سلام میشه راهنمایی کنید من توی آپارتمان زندگی میکنم توی یک پنت هوس.خیلی گل و گیاه باغچه ای رو دوست دارم اما چون مستاجر هیتم نمتونم گل کاری کنم آیا میشه گل هایی مثل رز رو توی جعبه های پلاستیکی میوه کاشت که من هم بی بهره از باغچه نباشم؟:20:
Printable View
سلام میشه راهنمایی کنید من توی آپارتمان زندگی میکنم توی یک پنت هوس.خیلی گل و گیاه باغچه ای رو دوست دارم اما چون مستاجر هیتم نمتونم گل کاری کنم آیا میشه گل هایی مثل رز رو توی جعبه های پلاستیکی میوه کاشت که من هم بی بهره از باغچه نباشم؟:20:
با نام خدا و سلام.
دوستان من تو باعچه خونمون 4 تا سرو کاشتم که بعد از 3ماه شرع کردن به خشک شدن از نوک درخت مشکل از کجاست چی کار باید بکنم
دوستان یه نکته دیگه رو هم بگم که این سرو های باعچه من کلی دونه های سفید روشه که نمی دونم بهش شته میگن یا شفته . خودم احتمال خشک شدن را از همونا میدونم
خیلی خیلی سپاس گذارم اگه جواب سوالم را بدهید
اگه میشه ازون دونه های سفید یه عکس بذارین. بعد نوع خاکی که توش کشت کردین چجوری بود؟ کدوم شهر با چه اب و هوایی؟ اگه بتونم جوابشو پیدا میکنم و بهتون اطلاع میدم.:11:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
رز رو نمیشه تو خونه نگه داشت چون طالب هوای خنک و نور زیاده شما بهتره دنبال گلهایی باشین که نور کم و خشکی رو تحمل میکنه مثل خیلی از گلهای آپارتمانی مثل سانسه وریا ،پوتوس، هیپوستس، فیلودندرون، سینگونیوم و... بکارین ، نگهداری کاکتوسهام تو خونه خوب جواب میده گلهای کامتوسم خیلی قشنگه هر چند دوام گل اکثر کاکتوس ها فقط یه روزه ولی تو.خونه راحت میشه نگهشون داشت:11:
با سلام .دو تا سوال دارم
1. درخت گيلاسمون خيلي زياد شيره از تنش ميزنه بيرون . آيا دليل بر بيماريه؟
2. پوست تنش در خيلي جاها حالت خشكي و ترك خوردن داره . علتش چيه؟
3. اگر دور يك درخت رو با يك سيم محكم ببنديم طوريكه دقيقا سيم مثل يك حلقه برنده عمل كرده و پوست درخت رو برداره چه بلايي سر درخت مياد .؟
آيا باعث مرگ درخت خواهد شد؟ چون ميگن ظاهرا تمام غذارساني از طريق پوست انجام ميشه
من گیاه مرزه کاشتم , حالا که بزرگ شدن روشون ( روی برگشون) سفید سفید شده, علتش چیه؟ چیکارشون کنم؟ خوردنشون ایرادی نداره؟
سلام . اگر ردهاي سفيد رنگي هست كه روي ريحان و ساير سبزيجات ميبينم مربوط ميشه به ردپا!:2:نقل قول:
اونم رد پاي ليسه هاي لعنتي كه خدا نسلشون رو برداره :19:
لیسه چی باشه؟ بعد خوردنش اشکالی نداره؟نقل قول:
ليسه !
خدا ريششون رو از روي كره زمين برداره !
باغچه خونمون پره از اين حلزوناي بدون صدف ...:2::2:
هر چي سبزي كاشته بوديم رو از ريشه كنديم انداختيم دور .
من سبزی ها رو توی گلدون کاشتم.نقل قول:
خاك كه آلوده شد چه يه وجب چه باغچه !
