هر دو 8600GTS هستند و هر دو برد Reference و هر دو معتبر. فرقی نمیکنند.نقل قول:
Printable View
هر دو 8600GTS هستند و هر دو برد Reference و هر دو معتبر. فرقی نمیکنند.نقل قول:
نه من 512 میخوام بگیرم حالا اگه قیمت بالا رفت یه کاریش میکنم:31: 256 برام کمه هر چی game گرفتم افتضاح اجرا میشهنقل قول:
قدرت کارت گرافیک ربطی به حجم مموری نداره.نقل قول:
میتونی XFX - Geforce 8800GTS 320MB بگیری با قیمت 310 تومن که خیلی کارت خوبیه.
شما دیگه چرا اینو میگی!!
یعنی یه 128mb با یه 512mb هیچ فرقی نداره! اگه رزولیشن بره بالا اون موقست که به درد میخوره
حالا این به درد بازیایی مثل Dark Messiah یا splinter cell میخوره یه سایت فارسی سراغ نداری در موردش کلی توضیح داده باشه حالا انگلیسی هم بود موردی نیستکد:http://images.tweaktown.com/imagebank/xfx320gtsxxx_intro.JPG
چرا این رو میگم ؟ چون فاکتورهای خیلی خیلی مهمتر از اندازه مموری توی کارت گرافیک هست که اصلا مموری در مقابلشون هیچه !نقل قول:
تو سایت nvidia جزئیاتش رو دیدم حالا واسه بازی چه قدر عمر میکنه
خب یک کارت میان رده هست و برای اجرای بازیهای این نسل کاملا مناسبه.نقل قول:
از راهنماییت ممنون یا اینو میگیرم یا مدل GeForce
768MB
8800 GTX
فکر کنم این برام بس باشهکد:http://www.nvidia.com/page/geforce8.html
راستی share که نیست؟
این کارت دیگه قویترین کارت Gaming دنیاست. (اگه Ultra رو بیخیال شیم) 768 مگابایت خودش داره . قیمتش حدود 570 تا 600 هست البته.نقل قول:
?geforce8600GT bazie fear ro mitoone ba resoloutione bala (bedoone pareshe tasvir)ejra kone
بله میتونه.نقل قول:
سلام دوستان
من یه مانتیور lcd میخوام بگیرم که کیفیت خوبی داشته باشه در حدود قیمت 300 حالا یکم بیشتر مشکلی نداره
قبلش یه چند تا سوال دارم که اگه ممکنه یه نفر جواب بده
کیفیت پخش dvi بهتره یا vga ؟ این طور که من شنیدم کابل dvi همراه مانیتور نیست و باید بخری میخواستم بدونم قیمتش چنده؟
سوال بعدی که دارم اینه که نمیدونم 17 اینچ بخرم یا 19 ؟ایا موقع تماشای فیلم در مانیتور 19 اینچ تصویر کشیده می شه یعنی بد نشون میده یا نه؟در کل 19 بخرم یا 17 البته با 300 تومان مانیتور 17 در رده خوب (یا متوسط) می توم بخرم ولی 19 شاید در قیمت 300 رده خوبی نباشه؟
سونی و ویو سونیک میگن گرونه نظر من سامسونگ هستش نظر شما چیه + مدل اونو بنویسید+قیمتش در حال حاضر+گارانتی سامسونگ چجوریه؟
سلامنقل قول:
اینکه 17 بگیری یا 19 نظر خودته
من یک سامسونگ مدل bf1750 گرفتم. حدود 8 ماهه دارم. با lcd زندگی شیرین میشود مخصوصا اگر پاسخ زمانی 2 میلی ثانیه باشه(همین مدل که گفتم) جون میده واسه بازی.
روی مانیتور هر دو کابل وجود داره. من که با هر دو تاش امتحانکردم ولی فرقی قابل احساس نبود.
این که عرض کردم خدمت شما (bf1750) از زمانی که من خریدم تا الان افت قیمت محسوسی نداشته
از تهران خریدم 264 هزار تومان تو اصفهان 285 هزار ( بسته داره که از کجا بخری)
راجع به گارانتی زیاد نمیدونم ولی فقط بگم جنس خوب بخر و گول گارنتی و تبلیغ را نخور. کیفیت سامسونگ مه خودم دارم خیلی خوبه. ولی اگه مایه داری سونی بخر
نظر من +Samsung BW1931 هست. 19 اینچ واید. مشکل کشیده شدن تصویر هم نداره. 2 میلی ثانیه. کنتراست 2000:1 و قیمت 280 تومن. گارانتی سام سرویس.نقل قول:
این + Samsung BW1931 ساخت کجاست؟
آقا به نظر شما 8800 يا 8600gts تا يه ماه ديگه قيمتش پايين مياد يا نه يعني ارزش صبر كردن داره.
نظرتون درباره کارت گرفیک MSI8400gs چیه؟ و اگه تو این رنج قیمت چیز بهتری سراغ دارید معرفی کنید لطفا!
مال کره که فکر نکنم باشه با این قیمت یا ماله اندونزیه یا مالزینقل قول:
حالا فرقش چیه ؟نقل قول:
با اومدن 8800GT احتمالا قیمت 8600GTS پایین میاد. درباره 8800 نمیشه نظر داد.نقل قول:
آقا به نظر شما 8800 يا 8600gts تا يه ماه ديگه قيمتش پايين مياد يا نه يعني ارزش صبر كردن داره.
کارت گرافیک خوبیه. البته نباید انتظار اجرای بازیهای DX10 رو ازش داشته باشید. من توی این رده Radeon HD 2400Pro رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
نظرتون درباره کارت گرفیک MSI8400gs چیه؟ و اگه تو این رنج قیمت چیز بهتری سراغ دارید معرفی کنید لطفا!
