بنده 100% مطمئنم که Dns مشکل داره.
بنده 100% مطمئنم که Dns مشکل داره.
دوست عزيز اگه ميتوني كمك كني ، به مديريت پي ام بده ... ;)نقل قول:
نوشته شده توسط shasha_ara2001
با سلام
اقا ما پست میدیم ولی نمیبینمش
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
توی کنترل پنل میادبالا میگه ابدیت شده ولی پست جدید دیده نمیشه
اینجا رو میگم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
My GOD
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ebilove
درستش کردم ebilove جان ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط Harry Potter
منون از شما مسعود جان
درود
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ebilove
من که مسعود نیستم :worried:
البته قابلی نداشت :biggrin:
با سلام
من دو روز پیش اومدم تو بخش مقالات ... یه تاپیک بود که لیست تمام مقالات فرهنگی , علمی ,عمومی و... توش بود
اما امروز هر چی می گردم نیست ... یه سری تاپیک که از اون تاپیک رفتم توش اینان :
*معرفی دو تا تست Iq صددرصد هم کار میکنه
*پاسخ به 10 سوال بزرگ هستی از هفته نامه علمى نيو ساينتيست
*مواد مخدرو مشروبات الکلی!!
و...
آدرس اون تاپیک رو می خواستم
چی شد پس؟
نقل قول:
نوشته شده توسط mehran_p
شلام
دوست عزیز
به لینک های زیر سر بزن
موضوعات علمی
فهرست كامل از كليه مقالات علمیکد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=68
راهنماي تاپيكهاي فهرست بندي شدهکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=26361
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=69470
اين چه حرفيهاگر سرور DNS اشكال داشت كه هيچ سايتي باز نميشد عزيزمنقل قول:
نوشته شده توسط shasha_ara2001
خیلی ممنون
مي خواستم ببينم كه چرا نميشه كه مشخصات عضو جديد را ببينم و پيغام عدم دسترسي به اين بخش نمايش داده مي شود
سلام محمد جان...فکر کنم دلیلش رو همونجا نوشته چون این فرد هنوز به رسمیت نرسیده منظور هنوز از امکانات فروم نمیتونه استفاده کنه...
سلام ...نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad hamed
بخاطر اینکه اون دوستان هنوز به پیغام خصوصی دسترسی ندارن پروفایلشون برای سایر دوستان قابل رویت نیست
ممـنــون :)
مـیـثــم
تازگي ها بازهم سايت كمي كند شده
خب بهروز جان تا سرور جدید میاد باید تحمل کرد...نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
نمی دونم چرا سایت و انجمن ها چرا انقدر کند شده...یه دو هفته ای هست که اینطوریه!
البته منظور از کند شدن اینه که اکثرا بالا نمیاد! هر روز که می یام با این مشکل مواجه هستم!!نمی دونم از شانس منه یا کلا اینطوری شده!
البته این مشکل از وقتی شروع شد که چند وقت پیش سرور P30world به علت افزایش کاربرا و برای خدمات بهتر عوض شد!!!!
با تشکر...
بزنم به تخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پي سي منو دوست داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه همين فيلم كمتر سر من در مياره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... دلتون بسوووووزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط cyrus_achamenian
مشکل از سرور هست
ظرف چند روز آینده تعویض میشه
مخلصیم
الان خيلي وقته كه ميگيد همين چند روز
كدوم روز؟؟؟
سلام
من روزی 1 بار میتونم آن شم و وقتی پستهای جدید رو میزنم همه پستها رو توی 20 صفحه نشون میده و بسیاری از پستهای جدید و قدیمیتر رو نمی تونم ببینم و اونا رو از دست می دم آیا راهی وجود نداره که همه پستهای جدید رو بتونم ببینم؟
ضمن سلام و تشكر از زحماتتان در راه اندازي اين سايت جالب لطفآ نحوه پاك كردن سوال و يا مطلب ارسالي خودم را توضيح دهيد. چون من هر چه تلاش كردم درخواست موسيقي خودم را بعلت عدم دريافت جواب و گرفتن اي ميلهاي غير مربوط به سوال من پاك كنم نتوانستم تنها انتخاب ويرايش را به من ميدهد.
ضمن خوشامد گويي به شما دوست عزيز لازمه كه خدمت شما عرض كنم دسترسي براي پاك كردن ارسالها براي كاربران در اين انجمن فراهم نميباشدنقل قول:
نوشته شده توسط nasser416
مخلصيم
آقا امروز پی سی شدیدا قاط بود (منظورم سرورشه ) مگه بنا نبود تو این هفته سرور را عوض کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب هفته كه هنوز تموم نشده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Braveheart
××××××××
لطفا ورژن vBulletin رو ارتقا بديد و امكان تغيير زبان فارسي/اينگليسي رو برداريد . خواهشا اين كار رو بكنيد .
××××××××
سلا منقل قول:
نوشته شده توسط saeid_2001
مديرا قول ورژن جديد رو دادن كه تا چند روز اينده آپ ديت كنن
ولي من نمي فهمم امكان تغيير زبان فارسي/اينگليسي چه مشكلي داره؟ اينجوري كه بيشتر مشكل پيدا مي كنيم :blink:
فكر كنم منظورش اين بود كه اين دكمه اي كه براي تغيير زبان هست رو بردارند و از روي صفحه ي كليد بتوان با زدن كليد Alt+Shift تغيير زبان داد.