درخت انار چند روزی یه بار اب میخواد؟ علت ترکیدن انارهای نارس چیه؟
سلام
لطفا کمکم کنید
من یه گیاه حسن یوسف دارم.از وقتی خریدمش شروع کرد برگ هایش از پایین ریختن.الان دیگه فقط یه ذره برگ داره
اب به موقع بهش میدهم.اولش گذاشتم توی نورگیر خونمون.خانه ما کلا توی سایه قرار داره و تاریک هست.بعد گذاشتم پشت پنجره.بعد گذاشتم توی بالکن زیر سایه ولی خوب نشد که نشد.افت هم روی برگ هایش نیست.چکار کنم؟
با سلام
من سال گذشته سه نهال انجیر کاشتم ولی یکی از اونا شروع به ریزش برگ کرده نمیدونم علت چیه
کسی میتونه منو راهنمایی کنه
با تشکر
حسن يوسف هم در محيط پر نور و هم در محيط آفتاب سايه رشد خوبي داره
شايد گلدون خاك خوبي نداره ؟
يك سري كودهاي مايع هست كه از طريق برگ جذب ميشه . شايد كمكت كنه
درخت انجير بي رگ ترين درختي هست كه ديدم . تو باغچمون سالي يكي دو تا پاجوش ميزنه و شاخه تازشو كه جدا كني بذاري تو خاك در عين نا باوري ميگيره تنها آفتش سرماي زير15- درجس
---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
درخت انار باغستانها رو نميدونم اما در خونه هفته اي يك بار آبياري ميشه . نكته مهم اينه كه در محيط هاي شوره زار بهتر عمل مياد و البته بطور معمول يك سال خوب انار ميده و سال بعدش خيلي كم
سلام دوستان
من تو آپارتمانمون باغچه داریم. که 3 سال گذشته چیزی توش کاشته نشده و خالی و خشکه الان. با دیدن این فوروم کلی انگیزه گرفتم و یه سری وسایل باغبونی گرفتم و توی این سایت ثبت نام کردم. فقط نمیدونم تو این فصل سال چه گیاه هایی میتونم بکارم و کلا چه کارایی لازمه که انجام بدم؟ خیلی خیلی دوست دارم که یه باغچه زیبا و با طراوت درست کنم. ممنون میشم اگه از تجربیات و دانشتون به من هم کمک کنید :) شاد باشید همگی
اول از همه باغچه رو يك بيل با حال بزن . تا حتي ميتوني عميق بكني چون بعضي از باغچه ها داراي خاك مرغوب نيستن و حتي ميبيني تو عمق 40 يا 50 سانتي متري خاك تبديل ميشه به نخاله هاي ساخت و ساز ساختمون !!!
در هر صورت اگر ديدي خاكت مرغوب نيست ميتوني يك وانت خاك خوب بياري و البته كود شيميايي يا دامي هم قاطي كني و بعد از تسطيح يه حالي بهش بدي .
به نظر من درخت خرمالو ، آلبالو ، به و انجير جزو بهترين درختاي باغچه اي هستن ( شته نميگيرن ، آفتشون كمه و انصافا سرسبزي و ميوه خوبي دارن ) از بابت گل هم كه الان فصلشه و ميتوني گل هاي متعددي بكاري . اگرم اهل سبزيكاري هستي ميتوني نعناع يا سوسن بكاري و چون حالت ريسه دارن خودشون تكثير ميشن. جديدا هم يك لامپاي خورشيدي مينياتوري اومده كه قيمتش 6 تومنه و حالت چراغ داره كه براي تزئين باغچه و نوردهي در شب قشنگه.
سلام
اسم اين حشره چيه كه زياد روي درختها ميبينم ؟ ضرر داره ؟ آيا آفته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا سال اول هر 5 روزینقل قول:
سال دوم هفته ای یک بار
سال سوم به بعد تا 15 رو یک بار هم میتونید آبیاری کنید .
علت ترکیدن انار حساسیت به تغییرات دمای شب و روزه . در طول روز نباید بذارید میوه های انار آفتاب بخورن ولی به طور کلی این مشکل برای انار وجود داره .
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
این سن هست . بزرگترین آفت گندمه . گندمی که سن بزنه فقط به درد مرغ داری ها میخوره و البته در این صورت تناژ تولید به شدت افت پیدا میکنه .نقل قول:
برای درخت آفت مهمی به حساب نمیاد .
بعضی از انواعش وقتی در خطر قرار بگیرن بوی خیلی بدی از خودشون خارج میکنن !
