اما جدا واسه رایکارد از فوش بدتراااا
مورینیو ای که رایکارد شکستش هم داده بود، اینجوری داره تحقیرش می کنه!
هرچندمن از اون اول به همه می گفتم این مربی نیست!!! همش رونالدینیو هست که... اما هیچ کی گوش نمی داد!
میگفتن تو رئالی هستی....
اما جدا واسه رایکارد از فوش بدتراااا
مورینیو ای که رایکارد شکستش هم داده بود، اینجوری داره تحقیرش می کنه!
هرچندمن از اون اول به همه می گفتم این مربی نیست!!! همش رونالدینیو هست که... اما هیچ کی گوش نمی داد!
میگفتن تو رئالی هستی....
آقا ما یه چیزی گفتیم حالا بی خیال...فکر نمیکردم طرفدارای زیزو اینقدر زیاد باشن.مگه تو انتخاب بهترین بازیکن ، بازی های ملی تاثیرش بیشتر از بازی های باشگاهی نیست؟خوب اگه اینطوره روبینیو بیچاره که با برزیل قهرمان کوپا آمریکا شد در حالی که کاکا اعتنایی به تیم ملی نکرد.اگر هم تعداد گل زده مطرح باشه که روبینیو هم عنوان آقای گلی کوپا آمریکا رو کسب کرد.اگه تکنیک و ارائه بازی زیبا مطرح باشه خداییش همه میدونن که کاکا توانایی دریبل کردن مدافع مستقیم خودشو نداره ولی روبینیو مثل آب خوردن این کار رو میکنه.در مجموع باید قبول کرد که این انتخاب خیلی هم اصولی نیست.منم موافقم که باید همیشه زیدان رو انتخاب میکردن.هفته 15 فصل 2006 عادل داشت میگفت :"هنوز هم خلأ زیدان تو این تیم احساس میشه" به نظر شما این یعنی چی؟نقل قول:
خبرای بد بچه ها!
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد در آستانه ديدار مقابل رئال وايادوليد، دست به دامن بازيكنان جوان تيم دوم خود شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، برنارد شوستر آلماني با توجه به مصدميت از ناحيه زانو در 5 بازيكن خود، به صورت كتبي اعلام وضعيت اضطراري كرده است.
گوتي، فان نيستلروي، گاگو، متسلدر و هاينزه به همين دليلي در فهرست پزشكي هستند. اين بازيكنان در مصاحبههاي خود آمادگي نسبي براي بازي در هفته بيست و سوم را تاييد كردهاند؛ اما تاكيد دارند كه نميتوانند مثل گذشته در خدمت تيمشان باشند.
پهپه، مدافع پرتغالي رئال مادريد نيز با سرماخوردگي شديد و كشيدگي عضلاني، دست و پنجه نرم مي كند.
وسلي اشنايدر نيز دوران استراحت خود را پس از جراحي زانو سپري مي كند.
مربي رئال مادريد چاره اي به غير از كمك گرفتن از تيم دوم خود ندارد. او در اولين واكنش، دو مدافع جوان و يك مهاجم نوك از رئال مادريد B را انتخاب كرده است.
خبرگزاري فارس: جدا از مردم اسپانيا همكاران آراگونس نيز از عدم دعوت رائول به تيم ملي ناراضي هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، فرناندو ايهرو نايب رئيس فدراسيون فوتبال اسپانيا در نامه اي از سرمربي تيم ملي خواست، هر چه سريع تر نام رائول گونسالس را در فهرست خود وارد كند.
اين نامه به صورت مشترك به امضاي اكثريت هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال اسپانيا نيز رسيده است و به نظر مي رسد آراگونس به رغم تمام توانايي ها و اختيارات تامي كه از ويار رئيس فدراسيون و تنها حامي جدي خود دريافت كرده است، به شدت تحت فشار باشد.
اين فشارها از سوي مطبوعات نيز به لوئيس وارد مي شود؛ اما اصرار به تداوم اين لجبازي دارد و مشخص نيست تا چه زماني در اين روند موفق عمل خواهد كرد.
