نقل قول:نقل قول:اي بابا لعنت به اين ارور 691 ؛من فكر كردم فقط برا من مياد ...نقل قول:
معمولا اگر ديس كانكت كني و دوباره بخواي كانكت بشي اين ارور 691 رو ميده. :13:
شبانه هم ؛ من پريروز امتحان كردم نسبت به قبلنا خيلي كم شده سرعتش.
Printable View
نقل قول:نقل قول:اي بابا لعنت به اين ارور 691 ؛من فكر كردم فقط برا من مياد ...نقل قول:
معمولا اگر ديس كانكت كني و دوباره بخواي كانكت بشي اين ارور 691 رو ميده. :13:
شبانه هم ؛ من پريروز امتحان كردم نسبت به قبلنا خيلي كم شده سرعتش.
منم قبلا که با صبا داشتم بعضی وقتا همچین پیغامی رو میداد:نقل قول:
PAP Athentication Failed
البه این ارور مال خودم مودم هست و ربطی به ویندوز نداره ،معنیش اینه که سرور احمق اونا هنوز فکر میکنه که شما به اینترنت وصل هستید به همین خاطر اجازه ی ورود دو کاربر با یک یوزر رو نمیده.
برای امتحان میتونید بعد از اینکه این ارور رو گرفتید با دایل آپ به اینترنت وصل بشید و برید توی سایت صبا چک کنید ببینید میزنه کار بر در حال استفاده یا نه.
خوبه :D باید برم دیگه نمایندگی رو بگیرم :31: !!!!!!!!!نقل قول:
حالا میرسیم سره جایزه ؟!؟!! چی میخوای بهم بدی ؟؟؟:21:
---------->>>>----------------
ارور 630 و 791 !!!!!!! :: تنها راه حلش اینه که مودم رو حداقل 3 تا 5 دقیقه خاموش کنید و بعد دوباره روشن کنید و برید حالشو ببرید :D
--------->>>>-----------------
شما هم که بهت B3: 93 days دادن برو خوش باش :27: بابا اینا از کجا میفهمن که شما ماه پیش چند دادی !!!
فقط شانس بیاری که نفهمن :D
راستی کسی هست مه مشکل آی پی براش درست نشده باشه ؟؟؟
نقل قول:
فرس داره از شبکه رایانه سرویس میگیره
نقل قول:
این آرانیک چی ؟؟؟ هم نماینده شاتل هست که تو تهران اکثرا ازش راضیا هم سرویساش مناسبه 64 اون که کاملا نامحدوده میده ماهی 15800 البته بدون عوارض و مثلا 128 با 10 گیگ محدودیت و شب از 1 تا 7 صبح و روزهای جمعه مجانیه میده 24800 البته بازم بدون عوارض حالا نمیدونم واقعا خوبه این آرانیک یا اینکه آواز دهل از دور خوش است؟؟؟؟؟؟
کد:http://www.aranic.net/pws/showdetail.aspx?id=20
دقيقانقل قول:
شبانه رو من امتحان نکردم
ولی روزانه افتضاح شده اصلا وصل نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دفعه یه ارور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا جالبیش اینه که وقتی کانکت هستم دیس نمیشه ولی اگر دیس کردم دیگه نمی تونم کانکت شم
روزي ده بار اين طوري مي شه
لااقل اين امين نت هي چي بود
درست و حسابي كانكت مي شد
بازي در نمي آورد
آدم ممكنه فكر كنه اعتبارش تموم شده وبره تمديد كنه
خوب آرانیک آدماش واقعا خوبن !! سرعتش هم منطقیه !! من چند بار خونه یک نفر استفاده کردم ! نمیدونم چند kb بود ولی سرعتش بد نبود !
محسن جان ! من گفتم !! مودم رو چند دقیقه خاموش کنی درست میشه !!!!!! ولی خوب واقعا اذیت میکنه !!!
سلام
اگه خواستيد کانکت بشيد و کانکت نشد بريد به کنترل پنل و network connection بعد از اون روي مودم خودتون راست کليک کنيد و گزينه disable ديسيبل رو بزنيد که غير فعال بشه بعد از مدت کوتاهي enable کنيد بعد از اون باز راست کليک کنيد و سپس ايتم repir بکنيد و بزاريد تا يک ريکاوري انجام بشه و بهينه بشه بعد هم برگرديد و بزنيد روي کانکشن که ساختيد و به adsl وصل بشيد اگه نشد باز مودم رو خاموش کنيد و اگه نصف شب بود خواستيد تماس بگيريد کساني که صبا نت اشتراک دارند با اين شمارها تماس بگيرند:
021-88554123
مشكل همين پشتيباني هست
اگر شيراز هم پشتيباني خوبي داشت و 24 ساعته بود
خيلي خوب مي شد
پس اين مسخره بازي يك چيز عمومي هست.....نقل قول:
نوشته شده توسط mohsen khan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين روزها چقدر صبانت قطعي داره
براي شما هم همين طوره ؟
دائم ارور 691 مي ده
چند بار هم براي من 791 و 630 مياد.