مرسی برای راهنمایی هات. یه نکته ای رو فراموش کرده بودم بگم، اونم اینکه من تو آپارتمان زندگی میکنم که تو تراس (بالکن) 5 تا Flower Box داره که 3 تاش جنوبی و 2 تا شمالیه و هر کدوم 50 سانت عمق و 3متر طول و 50 سانت عرض دارن.
تمام باغچه رو بیل زدم و خاکشون رو خالی کردم، الان کود مونده که بگیرم و اینکه خاک هارو به چه ترتیبی تو باغچه بریزم؟
و چه گلهایی مناسبه کاشت تو این باغچست؟
.... راستی من یه گیاه (بودی تری) هم دارم که تمامه برگهاش ریخت ): کسی چیزی راجع به این گیاه و نحوء نگهداریش میدونه؟
پس درخت نميتوني بكاري . چه حيف چون لذت باغچه به درختشه اما در هر صورت باز هم خالي از لطف نيست . اگر عايق گرمايي داري ميتوني گلهايي تمام فصل بكاري وگرنه بايد قيد زمستونشو بزني . حالا كه خاك رو خالي كردي خاكهاي مرغوب رو بريز و روش هم كودها رو بپاش و ابياري كن و بعدش تسطيح كن و گلكاري رو هم شروع كن . گل ياس رازقي ، گل نسترن ، گل پامچال تمام فصلن البته پامچال فقط دو بار در بهار و پاييز گل ميده . كاج مطبق هم قشنگه اگر بتوني بوته كوچيكش رو ارزون بخري ( مشهد تو گلخونه بوته 20 سانتيش رو 8 تومن ميده )
آخیش....
بعد از 3 روز تلاش مداوم تمام 742 پیغام رو خوندم و چیزهایی رو که به دردم میخورد رو تو یه دفتر یاداشت کردم.
سایتی که اطلاعاتی راجع به کاکتوس و انواع اون داشته باشه میشناسید؟
با عرض سلام وخسته نباشید
سلیمانی هستم،کاربر جدید.
خوشحالم که میتونم سوالاتم را در اینجا مطرح کنم واز کارشناسان رشته باغبانی جوابهایم را دریافت کنم.
به عنوان اولین سوال میخواستم بپرسم برای تعویض خاک باغچه مان میتونم از ترکیب زیر استفاده کنم؟
خاک رس،شن و ماسه وکود حیوانی،هرکدام به نسبت یک سوم.
وایا الان که ابتدای شهریور هست زمان مناسبی برای این کارهست؟
برای اطلاعتان باید بگم که فعلا جز یک درخت شاه توت که رشدزیادی هم نکرده،گیاه دیگری در باغچمون نیست
از پاسخگوییتون ممنونم
با سلام ...
چرا تعويض خاك ؟
مگر خاك خيلي موارد نخاله داشته باشه كه عوضش كنيد والا درد سر داره
سلام
ممنونم که توجه کردید
هر درختی که در باغچمون میکارم از بین میره،الان هم که درخت شاه توت را دو ساله کاشتیم رشد زیادی نکرده،در سال اخیر حتی سبزی هم در ان به عمل نیومده،احساس میکنم اصلا خاک خوبی نداره،با این که هر بهار کود حیوانی میدم ولی اصلا قوت نداره
سپاسگزار میشم راهنمایی کنید
کود کامل و بخصوص آهن رو امتحان کنید.
نقل قول:
كه اينطور ....
اينكه حتي سبزي هم رشد نكنه خيلي ناجوره...
البته هر سبزي هم بطور عالي رشد نميكنه مثلا تره خيلي زحمت داره وشرايط نوردهي بالايي ميخواد ولي سبزي مثل نعنا و شاهي ( ترتيزك ) و غيره رشدشون عاليه . در هر صورت اگر در سطوح بالاي خاك هم مشكل رشد باشه احتمالا همون تعويض خاك بهتره...
( چون در عمق خاك ممكنه موانعي براي ريشه زدن درخت باشه كه جلوي رشد درخت رو بگيره اما اگه صيفي جات روي خاك رشد جالبي ندارن و با توجه به كود دهي احتمالا خاك نامرغوبه ) .
