نه بابا حوصلم نيومدنقل قول:
باریکلا !
تمام جوایزش رو هم گیر اوردی؟
Printable View
نه بابا حوصلم نيومدنقل قول:
باریکلا !
تمام جوایزش رو هم گیر اوردی؟
اونو دیگه نمی دونمنقل قول:
نقل قول:
فکر کنم اگه یه بار به اینترنت وصل بشی و بازی رو اجرا کنی مشکلت حل شه:5::31::21:
من دارم بازی را دوباره بازی میکنم البته روی هارد با پیدا کردن جوایز
مرحله: lost island-the great pyramid
کد:http://rapidshare.com/files/52482685/Savegame_2.TRASave.html
دوست عزیز من 35 درصد را نداشتم ولی این سیو 33 درصد است
دوستان امروز من بازی را آمدم اجرا کنم پیغام داد فقط برای 5 روز مهلت دارم بازی کنم تاریخ کامپیترم را 5روز بردم جلو و دیگه بازی اجرا نشد حال من چکار کنم پیغام ایرادش مثل یکی از کاربران بود که مگفت بازی اجرا نمیشه
اونجایی که 2تا اسب حمله میکنند وقتی پاهاشونو میبرند بالا میتونم لیز بخورم زیرشون ولی بعدش باید چی کار کنم ؟
بايد با q يا همون طناب مقناطيسي به سپراشون بزني تا نوري كه به طرفت پرتاب ميكنن به خودشون برگرده و سنگ بشن:46:نقل قول:
خیلی ممنون با این حال یه خورده زودتر خودم فهمیدمنقل قول:
البته فراموش کردین بگین بعد از اینکه q رو زدم سپر میفته و بعدش ... :46:
همون كه شما ميفرماييد چون من اين بازي رو همون موقع كه اومد گرفتم و تا آخرش رفتم يه بارم كه بيشتر نرفتم همچين دقيق يادم نبود:31::31:نقل قول:
بالاخره منم تو 14ساعت و 14 دقیقه و 35 ثانیه بازی رو برای اولین بار تموم کردم.در کل بازی باحالی بود.دم همه دوستان که کمک کردن هم گرم.
دوستان کسی یه بازی مثل تام رایدر سراغ نداره
من تا قبل از legend بازی های تامب رایدر رو دوست نداشتم.وقتی legend رو گرفتم دیدم شبیه بازی prince of persia هست دیگه از تامب رایدر خوشم اومد.ولی بازم prince قشنگ تره.نقل قول:
موفق باشی
سلام
من این بازی چند روز نتونستم بازی کنم ولی الان که میخوام بازی کنم گویا احتیاج به کرک داره
گویا بازیش زمان دار بوده و حالا مدت زمانش کذشته و احتیاج به کرک داره کمک کنید ممنون میشم
اين بازي كرك نمي خواد فكر ميكنم بايد يه بار به اينترنت وصل بشي و روي بازي كليك كني تا درست بشه:46:نقل قول:
آره رفیقمون درست میگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمکم کنید تو tomb raider:anniverssery ps2 گیر افتادم
دو غول محافظ معبد که نیمه اسب ونیمه عقاب هستند وبا چشماشون سنگ میکنن را چگونه شکست بدهم؟
یه سوال دارم توی پوشه ای که این بازی رو نصب کردم readme! بازی legend قرار داشت یکمی شک کردم
میتونید یگید چرا اینطوری شده ؟!
سلامنقل قول:
توضیح قبلا توی page های اول بود اگر سرچ میکردی : :46:
باید اول شلیک کنی به سمت یکیشوت تا عصبانی بشه ( یعنی اون خط قرمز سمت راست پر بشه )
وقتی پر شد نور سبز رنگی رو شلیک میکنند به سمتت که باید فورا اسلحه خودتو غلاف کنی تا تاثیری روت نداشته باشه
دو باره به سمت یکیشون شلیک میکنی تا عصبانی بشه این بار به سمت شما حمله میکنه و صحنه اسلوموشن میشه.وقتی اسلوموشن شد مثل همون دایناسوری که کشتید باید کلیک راست Mous رو نگه داری تا اسب به شما نزدیک بشه وقتی رسید به یک یا دو قدمی شما شیفت رو به همراه جهت راست میزنی
نکته مهم: نباید کلیک راست mous رو ول کنید . وقتی این کار رو انجام دادی تو همون حالت اسلوموشن به هیچ وجه تیری شلیک نمی کنی تا دو تا هدف از راست و چپ به سمت سر اسب نزدیک بشند وقتی رسیدن به سرش هدف Lock میشه و رنگ هدف قرمز میشه
اون موقع باشید شلیک کنی وو قتی شلیک کردی اسب میشینه و سپرش رو میاره جلوی سرش
تو این حالت با استفاده از کیبورد Q رو میزنی تا سپر رو از دست اسب بگیری
سپر اول رو میگیری دوم رو هم به همین صورت
بعد در مرحله دوم دوباره به سمت اسب ها شلیک میکنی تا عصبانی بشند و به سمتت اشعه سبز رو پرتاب کنند. توی این حالت وقتی اسب ها در حال اشعه زدن هستند سریعا میرید روی یکی از سپرها و E رو میزنید تا سپر رو بردارید و در مقابل اشعه سبز اسب نگه میدارید
اسب تبدیل به سنگ میشه تو این حالت باید با یک تفنگ قوی به سمتش شلیک کنید تا بمیره
اسب دوم رو هم به همین صورت میتونید بزنید
Prince چه صنمی با تام رایدر داره من نفهمیدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان من مدتيه در قسمتي از بازي گير كردم
