داداش مربيمونو داديم...نقل قول:
حالا بهترين بازيكنمون رو هم ميخواين؟!
يه آبي اهواز يه ميلاد ميداوودي
عشق ميكنم كه از نوجوانان استقلال اهواز اومده تا اينجا. ولي حال ميكنم كه همه باهاش حال ميكنن.!!!.
دم همتون گــــــــــــــــــــــــ ــــرم
داداش مربيمونو داديم...نقل قول:
حالا بهترين بازيكنمون رو هم ميخواين؟!
يه آبي اهواز يه ميلاد ميداوودي
عشق ميكنم كه از نوجوانان استقلال اهواز اومده تا اينجا. ولي حال ميكنم كه همه باهاش حال ميكنن.!!!.
دم همتون گــــــــــــــــــــــــ ــــرم
نقل قول:
خوب ما باید هوا همدیگرو داشته باشیم شما تو اهواز و مهد فوتبالید میداوودی اگه بیاد سریع واسش یه جایگزین پیدا میکنید :46:
چقدر باهوشي!!!نقل قول:
ولي فكر نكنم بياد!
اگه نخواد بمونه اهواز 100% ميره دبي.
کریمی : معدل توانایی ما به 60 رسیده است
فیروز کریمی سرمربی آبی پوشان در حاشیه تمرین امروز آبی پوشان به خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت : قبل از اردوی دوبی معدل توانایی تیم 40 بود که بعد از برگزاری این اردو و در حال حاضر این معدل به 60 یعنی خوب رسیده است و تا شروع نیم فصل دوم به 80 یعنی معدل توانایی عالی خواهیم رسید
کریمی افزود: از نظر بدنی و کارهای تاکتیکی برای نیم فصل دوم مشکلی نخواهیم داشت و در صورت مناسب بودن زمین های محل برگزاری مسابقات استقلال می توانیم امتیازات به مراتب بیشتری را نسبت به نیم فصل اول مسابقات به دست آوریم.
کریمی در پایان بار دیگر تصریح کرد : یکپارچگی در میان اعضای کادر فنی استقلال از عوامل موفقیت استقلال خواهد بود .کوچکترین اختلافی بین اعضای کادر فنی وجود ندارد و من همه کارها را در کنار آقای حجازی و با نظر ایشان پیش می برم و از این بابت کوچکترین مشکلی بین ما وجود ندارد
گزارش تمرین امروز آبی پوشان
تمرین امروز تیم فوتبال استقلال ساعت 13.17 امروز در سالن طلوع سازمان ورزش شهرداری منطقه 5 تهران برگزار شد. به گزارش سایت رسمی باشگاه این تمرین زیر نظر کیانوش اعتماد مقدم آغاز شد و بمدت 1.ساعت و 45 دقیقه تمرینات سرعتی ،قدرتی و فیزیکی بسیار سنگین برگزار شد
.
نارضایتی بازیکنان استقلال از محل تمرین
بازیکنان استقلال در حالی به تمرین امروز خود خاتمه دادند که از سالن محل تمرین خود رضایت نداشتند . سرمای دمای سالن محل تمرین مهم ترین عامل نارضایتی آبی پوشان بود. آنها اعتقاد داشتند با توجه به برودت هوا و یخبندان در تهران بهتر بود تمرینات در دوبی پیگیری میشد.
مسابقه دارت بین منصوریان و ورمزیار
علیرضا منصوریان و صادق ورمزیار که زود تر از سایرین به سالن برگزاری تمرین آمده بودند قبل از شروع تمرین شروع به پرتاب دارت کردند و جالب است بدانید که هر دوی آنها در پرتاب دارت ها بسیار خوب عمل می کردند که در نهایت این مسابقه را منصوریان به نفع خود تمام کرد.
