نقل قول:
خیلی جالبه ... خوب کلید سوالات را نگاه کن بعد فکر کن سوال چی بوده . این دیگه به هوش شما بستگی داره !!!!
از این مسائل زیاد پیش میاد . زیاد ناراحت نباش .
Printable View
نقل قول:
خیلی جالبه ... خوب کلید سوالات را نگاه کن بعد فکر کن سوال چی بوده . این دیگه به هوش شما بستگی داره !!!!
از این مسائل زیاد پیش میاد . زیاد ناراحت نباش .
كسي به من مي گه كه دفترچه هاي آزاد و سراسري و علمي كاربردي براي كارداني به كارشناسي كي مياد . وكي آزمون هاش برگزار ميشه؟
ثواب داره ها !!!
سراسریش که تازه امتحان دادن و جوابش هم هنوز نیومده . انشا الله سال آیندهنقل قول:
آزادش هم که تا آخر تابستون میاد
علمی کاربردیش هم دی ماه اگه اتفاقی نیفته
ما یه بار پرسیدیم ولی جوابی نازل نشد .
از دوستان کسی در آزمون پیام نور شرکت نکرده است ؟ ( آزمون کارشناسی است ولی دارندگان مدرک فوق دیپلم میتوانند شرکت کنند و بعد از قبولی تطبیق درس می دهند . آزمون در مردادماه ( همین ماهی که در آن هستیم ) برگزار می شود.... )
اگر کسی بود که در این کنکور شرکت کرده است ( ثبت نام کرده است ) لطفا خودشو معرفی کنه تا چند سوالی که در ذهنمان هست را بپرسیم ....
با تشکر ....
سلام.
نتایج آزمون کاردانی به کارشناسی سال 1387 کی اعلام میشه؟
سلام دوستان
معلومه نتیجه ها کی میاد یا نه ((حدودا))
نقل قول:
سلام
گفتند نيمه دوم مرداد . . .
الله اعلم.نقل قول:
نوشته شده توسط yeki-bod-yeki-nabo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
تقریبی هم نمیدونید؟
برام مهمه.
پارسال کی اعلام شد؟
کسی نیست بدونه نتایج آزمون کاردانی به کارشناسی سال 1387 کی اعلام میشه؟
نتايج آزمون كارداني به كارشناسي دهه سوم مرداد اعلام ميشود
نتايج آزمون كارداني به كارشناسي دهه سوم مرداد اعلام ميشود.
توکلی گفت : نتایج آزمون دوره کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 28 مرداد اعلام و فهرست نهایی اسامی پذیرفته شدگان در نیمه دوم شهریور اعلام خواهد شد. به گزارش شبکه خبر ، دکتر توکلی معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور در مصاحبه اختصاصی با سایت این شبکه گفت : در امتحان پذیرش دانشجو از دوره کاردانی به کارشناسی ناپیوسته گروه های آموزشی مختلف 396 هزار و 22 نفر متقاضی شده بودند که از این تعداد 75 هزار و 477 نفر زن و 22 هزار و 545 نفر هم مرد هستند . وی افزود : براساس برنامه پیش بینی شده امتحان در 63 کدرشته محل در صبح و بعد از ظهر 21 مرداد برگزار شد که نتیجه اولیه براساس برنامه زمانی پیش بینی شده در ساعت 9 صبح روز دوشنبه 28 مرداد بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده می شود تا هر داوطلب از نتیجه آزمون خود که به صورت کارنامه تنظیم گردیده است ، مطلع شود. معاون اجرایی سازمان سنجش گفت : داوطلبانی که براساس مندرجات کارنامه مجاز به انتخاب رشته هستند ، ضرورت دارد که براساس اطلاعیه سازمان سنجش که بر روی سایت قرارداده می شود از روز دوشنبه 28 مرداد تا ساعت 24 پنجشنبه 30 مرداد نسبت به انتخاب 50 کد رشته محل از میان کدرشته محل های موجود اقدام و کد رشته محل های انتخابی مربوط را به ترتیب اولویت در فرم انتخاب رشته الکترونیکی خود درج کنند. توکلی افزود : علاوه براینکه دفتر چه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی همزمان با نتایج آزمون بر روی سایت سازمان قرار داده خواهد شد ترتیبی اتخاذ شده که داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته هستند، بتوانند دفترچه راهنمای تحصیلی را در تاریخ 28 تا 31 مرداد از باجه های پستی نیز دریافت کنند . وی گفت : امسال در آزمون دوره کاردانی به کارشناسی ناپیوسته جمعا 46 هزار و 850 نفر پذیرفته می شوند که فهرست اسامی پذیرفته شدگان در نیمه دوم شهریور اعلام خواهد شد.سايت شبكه خبرکد:http://irinn.ir/Default.aspx?TabId=15&nid=95557
توکلی گفت : نتایج آزمون دوره کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 28 مرداد اعلام و فهرست نهایی اسامی پذیرفته شدگان در نیمه دوم شهریور اعلام خواهد شد. به گزارش شبکه خبر ، دکتر توکلی معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور در مصاحبه اختصاصی با سایت این شبکه گفت : در امتحان پذیرش دانشجو از دوره کاردانی به کارشناسی ناپیوسته گروه های آموزشی مختلف 396 هزار و 22 نفر متقاضی شده بودند که از این تعداد 75 هزار و 477 نفر زن و 22 هزار و 545 نفر هم مرد هستند . وی افزود : براساس برنامه پیش بینی شده امتحان در 63 کدرشته محل در صبح و بعد از ظهر 21 مرداد برگزار شد که نتیجه اولیه براساس برنامه زمانی پیش بینی شده در ساعت 9 صبح روز دوشنبه 28 مرداد بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده می شود تا هر داوطلب از نتیجه آزمون خود که به صورت کارنامه تنظیم گردیده است ، مطلع شود. معاون اجرایی سازمان سنجش گفت : داوطلبانی که براساس مندرجات کارنامه مجاز به انتخاب رشته هستند ، ضرورت دارد که براساس اطلاعیه سازمان سنجش که بر روی سایت قرارداده می شود از روز دوشنبه 28 مرداد تا ساعت 24 پنجشنبه 30 مرداد نسبت به انتخاب 50 کد رشته محل از میان کدرشته محل های موجود اقدام و کد رشته محل های انتخابی مربوط را به ترتیب اولویت در فرم انتخاب رشته الکترونیکی خود درج کنند. توکلی افزود : علاوه براینکه دفتر چه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی همزمان با نتایج آزمون بر روی سایت سازمان قرار داده خواهد شد ترتیبی اتخاذ شده که داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته هستند، بتوانند دفترچه راهنمای تحصیلی را در تاریخ 28 تا 31 مرداد از باجه های پستی نیز دریافت کنند . وی گفت : امسال در آزمون دوره کاردانی به کارشناسی ناپیوسته جمعا 46 هزار و 850 نفر پذیرفته می شوند که فهرست اسامی پذیرفته شدگان در نیمه دوم شهریور اعلام خواهد شد.سايت شبكه خبرکد:http://irinn.ir/Default.aspx?TabId=15&nid=95557
چرا 28 مرداد مگه چه خبره
یعنی دیره یا زوده؟:5:نقل قول:
نمیدونم چرا سام این سازمان رو رنجش نذاشتن؟نقل قول:
ای بابا!!!نقل قول:
شما هم خیلی بی خیالی ها:13:
سازمان سنجش امسال خیلی به کاردانی به کارشناسیا کمک کرده و میکنه
نتایج هم خیلی زود آماده کرده
جبران پارسال رو کرده
انشاالله همتون قبولین
ای بابا!!!
شما هم خیلی بی خیالی ها:13:[/quote]
دوست عزیز من خودم دوست دارم زودتر اعلام بشه .
دوست عزیز من خودم دوست دارم زودتر اعلام بشه .[/quote]نقل قول:
انصافا 28 مرداد خيلي ديره.اين هفته اعلام مي كرد خيلي خوب بود ولي خوب چاره اي نيست.بايد صبر كرد.اندكي صبر سحر نزديك است..........
من که یک روزم ده روز میکشه. از بس انتظار میکشم.
خدا کنه رتبه خوب بیاریم همگی
انشا الله . . . .
معاون سازمان سنجش: نتايج آزمون كارداني به كارشناسي دانشگاهها شنبه اعلام ميشود معاون سازمان سنجش آموزش كشور با بيان اينكه نتايج آزمون كارداني به كارشناسي دانشگاهها، شنبه 26 مردادماه اعلام ميشود، گفت: اسامي 196 هزار نفر از مجازين انتخاب رشته اين آزمون از طريق سايت سازمان سنجش به نشانيمنتشر ميشود. دكتر خدايي در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عنوان كرد: انتخاب رشته داوطلبان مجاز به انتخاب رشته از روز چهارشنبه 30 مردادماه آغاز و تا روز يكشنبه سوم شهريور ماه ادامه دارد. معاون سازمان سنجش آموزش كشور در خاتمه با بيان اينكه 390 هزار نفر داوطلب در كنكور كارداني به كارشناسي دانشگاهها شركت كردند، اظهار كرد: از بين داوطلبان مجاز به انتخاب رشته 56 هزار نفر پذيرش مي شوند.کد:www.sanjesh.org
معاون سازمان سنجش: نتايج آزمون كارداني به كارشناسي دانشگاهها شنبه اعلام ميشود معاون سازمان سنجش آموزش كشور با بيان اينكه نتايج آزمون كارداني به كارشناسي دانشگاهها، شنبه 26 مردادماه اعلام ميشود، گفت: اسامي 196 هزار نفر از مجازين انتخاب رشته اين آزمون از طريق سايت سازمان سنجش به نشانيمنتشر ميشود. دكتر خدايي در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عنوان كرد: انتخاب رشته داوطلبان مجاز به انتخاب رشته از روز چهارشنبه 30 مردادماه آغاز و تا روز يكشنبه سوم شهريور ماه ادامه دارد. معاون سازمان سنجش آموزش كشور در خاتمه با بيان اينكه 390 هزار نفر داوطلب در كنكور كارداني به كارشناسي دانشگاهها شركت كردند، اظهار كرد: از بين داوطلبان مجاز به انتخاب رشته 56 هزار نفر پذيرش مي شوند.کد:www.sanjesh.org