نگاه كنيد اينجاست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اين قسمت چن تا آهان بود كه بايد بدست مياوردم و تو جاهايه خالي پايينه مجسمه ميذاشتم من اونا رو پيدا كردم هر چهارتاشون رو اما وقتي ميرم بذارم قبول نميكنه نميدونم چيكار كنم
شما چيزي نميدونين
سلام دوستان من مدتيه در قسمتي از بازي گير كردم
نگاه كنيد اينجاست :
تو اين قسمت چن تا آهان بود كه بايد بدست مياوردم و تو جاهايه خالي پايينه مجسمه ميذاشتم من اونا رو پيدا كردم هر چهارتاشون رو اما وقتي ميرم بذارم قبول نميكنه نميدونم چيكار كنم
شما چيزي نميدونين
بازيه خوبيه
اول بايد اونا رو رو كف دست مجسمه بذاري هموني كه پايينه تا رنگش طلايي بشه بعد ميتوني آهنها رو سر جاش قرار بدي.نقل قول:
دقيقا فقط مواظب باش خودت نري روي دست كه طلايي ميشي
تو اوايل بازي اونجا یه آبشار وجود داره برای قطع مسیر آب باید چند تا چرخ دنده پیدا کرد من 2 تا پیدا کردم ولی سومی كجاست؟
يكيش اگه اشتباه نكنم بايد بري بالا از يه پلي كه ميشكنه رد بشي توي يه غار هست:46: ولي شما بگو كدوما رو پيدا كردي؟نقل قول:
مرسي از جوابتون ممنونم چجوري بذارمشون كفدست مجسمه اون آهنها رو من كه تو دستم چي زي ندارم كهنقل قول:
مرسي اون حل شد!!!
اما حالا تو مرحله بعدي 8 تا ستون است وقتي ميرم بالا يك عكس است نقطه هايي است كه اگه اونا رو با تفنگ ميزني از داخلشون نور ديده ميشه اونجا چيكا كنم؟
حل شد فقط چون هارد من format شده
اگر كسي save بعد از اون مرحله اي كه بايد 4 تا كليد رو پيدا مي كردي رو داره بزاره ممنون ميشيم وگرنه بايد از اول برم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گرافيك اين بازي چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
256 فكر كنم البته
من تو مرحله اول گير كردم (Croft Manor). نميدونم چه جوري بايد تمومش كنم. همه وسايلي كه گرفته بودم رو استفاده كردم. فقط برام يه نقشه و يه كتاب و يه قلاب (grapple) مونده.
ميشه بگيد بايد چي كار كنم.
من تو ين مرحله گير كردم كه يه دايناسور كه ظاهرا اسمش هم T-Rex هستش منو دنبال ميكنه و يهو منو ميخوره. اصلا اين قسمت به صورت دمو هستش و من هيچ كاري نميتونم انجام بدم. فقط موقع دويدن يه فلش به سمت بالا بهم ميده.
راستي يه چيز ديگه من تا اينجا كه اومد مثل اينكه بايد يه Shotgun هم داشته باشم ولي ندارم. كجا بود من برش نداشتم؟؟؟ بدون shotgun چي كار كنم؟ اسلحه ديگه اي هم بايد داشته باشم؟ اينا كجا هستن من نديدمشون؟؟؟
توجه : من با PC بازي ميكنم
وقتي فلشها ظاهر ميشن شما بايد سريع همون جهت رو فشار بديد
مرسي مگي جون. پيرو فرمايشاتت اين فايل رو پيدا كردم كه خيلي كارم رو راه انداخت گفتم بزارم اينجا بچه ها بردارن.نقل قول:
راهنماي تصويري خيلي باحال البته به زبان انگليسي. براي اونايي كه زبانشون خوبه خيلي به درد ميخوره .
سايزش هم 7.74 مگابايت هستش.
کد:http://67.15.185.26/gameguides/Tomb.Raider.Anniversary.GAME.GUIDE.(gamepressure.com).zip
خواهش ميكنم ولي اين بازي به نظر من كه اصلا نياز به راهنمايي نداره اگه يكمي فكر كني ميتوني خودت بدون كمك تا آخرش بري من خودم كه اصلا كمك نگرفتم :46:نقل قول:
بچه ها من یه مشکلی دارم بازی رو که نصب می کنم (5 سیدی)
یه ارور میده که یه yes و no داره :
Warning! Your system time appears to be incorrect, would you like to check it online against a time server
Your system time will not be adjusted automatically. Please correct the time manually, if necessary
no که می زنم این ارور رو میده :
Invalid system-time detected
Please check and correct your local system-time setting
بعد ok که میزنم میره و وقتی yes رو میزنم این پیغام رو میده :
The application was unable to connect to the time server
Make sure your system is connected to the Internet and retry
و وقتی هم که به اینترنت وصل هستم و yes رو میزنم یه علامتی میاد که دو تا فلش دارن دورش می چرخن و بعد از مدتی
این ارور رو میده :
License date has expired
Please contact the software provider to update the software or extend the license
و ok رو که می زنم میره .....
خواهش می کنم اگه کسی راه حلشو میدونه بم بگه ......
با تشکر
من فكر ميكنم يه كرك جديد نصب كني مشكلت حل بشه كركه بازي به احتمال زياد خراب شده يا بايد ويندوزت رو عوض كني يا بايد يه كرك جديد نصب كني در ضمن فايورال ويندوزت رو هم ببند