مسابقه والیبال و درخشش یک دستی علیزاده
از جمله آیتم هایی که در تمرین امروز آبی پوشان انجام شد برگزاری یک مسابقه والیبال بود که در یک طرف شفیعی،بیات،اعتماد مقدم،ورمزیار و منصوریان حضور داشتند و در طرف دیگر نادعلی،صادقی و نوازی و امیر آبادی و علیزاده حضور داشتند
نکته جالب این مسابقه این بود که علیزاده با اینکه یک دستش در گچ بود اما بسیار عال بازی می کرد بصورتی که همه همبازیانش را به تحسین واداشته بود.
آسیب دیدگی جزیی برهانی ، صادقی و روانخواه
آرش برهانی به علت آسیب دیدگی جزیی امروز بهمراه آبی پوشان تمرین نکرد.امیر حسین صادقی نیز بعلت مصدومیت در ناحیه زانو بصورت ویژه و جدا از سایرین تمرین کرد و زود تر از سایرین و برای فیزیوتراپی محل تمرین آبی پوشان را ترک کرد.
روانخواه نیز بعلت آسیب دیدگی جزیی در پاشنه پایش با پای برهنه تنها به دویدن به دور سالت اکتفا کرد.
سلام دوستان
ميگن بچه ها فيروز رو پيچوندن رفتن كاواره درسته؟
فکر نکنم جرعت این کارو داشته باشن چون اگه فیروز بفهمه ....نقل قول:
عمرا همچین کاری بشه:18:
200% دروغه
- جلسه 4شنبه شب حجازی وفتح اله زاده برای برپایی اردوی تدارکاتی درجنوب کشور :
وضعیت آب وهوای تهران وتمرین تیم در سالن های سرپوشیده که از نظر امکانات گرمایشی وضعیت خوبی ندارند شرایط را برای ادامه روند آماده سازی تیم با مشکل مواجه کرده است لذا ناصر حجازی قصد دارد امشب به دیدار فتح اله زاده رود تا در صورت مناسب بودن اوضاع باشگاه وصلاحدید مدیریت باشگاه ،آبی پوشان برای ادامه تمرینات آماده سازی خود راهی جنوب کشور شوند.
dame harchi esteghlali garm motazer ss salar bashid
اخرین نقل قول از فیروز خان
استقلال در پایان نیم فصل دوم کمکمش قهرمان نیم فصل میشه
به امید قهرمانی
صادقی استقلال را همراهی می کند / علیزاده حق اوت انداختن ندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیرحسین صادقی با رهایی از بند مصدومیت، تیم فوتبال استقلال را در دیدار با استقلال اهواز همراهی خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین صادقی که در تمرینات تیم فوتبال استقلال از ناحیه رباط داخلی پای چپ دچار آسیب دیدگی شده بود با رهایی از بند مصدومیت می تواند در دیدار با استقلال اهواز به میدان برود.
همچنین علی علیزاده نیز بر مشکل آسیب دیدگی دستش فائق آمده و در تمرینات اخیر تیم فوتبال استقلال حضوری پررنگ داشته است. کادر پزشکی تیم فوتبال استقلال سلامت علیزاده را تایید می کند اما ظاهرا وی نباید فعلا اقدام به پرتاب اوت دستی کند. دست آسیب دیده علیزاده فعلا اجازه پرتاب اوت را به وی نمی دهد.
محسن بیاتی نیا تنها بازیکن آسیب دیده اردوی تیم فوتبال استقلال است که ظاهرا از فرودین ماه اجازه حضور در تمرینات این تیم را پیدا خواهد کرد.
كريمي : با تمام قوا به اهواز مي رويم
فيروز كريمي در مورد بازي روز سه شنبه استقلال مقابل تيم همنام اهوازي ، به خبرنگار سايت رسمي باشگاه گفت : با تمام قوا به اهواز مي رويم ، هيچ گونه مشكلي با مردم اهواز و بازيكنان استقلال اهواز نداريم اهوازي ها به تيم استقلال علاقه مند هستند و برايشان فرقي نميكند استقلال تهران باشد يا استقلال اهواز.
