بهترین کاتالوگی که در مورد انواع براویا سونی که تا بحال دیده ام
با فرمت PDF را از لینک زیر دریافت کنید
مدلهای سری X,W,D,V,S,U,G,SXRD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بهترین کاتالوگی که در مورد انواع براویا سونی که تا بحال دیده ام
با فرمت PDF را از لینک زیر دریافت کنید
مدلهای سری X,W,D,V,S,U,G,SXRD
http://www.sony-asia.com/microsite/bravia/_download/bravialcdtv_brochure.pdf
دوستان سلام
مي خوام sony 40 w 300 بخرم اما انگار اين سري motion flow نداره . مي شه بگين اين مساله مهمه يا نه؟ و اين كه كلا توصيه مي كنين براي خريد اين مدل؟
ممنونم
اینم یه surprise واسه دوستان
سری جدید E سونی برای دوستان در قاره آمریکا:
:NEWS: E4000 - another day, another new Sony TV range
Cunningly disguised as a landscape photograph, this is Sony's E4000 series Picture Frame TV, designed to fit in with a wide range of decors thanks to the availability of four colour frame options
Apparently 'Inspired by the new Draw the LINE concept by Sony', the LCD screens come in a choice of 26in, 32in and 40in sizes
The sets also have Sony's Picture Frame mode, meaning they can display either pre-loaded images, or your own pictures from a USB memory device slotted into the side of the screen, when you're not watching TV
The 32in and 40in models are Full HD 1080p designs, with 24fps handling available across the range, while the 40in model also supports x.v.Colour and uses a 10-bit LCD panel
Sony's Bravia Sync remote capability is standard across the range, and all the sets have integrated Freeview and HD tuners, three HDMIs and two Scarts
All the models can be wall-mounted, with the 32in KDL-32E4000 and 40in KDL-40E4000 models also coming with a table stand and the 26in KDL-26E4000 being freestanding. The screen surrounds are available in Midnight Sky, Aluminium, Pearly White and Dark Walnut
نکته جالبی که در محصولات سونی به چشم میخورد و مدت کوتاهی بعد سامسونگ، قرار گرفتنی 32 اینچ های فول HD در لیست محصولات جدید این دو کمپانی بود.اما فول HD بودن یه DownSide که اکثر Reviews ها از این دو می گیرند و این نکته رو عنوان میکنند که در 32 اینچ تفاوت زیادی بین HD ready و فول HD وجود ندارد.
نظر شخصی من اینه که با توجه به اینکه هنوز اکثر Upcoming ها قیمت مشخصی ندارند این حدس رو میزنم که هزینه ساخت پانل های فول برای این دو کمپانی کمتر شده و اگر این 32 اینچ ها با قیمتی مشابه LCD و پلاسما های HD Ready وارد مارکت بشوند برگه برنده ای در دست این دو کمپانی خواهد بود.شاید این امکان وجود داشته باشد که از سهم حدودا 25 درصدی پاناسونیک در فروش HDTV کم کرد.مخصوصا اینکه این کمپانی رویای ورود پرقدرت به مارکت LCD را نیز دارد
پ.ن: یکی از نکان خوب این LCD ها اینه که 1080p رو مستقیم پخش میکنند .دیگه نیازی به DownScling نیست
شن هاي زمان و بقيه دوستان لطفا جواب من رو بدين
نقل قول:
اگر کاتالوگ را که درین صفحه گذاشتم بگیری جواب تمام سوالاتت رو پیدا میکنی
