نقل قول:
با سلام
میخواستم یک نرم افزار خوب برای تست قطعات کامپیوتر به من معرفی کنید .
ممنون .
Printable View
نقل قول:
با سلام
میخواستم یک نرم افزار خوب برای تست قطعات کامپیوتر به من معرفی کنید .
ممنون .
دوست عزیز نرم افزار های زیادی در این زمینه است که می تونی با یه جست و جو پیدا کنید
من یه چیزایی راجع به استفاده از امکان هایپرترمینال(Hyper Terminal) شنیدمنقل قول:
اطلاعی راجع بهش دارین ؟!
بلهنقل قول:
با اين روش ميشه اطلاعات رو بدون كارت اينترنت وبا خط تلفن جابه جا كرد
بايد درمنوي Accessories درقسمت Communications گزينهHyperTerminal رو انتخاب كنيد وبعد اگه در يك شهر هستيد يك اكانت بدون كد شهر با شماره تلفن بسازيد و بعد با كسي كه مي خواهيد انتقال داده انجام بديد هماهنگ كنيد وبا هم بر روي دكمه كانكت بزنيد تا ارتباط برقرار شود
موفق باشيد
ممنون دوست عزیز :11:نقل قول:
سلام به دوستان سخت افزاری ؟؟
سیستم من روشن میشه ولی مانیتور چشمک می زنه می خواستم بدونم مشکل از کجاست ؟
بايد تو حالتsafe mode كامپيوترت رو بوت كني و بعد رزولوشن مانيتورو ببر پاييننقل قول:
موفق باشي:46:
سلام
دي وي دي رام من فقط فيلمهايي كه بر روي
DVD+R رايت شده جواب ميده و فيلمهايي كه روي
DVD-R رايت شده بدون صدا پخش ميكنه كسي ميدونه مشكل از چيه؟
ممنون
سلام.اون ماده ایی که بین سی پی یو و فن می زنند اسمش چیه؟ یه سوال دیگه ام اینه یه سی پی یو Amd گرفتم که فن همراش اون ماده رو خودش داره ولی رنگش خاکستریه آیا باید حتما اون رو هم بزنم یا مال خودش خوبه؟ ( سوالم خیلی مصخرست نه!!!!!!!!!!!)
:11::11::11::11:نقل قول:
اسمش ترمال گریس هست
به نظر من اگه نزنی بهتره چون برای خودش بهتره
:40::40::40::40::40::40::40:
اگه مال خودش خشک شده بود باید عوض کنینقل قول:
سلام دوستان
من چند وقت پیش (4 روز پیش ) سیستمم رو ارتقا دادم و این هم شخصاتش هست :
CPU : Intel Core 2 Duo E6750
Mainboard : GIGABYTE - P35C - DS3R
VGA : BFG - 8800GT OC 512MB
RAM : Kingmax 2GB (2 * 1GB)-800
Power : GREEN GP680B
Case : GREEN Midi 2002
Hard : Maxtor 60GB - ATA
antivirus : Kaspersky 7
اما احساس میکنم سیستم اون بازده خودش رو نداره و اکثرا کند عمل میکنه .
در ضمن هم ویندوز رو روزانه به روزآوری می کنم و هم آنتی ویروس رو و آخرین درایو عرضه شده nVidia برای کارت گرافیک رو گرفتم .
البته مادربردم هم روش 6 تا LED هست که LED های 6 و 5 قرمز هستن و روی دفترچش هم چیزی ننوشته ! و اکثرا هم LED هارد ( لامپ قرمز روی کیس ) روشن هست و هارد سروصدا میکنه !
یه نکته ی دیگه هم هست که هر وقت وارد بازی CRYSIS میشم و وارد بخش تنظیماتش ، وقتی کلید تنظیم خودکار بازی مطابق با قدرت سیستم رو می زنم گاهی اوقات Very High میشه و گاهی اوقات هم Mediem .