كريمي در ادامه تاكيد كرد : تيم ما از هر جهت آماده است ، بچه هاي ما پس از چند جلسه تمرين روي چمن مصنوعي امروز روي چمن طبيعي تمرين كردند و ما امروز در تمريناتمان آخرين تاكتيك ها را بكار برديم و انشاءالله بازي خوبي خواهيم داشت اما با اين حال هر گونه آمادگي سر خوردن را نيز داريم.
شنیدم مسئولان استقلال اهواز برای اسنکه احیانا مشکلی برای تیم لستقلال تو اهواز پیش نیاد برنامه حضور این تیم در اهواز رو گرفتند تا با اسکورت راهی هتل شوند.
استقلال تهران در قالب 2 گروه وارد اهواز میشه.
سلام
به امید پیروزی در مقابل اهواز....
استقلال اهواز رو واسه دومين بار هم زديم
دم فيروز و بچه ها گرم
چی میشد همیشه همین طور میبرد.
تبریک تبریک تبریک!
تا قهرمانی راهی نیس:دی
مخلصیم
سلام به همه.
اقا تبریک به همه استقلالیهای گل.
خداییش عجب بازیه حساب شده ای رو ارائه دادن حال کردم .
یه چیزی چرا طالبلو اینجوری بازی میکنه ؟...واکنش هاش اصلا جالب نیست!!!
این میلاد میداوودی عجب بازیکنی خداییش خیلی خوشم اومد ازش.
خداییش طالبلو یه واکنش خوب انجام داد اون ضربه میلاد میداوودی که همون طرف زد ولی بالا زد طالبلو دستشو زد به توپ.من گفتم گل شد. ولی گرفت.
منم این برد رو به همه تبریک میگم.
این فیروز عجب جرأتی داره.روانشناسیش هم عالیه.
تو نیمه اول با یک مهاجم بازی میکرد و کاملا معلوم بود میخواست نیمه دوم همه رو غافلگیر کنه.
یک نکته دیگه هم اینکه خیلی حال کردم وقتی دیدم استقلالیهای تهران بعد از خوردن گل تاششون رو چند برابر کردند تا بتونند گل رو جبران کنند و موفق هم شدند. تازه قبل از گل هم یک ضربه هم به تیرک زدند.
برین اینجا ببینین خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News چی میگن.شانسی بردن چکار میکنن.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.پشت سر استقلال چیا گه نمیگن
مظفری زاده
مربی استقلال بی احترامی نکرد / همکاری آبی پوشان از حساسیت مسابقه کاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داور بازی استقلال اهواز - استقلال تهران تاکید کرد که اخراج مربی آبی پوشان تهرانی در این بازی به علت بی احترامی وی به داوران نبوده است.
سعید مظفری زاده با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: همانطور پیش از این دیدار در مطبوعات و رسانه ها اعلام شده بود، شرایط چندان خوبی بر بازی حاکم نبود و انتظار می رفت که یک بازی سخت و سنگین را در پیش رو داشته باشیم. با این حال با کمک داور چهارم و کمک هایم توانستیم قضاوت خوبی داشته باشیم و بازی را کنترل کنیم.
وی ادامه داد: پیش از بازی با توجه به اخباری که مطرح شده بود، پیش بینی می کردیم که یک بازی سنگین و فشرده را پیش رو داشته باشیم. با این حال در زمان ورود به ورزشگاه و با توجه به استقبال تماشاگران یقین حاصل کردیم که روز سختی در انتظارمان است.
داور مسابقه تیم های استقلال اهواز - استقلال تهران با اشاره به بازی جوانمردانه دو تیم خاطر نشان ساخت: هر دو تیم به دور از مسائل حاشیه ای و حساسیت حاکم بر مسابقه، جوانمردانه بازی کردند که همین مسئله از جنجال های پیرامون مسابقه کاست و تقابل دو تیم استقلالی لیگ که حساس ترین بازی هفته هجدهم بود با کمترین درگیری به اتمام رسید.