من وارد network connection ميشم ولي بعد كجا برم كه مودمم را پيدا كنم؟؟؟؟:9:نقل قول:
به کنترل پنل و network connection بعد از اون روي مودم خودتون راست کليک کنيد و گزينه disable ديسيبل رو بزنيد که غير فعال بشه بعد از مدت کوتاهي enable کنيد بعد از اون باز راست کليک کنيد و سپس ايتم repir بکنيد و بزاريد تا يک ريکاوري انجام بشه و بهينه بشه بعد هم برگرديد و بزنيد روي کانکشن که ساختيد و به adsl وصل بشيد
ميشه جزئي تر و مرحله به مرحله بگيد؟:45:
لطفا ريكاوري را هم بيشتر توضيح بديد.:11:
خوب اگه با ایترنت ( سیم لن) وصل هستید نوشته local area connection اگه هم usb هسید یه چیزه دیگه هست که الان یادم نمیاد !!نقل قول:
ریکاوری اصطلاح غلطی هست :D
ولی در کل اینی که شما میخواید اینه که برید local area connection رو کلیک رایت کنید و بزنید disable بعد هم بزنی روی repair و دوباره enable کنی
من 3ماه پیش یه اشتراک 3 ماهه با امین نت بستم.از قطعی ارتباط،اشکال در اتصال و مشکلات احتمالی هر چی بگم کم گفتم.سرعت 64ش هم که ماهی 12تومن براش میگیرن.2gb محدودیت دانلود داره.حالا از ماه جدید نمیدونم از کجا بگیرم.اگه شما میدونین راهنماییم کنین
ممنون همين بود.(سيم لن)نقل قول:
خوب اگه با ایترنت ( سیم لن) وصل هستید نوشته local area connection
حالا خوب خوب فهميدم و مشكلم حل شد:11:
در مجموع حرف هاي بچه ها به نظرم اكثرا از صبانت راضي هستند و در كل از همه سرويس دهنده هاي شيراز بهتر باشه.نقل قول:
حالا از ماه جدید نمیدونم از کجا بگیرم.اگه شما میدونین راهنماییم کنین
كسي آرانيك استفاده كرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ نسبت به صبا نت چطوره؟نقل قول:
این آرانیک چی ؟؟؟ هم نماینده شاتل هست که تو تهران اکثرا ازش راضیا هم سرویساش مناسبه 64 اون که کاملا نامحدوده میده ماهی 15800 البته بدون عوارض و مثلا 128 با 10 گیگ محدودیت و شب از 1 تا 7 صبح و روزهای جمعه مجانیه میده 24800 البته بازم بدون عوارض حالا نمیدونم واقعا خوبه این آرانیک یا اینکه آواز دهل از دور خوش است؟؟؟؟؟؟
ماشاله امروز صبانت در حد ديال آپ و ضعيف تر از اون سرعت داره !!!!!
آره .... من خیال کردم فقط مال خودم اینجوریه ....
البته سرعت امروز من End سرعت بود .... چه روزانه و چه شبانه
بدون شرح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مُردَم تا این عکس رو آپلود کردم
فکر کنم دیشب چون شب یلدا بوده همه داشتن از شبانه استفاده میکردن ( البته سوءاستفاده )
فکر کنم صبا ترکید
ای بر پدرشون ... ! ای ر . . . م به صبا نت عامو چیکار کنیم عجب غلطی کردیم Adsl گرفتیم ها
حالا ما بالاخره نفهمیدیم از کجا بگیری.یه عده میگن صبانت ولی بعضی ها تکذیبش میکنند......