سری w فاقد Motion Flow است
من که در حالت معمولی این گزینه را همیشه خاموش میکنم
چون تصاویر کمی غیرطبیعی میشه
هر سولی در مورد براویا داشتی در خدمتم
نقل قول:
توصیه میکنم مدل زیر رو بگیری
KLV-40X350A
قیمت 3 میلیون
سامسونگ 40 f حالا بهتره يا سوني 40 w
x Series Aluminuim ,X series black فرقشون چیه؟
کدوم گرونتره؟
کدوم توی ایران هست؟
همون طور که دوستمون mazdakaa گفت اگر مشکل مالی نداری X350 بگیر.نقل قول:
جدا از اینکه فوق العاده هست خرید فول HD یه آینده نگری خوب هم هست.چیزی که الان هست و تو بازار ریخته BD player و فیلم های HD هست.(البته برای ایران بهتره بگم که HD player چون فیلمهای HD رو روی چند DVD میبینیم و معمولا BD نمی خریم یا اینکه از سایت های روسی که آرشیو های چند صد گیگابایتی دارند دانلود میکنیم)
منظورت سری X سونیه؟نقل قول:
قیمتهاشون رو بگو.نقل قول:
بنظر من سونی حرف اول رو تو محصولات تصویری میزنه
البته یک سری مدلهای سامسونگ شنیده ام که بد نیست
ولی سونی پول اعتبارشو میدی
من تا حالا چند تا از محصولات سامسونگ داشتم و یا دوستانم داشته اند از جمله یخچال موبایل Vcd دوربین که از هیچکدوم راضی نبودم یا نبوده اند
تا ماه پیش سری 40d سونی داشتم حالاهم سری 46x دارم با سینمای خانگی سونی Dz-850kw واقعا راضیم اگر پول داری حتما X بخر هم زیباست و هم با کیفیت(ساخت ژاپن)
سری AL برنگ آلومنیومه و ا ولی BLack مشکی منظور حاشیه یا قاب صفحه LCD استنقل قول:
مدلهای مختلف سونی در لینکی که در صفه قبل گذاشتم هست
40 w هم فول hd هست.پس چرا سري x ؟نقل قول:
راستش سامسونگ 40f از نظر كنتراست خيلي بالاتر از 40w سوني هست. و اين آدم رو يه كمي دو دل ميكنه.نقل قول:
دوستان لطفاَ در مورد زمان به بازار ایران آمدن سریهای جدید توشیبا و همینطور مسالۀ مهم گارانتی و خدمات اطلاعات بیشتری بدید .
بعد از بررسی فراوان قصد خرید سونی 46x350 و احتمالاُ Dz1000 را دارم . با اینکه یکی از بهترین گزینهای موجود در بازار است ولی باز کمی دو دل هستم ..... دوستان آیا تا 25 روزه دیگ گزینۀ بهتری خواهم داشت ؟:20:
بهترین lcd موجود در ایران چیه؟
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان میخواستم یک دستگاه پلاسما پاناسونیک مدل 50pv70 به قیمت 2.500 یا 50pv700 به قیمت 3.200 تهیه کنم اولا میخواستم نظر دوستان رو راجع به این دو مدل بدونم و اینکه اگر نظر دیگری در رابطه با مدل یا برند دیگری دارید ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
من تلویزیون لامپی توشیبا داشتم کیفیتش عالی بود ولی همه میگفتند رنگ قاطی میکنه که بعد از سه سال همین اتفاق هم افتاد ولی سونی 21 اینچ رو 15 ساله داریم ولی آخ نگفتهنقل قول:
بنظر من بهترین انتخاب رو کردی شک نکن بگیر من که دارم واقعا عالیه
راستی سری x خیلی چیزها داره که تو تبلیغات و کاتالوگهایش ننوشته مثل:
کنترل تلویزیون دارای دکمه ای هست که تمام کلید هاشو برای شب روشن میکنه
پورت USB برای دیدن عکس در TV داره
لوگوی سونی جلوی پنل بوسیله نور روشن میشه که قابلیت خاموش شدن رو داره
دو تصویره با دو تیونر و نمایش تله تکس بصورت دو تصویر روی صفحه
oldrash جان x350 واقعا عالیه. شک نکن تو خریدش. همین طور dz1000.
