آقاي خلينا با اون همه منابع اطلاعاتي موثق ، كف نمره رو 83 پيش بيني مي كنن اونوقت ما اينجا مي گيم دوره با تهراني هاي بالاي 88 درصد برگزار مي شه!!!!
من خودم 87.5 زدم كه نمي دونم اميد وار باشم يا نه . بچه هايي كه حول و حوش من زدن چه حالي دارن؟؟؟
Printable View
آقاي خلينا با اون همه منابع اطلاعاتي موثق ، كف نمره رو 83 پيش بيني مي كنن اونوقت ما اينجا مي گيم دوره با تهراني هاي بالاي 88 درصد برگزار مي شه!!!!
من خودم 87.5 زدم كه نمي دونم اميد وار باشم يا نه . بچه هايي كه حول و حوش من زدن چه حالي دارن؟؟؟
در مورد شیراز تا الان
یه 94
یه 84
و یه 81
داریم
بالاخره لیست 5نفره تیم نجوم امسال مشخص شد:
سید امیر سادات موسوی از همدان
سید صدرا صدرالدینی از تبریز
زهرا ارجمندی لاری از شیراز
عرفان اسماعیلی از رشت
فراز عنایتی از؟
:20:
نه، منظورمون اين نيستنقل قول:
ولي تهراني ها خيلي شاخ شدن
به نظر من اصلا" تهران و شهرستان رو جدا بگيرن و در نهايت بين تيم هاشون (طلاها) مسابقه بزارن و براي جهاني انتخاب كنن بهتره
قطعا" كف خيلي از 85%پايين تره
من مي گم كف حدود 80% ميشه
ولي من خيال خودمو راحت مي كنم
مي گم قبول نمي شم ميشينم براي امتحان نهايي مي خونم
قبول شدم كه بهتر، نشدم كه تغييري تو برنامه ام نمي دم
كرج هم به جز خليل يه نيكو امتيازي داره مثل چي بگم، خونده
روزي 17 ساعت مي خونه:19::18:
الان من روزي 17 ساعت براي يه سوسك:27: حرف بزنم طلاي جهاني كه هيچ، طلاي بين كرات ميگيره:31:
دو يا سه نفر ديگه هم در كل دارن
آقاي خلينا تقريبا"درست پيش بيني مي كنه ولي بالاتر مي گهنقل قول:
مرحله اول گفت 60 اونوقت شد 58.3
الانم كف حدود 80 ميشه
ميگي نه! تا اعلام نتايج نگاه كن
87.5 زدي خيالت راحت باشه
قبولي 100%
خودمم 86.8 زدم
ولي مثل من باشي بهتره
فكر كن قبول نميشي
اين امير سادات موسوي يه پسر باحاليهنقل قول:
راستي
خواهر خليل زاده امسال تيم نشده
پارسال شده بود و نقره جهاني شد
اول دبيرستان بوده كه جهاني رفته:19:
موفق باشندنقل قول:
امسال تیم خوبی داریم
سلام يعني من با 4/82 قبولم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:31::31::31: لان يكي ميزنيد تو سر من!:19::11:نقل قول:
اینجا هیچ کس از زیست خبری نداره؟
یکی میگه کف 60 یکی میگه پارسال 50 بوده.آقای مرادی (نقره ی کشور) که میگن هیچی معلوم نیست! مهران کریم زاده (برنز)هم که میگه 50 درصد بزنی قبولی!
کسی نیست مارو نجات بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!
به هیچ وجه امکان نداره کف زیر 85 باشه!به هیچ وجه!تازه کف 85 هم خودش کلی خوش بینیه!داریم میگیم تو تهران بیستو چند نفر بالای 88 هستند بعد میگین کف 80 میشه!تا الان بالای 85 تو تهران 25 نفر و اصفهان 5 نفر و مشهد 4 نفر و همدان 4 نفر و اردبیل 3 نفر و مازندران 5 نفر و کرمانشاه 2 نفر و... کلی شهر دیگه! بیش تر از 40 تا شد کلی شهر هم مونده!
آقاي پوزيترون در مورد آماري كه دادي مطمئني؟
فكر كنم خيلي از اين درصدها مال همون روزهاي اول باشه . الان كه جوابا معلوم تر شده فكر كنم شرايط يه كمي عوض شده باشه.
ولي باز هم من حرف آقاي خلينا را بيشتر از همه قبول دارم يا حداقل دوست دارم كه اون درست باشه . ايشون مثل مرحله اول ، اطلاعاتش از همه موثق تره و پيش بيني اش به واقيعت نزديك تره.
راستي آقاي خلينا گفته كه تستي ها تموم شده و تازه تشريحي ها رو شروع كردند. معلوم نيست اين استادا چي كار مي كنن. توي اين كنكور هاي آزمايشي با چند ده هزار تا جامعه آماري همون فرداش نتيجه ها مي ياد . نكنه تستي ها رو با دست صحيح مي كنن!!!