ايهرو، آراگونس را به اخراج قبل از يورو 2008 و معرفي دل بوسكه و يا كاماچو به جاي او تهديد كرده است.
آراگونس همراه با اسپانيا ناكامي هاي تلخي را در يورو 2004 و جام جهاني 2006 ثبت كرده و اكنون در آستانه يورو 2008 است.
نمی دونم این اراگونز چشه چرا رائول رو دعوت نمی کنه...
وحید جان من نمی دونم که تو چته که این قدر کم به ما سر میزنی؟(شوخی کردم)
راستی اگر خبر چیزی نمیذارم واس اینه که من دنبال خبرهای جذاب حاشیه ای هستم مانند استالونه و نادال و غیره امیدوارم که من را عفو کنید .
راستی کسرا جان و بقیه دوستان دیدید این رئال تو تاپیک لیگ قهرمانان چکار کرده!!!!!!!!!!!!!1
الان میام یه حالی به این تایپیک می دم ...
این اوپاره هست بازیکن جوون رئال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنیل اوپاره که چند روز پیش با قراردادی ۴ ساله رسما به رئال مادرید پیوسته بود بیان کرد که روز بستن قرارداد با رئال بهترین روز عمرش بود.
این بازیکن ۱۷ ساله غنایی گفت :
مذاکرات بین وکیل من و باشگاه اشانتی و باشگاه رئال مادرید با کمترین مشکلات ممکن جلو می رفت اما در همان موقع ها هم من فشار عصبی زیادی را تحمل می کردم.
وقتی که من خبر اینکه می توانم به رئال بپیوندم را شنیدم همراه با خانواده ام جشن ویژه ای گرفتیم.
در ان جشن مادرم تولولو ساخت غذایی که من واقعا ان را دوست دارم و ان روز بهترین روز عمرم بود و روزی فراموش نشدنی برای من و خانواده ام بود.
از وقتی یادم می اید همیشه دوست داشته ام برای رئال مادرید بازی کنم ۱۱ سالم بود که به هلند امدم و در یکی از اکادمی های اژاکس ثبت نام کردم اما جالب بود که در همان موقع هم به جای اینکه دوست داشته باشم برای اژاکس بازی کنم ارزو می کردم که در رئال بازی کنم.
من به اینجا امده ام که بجنگم و نشان دهم که رئال مادرید در خرید من اشتباه نکرده است و نشان دهم که من ارزش این همه زحمتی که رئال برای خرید من کشیده است را داشته ام.
در افریقا فقط من نیستم که ارزو دارم در تیمهای بزرگ اروپایی بازی کنم بلکه هزاران بازیکن جوان هستند که این ارزو را دارند اما خوشبختانه من این شانس را داشتم که به ارزویم برسم.
او همین طور در مورد اینکه ممکن است در اسپانیا با مشکل نژادپرستی بر بخورد گفت :
من می دانم که بازیکنانی مانند کامنی و اتوئو در ورزشگاههای اسپانیا همچین مشکلی را دارند اما این نمی تواند مانع پیشرفت من شود و در حقیقت برای من نژادپرستی معنایی ندارد من به اینجا امده ام تا فوتبال بازی کنم و فوتبال برای من از همه چیر مهمتر است چون همیشه ارزو داشته ام تا برای این باشگاه بازی کنم و در این راه از هیچ چیزی نمی ترسم و فکر نمی کنم در اسپانیا به مشکلی بر بخورم و تنها نخواهم بود چون برادر بزرگم نیز با من در مادرید زندگی می کند.
او را با مدافع راست سالهای گذشته تیم ملی برزیل یعنی کافو مقایسه می کنند اما او گفت من دوست دارم در بال راست بازی کنم هرچند من را در پستهای دیگر بازی می دهند :
من به غیر از پست دفاع راست هم در مرکز و هم در سمت چپ خط دفاعی می توانم بازی کنم هر چند پای چپ من خیلی قوی نیست اما پست مورد علاقه من بال راست است.
او در مورد اینکه در بین بازیکنان رئال کدام را بیشتر می پسندد گفت :
زمانی که کوچکتر بودم همیشه بازیهای نیستلروی را می دیدم چون می دانستم که گل زدن چقدر سخت است.
