مبارک باشه... خوب خریدی...دوربین خیلی خوبیه!!امیدوامر بتونی خیلی خوب استفاده کنی...نقل قول:
مبارک باشه... خوب خریدی...دوربین خیلی خوبیه!!امیدوامر بتونی خیلی خوب استفاده کنی...نقل قول:
سلام...چه بد...من میخواستم تا fz28بیاد یهw150 بخرم ولی...نیست که بدشانسی ...فعلا فعلا باید منتظر باشیم...اگه تهرانی میتونی از این سایت سفارش بدی یا بری نمایندگیشون!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیتونم به فروشگاهای مجازی اعتماد کنم ولی میتونی یه سر به دفترشون بزنی...حتما دارن!قیمتش هم 265000 تومنه!فک کنم از جشنواره ارزونتر باشه!
اینم آدرسش:
کمان رایانه
آدرس : تهران - تقاطع میرداماد و ولیعصر - مجتمع کامپیوتری پایتخت - طبقه دوم - واحد 253
تلفن : 88870775 - 88788096 - 88670319
فکس : 88785130
------------------------
اگه گیر اومد یه ندا بده!
سلام...بئق از ماست....درسته ولی من دورینامو نمیفروشم...ازشون یه موزه میسازم :دی..آخه خیلی یادگاری باهاشون دارم!البته شاید در آینده ای نزدیک (تا fz28 بیاد) یکیشونو عمل جراحی کنم!!:دی...یا حقنقل قول:
موفق باشی...خیلی چیزا از محضرتون یاد گرفتیم...بخون امیدوارم سال دیگه همدیگرو شریف ببینیم!:20:یا حق...نقل قول:
دوستان عزیز...منم دیگه نمیتونم بیام...آخه بچه کنکور داره!ولی یه کاری میکنم ...میشینم میخونم...بعدش میرم سر جلسه...کنکور میدم...بعدش میام بیرون یه ماه بعد نتیجه میاد رتبه ی یک میشم...میرم برق شریف گرایش الکترونیک!بعدش معدلم 19 به بالا میشه!بعدش بعد کارشناسی میرم خارج ادامه میدم!!بعدش برمیگردم ایارن یه شرکت الکترونیکی میزنم!بعدش یه مدت که پیشرفت کردم!با اپتیک قاطیش میکنم...شروع میکنم دوربین سازی...بعدش بیاید هر دوربینی خواستید با هر مشخصاتی سفارش بدید تا براتون بسازم(فقط مخصوص بچه های فروم)خلاصه بچه های من وشما میان اینجا رو دوربینا بحث میکنند!بعدش معتبر ترین برند میشه برند Ic3(آیس)...خلاصه معتبرترین شرکت جهان میشه!!!!
البته به شرطی که از خواب بیدارم نکنن!
با تشکر فرزاد ت....مدیریت شرکت ice
IC3 Electonics® Co.Ltd
Bye 4Ever...
سبز یاشید و مانا...یا حق...
آقا من تماس گرفتم طرف گفت که سایبرشات کلا تعطیله، که وقتی بهش گفتم بخاطر جشنوارست اونم گفت; دقیقا !نقل قول:
اگه گیر اومد یه ندا بده!
همونطوری هم که قبلا گفتم اینا از یکی دو هفته پیش اصلا جنس به نمایندگیاشون ندادن فقطم بخاطر اینکه مثلا جایزشون از کفشون نره اونم قبل از تموم شدن قانونی تایم جشنواره. در اصل این جشنوارشون خیلی وقت پیش تموم شده و باید منتظر موند که پاییز بیاد و اینا دوباره جنساشونو بریزن تو بازار. خوب اینم یه نمونه از سرویس قشنگ یه همچین کمپانی بزرگی به اسم سونی ...
ممنون .
میشه نظرت راجبه دوربین H50 sony بگی؟من میخوام بخرم و در موردش پرس و جو کردم دوربین خوبی.شما هم یه نظر بدین.
اینم از معرفی دوربین
کد:http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Son-H50
این مموری رایگان که سونی میده فقط به خاطر جشنواره هست ؟
31 ام یکشنبه هم حسابه ؟
سلام به دوستان عزيز....
ميخوام يه دوربين بخرم با قيمت حدودا 350-370
به نظر شما sony t300 بگيرم ؟
خودم موندم كه اصلا سوني بگيرم يا كانن !
لطفا كمك كنيد
كسي نيست به من كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز شما اين گزينه ها رو ميتوني انتخاب كني . البته نظر شخصي من هست رنج قيمت هم فكر كنم دقيقا هموني هست كه گفتي !!
