون من تجربه ندارم شما کدومو ÷یش نهاد میدین؟
Printable View
سلام.ممنون.راستش من دانلود انچنانی ندارم.یه زحمتی بکشین یه ادرسیم بدین.قطعی مثلا چطور من زیاد حوصله ندارم.شرمنده ها والا گیجم کردین.چون من تجربه ندارم شما کدومو ÷یش نهاد میدین؟
اقا اندیشه خوبه؟انگار ارزون تر تموم میشه.فن اوا خیلی قطعی داره؟نظرم رو اندیشست.از همه ی شما ممنون ببخشید میدونم خیلی مزاحم شدم.اندیشه از نظر شما ok؟
اینم سرعت 256 من از پارس وی با 128 که داشتم هیچ فرقی نداره حالمو گرفت فقط پول اضافی دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا دوباره سلام
پارس وی قاطی کرده یا نه
دوبار هم با سرور نیویورک گرفتم الان داره 57 تا 60دانلود می کنه جریان چیه
مثل اینکه برای سایر دوستان اندیشه سبزی هم اینطوری شده؟
برای من از 12شب به بعد سرعت میره بالا حال میده برای دانلود
فایل 150میگی تو 40دقیقه دانلود کرد:31:
adsl128
سرعت میره روی 50و60
این عکس رو
بعدا گرفتم
قضیه چیه؟ چی کرده اندیشه
چه حالی ادم میکنه
ولی حیف 5گیگ درکل ادم نداره
-----------------------------------------
این قضیه نظام مهندسی چیه؟ توضیح میدید؟
چطوری باید عضو شد؟چند سال از مدرک لیسانس باید گذشته باشه؟
عجب سرعتی چه پینگی وای :20:نقل قول:
من اندیشه میخوام :19:
ولی فعلا خط 5 واگذار نمیکنن :2:
پس سرعت اندیشه ی شما هم اینجوری میشه :exclamati
شاید اتفاقیه، شایدم خیالایی تو سر دارن واسه رقابت با آخر شبای پارس آنلاین
ولی سر همون ترافیک مجانی باهاش کل بندازن بهتره :31:
قیمت های جدید اندیشه رو نمیدونم!نقل قول:
اما کلا پارس وی بهتر هست.
اونایی که فن آوا داشتن همه موهاشون سفید شده: دی
اینم نبین الان اندیشه 12 به بعد سرعتش رفته بالا! اولا تا جایی که من میدونم اندیشه محدودیت حجمی داره! پس سری تموم میشه، بعد اینکه این چیزا موقتی هست!
بعد یه مدت سرعت میشه مثل سابق، اونقوته که خر بیار و باقالی بارکن
آدرس منظورت چیه؟!
مهم اینه پارس آنلاین تمام طول روز سرعتش بالا هستنقل قول:
نقل قول:ولی چه حالی میده ها شب ها هرچند من تا 2 شب بیشتر بیدار نیستم وبعدش خاموشنقل قول:
فکنم از 512 هم بیشتر میشه:27:
ولی اگر 20گیگ پهنای باند بود چی میشد کرد تو شبها:31:
پارس انلاین میگی منظورت پارس وی دیگه
یعنی سرعتش چنده؟
همین 128 چند است سرعتش؟
محدودیت ترافیک نداره!!!!!:18:
الان ترافیکم تمام میشه
این ها فکنم فردا نیستند یعنی فردا بی اینترنت میشم:41:
از اندیشه میگیرین؟ خوب یکی از مضرات سرعت زیاد، تمام شدن محدودیت حجمی هست! بینابراین باید پول مضاعف بدین!نقل قول:
من معمولا شبا تا ساعت 3 بیدار هستم ( اما باید دیگه زود بخوابم چون امتحانا داره شروع میشه! )
پارس وی نماینده پارس آنلاین هست. فرقی نمیکنه اسم کدوم رو بگین.
پکیج های بدون محدودیت هم داره، اما تمام محدودیت داره، از 2 تا 6 صبح بدون محاسبه حجم ترافیکی هستن، میتونی مثل من، تنظیم کنی برنامه های دانلودت اون ساعت شروع به کار کنن!