رائول نیز در کشور من خیلی معروف است و همین طور دیارا که امیدوارم این بازیکن به من در وفق شدن با باشگاه کمک کند.
کالدرون از کاسياس تقدير کرد
ایکر کاسیاس که در بازی مقابل ریسینگ سانتاندر چهارصدمین بازی خود را برای رئال انجام داده بود به پاس این بازیها و نمایش خیره کننده اش در لیگ امسال از سوی کالدرون مورد تشویق قرار گرفت و از دست کالدرون لوح تقدیر دریافت کرد.
این دروازه بان از کودکی عضو باشگاه بود و در تمام سطوح باشگاه بازی کرده است و حالا که به سن ۲۶ سالگی رسیده است با وجود سن کمش به یکی از با تجربه و بزرگان باشگاه تبدیل شده است.
او به همراه رئال مادرید ۳ بار قهرمان اسپانیا - ۲ بار قهرمان اروپا و یک بار قهرمان جام جهانی باشگاهها شده است.
بعد از تمرینات امروز صبح بود که کالدرون این دروازه بان را حیرت زده کرد رئیس باشگاه لوحی را که در ان عکسی از چهارصدمین بازی کاسیاس برای رئال قرار گرفته بود به وی داد.
در اتاق ملاقاتهای رسمی باشگاه این دو حدود نیم ساعت با هم صحبت کردند و در مورد موضوعات مختلف با هم صحبت کردند و کالدرون از او به عنوان بهترین دروازه بان دنیا نام برد.
کاسیاس بعد از دروازه بان بزرگ سالیان دور رئال یعنی - پاکو بویو - که ۴۵۴ بار برای رئال بازی کرده است در رده دوم بیشترین تعداد بازی در بین دروازه بانهای تاریخ رئال قرار گرفته است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه بازی رئال رو نشون نمیدن!
وحید جون بازگشت رو تبریک میگم :31: راستی کامپیوترت درست شد؟
احمد جون اشکال نداره! تازه اینجوری تقسیم کار میشه، شما همون خبر های حاشیه ای رو بزار
فابیو کاناوارو، مدافع تیم رئال مادرید، هرگونه توجه به بازی های تیم بارسا رو رد کرد
درمصاحبه با آس اسپانیا، فابیوکاناوارو اعلام کرد، اگر چه همیشه نیم نگاهی به بازی بعدی دارد، اما این نگاه هرگز برروی جدیترین رقیب آنها یعنی بارسلونا نبوده است.
"من فقط برروی پیروزی های رئال حساب باز می کنم" وی این حرف را درحالی زد که تصور اینکه به تماشای بازی براسا و سویا مینشیند را ردکرد.
" اگه ما تمام بازی ها راببریم، قهرمان خواهیم شد، این تمام چیزیست که به آن فکر میکنم و فکرم رو به بارسا مشغول نمی کنم"
در حالت خنده : "رایکارد گفت ما عالی هستیم؟ ( این قسمت رو دقیقا نفهمیدم، فکر کنم منظور رایکارد این بود که بارسا فوق العاده هست! زرشک :31: ) اون یه مرد فوتبال است و میدونه که چطور فشار بیاره بر حریفش"
.
برگشت به مسیر بردن
تیم کاناوارا هفته ی پیش به آلمریا باخت، مدافع ایتالیایی توضیح می دهد:
" شاید دلیلش این باشه که بازی کردن در مقابل تیم های کوچک سخت تر هست." ( با تعجب )
" وقتی شما با بارسا، والنسیا، اتلتیکو ... بازی دارید، سرمیز که دارید غذا می خورید، به بازی فکر می کنید، با دوستتون حرف میزنید، اما فکرتون روی بازیست"
" وقتی حریف های ما، درمقابل مادرید بازی دارن، همیشه بهتربازی می کنند، درنتیجه باید برروی کارگروهی تمرکز کنیم، شاید ببازیم اما باید این میل رو در خودمون حفظ کنیم. همچین شکستی مارو قوی تر می کنه"
" عملکرد من در مقابل آلمریا ؟ ( دادن یه پمالتی به نگردو ) خوب من این فصل بهتر بودم، اما خوب گاهی جریان بد پیش میره، فقط اونایی که هیچ وقت تلاش نمی کنن، هیچ وقت شکست نمی خورن"
" راستشو بخواین من اصلا نگردو رو ندیدم. وقتی دیدمش، اون روی زمین افتاده بود! اما الان همه ی ما، هزینه باخت رو می دونیم"
" من هنوز هم انتقاد می کنم از خودم، با اینکه 34 سال سن دارم. من نیازی به خوندن روزنامه ها ندارم تا بفهمم خوب کار کردم یا نه! "
.