سوني w150 - سوني w200 - فوجي فيلم f100 . سوني w300 . اين هم يه مقايسه . حتما بخون .
نظر من فوجي فيلم f100. سنسور بزرگتر . لنز فوجي نون . و امكانات جانبي زياد و با صرفه بودن به نسبت قيمت كه فكر كنم 320 تومن باشه !! '' البته اگه كاربريت آماتور باشه اينها خيلي خوبه و اگه سطح بالا كه بايد پول بيشتري بدي تا يه نيمه حرفه اي مثل h50 سوني بخري كه قيمتش فكر كنم 400 باشه اما عاليه .
کد:http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Compare_Result5.asp?Cam1=DC-Son-W300&Cam2=DC-Fuj-F100fd&Cam3=DC-Son-W200&Cam4=DC-Son-W150&Cam5=DC-Son-H50
canon s5isنقل قول:
canon sx1 is
دوستان به نظر شما Canon SX1 IS بهتره یا SX10 IS؟
به نظر من همه چیزه SX1 بهتره ولی سنسورش CMOS هستش که نمیدونم ضعفه یا قوت؟؟
با سلام
آقا من یه سوالی برام پیش اومده
اونم اینه که فرق اساسی دوربین های جمع و جور و یه سری دوربین های حجیم چیه ؟
برای نمونه دو تا مدل زیر رو انتخاب کردم
این دو تا هر دو 7.4 مگا پیکسلند اما نمیدونم واقعا چه فرق مهمی با هم دارن
همیشه هم دوربین جمع و جور خیلی ارزون ترن
ممنون اگه کمک کنید
دوست عزيز اين مقايسه هم خيلي كامله حتما بخون :
در ضمن دوربين دومي كه fz8 هست يه نيمه حرفه اي هست كه كلا كارايي به مراتب بهتري ارائه ميده تا بالايي كه lz7 هست و يه آماتور كامپكت . اندازه لنز در اينجا يكي از مهمترين تفاوتهاست و چيزهاي ديگه كه تو مقايسه حتما پيدا ميكني .کد:http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Compare_Result2.asp?Cam1=DC-Pan-FZ8&Cam2=DC-Pan-LZ7
در كل به نوع كاربريت بستگي داره . اگه براي مسافرت و يا مجالس ميخواي بالايي خوبه و بيشتر از اون پول نده !! ولي اگه تخصصي تره بهتره بري سراغ پاييني .
اندازه لنز اگه بزرگ باشه چه فایده ای داره ؟نقل قول:
سری EOS هم سنسوراشون CMOS هستش, جریان چیه؟ من یادمه قدیما میگفتند CCD بهتره که؟؟؟نقل قول:
يكي از مهمترين تفاوتهاش زوم بيشتر لنز بزرگ هست .نقل قول:
دوم اينكه به نظر من به دليل ساختار حرفه اي تر اين سري از دوربينها مسلما نوع عكاسيه شما هم تغيير ميكنه . عكسي كه از يه شناگر در حال شنا گرفته ميشه و يا يه فوتباليست تو يه صحنه جالب با همين نوع دوربينهاست كه لنز فوق العاده پر قدرتي دارن مسلما با دوربين اولي نميشه :8:
كلا اگه نوع كاربريت طوري هست كه حرفه اي بودن عكس برات مهم نيست و عكسهاي صرفا زيبا ميخواي كه به عقيده عامه مردم خيلي خوب باشه بهتره به همون اولي فكر كني يعني كامپكت .
اما اگه ميخواي با دوربينت عكاسي ياد بگيري و واقا دنبال تفاوت هستي (از هر لحاظ )از همون سوني h9 يا هم رده هاش شروع كن . نه پايين تر !! مسلما من اگه ميخواستم تا سقف 350 هزينه كنم بودجه ام رو افزايش ميدم و ميرفتم سراغ يه نيمه حرفه اي يا دوربيني مثل نيكون D60
سلام
می خوام یه دوربین بخرم 270 تومان بیشتر نشه.
برای مصرف خانگی می خوام،
خودم w150 رو انتخاب کردم.
نظر شما چیه؟
لطفا منو راهنمایی کنید...
راستی w150 فوكوس دستي و حالت ماكرو داره یا نه؟
موقع فیلم برداری میشه زوم کرد با w150؟
ممنون
دوست عزيز قيمت كه فكر كنم همين حدود باشه w150
فوكوس دستي نداره . حالت ماكرو هم كه همشون دارند .