سلام به دوستان منم اکانتم مال اندیشه 256 20 گیگ می گیرم و آخر شب ها از 12 به بعد میشه 512 ولی اکانت زود محدودیت حجمیش تموم میشه اگه مثل پارس وی محدودیت حجمی آخر شبهاش رایگان بود خیلی خوب میشد این ماه خواستم از پارس وی بگیرم گفت مرکز 6 پورت آزاد از بد شانسی ما نداره !:41:
اره از اندیشه میگیرمنقل قول:
خوب پارس وی هم محدود است که
برای اندیشه 128رو با 5گیگ ماهی حدود 25تومان
الان پارس وی چند میده
ادم های تنبلی هستند این سایتشون فکنم 2سالی هست مشکل داره شل کن سفت کن داره
پارس وی فکنم محدودیت داره
تو قیمت زیر 30 تومان همین چهنای باند گیرم میاد
الان کارم جوری شده پهنای باند بیشتر میخوام سرعت همین 128 یا 96 باشه کافیه برام
ادم زورش میاد هزینه راه اندازی هم باید داد پول زور میگیرند این پارس وی
100رحمت به اندیشه
ای خدا کی میشه این شرکت ها ادم بشوند زیادی نخورند ارزان کنند:2:
یعنی مرکز 6 نمیده؟نقل قول:
توی خود سایت پار انلاین رفتم شماره خودم رو زدم منطقه اومد؟
منطقه Rasht Robayati تحت پوشش خدمات ADSL شركت پارسآنلاين است
یعنی دیگه جا ندارند!!!:18:
راستی پست اول رو درمورد اندیشه سبز درست کنید
هر 2گیگ اضافه 6000تومان هزینه است است که هر 1گیگ رو زدید 5000تومان(هرچند توی سایتش هم همین 5تومان زده)
سلام
من الان داشتم وارد سایت پرداخت آنلاین اندیشه میشدم که اکانتمو شارژ کنم دیدم یک خبرتازه زدن اونجا. نوشتن از 1-6 صبح دانلود مجانیه.
کسی خبر داره از این موضوع؟ اگه درست باشه عالی میشه!
دیگه مثل اینکه اندیشه بازم مثل قبل شد
این چند شب اما حال داد
اما دیگه سرعت مثل قبل است:41::2:
نه دیشب سرعت من بازم 512 بود در حالیکه سرویسم 128. فعلا که داره حال میده
بله ادامه داره، بعد ساعت 12 سرعت عالیه
فقط امشب Ping یکم بالاست
سلام من بعد از کلی شک و دودلی یه adsl از اندیشه گرفتم 128 با 5 گیگ ماهانه الان چند هفته است شبها سرعتم تا 512 هم میرسه نمی دونم چی شده مهربون شدن
کسی جواب نمیده؟ این چیه؟ راسته؟
اندیشه از 1-6 مجانیه؟ دانلود بکنم یا نه؟
آره ask از 1 تا 6 صبح رایگان کرده میتونین خبرش رو از لینک پایین بخونین:
منم همین روزا میرم از ask بگیرم!کد:http://www.askiran.com/index.php?act=news2&id=4641835251
ایول
نگفتم اندیشه خیالایی تو سرشه :46:
تا این بازار رو هم مثل کارت اینترنتش قبضه نکنه ول کن نیست:5:
اندیشه واقعا بنظر شما خوبه با اون قیمت هاش ؟ :18:
کار خوبی کردندنقل قول:
ولی دیگه الان 3و4شبی هست همین سرعت قبلی برام دیگه بالا نرفت
اگه منظورتون نسبت به کلان شهرهای دیگست بله قیمت هاش بالاست :44:نقل قول:
اما اگه با اصلی ترین رقیب حال حاضرش تو رشت مقایسه کنین مبینین تو سرعت زیر 128Kbps ارزون تره، توی 128 و 256 هم تو یه رنج قیمتن. هزینه اولیه اش پایین تره (هیچ نوع هزینه راه اندازی هم نداره). هر چی که داره همینجاست لازم نیست هی زنگ بزنی تهران. ترافیک مجانی شبانش هم 1 ساعت بیشتره
نقل قول:
راست میگه. مثل اینکه اندیشه بالاخره تصمیم گرفته بازار adsl رو هم فسنجان کنه. اگه این جوری باشه این داستان حالا حالاها ادامه داره . سرعت بیشتر - دانلود مجانی - قیمت کمتر - سبستم مکانیزه - همه جا هم که پورت دارن . چه حالی بکنیم ما. ایول:31:
من که از وقتی اندیشه گرفتم راحت شدم. آن لاین تمدید می کنم . دیگه لازم نیست برم دفترشون. حجم دانلودشون کم بود که الان با این طرح دانلود مجانی 1-6 حل شده.