بهترین دفاع جهان
وی ادامه داد " مشکل اصلی ما مصدومیت های پیاپی هست... پپه یک مدافع خوش قد و قامت هست که میدونه چطور به هم تیمیش کمک کنه و بااون ارتباط برقرار میکنه و من ازش خوشم میاد. متزلدر و هاینزه هم خوب کار کردند. ما دفاع خوبی داریم"
" برای مثال، دفاع ما در مقابل بارسا، دراروپا مثال زدنی بود، راموس، پپه، هاینزه و خودم. وقتی شما بهترین دفاع جهان رو دارید، باید ببرید. ما به بارسا رفتیم، و بردیم."
پیش از این کاناوارا هم ملیتی خود، یعنی جی جی بوفون را بهتر از هم تیمی خود، ایکر کاسیاس می دانست.
"او یک تغییر دراماتیک بسیار سخت را امسال طی کرده، او همیشه شوت گیرخوبی بوده اما امسال، او به ما کمک می کنه، با ما حرف میزنه که بسیار عالی هست."
" اما بوفون برای سال ها یک پدیده بوده و یک بار جام حهانی را فتح کرده"
.
قدرت آغاز
کاناوارا این مطلب را هم اضافه کرد که شکست در مقابل آلمریا یک زنگ بیداری بود.
وی اضافه کرد " این میتونه یک مرحم باشه"
" مادرید عادت کرده که بگه، ما بردیم چون زیدان، رونالدو، بکام ... رو داشتیم - این قابل قبول نیست. اگر کوششی نباشه شما نمی برید، فقط مارادونا میتونه شب قبل مسابقه مست کنه، و بعد بیاد و بازی رو ببره! "
.
در آینده
سرآخر کاناوارا نگاهی به انتهای فصل و آینده انداخت.
" بازیکن رئال مادرید بودن برای من، یعنی همه چیز. پوشیدن این پیراهن به حدی باور نکردنیست که بگیم این باشگاه مهمترین باشگاه جهان هست."
" من تا پایان فصل دیگه با این باشگاه قرارداد دارم و بدون هیچ گونه پیش تفکری تا جایی که بتونم بازی خواهم کرد و اگر باز هم بتونم، بازی میکنم."
" روبینیو؟ من گفتم که اون اگه بخواد توپ طلا رو ببره، ما باید قهرمان لیگ قهرمانان بشیم..."
========================================
اوه! چقدر حرف زد این کاناوارو!!! خسته شدم اوقدر ترجمه کردم! اگه بد شد میبخشید!
منبع: سایت گل
دوسته عزيز منم اين خبرو شنيده بودم اما يه چيزيم بگم من خودم رئالي هستم و به نظر من بارسلون ضعيف ترين تيم اروپا هستشنقل قول:
اما ممكنه خيليا اين تيمو بهترين تيمم بدونن
اگه يادتون باشه اون موقع كع رونالدينيو از پارس سن ژر من به بارسا اومد اون موقع بارسلون در ليگ برتر در رده 14 بود اما با اومدن رونالدينيو و تا آخر فصل اومد 2 ...
نميخوام چيز زيادي بگم اما اگه اين بارسلون رونالدينيو رو از دست بده بدبخت ترين تيم اروپاست
چي ميگن نو كه اومد به بازار - كهنه ميشه دل آزار
من نمي دونم اين ليونل مسي واسه بارسا چيكار كرد ...