در عوض w90 فوكوس دستي داره . قيمتش هم فكر كنم حدودا 200 باشه . اينجا رو هم نگاه كن كمكت ميكنه :
کد:http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Compare_Result4.asp?Cam1=DC-Son-W170&Cam2=DC-Son-W150&Cam3=DC-Son-W90&Cam4=DC-Son-W120
دوست عزیز من این w150 رو پریروز خریدم 264 تومن. فقط تو یه کلام میگم که تو خریدش شک نکن. چون بنظر من تو سری w و همچنین T ,و همینطور از نظر قیمت بخترین اتخابیه که میتونی داشته باشی .نقل قول:
سلام
می خوام یه دوربین بخرم 270 تومان بیشتر نشه.
برای مصرف خانگی می خوام،
خودم w150 رو انتخاب کردم.
نظر شما چیه؟
لطفا منو راهنمایی کنید...
راستی w150 فوكوس دستي و حالت ماكرو داره یا نه؟
موقع فیلم برداری میشه زوم کرد با w150؟
ممنون
Fuji fine pix s2000HD
سلام دوستان.من امروز يه دوربين فوجي سفارش دادم برام بفرستن با قيمت 310 تومن.مي خوام نظر شما رو در موردش بدونم.به نظر شما ارزش اين قيمت رو داره؟؟؟؟
ویژگی های دوربین Fuji S2000HD :
• 2.3/1 اینچ اندازه CCD با رزلوشن 10 مگاپیکسل
• زوم اپتیکال 15 برابر با فاصله کانونی 414 – 27میلی متر
• نمایشگر 2.7 اینچ با پیکسل 230000
• زوم دیجیتال تا 5.7 اینچ
• فوکوس دستی و اتو ماتیک
• قابلیت فیلم برداری HD
• تنظیم جساسیت ایزو از 64 تا 6400
• اتو فلاش ، سیستم کاهش قرمزی چشم
• سیستم تشخیص چهره ، لرزشگیر تصویر
• منظره یاب الکترونیکی
• زمان سنج خودکار
• حالت تنظیم ماکرو ، وایت بالانس و نور سنجی دقیق
• سرعت شاتر از 4/1 تا 1000/1 ثانیه
• دیافراگم از F3.5 تا F7
• اتصالات USB /AV/AC ، خروجی HD /NTSC / PAL
• ساپورت مموری کارت های SD/SDHC/xD
• دارای مموری داخلی 58 مگابایتی
• سازگار با باتری های قلیایی نوع AA ، باتری های قابل شارژ مدل Ni-MH و باتری های لیتیومی نوع AA
• وزن آن بدون باتری 426 گرم
راستی ار کجا سفارش دادی بیارن برات
این دوربین فوجی فیلم خیلی عالیه با این قیمت
پس به نظرتون ارزش داره؟؟؟؟راستش من يه كم ناراحت بودم كه شايد دوربين خوبي نباشه.از سايت زير سفارش دادم از سايت كاميرا شاپ.آي آر سفارش دادم نميشه لينك داد و گرنه لينك كاملشو مي ذاشتم.البته هنوز دستم نرسيده!!!!!!!!
.........دو تا پست اشتباهي اومد
سلام به همه دوستان
من هم بین
Sony W 150
Fuji 100
Canon IXUS 85 IS
موندم اول قصد داشتم Sony H50 بگیرم ازشم تعریف ریاد بوده اما با سایز مشکل دارم دوربین کوچیک میخوام
مرسی ار همه
نقل قول:سلام.اگه منظورت از فوجي fuji fine pix f100fd هست شك نكن.عكس هاش در ايزو هاي بالا حتي از g9 كانن بهتره و با slr ها برابري مي كنه.من راستش اول قصد خريد اونو داشتم ولي تمام فروشگاههاي اينترنتي رو سفارش دادم ولي هيچكدوم نداشتن و مجبور شدم fuji fine pix s200hd بگيرم چون بر ميگردم دانشگاه عجله داشتم.به نظر من اگه مي توني بري تهران همون فوجي رو بگير چون سنسور بزرگي داره و عكس هاش خيلي عاليه و نويز خيلي كمي داره حتي در ايزوي 800.راستش من شهرستان هستم و نميتونستم بيام تهران.تو بازار تهران هر چي بخواي گير مياد.نقل قول:
دوست عزيز اگه تهران هستي در مورد فوجي اصلا شك نكن . نسبت به قيمتش واقعا ميارزه . بعدش ميتوني به h50 به دلايلي كه قبلا گفته شده فكر كني .نقل قول:
دوست عزیز شما اگه انگلیسی ات قوی هستش برو به این سایت و ریویو ها را بخون.نقل قول:
[php]http://www.megapixel.net/html/index.php[/php]
سلام دوستان.راستش من اول میخواستم گوشی جدید ال جی رو بگیرم...که 8 مگاپیکسله...kc910.فلش زنون هم داره.کلا گوشی بازم.اما از اونجایی که یه هفتس اومدم usa یهو به سرم زد جای اینکه 750 دلار بدم بابت اون.یه دوربین 300 دلاری(یه کم بالا و پایینش مشکلی نیست) بخرم با یه گوشی آیفون...