توشیبا xf550u هم که بترین مدل توشیباست الان تو بازار هست ولی کم گیر میاد تو ایران. اونم اگه بتونی بگیری واقعا توپه.
بعد به من میگن تبلیغ میکنی !نقل قول:
شما ناراضی بودی .. من هیچ نارضایتی از محصولات سامسونگ نداشتم تا حالا .
خوبه من بیام بگم سونی پول اسمشو میخوره ؟ !
F40 یکی از بهترین LCD های ساخته شده هستش که هیج گونه مشکلی نداره .نقل قول:
راستش سامسونگ 40f از نظر كنتراست خيلي بالاتر از 40w سوني هست. و اين آدم رو يه كمي دو دل ميكنه.
قیمتش هم باید از 1400 تا 1500 باشه .
دوستانی که می خوان LCD بگیرن به نظر شخصه بنده سونی اولویت اول رو داره
من الان 52 سری X دارم با Dav- DZ 10000 البته سینما رو از آشنا دست دوم برداشتیم زیر قیمت و سه ماه کارکرده
کنتراست دینامیک تصویر که خداست زمان پاسخگوییش هم حرف نداره
کامپیوتر هم که بهش وصل کردم بر خلاف مدل های دیگه فقط تو یه رزولشن جواب نداد و بقیه ی رزولشن ها رو به راحتی ساپورت کرد.
سیستم صوتی خود LCD هم واقعاً بی نظیره ... وقتی یه فیلم با صدای DTS پلی می کنی تازه می فهمی چقدر کم از توان اسپیکر ها تو حالت معمولی استفاده میشه
هر چی بگم کم گفتم باید یه فیلم مثل fast and farious رو رو یه همچین سیستم هایی ببینید تا ببینید چه تصاویر و اصواتی رو با تلویزیون های CRT و سیستم های پخش معمولی از دست میدیدم
البته موقع خرید دقت که می کردم می دیدم کنتراست سامسونگ از سونی بیشتر بود ولی بعد که یکم تحقیق کردم فهمیدم که پایداری کنتراست سامسونگ به مرور زمان کم میشه ولی سونی حداقل 10 سال با استفاده ی روزی 6 ساعت همین کنتراست رو میده
نقل قول:باعرض تشکر خدمت دوستان عزیزم ..... , پس x350 تصویب شد .و در واقع این مدل توشیبا در کل در مقایسه با این مدل سونی گزینۀ دومه دیگه ؟ x350 VS xf550) :20:نقل قول:
میتونم بپرسم کی اینو گفته ؟نقل قول:
البته موقع خرید دقت که می کردم می دیدم کنتراست سامسونگ از سونی بیشتر بود ولی بعد که یکم تحقیق کردم فهمیدم که پایداری کنتراست سامسونگ به مرور زمان کم میشه ولی سونی حداقل 10 سال با استفاده ی روزی 6 ساعت همین کنتراست رو میده
نظر شخصی شما هم کاملا قابل احترام هستش .
موفق باشی دوست من .
چرا ما هم یه بار یه tv از سامسونگ گرفتیم 5ماه کار نکرد. البته اون موقع سامسونگ مثل الان نبود.نقل قول:
من هیچ نارضایتی از محصولات سامسونگ نداشتم تا حالا .
