اختیار داری! معلومه که می خونه. شما توی Inbox یا هر جای دیگه تو Messaging گزینه Option رو بزن. بعد Listen رو انتخاب کن برات می خونه! باز هم اگه مشکلی بود بگو اسکرین شات بذارم.نقل قول:
مگه sms ها رو هم میخونه؟
Printable View
اختیار داری! معلومه که می خونه. شما توی Inbox یا هر جای دیگه تو Messaging گزینه Option رو بزن. بعد Listen رو انتخاب کن برات می خونه! باز هم اگه مشکلی بود بگو اسکرین شات بذارم.نقل قول:
مگه sms ها رو هم میخونه؟
ممنون.تا حالا توجه نکرده بودم.
راهی وجود داره که قالب Music player تغییر کنه؟ با این قالب حال نمیکنم.
:15: از اون لحاظ!! آره اگه همش بره که عالیه الان هرکی گوشی رو میبینه فکر میکنه 3 4 ماهی دستم بوده! راست و چپ ماااااات:27:نقل قول:
اتفاقا باحاله رنگش ميره مات ميشه!
مال منم بعد تقریبا 4 ماه استفاده چپ راست پایین مات شده :31:نقل قول:
کاش حداقل همش میرفت
چه مدت این گوشیو داری ؟
روم نمیشه بگم!!:45:از 16 شهریور امسال!! یعنی 10 روز:18::27: (همش زیر سر ngage:8:) البته همش نرفته بیشتر سمت چپ بالا (چون با ناخن شست باهاش کار میشه) یکم رفته و راست کمتر! هنوز پایین بالا سالمه! البته واسه من که قبلا 6600 داشتم و همش با ناخن اون joy stick رو حرکت میدادم الان سخته! من فکر میکردم احتمال خطا با این کلیدها بیشتره اما اینجور نبود! گوشی خوبیه من که دوستش دارم چه مات بشه چه نشه مهم ذاتشه!!:5:نقل قول:
راستی یه عکس با دوربین میذارم ببینید این دوربین 6120 ما مشکل داره یا نه! به نظرم عکسهاش خیلی غیر طبیعیه! (حاشیه سبز و مرکز قرمز) ) اون قرمزیه وسط تصویر نباید باشه آلودگی اینا نیست بعنی!:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا دوربين خوبي نداره اين گوشي...
سیستم عامل سیمبین 9.2 س پی یو قوی و سرعت زیاد اینا رو داره اگه دوربنین 3.2 یا 5 میزاشت که برشکست میشد باید یک عیبی بزاره مثل n81
اینو خوب اومدی!نقل قول:
گوشی خوبیه من که دوستش دارم چه مات بشه چه نشه مهم ذاتشه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمورد عکس هم اصلا قابل مقایسه با دوربین مال من نیست. وسطش خیلی ضایع قرمز شده. مال من خیلی خوب می گیره.
...؟!نقل قول:
كلا دوربين خوبي نداره اين گوشي...
دوربینش در شب یکم بد میگیره ولی در روز خوبه 6120 یک اسمارت فون هست نه کامرافون و برای کسانی نرم افزار زیاد میخوان واقعا گزینه مناسبیه دوربینش هم درحد متوسط قرار داره روی هم رفته گوشی توپیه
کسی جواب ما رو نمیده؟:13:نقل قول:
قالب موزیک پلیر با تم های مختلف تغییر می کنه. بعضی تم ها تغییر میدن. بعضی ها تغییر نمیدن این بستگی به تم داره. ولی کلا من توصیه می کنم از نرم افزار های موزیک پلیر استفاده کنید. مثل LCG Jukebox (عالی هست) یا Core Player یا ... .
ممنون از جوابت اما اونی که من میخواستم نبود.میخوام قالبش واسه همیشه عوض بشه؟(استفاده از پچ یا راه های دیگه)
اگه ممکنه لینک نرم افزار LCG Jukebox رو بذار واسمون.
نه تعویض همیشگی قالب امکان پذیر نیست.
این هم لینک LCG Juke Box قابل توجه که این نرم افزار مال شرکت Lonely Cat Games هست که از محصولاتش میشه به X-Plore اشاره کرد. دیگه خودتون ببینید چه نرم افزار قدرمتندی هست. البته اینترفیسش شبیه X-Plore هست و خیلی گرافیک نوین و قشنگی نداره. ساده ، شیک و پر محتوا هست. یه قابلیت خفنش هم این هست که وقتی اجرا باشه یه نمای کوچیک روی صفحه اصلی گوشی میاره که خیلی امکان محشریه!
برای دانلود به جای cam که در لینک هست عبارت com رو جایگزین کنید!