در هر صورت اگر بتونين از گلخانه هاي استاندار و يا سازمان فضاي سبز شهرداري خاك مرغوب بگيرين بهتره چون احتمال وجود تخم علفهاي هرز و آفت در اينجور خاكها كمتره
سلام وخسته نباشین
من یه تراس کوچولو دارم که الان توش شمع دونی + فلفل + کاکتوس کاشتم،الان میخوام یکم پرتر بکنم تراس رو
محدودیت فضا دارم،به خاطر همین فقط میتونم از گلدون های کوچیک استفاده بکنم،پیشنهاد میدین چی بکارم ؟ که هم زیبا باشه و هم خیلی سخت نباشه نگهداریش ؟
ممنونم از لطفتون
در مورد گیاه محبوبه شب میخواستم بدونم که ایا با بریدن چند تا شاخه از درخت مشکلی براش پیش میاد؟ و اینکه میگن 5سال طول میکشه ! تا دوباره سبز بشه راسته؟ (اون شاخه های بریده شده) و ایا احتیاج به حرص هم داره؟ و اصولا این درخت به چه دردی میخوره؟
محبوبه ی شب تزینی هست .احتیاج به هرس کردن داره
با سلام
علت اصلی خشکیدگی یا قهوه ای نوک برگ به علت کمبود کود پتاس است
که این کمبود از چند جا نشات می گیرد
1 شاید کود پتاس درذ خاک نباشد
2 شاید کود پتاس خاک دارد ولی بدلیل شرایط خاک گل نمی تواند آن را جذب کند که شرایط خا ک اگر خاک حالت قلیائی داشته باشد نمی تواند جذب کند مسئله دوم گرما وکاهش رطوبت است که اجازه نمی دهد گیاه پتاسیم را جذب کند در هرحال به شما پیشنهاد می دهم با استفاده از یک کود پتاس بالا اول آن را محلول پاشی کنید وزمستان سال آینده هم ک پتاس پای ریشه زیر خاک کنید
سلام دوست گرامینقل قول:
محبوبه شب نیاز به هرس کلی ندارد ولی برای فرم دهی می شود هرس کرد
با سلام خدمت دوستان
علت ريختن خرمالو ها قبل از رسيدن چيه؟
آيا بعلت پر بودن شاخه هاست يا عامل ديگه اي داره
حجم خرمالوها اندازه تقريبا يك گردو كه شده دارن ول ميشن و ميفتن
---------- Post added at 06:42 AM ---------- Previous post was at 06:41 AM ----------
با سلام خدمت دوستان
علت ريختن خرمالو ها قبل از رسيدن چيه؟
آيا بعلت پر بودن شاخه هاست يا عامل ديگه اي داره
حجم خرمالوها اندازه تقريبا يك گردو كه شده دارن ول ميشن و ميفتن
دوست من چندین عامل می تواند باعث ریزش شود اولا خرمالو در چه محیط قراردارد مثل مازندران که رطوبت بالا است یا در خراسان
علاوه بر این از مشخصات برگش باید بدانم آیا در برگ چه علامتی مشخص وجود دارد
دوست من در خراسان به علت که رطوبت خیلی کم است یک عامل مهم ریزش می باشد برای ابن منظور می توانبد در زمان که زمستان از کود پتاس در حدود 400 گرم به ازای هردرخت پای درخت در عمق 40 سانتی متری زیر خاکنمائید (بهمراه کود دامی و300 گرم گوگرد میکرونیزه)
دو عامل دیگر نیز مشکوک است اولا آیا میوه ها که ریزش می کنند کرم داد یا نه ؟مسئله دیگر که بعید بنظر می رسد در باغچه هائی اتفاق می افتد که روی درخت ابپاشی می کنند اگر چنین مسئله ای داشتید ار ترکیبات مسی مثل اکسی کلراید مس یا محلول بردو استفاده کنید در هرحال تا دقیقا نبینم علت را نمی توان گفت
سلام به همه دوستان من چند تا باغچه دارم که علاقه مندم سال بعد بهترین بازده رو داشته باشه در این باغچه ها چند درخت گیلاس و البالو و یه درخت 25 ساله زردالوی وحشی و یه انگور و یه سیب و یه درخت پسته دارم و سه تا رز تو باغجه ها زعفران کاشتم و لابه لای این ها هم سبزیجاتی مثل جعفری و ریحان و نعنا و ... می کارم