مظفری زاده در خصوص دلایل اخراج ساکت الهامی مربی تیم فوتبال استقلال تهران از زمین مسابقه گفت: مربی استقلال به کسی توهین نکرد. او برخلاف قوانین همزمان با آقای کریمی کنار زمین آمد و بی توجه به اخطار اولیه کمک داور و داور چهارم بازهم این کار را تکرار کرد تا خیلی محترمانه از زمین مسابقه اخراجش کنم.
وی پیرامون حوادث پایان بازی استقلال اهواز - استقلال تهران گفت: من به عنوان داور وسط به همراه کمک هایم دقایقی پس از پایان بازی در زمین ماندنم تا مبادا اتفاقی از چشم مان دور بماند و پس از آنکه جو ورزشگاه آرام شد به طرف رختکن رفتم . البته از طریق اخبار مطبوعات مطلع شدم که ظاهرا تعدادی از سکوهای ورزشگاه تختی تخریب شده است که از دید من و دیگر داوران پوشیده ماند.
داور مسابقه تیم های استقلال اهواز- استقلال تهران درباره درگیری میثم منیعی با یکی از عکاسان اهوازی در حاشیه این بازی گفت: من به شخصه صحنه این درگیری را ندیدم اما اگر چنین برخوردی را مشاهده می کردم با توجه به شدت برخورد آنها تصمیم گیری می کردم.
اهواز اگه این میداوودی رو نداشت کاری نمیتونست بکنه
خبرگزاري فوتبال ايران – امكان برگزاري ديدار روز يكشنبه تيم هاي فوتبال استقلال تهران و ملوان انزلي با حضور تماشاگران در ورزشگاه آزادي وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران حسن ضيا آذري مدير مجموعه ورزشي آزادي صبح امروز با ارسال نامه اي خطاب به مديرعامل باشگاه استقلال اعلام كرد كه به دليل مشكلات فني امكان برگزاري اين مسابقه با حضور تماشاگران وجود ندارد.
بر اين اساس به دليل يخ بستگي لوله ها و نبود امكان سرويس دهي به تماشاگران و با توجه به اينكه عمده لوله ها در اعماق زمين است اين مسابقه بايد لغو شود و يا در غياب تماشاگران صورت پذيرد.
رونوشت هايي از اين نامه به فدراسيون فوتبال و باشگاه ملوان نيز ارسال شده اما هنوز واكنشي در اين خصوص منعكس نشده است. به هر جهت مسئولان ورزشگاه آزادي معتقد هستند برگزاري اين مسابقه در روز يك شنبه با حضور تماشاگران ممكن نخواهد بود اما زمين چمن براي برگزاري مسابقه بدون تماشاگر مشكلي ندارد.
به گزارش شبكه خبر به نقل از فارس ، فیروز كریمی پس از پایان تمرین امروز در جمع خبرنگاران گفت: برخی تیم ملی را با دارالشفاء اشتباه گرفتهاند و به دنبال بیمارها میگردند.
استقلال به آمادگی نسبی رسیده و برای دور برگشت لیگ و جام حذفی كاملا آمادهایم. این تیم به 20 درصد آن چیزی كه من میخواستم رسیده است. شاید در لیگ برتر قهرمان نشویم؛ اما به دنبال حضوری آبرومندانه در این مسابقات هستیم.
سرمربی استقلال تهران افزود: اگر نتایج دور رفت را درنظر نگیریم، تیم ما در دور برگشت قهرمان خواهد شد. ضمن اینكه حساب ویژهای روی جام حذفی باز كردهایم. راهآهن كه حریف ما در مرحله یك چهارم نهایی است را مثل استقلال اهواز به خوبی میشناسم.
كریمی با اشاره به مشكلات خانوادگی خود كه باعث جداییاش از استقلال اهواز شد عنوان كرد: در حال حاضر خودم هم مریض هستم و بعد از دیدار با ملوان انزلی میخواستم حنجرهام را عمل جراحی كنم.