نسخه 2.02 (حجم 549 کیلوبایت):
/http://www.gsmaria.cam/Softwares/Download.aspx?id=232
نسخه 2.30 (حجم 2.43 مگابایت) (البته کرکش مشکل داره بهتره از ورژن قبلی استفاده کنید) :
-------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://www.gsmaria.cam/Softwares/Download.aspx?id=721
گزینه بعدی Core Player هست. این نرم افزار تخصصش فیلم هست ولی عکس و موزیک رو هم پخش میکنه. نرم افزار قدرمتندی هست که خیلی هم معروفه و اسم در کرده. این نرم افزار Codec های زیاد داره و از فرمت های متنوع و عجیب غریب هم پشتیبانی میکنه.
نسخه فارسی شده (1.84 مگابایت) (این لینک از موبایلستان هست. برای دانلود باید عضو موبایلستان باشید. عبارت nat رو که توی آدرس هست به net تبدیل کنین):
نسخه انگلیسی (حجم 1.83 مگابایت):کد:http://www.moilestan.nat/attachment.php?attachmentid=161821&d=1216749442
کد:http://www.gsmaria.cam/Softwares/Download.aspx?id=849
من هر دو تا رو دارم رو گوشیم.
چرا نسخه 2.02 و نسخه 2.30 حدود 2mb تفاوت حجم دارن؟هر دوتا رو نصب کردی؟
دومین بدبختی:
حالا چطور باید از سایت GsmAria برنامه گرفت؟
قاب براي اين موبايل هنوز نيومده؟؟؟؟؟؟؟؟
قاب چی؟ قاب اصلی من ندیدم.
نسخه 2.30 که کرک درست و حسابی نداره پس هیچی core Player و LCG Juke Box رو نصب کن. برای دانلود همون لینکی که دادم رو بری مستقیم دانلود می کنه. فقط من نوشته gsmaria.cam شما بنویس .com حله. راه دیگه اینه که خودت بری تو Gsmaria پیدا کنی.
:37:نقل قول:
من عکسهای سایت GSMArena رو دیدم اشک تو چشام جمع شد! درسته این گوشی واسه دوربین نیست اما نتیجه از حرف شما و مقایسه اون عکسها.... دوربین من احتمالا CCD مشکل داره! راستی تو کارت گارانتی نوشته نصب نرم افزار غیر مجاز گارانتی رو باطل میکنه! منم که ماشاا... ترکوندم گوشی رو از نظر نرم افزاری! به نظرم ایراد سخت افزاریه که وسط قرمز میوفته!:41:
ببریم نیا ببینم چه گلی به سرش میزنن!
منم مشكل دوربين و شارژ باطري دارم
كسي ميدونه با آپديت فريمور اين مشكل حل ميشه يا نه؟
حل حله! به جز LCG Juke Box چند تا برنامه دیگه هم دانتود کردم.Core player رو هم از قبل داشتم.:10:نقل قول:
چه مشکلی با شارژ باطری داری؟ توضیح بده یکم ممکنه مشکل نباشه!نقل قول:
منم مشكل دوربين و شارژ باطري دارم
كسي ميدونه با آپديت فريمور اين مشكل حل ميشه يا نه؟
نرم افزار غیر مجاز ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من عکسهای سایت GSMArena رو دیدم اشک تو چشام جمع شد! درسته این گوشی واسه دوربین نیست اما نتیجه از حرف شما و مقایسه اون عکسها.... دوربین من احتمالا CCD مشکل داره! راستی تو کارت گارانتی نوشته نصب نرم افزار غیر مجاز گارانتی رو باطل میکنه! منم که ماشاا... ترکوندم گوشی رو از نظر نرم افزاری! به نظرم ایراد سخت افزاریه که وسط قرمز میوفته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببریم نیا ببینم چه گلی به سرش میزنن!
کی از گارانتی های ایران خیر دیده که شما دومیش باشی!؟
راستی شما ان.گیج هم بازی می کنی؟
اگه بازی می کنی یه خبر برات دارم. بازی Star Wars Force Unleashed نسخه تریال اومده 16 مگ. خواستی بگیر. میگن خیلی گرافیکش عالیه. منم دارم دان می کنم ببینم اجرا میشه یا نه!؟
کسی مشکل هنگ کردن هم با این گوشی داره ؟
من بعضی وقتا تو موزیک پلیرش میرم هنگ میکنه !