بالاخره شنبه شد یا دوشنبه؟
دوستان من فقط دارم اخبار خبر گذاري ها را به اينجا منتقل ميكنم. نتايج اوليه آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته از ساعت 18 روز شنبه 26 مرداد در پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش کشور قرار خواهد گرفت. دکتر حسين توکلي، معاون اجرايي سازمان سنجش در مصاحبه با خبرنگار ما تعداد شرکت کنندگان در اين آزمون را 396 هزار و 22 نفر ذکر کرد و گفت: از اين تعداد 195 هزار و 881 نفر مجاز به انتخاب رشته شده اند که بايد از تاريخ 30 مرداد تا 3 شهريور، حداکثر 50 کد رشته محل را انتخاب کنند. وي افزود: همزمان با اعلام نتايج ،دفترچه راهنماي انتخاب رشته در پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش قرار گرفته است و همچنين در باجه هاي مرکزي اداره پست نيز توزيع خواهد شد. براساس اين گزارش آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته، جمعه 21 تير در 31 شهر مختلف و در 63 کد رشته امتحاني برگزار شد. نتايج نهايي اين آزمون نيمه دوم شهريور اعلام مي شود و تعداد 55 هزار و 900 نفر پذيرش خواهند شد.
دوستان من فقط دارم اخبار خبر گذاري ها را به اينجا منتقل ميكنم. نتايج اوليه آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته از ساعت 18 روز شنبه 26 مرداد در پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش کشور قرار خواهد گرفت. دکتر حسين توکلي، معاون اجرايي سازمان سنجش در مصاحبه با خبرنگار ما تعداد شرکت کنندگان در اين آزمون را 396 هزار و 22 نفر ذکر کرد و گفت: از اين تعداد 195 هزار و 881 نفر مجاز به انتخاب رشته شده اند که بايد از تاريخ 30 مرداد تا 3 شهريور، حداکثر 50 کد رشته محل را انتخاب کنند. وي افزود: همزمان با اعلام نتايج ،دفترچه راهنماي انتخاب رشته در پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش قرار گرفته است و همچنين در باجه هاي مرکزي اداره پست نيز توزيع خواهد شد. براساس اين گزارش آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته، جمعه 21 تير در 31 شهر مختلف و در 63 کد رشته امتحاني برگزار شد. نتايج نهايي اين آزمون نيمه دوم شهريور اعلام مي شود و تعداد 55 هزار و 900 نفر پذيرش خواهند شد.
ممنون از خبرت....
مثل اینکه قراره نتایج 26 مرداد میاد... (یعنی فردا البته نتایج اولیه...)
به امید قبولی همه دوستان و خودم...
انشاالله که فردا همه دوستان مجاز بشن.
ba arezooye movafaghiat baraye hame
tarikhe elame rotbeye sale 86 5/25 bood valy emsal ke hanooz khabari nist
انشاا... همه خوشحال باشن فردا.
ای خــــــــــــــدا همه رو خوشحال کن.
مجاز که فایده نداره...!نقل قول:
خدا کنه رتبه خوب بیاد...
مجاز که همه میشن
مهم رتبه و انتخاب شهرها هست
سعی کنین با دقت اولویت شهرها رو بزنین
جوابا اومد. :24:من که ساعت يه ربع پنج رفتم اومده بود و من هم مجاز شدم. با رتبه زیر 100 :19:
اما سوال
کسایی که رشته شون گرافیکه (همون ارتباط تصویری) خواهش می کنم خواهش می کنم :42: بگن که آزمون عملی برای درس طراحی هم برگزار می شه يا نه؟ :13:
مرسی:10:
سلام دوستان
رتبه من شده 702 :5: ((البته با 10 روز درس خوندن :20: ))
حالا با این رتبه به نظر شما می تونم شمسی پور تهران قبول بشم ؟؟؟؟؟ خوابگاه داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
رشتم حسابداریه
ممنون
سلام
دوستان رتبه من شده 1337.:13:
آخرین رتبه مجاز هم در رشته من 2350 هست.
حالا با این اوضاع، میتونم قبول بشم؟؟؟ یا نه؟
.......................................
خوب چه خبر...
رتبه 10000 نزم افزار کامپیوتر چطوره؟
امیدی هست؟
موفق باشید...
بچه ها امروز عجب روز خوفي بود!!!!!!!
يكي از بستگان قبول شده
بايد چيكار كنه حالا؟
براي اون رشته اي كه مجاز شده
يا حق (:
دوستان این دفترچه شماره 2 انتخاب رشته رو از کجا باید تهیه کنیم ؟