بيچاره رونالدينيو ... اي كاش لجش بگيره و بزنه سيم آخر و مثل فيگو كه از بارسا اومد رئال اونم از بارسا بياد به رئال هميشه مادريد
راستي به اون خياباني احمق بگيد بهترين دروازه بان جهان كاسياس حداقل اون كه نباشه بوفونه و ... اما مطمئنم اين ويكتوز والدز نيست :27:
باشه بابا ...نقل قول:
تو كه كاكا رو خرم حساب نمي كني
واقعا چطور فكر مي كني كاكا دريبل بلد نيست
در باشگاههاي اروپا اينو ثابت كه بلده يا نه :27:
اتفاقا یه تاپیک رای گیری هست به این عنوان فکر کنم " بدترین گزارشگر " که این آقای خیابانی توش رکورد داره:27:نقل قول:
درضمن اگه کاناوارو به بازی های بارسا نگاه نمی کنه، ما یه نمی نگاهی داریم :31:
بارسا دیشب تا دقیقه ی 76 از سویا عقب بود که در نهایت بازی رو به تساوی کشوند!
حالا اگه امشب تو زمین خودمون ببریم!!! اختلاف میشه 8 امتیاز!!!
امشب طوري پدر والادوليد رو دربياريم كه دفعه ي ديگه پدري واسش پيدا نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ايكر كاسياش گفته : انتقام بازي با المريا رو از والادوليد خواهيم گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تساوي نااميدكننده ي بارسلون و با توجه به كركري خواندناي بارسلونايي ها قبل از بازي برد امشب رئال مثل پتگي بر سر بارسا فرود خواهد آمد و تا مدت دو هفته دور خودش خواهد پيچيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به همه دوستان راستی یک خبر جالب و خوب واس من و کسانی که رائول رو دوست دارند:
سپ پلاتر رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال ( فیفا ) نیز به جمع حامیان رائول جهت بازی در تیم ملی اسپانیا پیوست.
این سوئیسی که در سال ۲۰۰۶ به عنوان یک عضو افتخاری هیئت رئیسه باشگاه انتخاب شد ۱۷ فوریه به مادرید می اید تا در مراسم بزرگداشت رئیس افتخاری رئال - دی استفانو - شرکت کند.
رئیس فیفا نظر خود را در مورد رائول این طور گفت :
رائول در بین بازیکنان اسپانیا نفر اول است و من او را خیلی دوست دارم چون خودم نیز یک مهاجم بودم.
همان طور که می دانید او در گذشته مشکلاتی با تیم ملی اسپانیا داشته است اما در حال حاضر او می تواند کمک بزرگی برای این تیم باشد وی از نظر شخصی نیز ادم بزرگی است.
خیلی خوشحالم که بلاتر هم از رائول حمایت کرده و این خیلی جای خشنودی دارد و تبریک میگم واس شما دوستداران رئال.
یک مسئله دیگر امیدوارم که مصریها امشب کامرون رو هم سوسکش کنند تا مثل برادران نخاله توره روشون کم شه منظورم همین اتوئوی هست که نان به نرخ روز میخوره است و دیگر واس اینکه واقعآ وقتی این مصریها بعد گل سجده میکنند از خوشحالی در پوست خودم نمی گنجم .
کامپیوترم رو عوض کردم از این به بعد این جا تلپم....
شوستر : به اندازه کافی بازيکن داريم تا تيمی خوب روانه ميدان کنيم
وضعیت تیم بعد از باخت در مقابل المریا چگونه است ؟
به دلیل اینکه خیلی از بازیکنان برای بازیهای ملی تیم را ترک کردند من نتوانستم خیلی انها را ببینم اما امیدوارم ما از این شکست درس بگیریم تا در بازیهای مشابه دیگر اشتباه نکنیم.
ایا نیستلروی می تواند بازی کند ؟
او جز لیست بازیکنان قرار نگرفته است و نمی تواند بازی کند متاسفانه او به موقع از مصدومیت رهایی نیافت و به اندازه کافی برای بازی اماده نبود و برای همین اسمش در لیست بازیکنان نیست.