سرمربی استقلال تهران در خصوص حوادث رخ داده در دیدار با استقلال اهواز اظهار داشت: چنین حركات بچهگانهای روی من تاثیری ندارد، اگر اینگونه بود در استقلال اهواز نمیتوانستم موفق شوم و این تیم را نایب قهرمان لیگ برتر كنم. حتی میخواستم شب قبل از مسابقه در هیئت عزاداری امام حسین (ع) كه افشین كمایی برپا كرده بود شركت كنم كه به دلیل تاخیر در پرواز این امر میسر نشد؛ اما در اربعین به اهواز خواهم رفت.
سرمربی استقلال تهران در مورد دیدار با ملوان انزلی اظهار داشت: از حریف شناخت كاملی دارم و میدانم چگونه بازی میكند. ملوان انزلی موفقیتش را مرهون تلاشهای محمد احمدزاده است.
فیروز كریمی در مورد انتخاب خاویار كلمنته به عنوان سرمربی تیم ملی گفت: آرتور جورج سكته مغزی كرده بود و شنیدهام این مربی هم مشكل قلبی دارد و برخی هم میگویند به بیماری فلج اطفال مبتلاست. انگار برخی تیم ملی را با دارالشفاء اشتباه گرفتهاند و به دنبال بیمارها میگردند.
وی افزود: در این مرحله فقط باید از مربی ایرانی استفاده میكردیم. بهتر بود از مربی خارجی در مراحل بعد و برای اهداف بلند مدت استفاده میكردیم.
كریمی در مورد اینكه آیا خودش میتواند هدایت تیم ملی را برعهده بگیرد یا نه عنوان كرد: مشكل جسمانی و خانوادگی دارم، ضمن اینكه به استقلال تهران متعهد هستم. اگر چه با این باشگاه قراردادی امضا نكردهام؛ اما خودم را نسبت به استقلال تهران متعهد میدانم. حتی اگر از بهترین تیمهای ملی پیشنهاد داشته باشم، خدمت به استقلال و هوادارانش را عبادت میدانم.
كریمی با اشاره به مشكل زمین تمرین استقلال گفت: مثل ماركوپولو به تمام زمینهای چمن تهران سر زدهایم و باید از تمام افرادی كه زمین تمرین در اختیار ما گذاشتهاند، تشكر كنم.
كریمی در مورد احتمال لغو مسابقه با ملوان به دلیل یخزدگی لولههای سرویسهای بهداشتی اظهار داشت: به من گفتهاند این مسابقه برگزار خواهد شد، ضمن اینكه امكان ندارد بتوانیم بدون تماشاگر به مصاف ملوان برویم. اگر نمیشود این مسابقه را با حضور تماشاگران برگزار كرد بهتر است بازی در زمان دیگری برگزار شود و یا تماشاگران پس از استفاده از سرویس های بهداشتی منازل خود عازم ورزشگاه شوند.
--------------------------
بازی لغو شد
بازی استقلال - ملوان بندرانزلی لغو شد
به دنبال تاکید شورای تامین استان تهران مبنی بر لغو یا برگزاری بدون تماشاگر بازی استقلال - ملوان بندر انزلی، فدراسیون فوتبال تصمیم به تعویق این دیدار گرفت.
به گزارش خبرگزاری مهر، برودت هوا و یخزدگی تاسیسات آب لوله کشی ورزشگاه آزادی باعث شد تا مسئولان این ورزشگاه خواهان تعویق یا برگزاری بدون تماشاگر مسابقه استقلال - ملوان بندرانزلی شوند.
فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برتر به دنبال درخواست مسئولان ورزشگاه آزادی ابتدا رای به برگزاری بازی با حضور تماشاگران دادند اما در ادامه با تاکید شورای تامین استان تهران به لغو بازی یاد شده یا برگزاری بدون تماشاگر این مسابقه، فدراسیون فوتبال تصمیم به تعویق بازی پایانی هفته نوزدهم باشگاه های کشور بین تیم های استقلال و ملوان بندرانزلی گرفت.
سازمان لیگ فدراسیون فوتبال با تایید خبر تعویق بازی فوق، از اعلام زمان برگزاری این مسابقه طی روزهای آتی خبر داد
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآه پرسپولیس از پگاه یک هیچ خورد حالا دوباره الان میان اینجا بهونه میارن که زمین خراب بود.