در حالت معمولی هم رمم حدود 800 مگابایتش پره . این هم دمای قطعات در حالت معمولی :
Temperatures
Motherboard 46 °C (115 °F)
CPU 33 °C (91 °F)
CPU #1 / Core #1 38 °C (100 °F)
CPU #1 / Core #2 42 °C (108 °F)
GPU 57 °C (135 °F)
GPU Memory 57 °C (135 °F)
GPU Ambient 53 °C (127 °F)
Maxtor 6Y060L0 45 °C (113 °F)
Cooling Fans
CPU 1875 RPM
GPU 1684 RPM (30%)
Voltage Values
CPU Core 1.15 V
+3.3 V 3.42 V
+12 V 12.52 V
+5 V Standby 5.19 V
VBAT Battery 3.15 V
DIMM 1.94 V
GPU Vcc 3.42 V
سلام دوستان
من چند وقت پیش (4 روز پیش ) سیستمم رو ارتقا دادم و این هم شخصاتش هست :
CPU : Intel Core 2 Duo E6750
Mainboard : GIGABYTE - P35C - DS3R
VGA : BFG - 8800GT OC 512MB
RAM : Kingmax 2GB (2 * 1GB)-800
Power : GREEN GP680B
Case : GREEN Midi 2002
Hard : Maxtor 60GB - ATA
antivirus : Kaspersky 7
اما احساس میکنم سیستم اون بازده خودش رو نداره و اکثرا کند عمل میکنه .
در ضمن هم ویندوز رو روزانه به روزآوری می کنم و هم آنتی ویروس رو و آخرین درایو عرضه شده nVidia برای کارت گرافیک رو گرفتم .
البته مادربردم هم روش 6 تا LED هست که LED های 6 و 5 قرمز هستن و روی دفترچش هم چیزی ننوشته ! و اکثرا هم LED هارد ( لامپ قرمز روی کیس ) روشن هست و هارد سروصدا میکنه !
یه نکته ی دیگه هم هست که هر وقت وارد بازی CRYSIS میشم و وارد بخش تنظیماتش ، وقتی کلید تنظیم خودکار بازی مطابق با قدرت سیستم رو می زنم گاهی اوقات Very High میشه و گاهی اوقات هم Mediem .
در حالت معمولی هم رمم حدود 800 مگابایتش پره . این هم دمای قطعات در حالت معمولی :
Temperatures
Motherboard 46 °C (115 °F)
CPU 33 °C (91 °F)
CPU #1 / Core #1 38 °C (100 °F)
CPU #1 / Core #2 42 °C (108 °F)
GPU 57 °C (135 °F)
GPU Memory 57 °C (135 °F)
GPU Ambient 53 °C (127 °F)
Maxtor 6Y060L0 45 °C (113 °F)
Cooling Fans
CPU 1875 RPM
GPU 1684 RPM (30%)
Voltage Values
CPU Core 1.15 V
+3.3 V 3.42 V
+12 V 12.52 V
+5 V Standby 5.19 V
VBAT Battery 3.15 V
DIMM 1.94 V
GPU Vcc 3.42 V
دوستان برام خیلی مهمه لطفا کمکم کنید :41:
دوستان ببخشید که پست ها دوتا شدن اما اگه میشه لطفا سریعتر پاسخ بدید و اینکه احتمالش هست که مشکل کندی مربوط به هارد باشه چون Ide هست ؟
کسی بلد نبود ؟
دوست عزیز خمیر سیلیکون که خشک نمیشه !نقل قول:
دوستان کسی جواب سوال منو نمی ده ؟
دوست عزيزنقل قول:
شماكه سيستم رو ارتقا داديد بايد هارد رو هم ساتا 2 ميگرفتيد تا بتونه با اين سيستم با اين قدرت برابري كنه
هاردهاي ساتا 2تا 300مگابايت در ثانيه انتقال اطلاعات دارند
درحالي كه ide بيشتر از 100تا ندارند
دوستان یه سیستم دست دوم پیدا کردم با این مشخصات
CPU : 1.6
Main : Giga 8IR533
VGA : Radeon 7000
Monitor : LG Flatron 755 FT
Ram : 256 x 2
HDD : 40
خب چند تا سوال داشتم:
1- این مادربورد چطوریه ؟ اصلا بدر میخوره؟
2- من چطور باید بفهمم CPU سلرون هستش یا پنتیوم 4 ؟ چون هیچى همراش نداره!!!