خب...حالا چی پیشنهاد میکنین.من تنها دوربین دیجیتالی که داشتم یه سونی سایبرشت 6 مگاپیکسلی بوده...
میخوام فیلیم برداریش هم خوب باشه.ترجیحا سایزش هم کوچیک باشه
بعد هم اینکه زیاد عجله ندارم.میتونم یکی 2 ماه صبر کنم.به نظرتون صبر کنم بهتره یا الان هم بخرم فرقی نمی کنه...
ممنون از راهنماییتون...
ذر ضمن واسه خونه نمیخوام.فقط واسه طبیعت و مسافرت و اینجور چیزها
دوربین جمع و جور بخوای،چون اهل سایبرشات هستی،من W300 رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
به این پست مراجعه کن برای اطلاعات کاملتر:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3007045&postcount=62
ممنونم.قیمتش چنده؟؟؟بعد اینکه Canon تو این قیمت(300 تا 350) چه دوربین هایی داره؟؟؟
سلام
آقا بعضي از اين دوربينهاي سري W حالت ماكرو نداره مانند 130 - 150 و حتي 300 . ميخواستم ببينم
ماكرو براي يك دوربين چه حسني محسوب ميشه . اصلا" ماكرو يعني چه . نبودنش در يك دوربين خيلي
مهم .
در ضمن آيا اين درسته W150 شارژر نداره (بگفته ديجي كالا)
ماکرو برای عکس گرفتن از اشیا یا افراد نزدیک به کار می ره.
میتونی از این سایت هم استفاده کنی
لطفا اگه اطلاعات بیشتری درباره w150 پیدا کردی ما رو هم مطلع کن. مرسینقل قول:
کد:http://www.camshop.ir/productview-fa-170-122.html
نقل قول:
دوست عزیز،ماکرو به حالتی میگن که شما میخوای از یه شیئ عکس بگیری که خیلی کوچیکه یا به هر دلیلی میخوای بهش خیلی نزدیک بشی.اگه دوربین حالت ماکرو نداشته باشه،فاصله تا سوژه در بهترین حالت میتونه حداقل 0.5 متر باشه،در حالیکه با امکان ماکرو،این فاصله خیلی کمتر حتی در مدلی که من خودم دارم(DSC-H9) به 2 سانتیمتر میرسه.
این یه نمونه از عکس ماکرو هستش:
به اینجا مراجعه فرمایید:نقل قول:
[php]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3010503&postcount=63[/php]
canon توی ردیف compact camera چند نوع دوربین داره مثلنقل قول:
IXUS 870 IS
[php]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2861631&postcount=51[/php]
IXUS 970 IS
[php]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2876473&postcount=53[/php]
لطفا این مطالب رو مطالعه کنین.
Saeed_SS68 جان ممنون در باره W150 هم Senator_F جان زحمتش رو كشيدن.
Senator_F جان دست شما هم درد نكنه . توضيح كاملي بود ممنون
من خودم 1 هفته پیش یه w150 گرفتم، خیالت جمع همه چیش میزون هم ماکرو داره هم شارژر !نقل قول:
آقا بعضي از اين دوربينهاي سري W حالت ماكرو نداره مانند 130 - 150 و حتي 300 . ميخواستم ببينم
ماكرو براي يك دوربين چه حسني محسوب ميشه . اصلا" ماكرو يعني چه . نبودنش در يك دوربين خيلي
مهم .
در ضمن آيا اين درسته W150 شارژر نداره (بگفته ديجي كالا)
خود ژاپن هم مونتاژش کرده، فقط همین قد بدون که Lumix با 10.1 مگ رزولوشن پیشش بد پوز خورد .
کسی از خدمات گارانتی پارسه یا دیجی کالا خبر داره
در ضمن بهترین گارانتی برای دوربین های سونی چیه؟
من پیشنهاد نمیکنم.نقل قول:
در ایران شرکت بازرگانی ایران به طور کامل نمایندگی محصولات صوتی و تصویری سونی را دارد و همچنین لپ تاپ های سونی را شرکت ایران رهجو.
شرکت های دیگه فقط از دوبی میخرن میارن میفروشن.البته میان این شرکت ها پارسه بهتره.و معمولا هم چینی میفروشن به اسم ژاپنی.
ولی من پیشنهاد میکنم اگه مدل خاصی مد نظرتون هستش که هنوز شرکت بازرگانی ایران وارد نکرده،منتظر بمونین.