چرا این جا این قدر سوت و کور شده؟ سال قبل خیلی فعال بود... مرتضی خان، کجایی که یادت بخیر!
Printable View
چرا این جا این قدر سوت و کور شده؟ سال قبل خیلی فعال بود... مرتضی خان، کجایی که یادت بخیر!
بعد مدتها بازم سلام،
شما تو این مدت چی کارا کردید؟چیا خوندید؟
من که داشتم برا المپیاد می خوندم حسابی...
سلام عليكم
اخه با 3 نفر كه نميشه اينجا رو راه انداخت
اصولان من داشتم واسه مدرسه ميخوندم بد جور
حالا تا اطلاع ثانوي تو كف كلپنرم
:46:ba se nafaram mishe:46: :Dنقل قول:
:41:az make gozasht hichiam ,....... !!!!!!l
ishala hamatoon be har chi doos darin beresin !!!
یه جمع بندی کلی
ما سه نفریم هرسه همسن
افراد بزرگتراز ما مدتها پیش اینجا رو ترک کردن
اینجانب امیرحسین
از پارسال قبل از عید شروع کردم به نجوم خوندن در سطح المپیاد البته از دوم سوم ابتدایی هر روز 1-2 ساعت میخوندم تا اینکه تو راهنمایی به دلیل فشارات وارده رها کردم
پارسال هم مرحله 1 قبول نشدم
این از من
شما رو هم که میشناسم
در پناه حق باشید
سلام علیکم
به هممون تبریک میگم بخاطر گلی که در آزمون سوم کاشتیم
به احسان عابدی هم تبریک مخصوص...
راستی دیگه کیا تو این جمع دومی بودن؟؟؟!!!
در پناه حق باشید
سلام
گفتم بعد از مدت ها به اینجا یه سری بزنم ببینم چه خبره
مثل این که همه خوابن
پس من هم پاورچین پاورچین میرم تا کسی بیدار نشه
ولی حیفه!!!!
علیکم سلام
من بیدارم کشیک میدم
کسی خواب نیس همه رفتن...
عجب
هنوز صبح نشده پس
هنوز همه خوابند
نقل قول:محتوای مخفی: :(
سلام...
بعد از مدت ها بازم اومدم...
منم هستم :31:
همه منو میشناسن (و کلا گروه TAOG)
امسال قراره که رکورد 9 نفر قبولی مرحله 2 در سال 86 رو بشکونیم... حریف می طلبیم که کل کنیم:5:
منتظر خبر های بعدی ما باشید :21:
:27:
پ.ن: من آماده جواب به سوالات دوستان المپیادی هستم :19:
پ.ن 2: اگر علم در ستاره ثریا باشد مردانی از فارس بدان دست می یابند
(حضرت محمد ص) :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2:
سلام دوستان با طلای نجوم می شه رفت پزشکی؟
فکر کنم قید رشته ی دبیرستان وجود داره ... یعنی رشته ی ریاضی باشی نمی تونی بری پزشکی ... اما اگه تجربی باشی می تونی . 100 درصد .نقل قول:
به نام خدا
سلام علیکم پس از مدتها
خیر ، با طلای نجوم نمیشود پزشکی خواند
دوره کشوری از 6 تیر شروع میشه... کسی هست که اونجا ببینیمش؟ :5:
خداحافظ تا آخر دوره کشوری! :20:
سلام من هم مشکل پرنیان رو دارم ولی بجاش من سال اولی هستم و سمپادی هم نیستم و خیلی دوست دارم در المپیاد فیزیک و همچنین نجوم شرکت کنم بعدشم یه سوال داشتم میشه فقط کتابهای مربوط به المپیاد رو خوند و در المپیاد موفق شد و یا نه باید حتما به کلاسهای اموزشی رفت لطفا اگر می دونید راهنماییم کنید :31:
اگه قبلا مطالعه داشتید و توانایی در نجوم رو داشتید با کتابهایی که به عنولن منبع معرفی میشه به راحتی میشه مرحله اول رو رفت بالا. ولی مرحله دوم یکم سختتره و باید مطالعه بالاتری داشت .نقل قول:
در مورد فیزیک از همون اول باید ذهن قوی در فیزیک داشته باشید . آزمونش اینطوری نیست که فقط با خوندن کتابا بشه ردش کرد .
این نظر من بود .