3- این مانیتور LG خیلى جدید نیست اما صفحه تخته ... الان در بازار چند مى ارزه؟
ممنون :11:
اين مشخصات مادربوردتنقل قول:
Socket 478 for Intel® Pentium®4 processor
Intel 845/ICH2 chipset
Supports DDR266 memory
AC97 audio chip
ATX form factor
بنظر من اگه واسه كارهاي معمولي مي خواي مناسبه ولي بدرد برنامه هاي سنگين وبازي هاي سنگين نمي خوره
دركل براي ارتقاع قطعات اين مادربورد فقط تو دست دوم فروشي ها ميتوني پيدا كني
موفق باشيد
واقعا ممنون بابت اطلاعاتى که دادید :11:
سلام
سال نو مبارک
GA-8S661FXM-775مادربوردمه.به علت دستکاری، گزینه ی CD از همه بوت هام حذف شده یعنی در سمت راست که در مورد گزینه ها توضیح میده CDROM هست
ولی وقتی وارد میشم به جز بوت از سی دی بقیه ی بوت ها هست.وقتی کلید F12رو هم میزنم گزینه سی دی نیست.
اگه مشکل از تنظیماته لطف کنید و توضیح بدید چطوری باید درستش کرد(که فکر نمی کنم از این باشه)
البته من خواستم آپدیت کنم بایوسم رو ولی ارور میده که سایز بایوسی که دانلود کردم درست نیست
از Command Prompt هم خواستم آپدیت کنم که میگه چیپست غلطه.چیپست من Sis هستش
و مارک مادربوردم هم Axper
حالا دوستان شما میگید من چی کار کنم؟
سلام
دوتا سؤال داشتم :
1- من نام و مدل هارد دیسک سیستمم و همین طور میزان کلی ظرفیتش رو نمی دونم . از چه طریقی میتونم این اطلاعات رو به دست بیارم ؟
2- مانیتورم " samsung LCD 17 هست . وقتی دکمه MENU روی مانیتور رو بری تنظیمش میزنم با موس هدایت نمیشه . نمیدونم چطوری میشه تنظیمش کرد .با گزینه هاش هم آشنا نیستم . میشه راهنمایی بفرمایید . میخوام میزان درخشش مانیتور رو کم بگنم.
متشکرم
به هارد بستگی داره ولی 300 مگابایت یک عدد هست و بس و بیشتر از 150 مگابایت تا حالا دیده نشده ...نقل قول:
هاردهاي ساتا 2تا 300مگابايت در ثانيه انتقال اطلاعات دارند
نباید از موس استفاده کنی باید از کلید های رو مانیتورت استفاده کنی ! در ضمن برای آشنایی با گزینه هاش هم می تونی از یه دیکشنری استفاده کنی !نقل قول:
2- مانیتورم " samsung LCD 17 هست . وقتی دکمه MENU روی مانیتور رو بری تنظیمش میزنم با موس هدایت نمیشه . نمیدونم چطوری میشه تنظیمش کرد .با گزینه هاش هم آشنا نیستم . میشه راهنمایی بفرمایید . میخوام میزان درخشش مانیتور رو کم بگنم.
متشکرم
سلام .
ببخشید چیجوری میشه اطلاعات و مدل کل سیستم و فهمید
مثل مادربرد و پاور و سی پی یو و ...
برنامه Everest اطلاعات كامل سيستم رو بهت ميده.......نقل قول:
.........................................نقل قول:
وضعیت اضطراری!درخواست کمک فوری!
سلام
سال نو مبارک
GA-8S661FXM-775مادربوردمه.به علت دستکاری، گزینه ی CD از همه بوت هام حذف شده یعنی در سمت راست که در مورد گزینه ها توضیح میده CDROM هست
ولی وقتی وارد میشم به جز بوت از سی دی بقیه ی بوت ها هست.وقتی کلید F12رو هم میزنم گزینه سی دی نیست.