تبریک میگم بابت انتخابت. عجب سیستمی. dz1000 چند گرفتی؟نقل قول:
من الان 52 سری X دارم با Dav- DZ 10000 البته سینما رو از آشنا دست دوم برداشتیم زیر قیمت و سه ماه کارکرده
اگه توشیبا گیرت اومد اونم بخری توپه. ولی مشکل اینه که خیلی کم گیر میاد.نقل قول:
پس x350 تصویب شد .و در واقع این مدل توشیبا در کل در مقایسه با این مدل سونی گزینۀ دومه دیگه ؟ x350 VS xf550
امیر جان قبول کن که سامسونگو الجی در مورد کنتراست بلف میزنن. داینامیک کنتراست tvهاشونو میبرن بالا. همین باعث جذب مشتری بیشتر میشه دیگه. وگر نه چه طور x350 با کنتراست 18000 اینقد tv خوبی از آب در اومده؟نقل قول:
میتونم بپرسم کی اینو گفته ؟
سلام
ببخشید من سردرگم شدم هرسایتی جیزی میگه نمی دونم
چکارکنم می خواهم تلویزیون بخرم بین
Sony-D40وپلاسما Panasonic-42Pv700گیرکردم کدوم رو بخرم خواهش یک راهنمایی کنید که ال سی دی بردارم یا پلاسماآخه ال سی دی در شب نمی تونه رنگ سیاه رو خوب جواب بده کدوم بهتره بگیرم
با تشکرازهمه دوستان:42:
سلام من میخام یه تلوزیون Lcd 40 اینچی در حدود دو میلیون پانصد تا سه و دویست بخرم لطفا بهترین های توی بازار با این مشخصات با مدلشون رو معرفی کنید.
با تشکر:)
بدون شک برو سراغ x350 سونی. اگه xf550u توشیبا پیدا کردی تو خرید اونم شک نکن.نقل قول:
سلام من میخام یه تلوزیون Lcd 40 اینچی در حدود دو میلیون پانصد تا سه و دویست بخرم لطفا بهترین های توی بازار با این مشخصات با مدلشون رو معرفی کنید.
پلاتینیوم جان حدود بودجت خیلی برام جالب بود. 2500 کجا 3200 کجا!!!
---------
ali-963 شما بودجتو مشخص کن تا بهتر بتونیم بگیم.
نظر شما قابل احترامه شاید عده زیادی هم این اعتقاد رو داشته باشند ولی واسه کسایی که خارج از نظر این حرف رو میزنند پیشنهاد میکنم کهنقل قول:
اینو به بقیه کمپانی های دیگه هم بگن تا در کمپانیشون رو ببندند بی خیال LCD بشن.اسم تاپیک رو هم عوض کنیم تا زحمت دیگران رو کم کنیم.
یه جورایی این ادبیات زیاد مناسب یه تاپیک مشاوره نیست.اینکه یه روز یه کمپانی رو بالا ببریم و یه کمپانی رو بکوبیم کار درستی نیست.منم یخچال سامسونگ بزرگ دارم(تازه گرفتم).به نسبت پولی که براش دادم ازش راضی هستم .البته یخچال جنرال آمریکایی 2006 فوق العاده هم دارم که اون بحثش جداست.واسه اینکه دو برابر اون یخچال سامسونگ پاش پول دادم.از لحاظ ابعاد یخچال و موتور هم بزرگتر از اون سامسونگه هست.ولی هیچ وقت با اون مقایسش نمیکنم.چون مقایسش کار غلطیه.سونی GPS هم میزنه به نظرت درسته که اونو با GPS های Garmin که یه عمره این کاره ست مقایسه کنیم؟یا اینکه بر عکس بیای بگی سونی اصلا نمی تونه GPS بزنه؟ شما همین طور که تجربه سونی و نوآوری های زیادی که توی این چند سال داشته رو گوشزد میکنید آیا میتونید پیشرفت سامسونگ رو توی Disgn و موبایل و LCD کتمان کنی؟
تا 25 روز دیگه بعید میدونم اتفاق خاصی برای مدل های دیگه بیافته.چون برای بعضی از مدل های جدید هنور حتی قیمت هم تعیین نشده پس به فکر اونا نباش.اون مدل توشیبا یواش یواش داره وارد بازار میشهنقل قول:
بله X350 از بهترین گزینه های موجود در بازاره و امتیازات خوبی گرفته
سونی و سامسونگ بهتر از بقیه هستند.نقل قول:
نظر خاصی ندارم رنج پولی شما تغییرات زیادی داره.پس این پیشنهاد رو بهت میکنم که اگر فقط قصد خرید پلاسما داری سعی کن تا مدل های جدیدی رو که توی چند پیج قبل از پاناسونیک معرفی کردم وارد بازار بشن..اگر LCD رو هم مد نظر داری همین الان بخر که بازار آرومی توی ایران رو سپری میکنه.نقل قول:
یه ریزه کاری جالب از سونیه که تو مدل های قبلی به صورت شب نما بود ولی الان به صورت بک لایت روشن میشه.نقل قول:
سعید جان تو ایران رو هیچ چیز حساب باز نکننقل قول:
تا انباراشون ته نکشه جنس جدید نمیارن
حق با شماستنقل قول:
لطفا از سایز مناسب برای نوشتن استفاده کنیدنقل قول:
پاناسونیک بهتره
درود. اگر سوال تکراریس عذرخواهی میکنم. تعداد پستــهـــــــــــــــــــ ــــــــا!!!