8800gt اومده قيمتش چقدره به نظرت ميرزه يك ماه صبر كني.
8800GT امروز یعنی 27 اکتبر به طور رسمی اومد. فقط یه سری Benchmark از مدلهای تست هست.نقل قول:
سلام بچه ها
منم می خوام گرافیک 8600gt 256 ddr3 leadteak بخرم
1-قیمتش چنده؟
2-خوبه؟
3-از کجا بخرم هم اصلی باشه هم ارزون؟
ببخشید اگه زیاد شد.
کسی میدون حدودا 8800gt تو چه قیمتی در میاد؟
mamnoOn az rahnamae doOstan
قیمتش توی بازار ایران باید بین 8600GTS و 8800GTS باشه.نقل قول:
من آخرین قیمت کارت گرافیک 8800gtx می خوام
virgil جان من بین این دو مدل گیر کردم نمیدونم کدوم بخرم سامسونگ bw 1931 pluse
یا lg l194wt قیمت هر دو 280 اما زمان پاسخدهی ال جی 5 میلی ثانیه ولی سامسونگ 2 میلی ثانیه
کنتراست ال جی 5000 ولی سامسونگ 2000 که شنیدم کنتراست بالا در کیفیت خیلی موثره ایا کسی این دو مانیتور رو از نزدیک دیده ببینه کدوم کیفیتش بهتره اما از نظر من شکل ظاهری سامسونگ بهتره بقیه مشخصات تقریبا مثل هم هستند
منم همین مدل Asus را قیمتشو می خوام 320 مگنقل قول:
من یک گرافیک ATI با 128 مگ حافظه مدل Radeon 9200se دارم. اگر بخوام بفروشمش چقدر خوبه؟
در ضمن جعبه نداره ولی ارجیناله. 2 سال هم کار کرده....
ASUS : 610
XFX : 585
eVGA : 600
کنتراست LG L194WT هم 2000:1 هست. من دقیقا همین مدل رو دارم. از هر نظر هم ازش راضی ام. البته مشخصات فنی سامسونگ +BW1931 نسبت به 194WT بهتره. من الان +Samsung BW1931 رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
virgil جان من بین این دو مدل گیر کردم نمیدونم کدوم بخرم سامسونگ bw 1931 pluse
یا lg l194wt قیمت هر دو 280 اما زمان پاسخدهی ال جی 5 میلی ثانیه ولی سامسونگ 2 میلی ثانیه
کنتراست ال جی 5000 ولی سامسونگ 2000 که شنیدم کنتراست بالا در کیفیت خیلی موثره ایا کسی این دو مانیتور رو از نزدیک دیده ببینه کدوم کیفیتش بهتره اما از نظر من شکل ظاهری سامسونگ بهتره بقیه مشخصات تقریبا مثل هم هستند
XFX Geforce 8800GTS 320MB : 310نقل قول:
منم همین مدل Asus را قیمتشو می خوام 320 مگ
قیمت ASUS رو ندارم.
حدود 22000 تومن فكر كنم ديگه آخرش بتوني رد كني بره .نقل قول:
Sparkle - GeForce 6200 ::. 57000 T
XFX - GeForce FX 6200 ::. 65000 Tکد:http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=10&sub_id=26#
کد:http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=79772
شما اگه به این سایت مادیران برید می بینید که نوشته 5000 اینم ادرسشنقل قول:
راستی شما هر دو ال سی دی رو کنار هم دیدید کدوم کیفیت بهتری داره ایا قابل درک هستش و شما گفتید که سامسونگ مشخصات بهتری نبت به ال جی داره اگه ممکنه اون مشخصات رو بنویسید که ال جی ندارهکد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=90
مسئله ای نیست. احتمال داره سایت مادایران اشتباه نوشته باشه. البته نوشته ساخت مادایران ممکنه موقع ساخت مشخصات فنی رو تغییر داده باشن.نقل قول:
من توی سایت رسمی LG دارم میبینم که نوشته 2000:1
کد:http://www.lge.com/products/model/detail/L194WT.jhtml
ba in moshakhasate system ke daram mitoonam az asusEN8600gts estefade konam?main:asusM2V-cpu:althon64-3500
power green 580
سلام دوستان
من کارته GeForce FX 5500 رو چقدر میتونم رد کنم؟؟1.5 هم کار کرده.
mer30 از تمامی دوستان
بله میتونینقل قول:
ASUS 8600GTS فن دار بگیر
5500 اگر 256 مگابايت باشد فكر كنم 17 تا 20 ارزش داشته باشد نمي دونم دقيق بايد بري سوال كني حداقل 15 هست
256 هست .نقل قول:
ممنون:46:
كنتراست هر دوشون مثل همه و هر دو هم DFC هستند. (من هنوز هم نميفهمم چرا مادايران مشخصات فني L194WT رو تغيير داده. من هر چي L194WT از نزديك ديدم كنتراست 2000:1 داشند.) مدل سامسونگ Respond Time اش بهتره نسبت به LG .نقل قول:
راستی شما هر دو ال سی دی رو کنار هم دیدید کدوم کیفیت بهتری داره ایا قابل درک هستش و شما گفتید که سامسونگ مشخصات بهتری نبت به ال جی داره اگه ممکنه اون مشخصات رو بنویسید که ال جی نداره
من میخوام برای دااشم یک کارت گرافیک بخرم که حد اکثر هم 100 تومان باشه...
بیشتر هم Game مدنظرشه!البته چند مدل رو خودم پیدا کردم...
ولی بازم میخواستم از راهنمایی شما استفاده کنم...
ممنون...