چند سوال
1. بوته های رزم ساقه هاشون در مقطعی که بریده می شوند پوک می شوند درون ساقه های به مرور زمان خالی می شوند ایا این یه بیماریه یا خاکش املاحی کم داره؟
2. زعفران هام موقع گل دهی گل نمی دند چرا و چیکار کنم که گل بدن؟
3. از الان که اواسط پائیزه چیکار کنم که فصل بهار درختای 3 4 ساله البالو و گیلاس گل دهی مناسب داشته باشند؟
4. زردالوی وحشی ما خوب بار می ده ولی میوه هاش شیرین نیستند ایا راهی هست ایا کاری هست که بتونم انجام بدم تا میوه هاش شیرین و خوشمزه بشند؟
5. درخت پسته نمی دونم نره یا ماده از کجا جنسیت درختو بفهمم و برا سال بعد چیکار کنتم تا بار بده؟
6. برای سال بعد بین درخت های خرمالو و هلو و زردالو و انگور کدوم رو بکارم؟
7. یه نوع گل افتاب گردون هست که که گلبرگ های زیادی داره بطوری که دونه هاش مشخص نیست اندازه گل هاش به اندازه یه دست مردونه است کسی نام و نوعش رو می دونه راهنمایی کنه؟
8. الان تو فصل پائیز چه کارایی لازمه برای خاک باغچه انجام بدم؟
سلامنقل قول:
شرایط آب و هوایی منطقه تون چجوریه؟زعفرون هایی که کاشتین زینتین یا خوراکی؟
برای اینکه زرد آلوهاتون شیرین بشه باید نور کافی به همه قسمتهای درخت برسه یکی از دلایل ترش مزه شدن میوه ها این هست که نور کافی دریافت نمیکنن.اگه فکر میکنید واقعا نور به همه جای درخت نمیرسه هرس لازمه البته نه در این فصل البته بیشتر تحقیق میکنم اگه اطلاعات بیشتری کسب کردم بهتون میگم
ما مشهديم. همونجور كه ميدونيد مشهد آب و هواي نسبت سرد و خشك داره
برگها هم سبز و سالم هستن و هيچ مشكل ظاهري ندارن
سلام به دوستان
ما در شمال غرب ایران زندگی می کنیم و زعفران ها خوراکی هستند پیاز زعفران ها رو از مشهد اوردیم سال اول یکی دو گل داد ولی سال بعد 1 دونه و امسال تا حالا هیچی موقع گل دهی سبز می شند ولی گل نمی دند سوالی که داشتم اینه که ایا این پیازا باید تو باغچه باقی بمونند یا یه ووقتی از سال اونا رو از خاک خارج کنیم و سال بعد دوباره بکاریم؟
در مورد درخت زردالو باید بگم این درخت وحشیه و میوه هاش بزرگ و فراوان بار می ده میوه تا رسیدن کامل یه ترشی تبوعی داره ولی وقتی کاملا رسید بی مزه است رنگش به رنگ زعفرانه یه نارنجی خیلی خوش رنگ و خاص داره ولی میوه ها بی مزه است چیکار کنم طمع میوه هاشو شیرین کنم
در مورد موارد دیگه هم لطف کنین راهنمایی کنین ممنون از همه دوستان
1-زعفران اولا زودتر از موعد ابیاری شده و ثانیا خاک باغچه ضعیف است اخر اسفند کود از طریق محلول پاشی انجام شود
2-گل رز را اگر از پائینتر از بند گل آن ببرید این مشکل پیش نمی اید در هرحال طبیعی است
3 البالو وگیلاس باید از یک نوع باشد که باهم گل بدهد وبهتر است 10 روز قبل از گل دادن ار کوهای فروت ست محلول پاشی شود
4 درخت نر وماده پسته را از روی برگ تشخیص دادن برای شما مشکل است بلکه از روی گل در بهار می شود گل نر به صورت مخروطی وبه هم فشرده است ولی گل پسته ماده مثل حوشه انگور است می توان شگل گلها را سرچ کنید وببینید ودرضمن علاوه بر نیاز به گرده گل نر وماده درخت پسته باید در طول زمستان حدود 700 تا 1000 ساعت دمای بین 4 تا 7 درجه سیلسیوس را ببیند