آقا اين گل زيباي من با Deco است كه توش برگردون ميزنه، لطفا دانلود كنيد:
کد:http://www.turboupload.com/download/uTWebWuUtO7h/Bebin.wmv
Printable View
آقا اين گل زيباي من با Deco است كه توش برگردون ميزنه، لطفا دانلود كنيد:
کد:http://www.turboupload.com/download/uTWebWuUtO7h/Bebin.wmv
من یک سوال داشتم تو یورو 2008 یک کلیپ هست که ضربه آزاد زدن رو با gamepad یاد میده ولی من با کیبورد بازی میکنم نمی دونین دکمه های معادلش چیه مثلا analog stick یا اگه می شه اصلا نحوه ضربه آزاد زدن و شوت رو با کیبورد یاد بدین ممنون
تو فيفا 08 كه اين طوريه:نقل قول:
1-يك كم كنار تر از گوشه دروازه رو نشونه ميگيري،3- با D ميزان قدرت ضربه رو تعيين ميكني ( 2-قبل از اين كار دكمه بالا + جهت ضربه ( خيلي مهم است، بايد طرفي رو نشونه بگيري كه بازيكنا ايستادن نه طرف دروازبان رو) ،را ميگيري و در عين حال كه اون دكمه ها رو نگه داشتي D رو ميزني ) با اين كار توپ كاد برميداره. بايد يادت باشه كه فقط يك ثانيه قبل از ضربه بايد كار بالا رو انجام بدي ، تعيين مسير اصلي رو اون اول انجام ميدي_ مرحله 2 رو بايد تا لحظه اي كه توپ حركت ميكنه انجام بدي_ يك كم تمرين كني تو اون قسمت هايي كه قرمز نوشتم و مهم اند مهارت پيدا ميكني.
من مهارت زيادي در زربه آزاد زدن دارم.از هر 10 ضربم حتما 7 تاش گل ميشه.
سلام دوستان
چرا fifa08 یورو جام جهانی لیگ اروپا وخیلی تورنمنت های دیگه رو نداره یا اینکه داره ونسخه ای که من دارم نداره
چه کنم ؟
بدون این تورنمنتها حال نمیده
ممنون با shift کاری نمی کنه چون تو یورو 2008 با شیفت مثل اینکه باید تنظیم کرد ولی تو fifa 08 من همیشه مستقیم می زدم هیچ وقت سعی نکردم بهش کاد بدم خیلی کمک کردنقل قول:
واسه اين كه براي هر كدوم از اون ليگ ها EA يك بازي جداگانه مي سازه و فيفا در اصل فقط بايد تيم هاي باشگاهي و ليگ هاي هر كشور رو داشته باشه.نقل قول:
پچ یورو 2008 آخرین ورژن:
از خصوصیات این پچ میشه به بهتر شدن بافت بازی و اضافه شدن 30 چهره جدید و...
دانلود:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.fifa4fans.de/downloads/onelink_e.php?showid=177
یه سوال :
من میخواستم فیفا 08 رو بگیرم . یه جا دیدم یه دی وی دی نوشته کاملا فارسی و با تحلیل و....
می خواستم بدونم گزارشگرش که ایرانیه کیه ؟
شما ها از بین 08 و pes7 کدوم رو بهتر میدونین ؟
(در ضمن اگه نسخه ی فارسیه خوبی سراغ دارید بگید چه 08 یا 07 و ... باشه چه pes )
ممنون
به نظر من فيفا بهتره البته اگه بلد باشي بازي كني:نقل قول:
منظورم اينه كه نحوه ي ضربه ازاد زدن يا دريبل كردن يا .... را بلد باشي فيفا خيلي بهتره و طبيعي تره
دريبل هم منظورم از چپ و راست كردن بازيكن نيست بلكه دريبل واقعي مثله دريبل زيداني يا سانتر مثل سانتر نوازي و .... هست
اگه گزارشگر خالي باشه به نظر من خوبه ولي اگه ليگ ايران را داشته باشه اشغاله
چون تيم هاي ايران را مثل تيم هاي هامبورگ يا ارسنال چهارستاره درست مي كنن
من يادمه تو فيفا 2004 مورال عنايتي از مورال رونالدينيو بيشتر بود
من fifa 08 رو بهتر ميدونم، چون قسمت هاي باحال زيادي داره، از جمله manager mode كه توش مربي گري ميكني، اين قسمت بازي خيلي باحاله به شرط اين كه بفهمي داري چكار ميكني و بفهمي بهت داره چي ميگه.نقل قول:
آقا كسي چيزي رو كه تو پست شماره 721 گذاشتم دانلود نكرد؟
به نظر من بازی رو که ایرانی ها توش دست کار کردن به درد نمی خوره!!!!نقل قول:
یه سوال :
من میخواستم فیفا 08 رو بگیرم . یه جا دیدم یه دی وی دی نوشته کاملا فارسی و با تحلیل و....