به نظر من كه خيلي خيلي بهتره
مگه Alt+Shift مشکل داره ؟
اقا دست همه مديران سايت درد نكنه واقعا حال داديد . فقط تو رو خدا فحش نديد فقط يه پيشنهاد , اگه يه اديتور متن Wysiwyg هم ميزاشتين عالي ميشد من حقيقتا فكر ميكردم اين اديتور جزوي از ورژن جديد Vb باشه ولي نميدونم تو Vb وضعيت اديتور متنها چجوريه . چون زبان فارسي واقعا با اين اديتورهاي معمولي به مشكل ميخوره چون همچي رو كد نشون ميده كل چيدمان متن رو بهم ميزنه .
سلام ...
سعید جان کی به شما توهین شده که اینطوری میفرمایید؟
ادیتور Wysiwyg جز امکانات سیستم هست ، ولی ما اون رو برای استفاده غیر فعال کردیم
چون قابلیت این رو داره که بشه یه سایت کامل رو درش کپی پیست کرد و سایت به صورت کامل در پست نمایش داده بشه و این مشکل ساز خواهد شد
ممـنــون :)
مـیـثــم
:blush:نقل قول:
واقعا اين اديتور معمولي براي زبان فارسي مشكل دار هست مخصوصا اگه پستتون عكس داشته باشه يا نوشته رنگي زياد داشته باشه و... چون هر تغييري رو رو بصورت كد HTML نشون ميده كل متن رو بهم ميريزه . در مورد نمايش يك سايت هم فكر نكنم بشه اين كار رو كرد اگرم بشه فكر نكنم كسي اين كارو بكنه . اين اديتور تو فروومهاي ديگهاي فعاله و واقعا كار كردن باهاش راحت تره و تا الانم فكر نكنم مشكلي براشون بوجود اورده باشه . در هر صورت اگه بتونين به صورت ازمايشي يه مدت كوتاهي حداقل فعالش كنين خوب ميشه . مرسي .
سلام
سوال من در رابطه با امضا هست ..اولا اينكه ميشه تو امضا عكس هم گذاشت جاي تشكر داره ولي...
1-نمي شه بيشتر از يه عكس گذاشت ..كه البته منطقيه چون قرار نيست گالري باز بشه ولي مشكلش اينه كه اجازه ي استفاده از شكلك هارو نمي ده كه با توجه به وجود اين گزينه در قسمت نوشتن امضا يه تناقضه كوچولو هست و همچنين با توجه به حجم كم شكلك ها بهتره امكان استفاده از چندتا از اونا به صورت همزمان هم فعال شه
(مهم)2- وقتي كه عكسي ميزاريم ديگه بيشتر از يه خط نميشه متن نوشت ..(مهم)
با توجه به اينكه امضا يه چيزه تكراري هست پس صفحه رو سنگين نمي كنه چون با يه بار لود شدن ديگه خودش به صورت حافظه ي اكسپلورر بالا مياد .پس حجم امضا مشكلزا نخواهد بود...
ولي اگه اسرار به كوتاه بودن اندازه ي امضا هست بهتره براي عكسي كه ميزاريم محدوديت بايه تا متني كه مينويسيم.آخه خوداييش يه خط خيلي كمه.
3-گزينه ي انتخاب رنگ هم در نسخه ي جديد ديده نمي شه ..البته اگه همون كدها رو براش بنويسيم رنگ رو اجرا ميكنه ولي گزينه ي انتخاب رنگ رو من كه نديدم.
پس چرا امضای من هم عکس داره و هم چند خطه؟!!
و همینطور امکان انتخاب رنگ هم دارم. گزینش هست!
نمي دونم ...اگه كسي مي دونه كمك كنه.
البته عكس شما خيلي باريكتره ..اگه ميشه با يه عكس ديگه هم امتحان كنيد ..شايد اشكال از تنظيمات من باشه
آخ آخ آخ آخ آخ آخ
درسته
نمیشه!!!!
بابا این که خیلی بی مزه است که!
بیشتر از 3 خط اجازه نمیده!
الان که رفتم امضام رو ویرایش کنم تا خواستم save اش کنم گفت زرشک!
ماله منم چون از قبل چند خط بوده مشکلی نداره. اما الان دیگه نمیشه بیشتر از 3 خط (کلا.. با عکس و ...) امضا داشت!
بابا این محدودیت رو بردارید لطفا! آخه نمیشه که! عکس نباشه توی امضا اشکالی نداره اما اگه نشه چیزی نوشت که فاجه اس
يك نفر لطف كنه به من بگه چطور مي تونم Zip Cod كشورها رو بدست بيارم.ممنون ميشم.ايميل من:aria_arash2535@yahoo.com
حتما اینم جزو اشکالات انجمن هست ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يك نفر لطف كنه به من بگه چطور مي تونم Zip Cod كشورها رو بدست بيارم.ممنون ميشم.ايميل من:aria_arash2535@yahoo.com
برای من که سره جاشه ...... شاید از توی تنضیمات بتونی دوباره برگردونیش .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-گزينه ي انتخاب رنگ هم در نسخه ي جديد ديده نمي شه ..البته اگه همون كدها رو براش بنويسيم رنگ رو اجرا ميكنه ولي گزينه ي انتخاب رنگ رو من كه نديدم.
از مديران عزيز تقاضا دارم كه محدوديت استفاده از تگ img رو در قسمت امضاء دوباره فعال كنند، چرا كه هم به سبكتر شدن صفحات كمك مىكنه و هم به كمتر گيج شدن بازديدكنندهها!
از نظر متنى هم، 6-5 خط به نظر من كفايت مىكنه!
امضای من هم اگه دست بخوره میگه بیشتر از 3 خطه !
همون 1000 کاراکتر خیلی بهتر بود ... توی سه خط آدم چی بنویسه ؟!!