به نظر من المپياد نجوم سالمترين المپياده . چون هنوز تهراني ها اونو جدي نگرفتند و فرصت بروز استعدادهاي كل كشور وجود داره. الان اگه نگاه كنيد يه نفر توي تيم جهاني تهراني نداره.
ولي در بقيه المپياد ها توي تيم جهاني به جز يكي دو نفر همه تهراني هستند. آخه اين چه وضعشه؟؟
اومديم توي المپياد تا از رقابت هاي پوچ و بيهوده و غير علمي كنكور در بيايم . انگار المپياد ( حداقل المپياد شيمي) بدتره .
آقاي hot_birds كاري كه شما مي كني بهترين كاره . يعني بدون توجه به نتيجه المپياد ، خيلي سخت براي امتحان نهايي بخوني. اما من متاسفانه نمي تونم مثل شما باشم. دعا كن كه من هم مثل شما از فكرهاي بي مورد و بي فايده در مورد المپياد در بيام. آقاي خلينا : اگه نقره هم بشيد ، باز هم به معدل امتحان نهايي نياز داريد. :41:نقل قول:
به نظر من ماها نمره هامون رو خيلي دست بالا در نظر مي گيريم. من شنيدم كه خيلي تشريحي ها رو بد صحيح مي كنن و شايد براي همين هم اينقدر طول مي كشه. چون بلد نيستن سوال المپيادي سخت طرح كنن ، به جواب هاي ما بيخودي گير مي دن. پس حتي اگه در مورد درصد خودمون مطمئن هم هستيم، بايد يكي دودرصد پايين تر رو اعلام كنيم.
حالا ببيننقل قول:
بابا اونا كلي خالي بندي كردن و نمره شون رو بالاتر گفتن
در ضمن مگه خودتو حساب نكردي؟
كه ميگي 2 نفر؟
مگه دو تا دختر نبودن با خودت؟
حالا ميبيني
قطعا" باشگاه يه تغيير و تحولي مي كنه
بابا چرا اينقدر المپياد برات مهمه؟نقل قول:
من كه قبول نشم رسما" عين خيالم نيست
حالا هم يه امتحاني دادي، چه قبول بشي و چه رد چه فرقي داره؟
يكي از بچه هاي شمال كه گند زده بود مي گفت من تا يه هفته دپرس بودم
آخه چرا اينقدر به خودتون سخت مي گيرين
بيخيال المپياد
باي:11::40:
بچه ها تشریحی ها رو خیلی آسون تصحیح می کنن.پارسال یکی از دوستام که واسه المپیاد نمیخوند اعتراض داد از 100نمره تشریحی 97 گرفته بود.مسائلو بدون ضریب تبدیل حل کرده بود.دقیقا کارنامه شو دیدم.ولی تستی هاش بد بود قبول نشد.ضمنا هدایت کم میشه خودتو معرفی کنی؟
من يكي از بچه هاي اژه اي اصفهان هستم . توي المپياد بسيج هم نبودم و پشت مرحله 2 هم احتمالا خواهم موند پس طبيعتا اسمم خيلي مهم نيست.
بچه ها يه سوالي داشتم : واقعا امتحانات نهايي اينقدر سخته؟ ما سالهاي گذشته شب امتحان درس مي خونديم معدلمون هم بالا مي شد. حالا كه تازه سوالات آسون تر هم مي شه . پس چرا اينقدر بايد برامون مهم باشه ؟
به نظر من هر المپیادی مشکلات خاص خودشو دارهنقل قول:
اینکه تهرانی ها نیستن دلیلش اینه که اونا دو تا عضو 100% در تیم داشتن که 2 بار در 2 سال گذشته به جهانی رفته اند و این بار لطف کرده اند و استعفا داده اند
و در تیم امسال هم 4 نفر از 5 نفر در سالهای قبل به جهانی اعزام شده اند و آن یک نفر دیگر هم احتمالا برای این است که این تعداد به 5 نفر از 5 نفر نرسد و بگویند هوای تازه در نجوم در جریان است
که در واقع اینطور نیست
نجوم هم انحصاری است. فقط انحصار آن مال تهران نیست!!!
سلامنقل قول:
بابا تو قبول نشي كي قبول بشه؟
حالا من قبول نشم كه يه چيزي
ولي تو كه درصدت بالاست
امتحان نهايي هم سخت نيست فقط بزرگش كردن
[quote=pozitron1369;2403370]به هیچ وجه امکان نداره کف زیر 85 باشه!به هیچ وجه!تازه کف 85 هم خودش کلی خوش بینیه!داریم میگیم تو تهران بیستو چند نفر بالای 88 هستند بعد میگین کف 80 میشه!تا الان بالای 85 تو تهران 25 نفر و اصفهان 5 نفر و مشهد 4 نفر و همدان 4 نفر و اردبیل 3 نفر و مازندران 5 نفر و کرمانشاه 2 نفر و... کلی شهر دیگه! بیش تر از 40 تا شد کلی شهر هم موند
اردبیل رو هم تصحیح کردم.ضمنا شیراز 2 نفر و کرمان 1 نفر و ...