ایا نگران این بازی نیستید چون بازیکنان تازه از بازیهای ملی برگشته اند ؟
ما فقط ۳ روز فرصت داشتیم و این خیلی سخت است اما در کل هفته خوبی پشت سر گذاشتیم و جای نگرانی نیست چون انها در بازیهای ملی خوش درخشیدند و ما یکشنبه بازی داریم و یک روز فرصت داریم تا استراحت کنیم.
بعد از دعوت نشدن نیستلروی حالا جز رائول فقط هیگوئین را دارید ایا سولدادو هم بازی می کند ؟
او هم می تواند یک گزینه باشد هیگوئین جمعه برگشته و در تیم ملی نیز ۲ گل زده باپتیستا نیز می تواند بازی کند.
رایکارد گفته که رئال مدعی اول قهرمانی است ایا او قصد دارد با این کار فشار روانی بر تیم شما وارد کند ؟
این هم یک راهش است رایکارد خیلی زیرک است و می داند که چی کار می کند اما یک تیم مثل ما هیچ وقت تحت تاثیر این حرفها قرار نمی گیرد ما کار خودمان را انجام می دهیم و به خودمان وابسته هستیم و فقط به بازی خوب و پیروزی احتیاج داریم.
ایا فکر می کنید بازیکنان از شکست مقابل المریا درس گرفته اند ؟
این طور فکر می کنم اما باید صبر کنیم و ان را در بازی امروز ببینیم.
کدام یک بیشتر شما را نگران می کند خط دفاعی یا خط حمله ؟
هیچ کدام. من فردا ۱۱ بازیکن دارم که در زمین بازی خواهند کرد ۴ مدافع دارم و بقیه بازیکنان نیز هستند که می شود تیم خوبی را روانه زمین کرد اما این هم هست که مثل بازیهای گذشته چند تا از بازیکنان نمی توانند بازی کنند برای همین من فقط به انهایی که می توانند بازی کنند فکر می کنم و اصلا نگران نیستم.
ایا از اینکه هنوز خیلی از مردم می گویند که رائول برای تیم ملی باید بازی کند تعجب می کنید ؟
هر وقت که بازیهای ملی فرا می رسند این بحث راه می افتد اما مهمترین موضوع این است که رائول در رئال است و قصد دارد اینجا بماند و بازیکنی است که موفقیتهای زیادی بدست اورده و هنوز چند سال دیگر می تواند بازی کند اما اراگونس مربی ای باتجربه است و نمی شود به این راحتی نظرش را عوض کرد و کار اسانی نیست حالا ما دیگر چه می توانیم بکنیم ؟
ایا با این حرف کالدرون موافقید که گفته - معجزه دو بار انجام نمی شود - ؟ ( منظور از معجزه همون قهرمانی رئال در سال گذشته است که رئال با وجود این که خیلی عقب بود اما قهرمان شد و حالا کالدرون معتقد است امسال این مورد برای بارسلونا تکرار نخواهد شد )
ممکن است. اما چرا بارسلونا نتواند همان کاری که رئال سال گذشته کرد او نیز انجام دهد و در فوتبال همه چیز امکان دارد اما من نگران نیستم چون در معجزه پارسال نقشی نداشتم و می خواهیم که امسال نیز قهرمان شویم و قصد داریم جام قهرمانی را در مادرید نگه داریم.
رئال نيز برباتوف را می خواهد
رئال مادرید قصد دارد تا با ارائه پیشنهادی مناسب برباتوف مهاجم بلغارستانی تیم تاتنهام را به برنابئو بیاورد.
به غیر از رئال مادرید دو باشگاه بزرگ انگلیسی یعنی منچستریونایتد و چلسی نیز خواهان این مهاجم مرکزی هستند.
اما به گفته سایت - اخبار جهان - رئال مادرید تمایل بیشتری برای خرید این مهاجم اماده دارد.