می خواستم بدونم گزارشگرش که ایرانیه کیه ؟
شما ها از بین 08 و pes7 کدوم رو بهتر میدونین ؟
(در ضمن اگه نسخه ی فارسیه خوبی سراغ دارید بگید چه 08 یا 07 و ... باشه چه pes )
ممنون
و فیفا بهتره چون هم واقعی تره و هم لیسانش خیلی کامل تره نسبت به ساکر
خب یکی از بچه ها گفت میشه تو بازی مربی گری کرد . خب چه ظوری و همینطور فیفا منیجر با مربیگری 08 چه فرقی داره ؟
برای دریبل کردن باید چی کار کنم ؟ من گیم پد ندارم ....
بابا یکی بیاد یه توضیح کلی در رابطه با عناوین منوی اول بازی بده توروخدا ... ما که سر در نیاوردیم ....
در ضمن دریبل چه جوریه ..چه جوری بازیم بهتر شه و به واقعیت نزدیکتر
من الان فيفا رو نصب ندارم يعني Cd هاشو گم كردم!!!
تو اسمشون رو بگو تا منم بهت بگم كه واسه چي هستن....
در مورد دريبل هم بايد بگه كه با Shift و جهت ها هستش....
8 تا سرفصل داره که بهت میگم :
1) kick-off :
classic
be a pro
zone plae
2)game mode :
pro co-op mode
manager mode
tournoment mode
challebge mode
practice
play online
multiplayer
3) interactive leageus
4) team management
creat formation
creat club
creat player
edit my squads
edit kick takers
edit player
edir kit number
club transfer
international selections
reset my squads
5)my fifa
game settings
control
tactial help
tips and hits
profile
playlist
fanshop
سه سرفصل بعدی هم که چیزه خاصی نیست ... ( بعضی هاش که مشخصه چیه ولی اگه بتونی یه توضیح بدی ممنون میشم )
1)
*بازی دوستانه(معمولی)
* شما یکی از بازیکن های تیمتون هستید (موقع بازی باید یه بازیکن رو انتخاب کنی تا آخر هم همون بازیکن هستی)
* تا حدودی شبیه با لایی هستش.
2)
* ؟
*قسمت منیجر فیفا هستش و شما یه تیم رو از یه لیگ انتخاب میکنی و اون رو مدیریت میکنی(تو مایه های متستر لیگ ساکر ولی خیلی جذاب تر!!!)
*معلومه
*این قسمت واسه گرفتن امتیاز برای باز ردن تیم ها و لباس ها و.. در قسمت fanshop هستش.
*تمرین
*بازی آنلاین
*چند نفره بازی کردن
3)؟
بقیه هم معلوم هستند!!
با سلام به همه ی دوستان
کسی هست بتونه طرز زدن ضربات ایستگاهی رو به من یاد بده که بتونم باهاش گل بزنم ؟
اساتید محترم سلام
من بازی رو(fifa 08) نصب کردم ولی مثل اینکه بازی با سی دی(البته برای من Dvd هست) اجرا میشه چونکه پیغام میومد باید سی دی داخل باشه.من یه فایل شبیه کرک رو تو بازی کپی کردم اما همون پیغام میومد،تا اینکه Dvd رو وارد کردم و به بازی وارد شدم. آیا این درسته؟باید یه درایو مجازی بسازم؟
برای ضربه استگاهی های نزدیک دروازه باید خیلی کم شوت رو پر کنی و کاد بدی په توپ(باگرفتن جهت) همین!!!!نقل قول:
با سلام به همه ی دوستان
کسی هست که بتونه طرز زدن ضربات ایستگاهی رو به من یاد بده که بتونم باهاش گل بزنم ؟
آره دوست عزیز باید همین کار رو یکنینقل قول:
اساتید محترم سلام
من بازی رو(fifa 08) نصب کردم ولی مثل اینکه بازی با سی دی(البته برای من Dvd هست) اجرا میشه چونکه پیغام میومد باید سی دی داخل باشه.من یه فایل شبیه کرک رو تو بازی کپی کردم اما همون پیغام میومد،تا اینکه Dvd رو وارد کردم و به بازی وارد شدم. آیا این درسته؟باید یه درایو مجازی بسازم؟
سلام دوستان
من زیاد فیفا باز نیستم
دوستم با فیفا یک کارایی میکنه که من فکم افتاد مثل دریبل زیدانی یا سانتر کاد دار
میخواستم بدونم مقاله ای چیزی هست که تکنیکهای فیفا 08 رو به صورت کامل یاد بده؟
میخوام سوسکش کنم! :دی
انگلیسی هم بود مشکلی نیس
ممنونم
خوب اين يك بازي توپپه
آقايون شما در ان مي دونيد دريپل چجوري مي زنن؟
يه سوال دارم .