crt های 29 اینچ sony اخیرا price drop زیادی قریب به 100 تومان داشتن.( سری SW و SR و SZ ....)
نظر دوستان رو در مورد 2 مدل SW و ُSR جویا هستم.
ممنون.
[quote=shenhaye_zaman;2441479]نظر شما قابل احترامه شاید عده زیادی هم این اعتقاد رو داشته باشند ولی واسه کسایی که خارج از نظر این حرف رو میزنند پیشنهاد میکنم که
اینو به بقیه کمپانی های دیگه هم بگن تا در کمپانیشون رو ببندند بی خیال LCD بشن.اسم تاپیک رو هم عوض کنیم تا زحمت دیگران رو کم کنیم.
یه جورایی این ادبیات زیاد مناسب یه تاپیک مشاوره نیست.اینکه یه روز یه کمپانی رو بالا ببریم و یه کمپانی رو بکوبیم کار درستی نیست.منم یخچال سامسونگ بزرگ دارم(تازه گرفتم).به نسبت پولی که براش دادم ازش راضی هستم .البته یخچال جنرال آمریکایی 2006 فوق العاده هم دارم که اون بحثش جداست.واسه اینکه دو برابر اون یخچال سامسونگ پاش پول دادم.از لحاظ ابعاد یخچال و موتور هم بزرگتر از اون سامسونگه هست.ولی هیچ وقت با اون مقایسش نمیکنم.چون مقایسش کار غلطیه.سونی GPS هم میزنه به نظرت درسته که اونو با GPS های Garmin که یه عمره این کاره ست مقایسه کنیم؟یا اینکه بر عکس بیای بگی سونی اصلا نمی تونه GPS بزنه؟ شما همین طور که تجربه سونی و نوآوری های زیادی که توی این چند سال داشته رو گوشزد میکنید آیا میتونید پیشرفت سامسونگ رو توی Disgn و موبایل و LCD کتمان کنی؟
نظر شما هم قابل احترامه ولی آقای Shenhaye_zaman ایران ماشین میسازه آلمان هم ماشین میسازه ولی این کجا و آن کجا
پس چون بنز و بی ام و عالی هستند مابقی کمپانیها باید درشون رو تخته کنند؟!
منظور من اینه که سونی بهتر از مابقیه
هر دو مشخصاتی تقریبا مشابه دارند ولی چرا سراغ سری های DZ و ِDA نمیری؟نقل قول:
صد درصد من هم شکی ندارم.سونی همیشه غول بزرگ در زمینه AV بوده.کسی هم در این شکی نداره. برند های این کمپانی مثل واکمن و هندی کم حتی از نام بعضی از کمپانی های رقیب معروف تر و شناخته تره. اما قبول ندارم که سامسونگ رو با ماشین ایرانی مقایسه کنی.نقل قول:
با بودجه 2 میلیون چه LCD پیشنهاد می کنید؟
Full HD باشه.