سلام
من سوم راهنمایی هستم و می خوام ار الان شروع کنم برای المپیاد نجوم خوندن تو المپیاد بیشتر سوالات ریاضی میاد یا نجومی هم توش هست ؟؟؟؟؟
نقل قول:نقل قول:
من 3 سال شرکت کردم هیچ وقتم قبول نشدم ولی همه ی منابع رو به طور کامل داشتم تو خونه :31: (یعنی دور و برتو با منابع مختلف شلوغ نکنین!) ...سال اول که شروع کردم به خوندن واسه نجوم استاد راهنمایی که داشتیم (آقای باقری از کرج که استاد نجومی های مدال های طلای کشوری و جهانی هستن ) به ما گفتن مباحث فیزیک رو به این ترتیب بخونین : کتاب درسی دوم دبیرستان -> کتاب درسی پیش دانشگاهی 1 ریاضی -> فیزیک پایه (بلت) -> فیزیک هالیدی
من خودم اون موقع سر به هوایی کردم ولی پارسال که فیزیک پیش رو خوندیم تو مدرسه دیدم اگه همون اول کاری می خوندمش خیلی از مشکلاتی که داشتم موقع خوندن نجوم اصلا برام پیش نمی اومد :46:
به جز اینا یه سری مباحث عمومی هم هستن که اونا رو اگه وقت داشته باشین می تونین از کتاب نجوم دینامیکی بخونین آقای باقری موقع معرفی این کتاب گفتن کتاب خوبیه ولی نسبت به اون حجمی که می خونین مطالب کمی یاد می گیرین که درست هم می گفتن اون موقع من از این حرف شون برداشت منفی کردم نخوندمش ولی دوستم که کمتر از نصفشو خونده بود قبول شد مرحله ی اول...کتابیه که برخلاف ظاهر خشن و کت و کلفتش خیلی شیرینه و من خودم برای سرگرمی می خوندمش :46:
فعلا نمی خوام خیلی بگم که ذهنتون آشفته اینا شه توصیه هم می کنم دنبال منابع بیشتر نرین (اشتباه منو تکرار نکین) همینا رو بخونین بعدش اگه جدا خواستین ادامه بدین بازم می گم بهتون بقیه شو چی بخونین :10: درضمن من آی دی خانم سهراب خانی (مدال نقره ی جهان دانشجوی فیزیک شریف که خودشونم نجوم تدریس می کنن الان تو شهرای مختلف و از شاگردای آقای باقری بودن ایشون هم) رو هم داشتم ولی گم کردم اگه خواستین پی ام بدین از بچه ها بگیرم بدم بهتون :10:
تو المپیاد نجومی هم سوال نجومی عمومی میاد و هم محاسباتی و گاهی هم سوالات منحصرا فیزیکی ! کلا 6-7 شاخه هستن الان دقیقا حضور ذهن ندارم ولی اینان تا جایی که یادمه : اخترفیزیک، نجوم کروی، مکانیک سماوی ، صورت های فلکی ، ... مقدمه ی اولی فیزیک پیش2 هست (یعنی اگه بخونین راحت تر یاد می گیرین) کتاب اصلی شم کتاب اخترفیزیک ستاره ای مال نجوم کروی هم کتابی به همین اسم (نجوم کروی - اسمارت بود فک کنم نویسندش) هست مقدمه ش یه کم هندسه و یه ذهن قوی هست مکانیک سماوی هم همو کتابای فیزیک که بالا به ترتیب نوشتم کتاب اصلی شم نگاه می کنم می گم...خیلی چیزا یادم رفته فردا پس فردا می رم جزوه هامو از انبار میارم بیرون بیشتر توضیح می دم :31:
مئ چند تا كتاب دارم يكيش نجوم به زبان ساده بابا اين صورت فلكي ها حالم لهمخ مي خوره هيچي ازش نمي فهمم چي كار كنم ؟؟؟؟:41:
فقط چند تا از فصل هاي نجوم به زبان ساده رو تونستم بخونم و فهميدم المپاد نجوم رو مي شه سال اول دبيرستان هم بديم ؟؟؟؟
من مي خوام سه سال رو بدم تا براي سوم دبيرستان ديگه بيام بالا المپياد بعدي تاريخش كيه ؟
بابا يكي به من جواب بده تك و تنها اينجا از هيچي بي خبر
راستي فرزانه ي عزيز آي دي خانومه سهراب خاني رو مي توني براي من گير بياري ؟؟؟؟؟
هر چه تلاشت رو بكن و اين آي دي رو براي من پيدا كن
كسي هست به پاسخ هاي من جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:42::42:
خب واقعیتش اینه که اگه بخوایی تنهایی بخونی یه کم سنگین می شه برات عوضش چون زود شروع می کنی وقت کافی داری نظر من اینه که فعلا نجوم دینامیکی رو بخونی البته اسمش و ظاهرش خیلی سطح بالا به نظر میاد ولی فصلای زیادی توش هستن که برای دانش آموزی تو مقطع راهنمایی مناسبن به نظر مننقل قول:
مئ چند تا كتاب دارم يكيش نجوم به زبان ساده بابا اين صورت فلكي ها حالم لهمخ مي خوره هيچي ازش نمي فهمم چي كار كنم ؟؟؟؟
فقط چند تا از فصل هاي نجوم به زبان ساده رو تونستم بخونم و فهميدم المپاد نجوم رو مي شه سال اول دبيرستان هم بديم ؟؟؟؟
من مي خوام سه سال رو بدم تا براي سوم دبيرستان ديگه بيام بالا المپياد بعدي تاريخش كيه ؟
المپیاد نجوم کمتر از 10 دوره هست که داره برگزار می شه و قوانینش هر بار عوض می شن زمان ما از همون اول شرکت می کردیم ولی پارسال مث اینکه فقط سوما شرکت می کردن (مطمئن نیستم) برای قوانینش بهتره بری سایت خود باشگاه رو ببینی
المپیادها معمولا همه شون بهمن ماه هست آزمون شون فقط یه سال مال نجوم اسفند بود
ببخشید دیر کردم البته من دیروز صبح چند بار اومدم دیدم خبری نیست رفتم :31:نقل قول:
بابا يكي به من جواب بده تك و تنها اينجا از هيچي بي خبر
راستي فرزانه ي عزيز آي دي خانومه سهراب خاني رو مي توني براي من گير بياري ؟؟؟؟؟
هر چه تلاشت رو بكن و اين آي دي رو براي من پيدا كن
كسي هست به پاسخ هاي من جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه چند روز فرصت بده به من یا از بین یادداشتای خودم واستون پیدا می کنم یا از بچه ها می گیرم ...البته فکر کنم همین اسم خودشون بود یعنی : negin_sohrabkhani ولی فک کنم آخرش یه عددی چیزیم داشت که من یادم نیس ولی حتما سعی می کنم پیداش کنم واسه شما :20:
ممنونم از راهنمايي هايي كه كردي
و فكر كنم اين آي دي غلطه
راستي من چند تا سوال دارم اگه بتوني پاسخ بدي ممنون مي شم
يك ناظري كه روي ماهه زمين رو تو كدو صورت فلكي مي بيني ؟؟؟؟؟؟
يك ناظري كه رويه زمينه ماه رو تو كدوم صورت فلكي ميبينه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گزينه هاشو يادم نيست
:ohno::ohno::ohno:
من باید نجوم دینامیکی رو فول باشم یا بعضی از فصل هاشو ؟؟؟
می شه تو روش مطالعه ی نجوم به من کمک کنید ؟؟؟ چه فصل هایی از همه مهم ترند ؟؟؟؟ روزی چند ساعت نجوم بخونم البته من سوم راهنماییم زیاد کار باری ندارم وقتم آزاده نه 24 ساعته ها
من برای نجوم ریاضی رو باید در حده پیشرفته بلد باشم یا نه محاسباته ساده ی ریاضیه ؟؟؟؟
:42:
یکی به من جواب بده خواهشا
من هیچ وقت صورت فلکیا رو کار نکردم بیشتر در زمینه ی اخترفیزیک مطالعه می کردمنقل قول:
ممنونم از راهنمايي هايي كه كردي
و فكر كنم اين آي دي غلطه
راستي من چند تا سوال دارم اگه بتوني پاسخ بدي ممنون مي شم
يك ناظري كه روي ماهه زمين رو تو كدو صورت فلكي مي بيني ؟؟؟؟؟؟
يك ناظري كه رويه زمينه ماه رو تو كدوم صورت فلكي ميبينه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گزينه هاشو يادم نيست
ببین نجوم قسمت های مختلفی داره و نمی شه به طور کلی در موردش بحث کرد بعضی جاهاش ربطی به ریاضیات و فیزیک و شیمی و ... نداره بعضی جاهاش ریاضیات/فیزیک/شیمی پیشرفته می خواد و المپیادشم طوریه که حداقل تا زمان ما خط مشی ثابتی نداشت مثلا یه سال سوال های مربوط به نجوم کروی تعدادشون زیاد می شد یه سال سوالای اخترفیزیک...البته پرواضحه که در ادامه ی کار یعنی تو جهانی یا حتی مرحله ی دوم کشوری سوالای مرتبط با ریاضی و فیزیک نقش پررنگ تری دارن ولی خب شما که از الان نمی تونی رو اینا کار کنی باز کن همین نجوم دینامیکی رو هر جاشو سر در میاری خوب خوب بخون مثلا من اگه درست یادم باشه فصول 12 به بعدش طوری نبود که یه دانش آموز راهنمایی باهاش مشکل داشته باشه (یکی از دوستام با خوندن فقط همین 7 فصل آخر نجوم دینامیکی سال اول دبیرستان قبول شد از مرحله ی اول)...در مورد باقی سوالات تون هم گفتم که یه کم باید به من فرصت بدین آی دی خانم سهراب خانی رو گیر بیارم خودم گشتم پیدا نکردم باید برم مدرسه از بچه های دبیرستانی که هنوزم با المپیاد سروکار دارن بپرسمنقل قول:
من باید نجوم دینامیکی رو فول باشم یا بعضی از فصل هاشو ؟؟؟
می شه تو روش مطالعه ی نجوم به من کمک کنید ؟؟؟ چه فصل هایی از همه مهم ترند ؟؟؟؟ روزی چند ساعت نجوم بخونم البته من سوم راهنماییم زیاد کار باری ندارم وقتم آزاده نه 24 ساعته ها
من برای نجوم ریاضی رو باید در حده پیشرفته بلد باشم یا نه محاسباته ساده ی ریاضیه ؟؟؟؟
در مورد رياضيات بايد هندسه و مثلثات در حد پيش دانشگاهي بلد باشين .نقل قول:
از نجوم ديناميكي هم فقط فصل هاييش رو كه محاسبات دارن بايد فول باشين ديگه بقيش كه اطلاعات نجومي هست و بيشتر يادگرفتني و حفظ كردينه
راستي نجوم به زبان ساده رو هم بخونين بد نيست
اينجا كدو يكي از شما تو المپياد قبول شدين ؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي من سوالات رو كه از جاهاي مختلف دانلود كردم نفهميدم بالاخره اين المپاد تسته يا تشريحي ؟؟؟؟؟؟
راستی من یه چند تا سوال دیگه هم داشتم تو المپیاد همه ی مقاطعه دبیرستانی می تونه شرکت کنه یا فقط سوم دبیرستان
نجوم و ریاضی رو فهمیدم فیزیک باید در چه حدی بلد باشیم ؟؟؟؟ اونم دانشگاهی باید بلد باشیم یا مقدماتی کافیه ؟؟؟؟
من نجوم ساده رو دارم این کتاب رو هم باید فول باشم یا نه برخی از قسمتاش من سره این صورت فلکی گیر کردم هیچی نمی فهم یکی به من در این مورد کمک کنه
مرحله ی اول حدود 30-40 سوال تستی (هر جواب درست 4 نمره + هر جواب نادرست 1 نمره -) و 10-12 سوال جواب کوتاه تشریحی بدون نمره منفی داره که هر جواب درستشم 10 نمره س ...مرحله ی دوم به بعد کلا تشریحیه :31:نقل قول:
راستي من سوالات رو كه از جاهاي مختلف دانلود كردم نفهميدم بالاخره اين المپاد تسته يا تشريحي ؟؟؟؟؟؟
سال به سال قوانینش تغییر می کنه باید تو سایت باشگاه قوانین جدید رو ببینین...البته من شنیدم یه عده می رن شرکت می کنن واسه خودآزمایی آخرش اگه قبول شن قبولی شون به اصطلاح کن فیکون هس یعنی نمی تونن مرحله ی دوم برن البته بیشتر تحقیق کنین چون ممکنه مثلا تو قوانین جدید به این آسونی نباشه و محرومیت از شرکت در سال های بعدم داشته باشیننقل قول:
راستی من یه چند تا سوال دیگه هم داشتم تو المپیاد همه ی مقاطعه دبیرستانی می تونه شرکت کنه یا فقط سوم دبیرستان
برای مرحله ی دوم به بعد بله باید ریاضی فیزیک و حتی بعضی قسمتای شیمی رو در یه حد بالایی بلد باشین ولی در مراحل ابتدایی ضرورتی نداره یعنی می شه قسمتایی رو یاد گرفت که به دانش بالا از این دروس نیازی ندارننقل قول:
نجوم و ریاضی رو فهمیدم فیزیک باید در چه حدی بلد باشیم ؟؟؟؟ اونم دانشگاهی باید بلد باشیم یا مقدماتی کافیه ؟؟؟؟
من این نجوم به زبان ساده رو زیاد نخوندم زیاد جالب نیس به نظرم...در کل تو نجوم یه قانونی نیس که فک کنی اگه فلان کتابو بخونی همه چی حله یا اگه نخونی دیگه هیچی یاد نمی گیری شما خیلی داری قضیه رو پیچیده می کنی من به عنوان کسی که حداقل از این مراحل ابتدایی یه چیزایی می دونه بهت می گم فصل 12 به بعد دینامیکی رو بخون شما باز می گی فیزیک چقد باید بلد باشم آخه دوست من شما که از الان نیازی به اونا نداری فعلا خیلی اگه نگرانی بابت ریاضی و فیزیک می تونی طبق اون برنامه ای که آقای باقری گفتن فیزیک 2 دبیرستان (3 فصل اول) رو بخونی تو تا همین دو تا (فیزیک2 و نجوم دینامیکی ) رو بخونی تموم کنی من می گردم یه راهنمای خوب بهت معرفی می کنم واسه ادامه ی کار :10: موفق باشی :46:نقل قول:
من نجوم ساده رو دارم این کتاب رو هم باید فول باشم یا نه برخی از قسمتاش من سره این صورت فلکی گیر کردم هیچی نمی فهم یکی به من در این مورد کمک کنه
خیلی ممنوننم از راهنمایی هاتون
من شروع کردم نجوم دینامیکی رو از اون فصلی گفتین به خوندن
شما تو کدوم مراحله المپیاد قبول شدین ؟؟؟؟؟؟؟؟
مرحله ذوم رو تونستید رد کنید ؟؟؟؟
خواهش می کنم :11:نقل قول:
خیلی ممنوننم از راهنمایی هاتون
من شروع کردم نجوم دینامیکی رو از اون فصلی گفتین به خوندن
شما تو کدوم مراحله المپیاد قبول شدین ؟؟؟؟؟؟؟؟
مرحله ذوم رو تونستید رد کنید ؟؟؟؟
ایول البته اگه وقتت زیاده رو فیزیک (سال دوم) کار کنیم بد نیست یه کم جلوتر می افتی
چی می گه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اگه مرحله ی دومو رد کرده بودم که دیگه نمی گفتم واسه بقیه ش یه راهنما بهت معرفی می کنم ...من متاسفانه همون مرحله اولم قبول نشدم (اینو اولشم بهت گفتم) فقط سال سوم کم مونده بود قبول شم که با حواس پرتی از دست دادمش واسه همینم گفتم واسه ادامه ی کار نمی تونم کمکت کنم من فقط واسه مراحل ابتدایی هر چیو که آقای باقری خانم نقیب و خانم سهراب خانی برا ما توصیه کرده بودن بهت :46:
در ضمن من از روی تجربه ی شکست خودم هست که بهت توصیه می کنم بیشتر از اینکه به آخرش فکر کنیو بشینی به طور پراکنده ریاضی و فیزیک دانشگاهی اینا رو بخونی اولشو خوب شروع کن و همین کتابایی رو که در حد خودته خوب بخون تا آمادگی برای خوندن سطوح بالاترم خود به خود پیدا کنی :20:
خيلي ممنون مطمئن باش هر سه مرحله رو قبول مي شم
اين نجوم ديناميكي خيلي باحاله باهاش حال كردم زيادم پيچيده نيست
موفق باشی :10:نقل قول:
خيلي ممنون مطمئن باش هر سه مرحله رو قبول مي شم
اين نجوم ديناميكي خيلي باحاله باهاش حال كردم زيادم پيچيده نيست
کتاب خوبیه :46:
سلام دوستان! خوشحالم که بالاخره کمی این تاپیک فعال شد! پست های آخر رو خوندم، چند تا نکته هست که باید اضافه کنم:
1- همیشه از افرادی استفاده کنین که دوره های آخر رو شرکت کردن. افراد قدیمی تر، هر چند مقام بهتری داشته باشن، علم قدیمی تری دارند. مثل استاد دانشگاه های ایرانی! هرچه سنشان افزوده شود، بیشتر صاحب شهرت می شوند تا صاحب علم (اکثرا این گونه است، قصد جسارت ندارم)
2- حل نمونه سوال خیلی مهم است. حتی شاید بیشتر از مطالعه منابع. هم اکنون مجموعه سوالات استادانی چون آقای صدرالدینی، آقای چرتاب سلطانی و... در اینترنت قرار دارد.
3- برای موفقیت در دوره کشوری، رصد خیلی اهمیت دارد.
4- دو راه بیشتر وجود ندارد. یا المپیاد را خیلی جدی بگیرید و به چیزی غیر از طلا فکر نکنید، یا زیاد جدی نگیرید و کنکور را هم در کنار آن ادامه بدهید!
5- من آماده پاسخ به سوالات شما هستم :)