گرافيك بازيكنا تو فيفا بالاتره يا تو ساكر ؟
بچه ها من بازی لیگ برتر رو روی فیفا08 ریختم اما تیمهای لیگ برتر لباس هاشون همه مثل همن من هم رفتم پچ لباس دانلود کردم می خواستم با برنامه ی کیت راپورتر بریزم اما یه جایی از من میخواست که نام تیم رو بذم اما هیچ تیم ایرانی داخل او ن گزینه ها نبود لطفا" من رو رهانماییی کنید کلافه شدم با تشکر منتظر پاسخ شما هستم بابا بازی بدون لباس مزه نداره کمممک کنید؟ حالا هر طور که میدنید چه طور میشه پچ لباس رو به فیفا منتقل کرد لطفا" راهنماییم کنید؟
سلام.. بالاخره خودت پرسیدی؟....:8:نقل قول:
من یه جای دیگه پرسیدم ... بستنش :دی
با X SHIFT DS و .......نقل قول:
تو فیفا بالاتر باید باشهنقل قول:
بازی خیلی خوبیه ولی من نمی دونم آقایون توش می شه لباس ساخت
توي فيفا فقط توي قسمت Creat team ميشه لباس ساخت البته بهتره بگيم انتخاب كرد چون از نمونه هاي موجود استفاده ميكنه البته با كريشن مستر ميتونيد اين كارو براحتي انجام بديد
فيفا گرافيكش خيلي خيره كننده نيست حسنش به واقعي گرايي هست و مثل Pes حالت كارتوني نداره
دريبل زدن دو نوع هست تو فيفا كه نميدنم اين چه باگيه كه Right Stick تو فيفا هيچ كاري نمي كنهنقل قول:
ولي دريبل ها با 4 دكمه R1,2 , L1,2 امكان پذيره البته تو سر توپ هم ميشه زد با نگه داشتن دكمه دايره يا مربع و بلافاصله زدن ضربدر
ایا کسی میدونه پرسپولیس در فیا08 بر روی چه تیمی ساختن؟ نیاز فوری دارم؟
دوست خوبم میتونی یکم بیشتر توضیح بدی؟ من واقعا آماتورم!نقل قول:
من create team ساختم چجوری میشه تو لیگ انگلیس بسازم
در کامپیوتر چی میشه بکیدنقل قول:
ایا کسی میدونه پرسپولیس در فیا08 بر روی چه تیمی ساختن؟ نیاز فوری دارم؟
ببينيد كلا تو فيفا (PC Game) دو نوع هنر دريبل زني داريم كه فشار دادن دكمه هاي L,R به موقع باعث فريب مدافع جلويي ميشه كه البته با حرفه اي گري شما ميتونيد به موقع و در زمان مناسب اين كار رو انجام بديد اين نوع دريبل زني بر روي PC قابل اجرا هست معمولا روي كنسول هاي PS2 اين نوع دريبلها بازارشون كساد هست چون Right Stick يا همون دسته آنالوگ سمت راست منبع دريبلهاي مختلف هست كه با حركت هاي مختلف دريبل خاصي صورت ميگيره البته با بازيكناني نظير رونالدينيو و فرناندو تورس ميتونيد با حركت خاص همون دريبل مشهور فريب دهنده رونالدينهو رو اجرا كنيد فقط اين دو بازيكن مي تونن اين دريبل رو اجرا كنندنقل قول:
حركت رقص پا هم مخصوص كريستيانو رونالد و روبينهو هست نحوه انجام اين دريبلها كاملا يكسان هست (كافيه جوي استيك سمت راست رو به جهت سمت راست بازيكن به جلو و عقب ليز بديد با حركت نيمدايره رفت و برگشت)
اين دريبلها (مال Right Stick) بر روي PC قابل اجرا نيست و با كنسول ميتونيد اجرا كنيد
شما وقتي در قسمت Creat team تيم ميسازيد (حداكثر دو تيم ميشه ايجاد كرد) اين تيم كاملا انتخابي هست يعني ميتونن لباس ورزشگاه اختصاصي لاين آپ يا همون بازيكنان رو به خدمت بگيريد و به اين تيم رويايي كه ميسازيد ملحق كنيد. با اين كار بازيكنان ديگه به تيم قبليشون تعلق ندارن و عضو تيم رويايي هستند كه شما ساختيد با اين تيم ميتونيد در مربيگري استفاده كنيدنقل قول:
تيم ساخته شده در زير مجموعه Rest of the world قرار ميگيره ولي شما كافيه بريد به قسمت Manager Mode و يك ليگ رو به دلخواه انتخاب كنيد (فرقي نميكنه كدوم ليگ) مثلا ليگ فرانسه رو انتخاب كرديد روي يك تيم واي مي ايستيد و دكمه ADD/Replas رو كه در قسمت پايين صفحه هست رو با موس كليك ميكنيد اينطوري تيم رويايي ساخته شدتون رو به ليگ اضافه ميكنيد و اونو انتخاب ميكنيد تا پايان 15 سال مربيگري اين باشگاه به ليگ اون كشور اضافه ميشه و تيمي كه با Created Club جايگزين شده به كلي حذف ميشه اين هم نحوه بازي مربيگري كردن تيم ساخته شده هست
البته يادتون باشه پس از پانزده سال يا هر وقت ديگه شما نميتونن اين تيم رو Expert كنيد
يه راهي هست كه شما مي تونيد دريبلهاي PS2 يا همون Right Stick رو فعال كنيد (روي PC)نقل قول:
دوست من شما از كدوم ورژن فيفا 08 استفاده ميكني همون كه بصورت آماده بازي رو به صورت فارسي نصب ميكنه يا پچي كه علي مظفري ساخته؟نقل قول:
پچي كه علي مظفري ساخته نه پرسپوليس و نه ليگ برتر ايران و نه هيچ تيمي ويرايش شده هيچ تيمي نيست ليگ ايران به عنوان ليگ جديد به فيفا 08 اضافه ميشه همينطور بازيكنان و بقيه 18 تيم حاضر البته منم چند ماه پيش يه پچ ساختم كه همين ويژگي رو داشت ولي راستش حوصله نكردم پچ رو پابليك كنم
بازم سوالي هست بپرسين من فيفا خورم تقريبا باباي فيفام البته از نوع 08
تقريبا چيزي نيست تو فيفا كه من ندونم ريز ترين نكات رو بپرسيد تا راهنمايي كنم اينجوري از فيفا 08 واقعا لذت ميبريد چيزايي هست كه بايد بدونين مربوط به مربيگري در فيفا08
ميدونستيد تو فيفا 08 حضور كمك مربي ها براي چي هست منظور كادر فني
مربي دروازه بان
مربي دفاع ها
مربي هافبك ها
مربي مهاجمين
اينا واسه دكورن؟
نه توي فيفا شما ميتونيد به تقويم بريد روزهاي آزاد هفته رو براي تمرين انتخاب كنيد
حسن تمرينهاي ميان هفته : بازيكنان تند تند Match XP ميگيرن درنتيجه رشدشون سريع ميشه
معايب : باعث مصدوميت و پايين اومدن توان تيمي ميشه
ببخشید کرک نو دیسک واسه این بازی کسی سراغ داره ؟
بيا اينم لينكش دانلود كن حالشو ببر عمر ما رو هم دعا كننقل قول:
[HTML]http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=21277[/HTML]
با سلا من لیگ ایران رو روی فیفا ریختم وتیمهای لیگ برتر اضافه شدن اما تیمها لباس نذارند من هم پچ لباس رو گرفتم ومی خواستم پچ لباس رئ به پرسپولیسبریزم از برنامهی کیت ریپورتر استفاده کردم اما توی این برنامه باید تیم رو مشخص کنی من هرچی دنبال نام پرسپولیس توی این برنامه گشتم نبود لطفا" راهنماییم کنید که چطوری میتونم پچ لباس پرسپولیس رو برای پرسپولیس بریزم