مخلص همه استقلاليا
باخت پرسپليس رو به همه تبريك ميگم
سلام بچها این بازی با ملوان که لغو شد کی بر گذار میشه.
من که حرف بدی نزدم شاید به خاطر عکسه ..........
خدا رو شکر ما 3 امتیاز گرفتیم!
تازه زمین خراب بود وگر نه 7-8 تا می زدیم
دمت گرم كلي حال كردمنقل قول:
حالا آ قای فیض هم یک حالی از تو میگیرهنقل قول:
با سلام
خوشحالم که طرفدارای استقلال هم اینجا هستند.
ولی واقعا پرسپولیس شانس داره.آخه چرا سپاهنم باخت؟
ولی خیلی زشته که از تیم آخر جدولی ببازی.حتی اگر زمینم خراب باشه.
ممنون بخاطر این تایپیک
تیم فوتبال استقلال 62 پله بالاتر از پرسپولیس
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال تهران در آخرین ردهبندی تیمهای جهان، در مكان 210 قرار دارد و پرسپولیس صاحب رتبه 272 است
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی باشگاه استقلال تهران، در آخرین رده بندی برترین تیم های باشگاهی جهان، این تیم 62 پله بالا تر از رقیب دیرینه خود قرار گرفت.
در این آمار كه شب گذشته از سوی فدراسیون جهانی منتشر شد، استقلال در رتبه 210 قرار گرفته است. بر اساس همین آمار، پرسپولیس در این رنكینگ، موفق به كسب جایگاهی بالاتر از 272 نشده است.
باز هم افتخاری دیگر برای استقلال عزیز
دوستان استقلالی شرمنده ...
اشتباهی پست دادم اینجا ...
قصد داشتم یه تاپیک دیگه رو باز کنم که این باز شد
منم بدون توجه به اسمش ، پستمو نوشتم ...
شرمنده
یا حق
:40:
اشتب شد شرمنده. ......
بازیکن با تجربه و ارزشمند تیم فوتبال استقلال در گفتگو با سایت رسمی باشگاه عنوان کرد : باور کنید بدون تعصب می گویم اگر اوایل فصل به همراه ناصر حجازی که از مفاخر فوتبال ایران است ، بد شانسی نمی آوردیم اکنون با اختلاف 10 امتیاز نسبت به سایر رقبا در صدر جدول لیگ برتر بودیم.
نوازی افزود : به اعتقاد من حجازی از پر شهامت ترین مربیان فوتبال ایران است ، وقتی استقلال را تحویل گرفت که چند بازیکن خوب از تیم جدا شده بودند و پولی هم نبود و ایشان بخاطر عشق به استقلال و مردم و دکتر فتح الله زاده تیم را تحویل گرفت و عدم نتیجه گیری در چند بازی باعث شد تا آنهایی که نمی خواهند ایشان سرمربی استقلال باشد ،به ایشان و دکتر فتح الله زاده فشار بیاورند و ایشان به عنوان مدیر فنی و بخاطر هواداران و دکتر فتح الله زاده در استقلال ماند و کریمی کاربلد بعنوان سرمربی به استقلال آمد.
نوازی تصریح کرد : فیروز خان یکی از 5 مربی برترایران هستند و با آمدن دکتر کیانوش اعتمادی مقدم ، بدنساز ماهر و قهار، استقلال در حال حاضر با وجود این عزیزان ، استقلال در نیم فصل دوم لیگ حرفه ای و جام حذفی حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت و شما استقلال را در بازی های آینده بالای جدول لیگ خواهید دید.
نوازی در پایان صحبت هایش در مورد میزان آمادگی خود تاکید کرد : در هیچ مقطعی از دوران فوتبالم به این اندازه آماده نبوده ام ، چه از نظر روحی و چه از نظر جسمی و این آمادگی را دارم تا با تمام قوا در خدمت تیم محبوبم باشم .