[quote=pozitron1369;2406534]از كجا ميدونيد كرمان 1 نفر؟نقل قول:
سلام
بچه ها:
قراره يه كار باحال كنم:
تورنومنت سراسري خرخوني برگزار مي كنيم
به عبارتي سر درس خوندن كورس مي زاريم
كيا ميان؟
برنامه ها رو اينجا مي زاريم
مثلا" فلان روز از ساعت 4 تا 9 شب
خيلي خوب ميشه
احتمالا" بچه هاي كرج و اصفهان و شمال هم مستقيما" از طرف خودم دعوت بشن
سخت باهات موافقم . برو تا بريم . فقط من مثل شما ها خيلي استقامت ندارم . يه جوري برنامه بريز كه ما ها هم بتونيم. راستي شما ها رياضي هستيد يا تجربي ؟ من رياضي ام . هرچه زودتر برنامه رو شروع كن كه اصلا وقت نداريم.نقل قول:
سلام من هستم.برنامتون چيه؟نقل قول:
خود كرمان حداقل 3 نفر داره شهربابكم خبر ندارم اونا هم احتمال خيلي زياد 2 يا 3 نفر دارن
يه سوال فيزيكي من دوستم امپياد فيزيك داده از 11 سوال 8 تا رو تقريبا كامل جواب داده احتمال قبولي هست؟
فكر كنم كف قبولي براي فيزيك 6 يا 7 سوال كامل باشه يا كمتر و مطمئن هستم كه از اين بالاتر نيست.نقل قول:
نقل قول:بابا دوست من 10 تا نصفي حل كردهنقل قول:
اونم ما بهش گفتيم فول مارك نشي مي گن تقلب كردي
يه نيم ساعتي هم وقت اضافي آورده
من به حلاجيان گفتم، گفت وضعش خوبه
مثل اينكه خيلي وضعش خوبه
سلامنقل قول:
ما از امروز (جمعه) با بچه هاي المپيادي شهرمون شروع كرديم
به عنوان شروع و نسخه بتا از ساعت 9 تا 12 خونديم
احتمالا" عصر از ساعت 3 تا 6 و 7 تا 12 هم بزاريم
ساعت دقيق رو دوباره اينجا مي گم
كاش كف شيميم اينقد پايين بود همه قبولن جز منننننننننننننننننننننننن ننننننن:18::18::41::41:نقل قول:
كاش كف شيميم انقد پايين بود انگار همه قبولن جز منننننننننننننننننننننننن نن:41::41::41::18::18:نقل قول:
سلامنقل قول:
نه بابا! منم رد ميشم.
يعني امكان اينكه قبول شم حدود 2% هستش
شايدم صفر باشه:31:
بیا!کرمان هم که قبولی نمی داد حالا امسال چند تا داره!مثل اینکه کف 95 میشه با این وضعیت:19:!ببینم سحر خانم مطمئنی این ها بالای 85 هستند؟نقل قول:
بابا بيخيال مرحله 2نقل قول:
به قول امير: باز تو گير دادي به مرحله 2
بابا نهايتش اينه كه قبول نشيم
بالاخره 560 نفر قبول نمي شن و فقط 40 نفر قبول مي شن
تازه ما كه تا اينجاش اومديم كلي كار كرديم
برنامه خرزني فردا:
8 تا 12 ظهر
2 تا 4
4.5 تا 8
9.5 تا 11.5
مي شه 11.5 ساعت
باي
اره 2 تا از دوستاي من كه ميدونم چه جوريه وضعيتشون 2يا 3 تا غلط تو تستس و 6و7 نمره تشريحي تازه از پسرا خبر ندارم كه ميدونم بهتر دادن البته اينجوري كه ميگن:19:نقل قول:
سلام تروخدا يكي به من بگه چه جوري واسه تغيير رشته بخونم همون زيست 1و2 و زمين كارم خيي گيره:18::18::41:نقل قول:
سحر خانم من خودم تغییر رشته ای ام!زمینو بیخیال!12 بگیر بسته!ولی زیستو عجیب باید خر بزنی!اگه وقت کردی حتما تستش رو هم بزن.علاوه بر کتاب های آموزشی که حتما باید خوانده شود!
بابا كم گير بدين به مرحله 2
هركسي كه خدا بخواد قبول ميشه
بشينين براي امتحان نهايي بخونين
ديني رو خوندين؟
عجيب سخته