اگه مشکل از تنظیماته لطف کنید و توضیح بدید چطوری باید درستش کرد(که فکر نمی کنم از این باشه)
البته من خواستم آپدیت کنم بایوسم رو ولی ارور میده که سایز بایوسی که دانلود کردم درست نیست
از Command Prompt هم خواستم آپدیت کنم که میگه چیپست غلطه.چیپست من Sis هستش
و مارک مادربوردم هم Axper
حالا دوستان شما میگید من چی کار کنم؟
اگر کسی چیزی میدونه به دادم برسه:19:
کسی اینجا نیست؟
سلام
چه جوری میشه اطلاعات رو از هارد یه کامپیوتر به یه کامپیوتر دیگه منتقل کرد ؟ با متصل کردن سیمی که دو طرفش Usb باشه ، میشه ؟؟
سلام این سوال من هم هست لطفا کامل توضیح بدید که چه جوری هارد به هارد میکنند؟
برای هارد به هارد کردن اگر هارد دیسک شما از نوعide است باید کابلی که به هارد دیسک شما وصل میشه کانکتور دیگشو به هارد مورد نظر وصل کنید سپس master و slave جامپرها رو مشخص می کنید بعد از روشن کردن کامپیوتر پارتیشن های هارد دوم به صورت درایو ویندوز شناسایی میشن و شما میتونید ازشون استفاده کنید.
اگر که هارد شما از نوع sata میباشد کافیه که هارد دوم را به محل مشخص شده روی مادربورد متصل کنید خود ویندوز به طور اتوماتیک هارد دوم را شناسایی میکنه.
یا علی./
استفاده از كابل شبكه راه مناسبيه.نقل قول:
با USB مىشه، اما دنگ و فنگ داره...
◙
با کابل شبکه چه جوری میشه این کار رو انجام داد ؟ یکم توضیح میدید ....نقل قول:
نقل قول:
ببخشید من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید:11:
پویا جان ..نقل قول:
شما برای این منظور احتیاج به یک کابل کراس دارید که دو کامپیوتر را از طریق اون بهم متصل کنید . توجه کنید که هر دو بایستی کارت شبکه داشته باشند . بعد از اتصال بایستی به سیستم ها IP بدید تا همیدیگر را شناسایی کنند .
بعد از دادن IP کار تمام است و به راحتی می توانید کامپیوتر مقابل را ببینید .
اگر توضیحات بیشتری خواستید همینجا مطرح کنید و یا به بخش شبکه های کامپیوتری ( زیر مجموعه ای از تالار اینترنت و شبکه ) مراجعه کنید که تاپیک هست با عنوان اتصال دو کامپیوتر .
موفق باشی /.
سلام دوست عزیز آره چرا نمیشه!نقل قول:
کابل IDE که به هارد شما متصل میشه دارای 3 کانکتوره که یکیش به مادربورد وصل میشه و دو کانکتور دیگه که اون سر کابله به هارد شما وصل میشه.
همونطور که درشکل می بینید قسمت آبی رنگ به مادربورد وصل میشه و دوقسمت دیگه به هارد که توشکل هم مشخص شده کدوم master هست و کدومslave ، بعدش شما میایید طبق این دسته بندی هاردی رو که میخواهید به کانکتورslave متصل کنید جامپرش رو slave قرار میدید و همینطور هاردی رو که می خواهید به کانکتور master وصل کنید جامپرش رو master قرار میدید.(راهنمایی در مورد جامپرها روی هارد قرار گرفته)
اگه بازم سوالی داشتید در خدمتم.
یا علی./
پست اول تاپیک « راه اندازی شبکه ما بین دو کامپیوتر » که توضیحاتی در این مورد داشت ادیت شده :20:نقل قول:
در ضمن مادربورد کامپیوتری که الان دارم استفاده میکنم Asus M2N E SLI هست که فکر کنم کارت شبکه آنبورد داشته باشه ولی اون یکی کامپیوترم نداره ...
به نظرم از یه روش دیگه این کار رو انجام بدم بهتر باشه ...
من هارد یه کامپیوترم Sata و اون یکی IDE هست ، در این مورد برای متصل کردن دو هارد باید از چه کابلی استفاده کنم ؟نقل قول:
اونی که sata هست با کابل sata و اون یکی هم با کابل ide وصل کنید.