من نميدونم اصلا شيراز نامحدود ميده يا نه ولي در كل از صبا به نسبت امين نت راضي ترم. ارزون تر هست و3 تا 7 هم مجاني دانلود ميكني.البته الان سرعتش يكم كم شده.نقل قول:
بهترين گزينه براي شيراز صبانت
من زنگ زدم براي اين مشكلات چند روزه
گفتند سرور تهران داره تعمير و آپديت مي شه
تا فردا درست مي شه
پشتيباني کل صبا نت من ساعت دو شب هم زنگ زدم پاسخ مي دهند که مشکل از کجا هستنقل قول:
شما داري توي شيراز دنبال پشتيباني مي گردي ؟!
وقتي مرکز اصلي اش تهران هست و اين ها به صورت شبکه به هم اتصال دارند شما تهران که مرکز هست مطلع بشيد که مشکل داره ديگه فاتحه همه خونده است
در حال حاضر من هر بار بايد برم توي کنترل پنل و يک بار مودم رو ريست کنم و تعمير کنم تا بتونه کانکت بشه
نامحدود در محدوده مدرس تنها شرکت اريانيک هست که نماينده شرکت شاتل هست و يک ماهه 64 مي ده
بيست هزار تومان + 15 تومن هم هزينه نصب و راه اندازي اوليه که بايد حتما پرداخت بشه
صبا نت چند روز به هم ریخته البته همسایه ما می گه
من امین نت هستم
دوستم هم می خواد بیاد امین نت
هميار نت هم نا محدود مي ده ولي قيمتش خيلي بالا رفته يعني واسه 64 ميده 30 هزار تومن (اگه درست يادم مونده باشه)نقل قول:
من نميدونم اصلا شيراز نامحدود ميده يا نه
تازه يك جا رفتم مي گفت نامحدودش مثل ديل آپ هست.
كي تا حالا شاتل گرفته؟ راضي هستيد؟نقل قول:
نامحدود در محدوده مدرس تنها شرکت اريانيک هست که نماينده شرکت شاتل هست
ديشب شبانه سرعت دانلود 10 بود روزانه هم بين 9 تا 10 بود .نقل قول:
من زنگ زدم براي اين مشكلات چند روزه
گفتند سرور تهران داره تعمير و آپديت مي شه
تا فردا درست مي شه
يك سوال:
چراغ Status مودمم وسط كار خاموش روشن ميشه و ثابت نمي مونه.:13:
حتي تمام تلفن هاي خونه را هم كه مي كشم مشكل حل نمي شه.
اشكال از چيه؟ خط تلفنم مشكل داره و خوب قوي نيست يا ايراد از جاي ديگست؟:41:
شاید سیم تلفنتون از درب منزل چند تیکه اومده باشه داخل !! یعنی همون جا قسمت شده باشه !!!! این یکم مشکل به هم میزنه !!!!!! اسپیلیتر داری که ؟؟؟ کجا نصبش کردی؟؟
این چطور ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم شما سالم هستنقل قول:
خط هم درست هست
چشمک زدن Status مودم هم عادی هست،حداقل برای مودم D_LINK اینجوری هست
اگر یک موقع چشمک نزد اونموقع باید نگران بشی:20:
دیسکانکت هم میشه یا فقط چشمک میزنه؟نقل قول:
اسپيلتر دارم و دقيقا سيم مودمم ميره داخلش. يعني همون نزديكترين راه به مودم نصب هست.نقل قول:
اسپیلیتر داری که ؟؟؟ کجا نصبش کردی؟؟
مودمم asus هست. و اين حالت براش طبيعي نيست و بايد ثابت روشن باشه نه چشمك بزنه.نقل قول:
چشمک زدن Status مودم هم عادی هست،حداقل برای مودم D_LINK اینجوری هست
در ظاهر ديسكانكت نشده ولي عملا ديتا نمي ده و هيچ صفحه اي را باز نمي كنه و دنلود هم نمي كنه. ولي ظاهرا هنوز وصلم به اينترنت.نقل قول:
دیسکانکت هم میشه یا فقط چشمک میزنه؟
منم همین مشکل رو داشتم با 2 کاری که بهت میگم درست میشه !! منم asus am602 دارم
اول اینکه سیم تلفن رو تو 2 شاخه ای که میکنی 2 شاخه نباید فیوز داشته باشه !! یهنی ساده ساده باشه
دوم : اسپیلیتر رو بذار پشت جایی که تلفن هست !!!!! امتحانش ضرر نداره !! مال من این طوری درست شد !
اگه هم درست نشد به صبانت زنگ بزن !! شاید اسپیلیتر مخابرات خرابه !!!