بازی دو تیم رئال و وایادولید تا بدین لحظه (دقیقه 25) با یک گل به سود قوهای سپید در جریانه.تک گل رئال رو خولیو باپتیستا در دقیقه 7 به ثمر رساند:10:
نکته منفی این بازی تا به این جای کار مصدومیت روبینهو در دقیقه 11 بود که برند شوستر مجبور به تعویض او در دقیقه 14 شد.بجای روبینهو درنته به بازی اومد.:41:
ترکیب رئال:
کاسیاس-سالگادو-راموس-کاناوارو-مارسلو-گوتی-باپتیستا-گاگو-روبن-رائول-روبینهو(درنته 14)
راموس در دقیقه 23 یک کارت زرد دریافت کرد:13:
آتش بازی رئال مادرید در نیمه اول
رئال مادرید 5 - 0 وایادولید
باپتیستا دقیقه 9 - رائول 31 و 39 - روبن 33 - گوتی 44
رئال مادرید ۱ --- ویادولید۰
خولیو باپتیستا تک گل رئال را در دقیقه ۷ این بازی به ثمر رساند.
تا دقیقه ۳۵: رئال ۳ --- ویادولید۰
گل دوم را کاپیتان رائول در دقیقه ۳۱ به ثمر رساند.
گل سوم هم ارین روبن در دقیقه ۳۳ به ثمر رسانده است.
تا دقیقه ۴۰ : رئال ۴ --- ویادولید۰
گل چهارم نیز رائول از روی نقطه پنالتی زد
تا دقیقه ۴۵ : رئال ۵ --- ویادولید۰
گل پنجم هم گوتی زده
-----------------------------------------------------------
در این جا باید یه اصطلاهی رو به کار برد که نمی شه ....
5 تا اونم نی میه اول
پایان نیمه اول بازی رئال - وایادولید
جشنواره گل در برنابئو!!!!!:39::39:
نیمه اول بازی دو تیم رئال و وایادولید با 5 گل به سود قوهای سپید و با درخشش کاپیتان رائول پایان رسید:33::33::33:
گلهای رئال رو در نیمه اول
باپتیستا در دقیقه 7
رائول 31 - 39
روبن 33
گوتی 43
به ثمر رساندند.
گوتی می تونست گل ششم رو هم 1 دقیقه بعد گلش بزنه که نشد.امیدوارم بازی در نیمه دوم هم همین طور پیش بره.البته برد رئال دیگه مسجل شده فقط نتیجه معلوم نیست:26::26:
اینم بگم 1 دقیقه وقت اضافه اعلام شده بود.
alh ih ;i lhi,hvi nhvdn nhvdn phg ld ;kdn ih...
معنیش
شما که ماهواره دارید حال می کنید ها....
نیمه دوم بازی هم شروع شد.
ویکتور از وایادولید بیرون رفته و بروخا بجاش به بازی اومد ولی اونم نمی تونه کاری کنه.
اونوقت مسئولین ورزش شبکه سه (عادل فردوسی پور) میگه ما کارشناسی می کنیم بازی ها رو پخش می کنیم!!!!!!!! من نمی دونم چرا این کارشناسی همیشه رای می ده بازی باسلونا پخش بشه!!!!
بازی به این قشنگی....هی رئال موقعیت میاره هی اونا.........ولی آقایون تشخیص دادن بازی پخش نشه:19:
راستی کاپدویا از بازی بیرون رفت و اسکار سانچز بجش اومد تویه ترکیب وایادولید.
گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــل
گوتی گل ششم رو هم زد.
65' گل ششم ...
دیارا هم به بازی اومده به جای راموس ...
یادم رفت بگم.....خیلی دارم حال می کنم.....:5:
راموس در دقیقه 57 از بازی بیرون رفته و دیارا بجاش به بازی اومده.
الان دقیقه ی 75 بازی هست ...
راستی مصر 1 هیچ کامرون رو برد...
سولدادو هم به جای گاگو اومد ...
سیسی از وایادولید بیرون رفت و جاناتان سیسما بجاش به بازی اومد.
شوستر دست بردار نیست.....گاگو که یک هافبک دفاعی میره بیرون سولدادو که مهاجمه میاد تو زمین!!!!!
گلللللللللللللللللللللللل لللللللللللل
درنته
گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــل
درنته دقیقه 82
تماشاچی ها دارن با صدای بلند وبا لهجه ی غلیظ اسپانیایشون می گن ما گل می خواهیم یالا ...
دو دقیقه وقت اضافه
تمام........
شکوه رئال در سانتیاگو برنابئو....