سلام
ازهمه دوستان معذرت می خواهم آخه دفعه قبل دیر جواب دادند من مجبورشدم بزرگ بنویسم.بودجه من حدود2.5میلیون است.راستی پاناسونیک یک مدل فول اچ دی داره وارد بازار می کنه ارزش داره دو سه هفته صبر کنم؟(البته با این بودجه کمی که دارم میشه خرید؟)
پیشنهاددوستان چیه؟خودم پاناسونیک مدنظرم هست
مرسی
بعید می دونم با 2میلیون،LCD فول HD گیر بیاد.مگر اینکه صبر کنی تا 32 اینچ های سونی یا سامسونگ وارد بازار بشن. یا اینکه بری سمت پلاسمانقل قول:
اگر 3 میلیونش کنی میتونی X350 بخری(قیمت کمتر هم ممکنه گیر بیاد)نقل قول:
نیازی به توضیح در مورد این LCD نیست.اگر پیچ های قبل رو بخونی در موردش نوشتیم.
اگر هم نمی تونی بهم بگو چون مدل های زیادی توی این رنج بودجه قرارا دارند که با 100 تومن بالا پایین میشه خرید.
من ال سی دی دلموزده آخه خواهرمsony-32v داره تصویرسرعت بالا روخوب نمی تونه تفکیک کنه واسه این رفتم سراغ پلاسما پیشنهادشما هم بود.آیاپاناسونیک مدل جدید ترازاین هم تو ایران داره یا باید 2 3 هفته صبر کنم؟قیمتش حدودچند هست؟100تومن بالا پائین زیادمهم نیست
مرسی ازراهنماییتون
سلام دوباره به همه دوستان
من هنوز LCD نگرفتما .اونقدر صبر کردم تا full HD با سایز پایین بیاد تو بازار که اومد .
البته من 1 ماهه جمهوری نرفتم نمی دونم چی تو بازاره در اولین فرصت باید برم یه بررسی دقیق بکنم فکر می کنم نسبت به 1 ماه پیش خیلی اتفاقات افتاده
فعلا اولین 32 اینچ full HD که چشممو گرفته اینه : LA32A550P1
(البته که تهه دلم نمی خواد سامسونگ بگیرم اما نسبت به قبمت ...)
نظرتونو خواهشا بگین که اگه ردیفه دیگه صبر نکنم می ترسم چون جزو اولین full HD هاس قیمتش بکشه بالا .کد:http://www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/spec.do?group=televisions&type=televisions&subtype=lcdtv&model_cd=LA32A550P1RXZK&fullspec=F#
الان یه سایته ایرانی داره می ده 1.190.000 تومان
آخه یکی نیست به من بگه همش می خوای 2 میلیون خرج کنی 2 ماهه داری میگردی آخه دو میلیون پوله ؟؟!!
با 2.5 خیلی میتونی معیاراتو برای خرید پلاسما ببری بالا. یه مدل هست از پاناسونیک کنتراستش 100000 عالیه. فول اج دی هم هست. دیگه چی میخوای؟نقل قول:
من حدود2.5میلیون است.راستی پاناسونیک یک مدل فول اچ دی داره وارد بازار می کنه ارزش داره دو سه هفته صبر کنم؟(البته با این بودجه کمی که دارم میشه خرید؟)
tv خوبیه.یا همینو بگیر یا صبر کن سونی هم 32 اینچای فول اچ دیشو ریلیز کنهنقل قول:
فعلا اولین 32 اینچ full HD که چشممو گرفته اینه : LA32A550P1
آقا آرمان نا شکری نکن. مردم محتاج نون شبننقل قول:
آخه یکی نیست به من بگه همش می خوای 2 میلیون خرج کنی 2 ماهه داری میگردی آخه دو میلیون پوله ؟؟!!
KLV-46X350A SONY