امشب ببینیم سرعت بالا میره اونطوری
ولی خیلی ها
اگر سرعت بالا بره وتوی ساعت 1بامداد تا 6 صبح اینطوری باشه توی این 5ساعت راحت میشه 900مگابایت دانلود کرد!!
---------------
الان ساعت 1:30 بامداد ولی سرعت زیاد نیست عادی است(حیف)
سلام من یه سوالی دارم کسی هست از اندیشه 256 به بالا داشته باشه مخام ببینم اون شبها سرعتش چقدر بالا می ره.
ولی سرعت من 512 بود.:31: شاید مشکلی رو اکانتت هست. میخوای بهشون یه زنگی بزننقل قول:
دم اندیشه گرم
خداییش خیلی حال دادن من الان 6-7 ماهی میشه اندیشه دارم اولاش راضی نبودم اما 2-3 ماهی میشه سرعتش خوب شده:40:
اقا یکی آقایی کنه 1 IP از اندیشه به ما بده ممنونم می شم
به من گفتن وصل شدن ADSL تو مرکز (خط 2) شما به خاطر این که شلوغ هستش بشتر از یک هفته طول میکشه!!
بفرمانقل قول:
کد:http://whois.domaintools.com/89.144.180.2
کجا اینو به شما گفتن؟نقل قول:
منم پیش شماره 2 دارم اما فقط 1 روز طول کشید
اره جالبه. اینا هر چی می گذره بهتر میشن بجای اینکه با افزایش مشتری ها سرعتشون کم بشه بعکس داره بیشتر میشه. نمیدونم تریپشون چیه ولی باید بود و دید.نقل قول:
جدا!!؟؟نقل قول:
من رفتم گلایل.
فردا صبح هم میرم برای ثبت نام!(امروز رفته بودم گفتن فتوکپی شناسنامه میخوایم این یه مورد همرام نبود!
سلام.نقل قول:
من 1 ماه پیش رفتم اندیشه که اینترنت پرسرعت بگیرم. گفتن 1 هفته طول میکشه گفتم چرا اینقدر زیاد؟ گفتن اینقدر طول نمی کشه ولی ما میگیم 1 هفته چون اگه نگیم و بیشتر از 2-3 روز طو ل بکشه کاربر دلخور میشه. مال من همون 2-3 روز بود که زنگ زدن گفتن راه افتاده.:40:
خوب گویا اندیشه بعد از مدت ها متوجه شد چقدر از مشتریاش رفتن سراغ پارس آنلاین ( پارس وی )
بعد از مدت ها هم که رفتم به سایت اندیشه سبز خزر، متوجه تغییر طراحی سایت شدم.
باید اعتراف کرد در حال حاضر گوی سبقت رو از پارس آنلاین ربوده!
در صورتی که تا دو سه ماه آینده قیمت های پارس آنلاین تغییر نکنه، شاید بیام اندیشه.
البته دوستان خبری شنیدم مبنی بر حضور شاتل در رشت! خواستم ببینم کسی چیزی میدونه؟
صبا نت رو من می دونم چون خودم ازشون پرسیدم
اما شاتل با اینکه علاقه زیادی داره فعلا خبری نیست(اینکه می گم علاقه داره برای اینکه قرار بود تا اردیبهشت شروع به کار کنه اما داره دنبال یه شرکت قدر می گرده به هر کی نمایندگی نمی ده
اگه اندیشه از پارس آنلاین که به ادعای خودش گل سرسبد شرکتاست بهتره خوب به فرض که شاتل هم بیاد آخرش فقط قیمت میاد پایینتر وگرنه فکر نکنم بازاری بگیره. البته برای ما که بد نمیشه:31:نقل قول: