مرگ آن نيست که در قبر سياه دفن شوم مرگ آن است که از خاطر تو با همه ي خاطره ها محو شوم
Printable View
مرگ آن نيست که در قبر سياه دفن شوم مرگ آن است که از خاطر تو با همه ي خاطره ها محو شوم
- اناا... واناليه راجعون ، ارسال كننده اين پيام كشته مرده شماست
- لذت داشتن يه دوست خوب توي يه دنياي بد مثل خوردن يه فنجون قهوه گرم زيربرفه ، درسته كه هوارو گرم نميكنه ولي ادمو دلگرم ميكنه
- اي صميمي اي دوست !
گاه وبيگاه
لب پنجره خاطره ام مي آيي
اي قديمي اي خوب !
تومرايادكني يانكني
من به يادت هستم !
- زندگي مانند گيتاري است كه گاهي نواي غمگين مي نوازد گاهي نواي شاد ، اميدوارم گيتار زندگيت هميشه بندري بنوازد
- مادرهيچ سرزميني زندگي نميكنيم ، حتي دركره زمين !...
منزل حقيقي ماقلب كساني است كه دوستشان داريم .
- ميگن يه ماه تو اسمونه ، يه فرشته روي زمين ، اخه عزيزم خسته نميشي دوشيفت كارميكني ؟
- وقتي خاطره هاي ادمازياد ميشه ديوار اتاقش پرعكس ميشه ، ولي هميشه دلت واسه اوني تنگ ميشه كه نميتوني عكسشو بزني روديوار خونه !
- به اندازه 1 كيلو خاكشير دوست دارم حالا بشين بشمارببين چندتادوست دارم !
سلام دوستان ولنتاين نزديكه.اگه براتون مقدوره يه Pdf درست كنين.فقط عاشقانه.براي تقديم به عزيزامون.
از تمامي دوستان تشكر به عمل مي اوريم
چندتايش جالب بود.بقيه هم خوب بودند
موفق باشيد
- مي دوني من دوست دارم ، ميميرم برات ، من هلاكتم
چندتا"م " داره ؟
----------------
*
ميدوني اين چيه ؟
توتنهاستاره اسمون دل مني !
0
0
0
نرو پايين
0
0
0
0
واي ايناكجابودن !!!!!!!!!!!1
فرداميام دنبالت بريم ماهيگيري
ميدوني چرا ؟
0
0
0
0
0
چون هيچ كي بيشتر از توكرم نداره !
-----------
عشق مثل ساعت شني ميمونه همزمان كه قلبت رو پرميكنه مغزت و خالي ميكنه ، البته براي كساني كه مغزشون پره ، توراحت باش !
تکيه بر دوست مکن
محرم اسرار کسي نيست
ما تجربه کرديم کسي يار کسي نيست
نقل قول:
خيلي جالب بود
يكي از دوستان فعال بياد زحمت بكشه .اين صفحه ها رو pdf كنه همه استفاده كنن
ميدوني بزرگ ترين درد دنيا چيه؟ اينه كه بفهمي پناه لحظه هات يه پناه گاه ديگه داره
چرا وقتی بارون میگیره دل آدما میگیره اما وقتی دل آدما میگره بارون نمی گیره
فکر نکن که هرکی به یادته خیلی دوست داره ... اینو بدون که هر کی دوست داره خیلی به یادته
عشق با جدايي نمي ميرد. با بسيار با هم بودن شايد، ولي با جدايي هرگز
امشب به قصه ی دل من گوش میکنی فردا مرا چو قصه فراموش میکنی
وفاي شمع را نازم كه بعد از سوختن ...به صد خاكستري در دامن پروانه ميريزد...نه چون انسان كه بعد از رفتن همدم... گل عشقش درون دامن بيگانه ميريزد
گفتم: تو شیرین منی,گفتی:تو فرهادی مگر؟گفتم:خرابت میشوم,گفتی تو آبادی مگر؟گفتم:ندادی دل به من,گفتی تو جان دادی مگر؟گفتم:ز کویت میروم,گفتی تو آزادی مگر؟گفتم:فراموشم نکن,گفتی تو دریایی مگر؟!
کویت = کوچه (راهنمایی)
5 راه عزیز تر شدن :
.
.
.
.
.
تو که از همه عزیزتری دنبال چی میگردی؟؟!
روي توخيلي حساب ميكردم اماهمه راست ميگن تويه ادم دورويي
0
0
0
0
يه روت ماه ،يه روت گل ، يكي از يكي قشنگ تر
مادرراه دوست نقض پيمان نكنيم/ گرجان طلبد دريغ از جان نكنيم
دنياگراززيبارويان لبريز شود /ماپشت به دوستان قديم نكنيم
بزرگترين لطمه حيات،مرگ نيست. بزرگترين لطمه آن عشقي است كه در عين حيات، در درون ما مي ميرد
كاش "ما" غافل نباشيم.
من به دو چيز عشق مي ورزم يکي تو و ديگري وجود تو به دو چيز اعتقاد دارم يکي خدا و ديگري تو، من در اين دنيا دو چيز ميخواهم يکي تو وديگري خوشبختي تو عزيز دلم، مواظب خودت باش.
قيمت خواستن تو يه کوه الماس باشه مي دم @حتي بالا ترازاون يه دنيا احساس باشه مي دم @مي دم تاوان عشق توروهرچي باشد@ترسي ندارم حتي اگرجونم فدات شه @توروازدست نميدم که نميدم که نميدم
عشق غالبآ عذابيست كه محروم بودن از آن مرگ است
(شكسپير)
زندگي كوتاهتر از آن است كه به خصومت بگذرد و قلب ها گرامي تر ازآنند كه بشكنند, فردا طلوع خواهد كرد حتي اگر مانباشيم!
اي سزاوار محبت اي توخوبه بي نها يت همه ذرات وجودم به وجودت كرده عادت به خدا دوست داشتن تو هم يه عشقه هم عبادت
درگلستان خيالم ندهدهيچ گلي بوي تورا. توگل نازمني ازدورمي بوسم تورا.
خم ابروي كجت قبله محراب من است تاب گيسوي تو خود راز تب و تاب من است
من حاضرم خودمو اونقدر کوچک کنم که توي قلب شما جا بشم
معلم پرسيد عشق چند بخشه زود دستمو بالا گرفتم : يک بخش اما ازوقتي تورا شناختم فهميدم عشق 3 بخشه :1 عطش ديدن تو:2 شوق با توبودن :3 واندوه بي تو بودن
آخر يه روز پرينت قلبم رو مي گيرم تا باورت بشه كه با هر نفسم صد بار مي گم دوستت دارم
صفحه هاي قبل رو نخوندم
اگه تكراري هستن به بزرگي خودتون ببخشيد!!
كي دوستت داره؟
هيچ كس
كي برات ميميره؟
هيچ كس
كي ديوونته؟
هيچ كس
كي عاشقته؟
هيچ كس
كي فداته؟
هيچ كس
ميدوني من كيم؟
هيچ كس
زيباترين عكسها در اتاقهاي تاريك ظاهر ميشن ! پس هر وقت تو قسمت تاريك زندگيت واقع شدي .. بدون كه خدا مي خواد 1 تصوير زيبا ازت بسازه
گفتم به گل زرد چرا رنگ مني افسرده و دلتنگ چرا مثل مني من عاشق اويم که رنگم شده زرد تو عاشق کيستي که هم رنگ منی
چه کنم با دل تنها .....چه کنم با غم دل.....چه کنم با اين درد.....دل من اي دل من....چه کنم ؟
عشق با غرور زيباست ولي اگر عشق را به قيمت فرو ريختن ديوار غرور گدايي كني... آن وقت است كه ديگر عشق نيست... صدقه است
جايي بنويس: هيچ كس دو بار زندگي نكرده است...روزي دو بار به اين نوشته نگاه كن