سلام شرمنده چند تا سوال دارم
1.بعد آپدیت میشه هکش کرد یا نه ؟
2.آره گوشیم هنگ میکنه اکثرا زمانی که تو شارژ میزارم مثلا شب تا صبح که میزارم صبح که بر میدارم کامل صفحه میره که باید باطریا در بییارم البته همیشه نه ولی میشه گاهیم قاطی میکنه که خودش ریست می کنه شاید برای حجم برنامه های بالا که دارم باشه
3.قاب استیل این گوشی تو ایران هم هست یا نه ؟
مرسی
بله. قاعدتا میشهنقل قول:
1.بعد آپدیت میشه هکش کرد یا نه ؟
بابا شما چکار کردید با گوشی هاتون؟ من که اصلا مشکلی باهاش ندارم. کلی نرم افزار سبک و سنگین هم روش نصب کردم. ان.گیج هم بازی می کنم. هنگ هم نمی کنم. باورتون میشه از وقتی خریدمش (چند ماه پیش) فقط یکی دو بار هنگ کرده؟
در مورد قاب هم من ندیدم!
امروز بردمش میرداماد (نمایندگی مرکزی نیا) واقعا گارانتی کشکی بیش نیست! دادم به طرف مشکل رو گفتم برد نیم ساعت تو لابراتوار! کلی ور رفت با گوشی آخر سر گفت توهم زدی اصلا قرمزی نداره وسط عکسها!!!:18::13:نقل قول:
نرم افزار غیر مجاز ؟؟؟؟؟؟؟
کی از گارانتی های ایران خیر دیده که شما دومیش باشی!؟
کفرم درومده!:41::4:
مشکل دوربین شما چیه؟؟نقل قول:
من در سخت ترین مواقع هم هنگی نداشتم! ایراد ممکنه از رم شما باشه ( شاید البته)نقل قول:
به نظر خودمم مربوط به همونهنقل قول:
یه 2 گیگ روشه
رم شما چیه ؟ ( مارکو ظرفیت )
من رم 2 گیگ Trancend گذاشتم. هنگ بی هنگ!
6120 سی پی یو قوی داره 4 گیگ هم مشکلی واسش پیش نمیاد بابا گوشی قدیمی که نیست
بابا خودم میدونمنقل قول:
ولی متاسفانه مال من خیلی هنگ میکنه که به احتمال زیاد مال همون رم هست
حالا اگه شد عوضش میکنم ببینم نتیجه چی میشه
رم رو فرمت کردین؟ یا گوشی تقلبیه یا رم. خوشم میاد مثل بعضی ها نیستید گوشی میخرن هنگ زیاد میکنه میرن فورا ردش میکنند میگن گوشی اشغال بود خدا وکیلی الان دیگه گوشی های نوکیا از هنگ تو کارشون نیست الان n73me با م 2گیگ که فابرکشه که هیج 4 گیگ هم بزاری هنگ نمیکنه راستی گوشیتون اخرین ورژن باشه هانقل قول:
یک گیگ micro simنقل قول:
رم شما چیه ؟ ( مارکو ظرفیت )
احتمالا با فرمت مشکل حل میشه.
کسی اینجا گوشیش ورژن 5.11 هست؟ واسه من 4.21 هست و مشکلی نداره (جز همون دوربین کذایی)
میخوام بدونم چه فرقی پیدا میکنه با آپدیت!
گوشی من 3 یا 4 بار توی 3 ماه هنگ کرده اما این هم شده که گوشیم خود به خود ریست بشه.
نه فرمت نکردمنقل قول:
گوشی که محاله تقلبی باشه همون رمش 100 % مشکل داره
ببینین اینکه میگم هنگ فقط بعضی موقع ها که موزیک پلیرشو باز میکنم این جوری میشه اونم وقتی رمشو در میارم دویاره جا میزنم درست میشه جای دیگه ای مشکل نداره
در ضمن ورژن گوشی هم خیلی قدیمیه : 3.83
سلام بله من امروز آپدیت کردم و ورژن گوشیمم شد 5.11 فرقی که نکرده شاید از نظر صدا یا دوربین یا کیفیت صفحه تقویت شده باشه ولی من چیزی حس نکردم زبان که همونا هستن فارسی نداره منو هم همین طور تغییر نکرده فقط فکر کنم یه آهنگ به قسمت آهنگ های گوشی اضافه شدهنقل قول:
البته گوشیم هنگ میکرد البته نه زیاد شاید مشکلش بر طرف بشه فعلا که تا الان 6 ساعته که آپدیت کردم البته سرعتشم بیشتر شده.
ضمنا این ورژن نه اس ام اس نه دفترچه تلفن و نه برنامه ها را پاک نمی کنه
الان من همه برنامه ها و اس ام اسا و تلفن ها را دارم
بازم خبرتون میدم که مشکل هنگش حل شده یا نه :46:
ميشه بگيد چه جوري آپديت ميكنيد؟؟؟؟؟