سلام به همه دوستان.من چند روز پیش که رفتم امین نت برای تمدید اکانتم یه valid ip هم گرفتم.اما حالا به مشکل برخوردم.اولش که کانکت میشد بعد از چند ثانیه ریسیو کامل قطع میشد.زنگ زدم بهشون ip رو عوض کردن.2-3 روز مشکلی نداشتم اما دوباره همون طوری میشه.باید 100 بار دیسکانکت کنم و دوباره کانکت کنم تا درست بشه.به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام. بنده هم دقیقا مشکل شما رو داشتم. مودم من Huaweii بود. ( میگم بود چون عوضش کردم!) فکر میکنم مودم هایی که یه جورایی نیم سوز شده باشند اینجوری بشن. اما خدمتتون عرض کنم که من همه جای اینترنت رو گشتم اما کسی به مشکل ما برنخورده بود.
در حالی که من هیچ تغییری توی سیستم تلفن یا کامپیوتر نداده بودم این اتفاق افتاد و با زنگ زدن به صبانت هر روز چندین بار اسپلیتر رو توی مخابرات عوض کردن اما جواب نداد نا اینکه مودم رو روی خط یکی از دوستان امتحان کردم و مطمئن شدم که خرابه. دقیقا با همین مشخصاتی که شما می فرمایید.
الان یه مودم جید گرفتم. به شما هم همین پیشنهاد رو دارم.
البته اگر کسی رو پیدا کردید که مودمتون رو درست کرد به منم خبر بدید لطفا که منم ببرم پیشش درست کنم مودم قبلیمو.
دو شاخه فیوز نداشته باشه یعنی چی؟ (من نمیفهمم :41:)نقل قول:
[/QUOTE]آخه مودم من نو نو هست هنوز يك ماه نيست خريدم:13:نقل قول:
فکر میکنم مودم هایی که یه جورایی نیم سوز شده باشند اینجوری بشن
تلفن خونه ما از قسمتي كه وارد ساختمان مي شد 3 قسمتش كرده بوديم و سه دستگاه تلفن بهش وصل بود، همين الان سيم كشي را عوض كرديم و مستقيم وصلش كردم به مودم.نقل قول:
منم همین مشکل رو داشتم با 2 کاری که بهت میگم درست میشه !! منم asus am602 دارم
اول اینکه سیم تلفن رو تو 2 شاخه ای که میکنی 2 شاخه نباید فیوز داشته باشه !! یهنی ساده ساده باشه
دوم : اسپیلیتر رو بذار پشت جایی که تلفن هست !!!!! امتحانش ضرر نداره !! مال من این طوری درست شد !
اگه هم درست نشد به صبانت زنگ بزن !! شاید اسپیلیتر مخابرات خرابه !!!
و تقريبا همون كارهايي كه شما گفتيد انجام دادم.
اميدوارم درست بشه و جواب بده.
اگه نشد بايد زنگ بزنم صبا نت
یعنی فیوز نداشته باشه دیگه !!! بعضی از 2 شاخه ها هستن که فیوز دارن و وقتی تلفن یا مودم رو میزنی تو پریز نمی ذاره تلفن یا مودم بسوزه !!!!!! شما اگه 2 شاخه رو باز کنید ببینید توش فیوز هست ، فیوز داره :d
در ضمن اگه وقتی هم تلفن زنگ میزنه ببینید داخل 2 شاخه یک چراغی روشن میشه بدونید که فیوز داره و دیگه احتیاجی به باز کردنش نیست :d
ولی حتما یک بار اسپیلیتر رو از پشت مودم در بیارید بذارید پشت تلفن شاید درست بشه !!!!!
گویا کم شدن سرعت این چند روزه مربوط به خرابی فیبر نوری که دیتا را از سمت تهران به این سمت ارسال میکند بوده
و مدام هم میگویند مخابرات جواب درستی به ما نداده
يك سيم كشي مستقيم از خط تلفني كه داخل منزل مي ياد به پشت مودم كردم. و آخر اين سيم هم به اسپيلتر وصله. و يك تلفن و مودم هم وارد اسپيلتر ميشه.نقل قول:
ولی حتما یک بار اسپیلیتر رو از پشت مودم در بیارید بذارید پشت تلفن شاید درست بشه !!!!!
نمي دونم منظوره شما همينه يا نه؟؟؟؟
ولي بازم مشكل من حل نشده
مثلا يك نيم ساعت يا كمتر يا بيشتر كه داخل انيترنت هستم يكدفعه چراغ روشن خاموش ميشه و ديگه هم ثابت نمي شه.
مي ترسم مودمم هنوز يك ماه نشده خراب شده باشه:41: