مهدي جان من اونو اين كارايي ك گفتي كردم حالا ديگه ارور نميده اما صفحه سياه ميشه 1 ثانيه طول ميكشه دوباره برميگرده به محيط ويندوز
Printable View
مهدي جان من اونو اين كارايي ك گفتي كردم حالا ديگه ارور نميده اما صفحه سياه ميشه 1 ثانيه طول ميكشه دوباره برميگرده به محيط ويندوز
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
احتمالا مشكل از كارت گرافيك هست. مشخصات سيستمت رو بده لطفا.
Cpu : 3 Gig Full
Ram : 512
VGA : Geforce 6200 Memory : 256
نگو كه ايراد از سيستمه !
باشه نميگم :biggrin: آقا ايراد فكر نكنم از سيستم باشه. جديدترين درايور كارت گرافيك رو نصب كنين. كرك رو تست كنين. شايد مشكل از كرك باشه. بازي رو من با كامپيوتري كه مشخصاتش كمتر از مال شما بود اجرا كردم. اگه همه اينها رو انجام دادين و نشد احتمال اينكه مشكل از سي دي باشه زياده.نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
من هنگام بازي تو مرحلهي سه كه زنه بايد تو كافه هواس مرده رو پرت كنه تا كوپر بياد تو بعد پرت كردن حواس مرده گير ميكنه و دنت سند ميكنه در ضمن بازي كند اجرا ميشه
free space = 80gig
cpu = athlone xp 2.4
ram = 512
graphic = 256 ati radeon 9250
امین جان به اضافه اینایی که مهدی جان گفت دایرکت ایکست رو هم چک کن که حتما 9.0c باشه :)نقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
============
سیستمتون که مشکلی ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط ALI_PERS!@N
احتمال داره که ویندوز ایراد داشته باشه روی یه سیستم دیگه اگه میتونید چک کنید
شاید هم با این نرم افزار که بازی رو اجرا میکنید مشکل باشه باید دید که باقی دوستان که این بازی رو دارن به این مشکل بر نخوردن :)
يه نرم افزار ميخوام باهش ايميج بگيرم و با daemon tollsهم ايميج اجرا بشه :laughing: :laughing: ;)
alcohol120% نسخه آخرشو دانلود کن. نخه آخر این برنامه کار دایمون تولز رو هم میکنه یعنی برای اجرای ایمیج چه دایمون تولز رو نصب کنی چه alcohol
BlindWriteنقل قول:
نوشته شده توسط playstation 3
UltraISO
Alcohol 120%
....
با عرض سلام
با عرض پوزش رام من 224 مگا بایت بود
کارت گرافیکم هم مدل Sis است.
لطف کنید درمورد دست کاری کردن روم 64درایو بایوس برای من توضیح دهید که چگونه این کار را انجام دهم
با تشکر
دمتون گرممممممممم
دانلودachol120%
Author: Alcohol Soft
Platform: Windows (all)
Price: $52
Submitted: 07/02/2004
File Size: 4.2 MB
Downloads: 137185
Rating:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :laughing:
البته اين نسخه ي trail هستش كاملشو هر كي سايت داره بزاره
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط playstation 3
بايد تو انجمن درخواست نرم افزار و يا درخواست كرك مطرح ميكرديد
اگه تو انجمن سرچ كنيد نسخه كامل نرم افزار و يا كرك برنامه رو پيدا ميكنيد چون قبلا معرفي شده
ممنون از توجهتون
كارت گرافيك هاي آنبرد خيلي در پيتي هستند بخصوص نوع سيسنقل قول:
نوشته شده توسط soliman
حالا اگه خواستي مدل مادربوردت رو بنويس راهنماييت كنم ولي بازي كار نمي كنه.
اميد جان من دایرکت ایکست 9.0c هم دارم .
ممكنه يك چيز ديگه غلاوه به اينكه مهدي جان گفت بخواد ؟ يك فايل ديگه مثلا ؟
نه بعید میدونمنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
یه سوال
این بازی که شما دارید نصب اصلی خود بازی یا اینکه شرکتهای ایرانی براش ستاپ درست کردن ؟
ويندوز رو دوباره نصب كن شايد درست بشه
مدل دقيق مادربوردت چيه؟نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
:blush: سلام,بازي jewel of atlantis رو ميخواستم.از روي شبكه گرفتم اما اجرا نميشه.ممنون ميشم از راهنماييهاتون.
با عرض سلام
ببخشید که زود زود مزاحم می شوم
از من مدل مادر بردم را خواسته بودید . مدل مادربورد من Msi است. لطفا اگر میشه خیلی زود به من کمک کنید.
با تشکر از زحمات فراوان شما
عزیز یه مقدار بیشتر توضیح بده ارور میده ؟نقل قول:
نوشته شده توسط vmohsen
اگه ارور میده یا متن ارور رو بزار یا یه عکس از ارور بگیر بزار ببینیم چی میشه ;)
بچه ها من یا هیتمن 4 مشکل پیدا کردم. وقتی این بازی رو ریختم با درایو مجازی یه برنامه بود که باید با اون اجرا می کردن. ولی هر بار که اجرا می کنم ارور میده و دی وی دی اصلی رو میخواد. کمک کنید ممنون میشم.
سلام دوستان
من با اجراي بازي پرنس 3 مشکل دارم . اين بازي 3 تا سيدي هست کهبه صورت rar هر کدوم يه فايل داره بايد ديسک 1 رو بزاري بعد يه فايل با پسنود mdf داره که بايد تويه درايو که گفته بايد درايو ntfs باشه اکسترک کني بعد ميکه سيدي 2 يعني پارت 2 رو انخاب کني که بنده سيدي 2 رو گزاشتم و بعد گفت سيدي 3 و تموم شد بعد فايل اکسترک شده که MIR-POPT2T.mdf نام داره رو با کلون باز کردم در ضمن حجم اين فايل 4.15 گيگابايت هست که من فک بنده افتاد موندم اين ديگه چه جورشه
خلاصه بعد نصب کردم (تو همون درايو که ntfs کرده بودم نصب تموم شد
بعد اجرا کردم و بعد دادن سريال و زدن اينتر بازي اجرا نشد و پيغام خطا ميده من فکر کردم سيدي لازم ميخواد خلاصه همه سيدي ها رو گزاشتم ولي درست نشد ايميج رو هم باز کردم و ديدم بازم درست نشد و از روي ايميج هم اجرا نشد
اين اوليش ميگه سيدي رو بزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ه اينکه سيدي مربوطه رو گذاشتم اجرا نميشه و پيغام زير رو ميده :?
با همه سيد ها امتحان کردم جواب نداد :cry:
ممنون میشم کمک کنید ;)
برای اجرای این بازی به چند کار را باید انجام دهیدنقل قول:
نوشته شده توسط s2r
1:موقعی که میخواهید بازی رو اجرا کنید فایل ایمیج بازی در درایو مجازیتان که حتما باید دائمون تولز ورژن 4 به بالا باشه مونت کنید
2:در اون سیدی هایی که گرفتین باید یه نرم افزار باشه به نام securom loader 1.2 که باید برای اجرا این نرم افزار را داشته باشید
وقتی که این برنامه را اجرا میکنید یه بروزر باز میشه که باید فایل اجرایی بازی را بهش بدید و open را بزنید و وارد بازی میشه
یک نکته مهم : اگر که قبلا از برنامه ای برای اجرا کردن بازیهای با قفل securom استفاده کردید مثل antiblah یا securom stop باید این نرم افزارها را غیر فعال کنید
در ضمن بازی کرک شد کرک بازی رو میتونین از لینک زیر دانلود کنید کرک تست شده و سالم هست
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برای اجرای بازی نباید از درایو مجازی کلون استفاده کنید درایو مجازیتان باید دائمون تولز ورژن 4 به بالا باشهنقل قول:
نوشته شده توسط mehdidll
برای اصلاع بیشتر در مورد اجرای این بازی که قفلشان starforce 3 هست به تاپیک زیر برید و طبق اون عمل کنید
اگر مشکلی داشتید همینجا مطرح کنید :)
--------------------------------------------------------------------------------
ba salam va arze khaste nabashid va dar khaste komak az dostan aziz
man ba en system
cpu 2500 athlon xp
main msi kt4av
ram 512 kingston
vga ati 9550
nemetonam bazi fifa2006 word cup ra dorost ejra knam , eshkale bazi be en sorat hastesh ke bazi ta lahze shoro bazi hech moshkeli nadard moghei ke ejra meshavad ba eh nore kheli zyad va bazekonhae bedone cheshm va eh nemae 1 bodi ejra meshavad man vga ro be 9600 ham tabdil karde bodam dar hech kodom az halatha dorost ejra nashod age kesi metone lotfan mano rahnemai kone
ba tashakor
من بازی Godfather رو نصب کردم ولی وقتی وارد بازی میشم نشانگر موس محو میشه
و تو بازی هم هیچ چیز بجز دیوار ها وساختمان ها وجود نداره
شخصیت بازی هم نشون داده نمی شه فقط صداش میاد
ویندوز : سرویس پک2
کارت گرافیک : Nvidia GeForce4 mx 4000
رم : 256
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط moslem.b
مشكل از كارت گرافيكتون هستش
كارت شما براي اين بازي خيلي ضعيف هست
سلام .
من نمیدونم چه شانسی دارم که هرچی میگیرم یک مشکلی ازش در میاد .
امید جان یا داداش مهدی یا داداش امین من brothers in arms road to hill 30 رو نصب کردم طبق راهنمای بازی حالا موقع اجرا این خطایی که عکسشو میذارم میده .
نمیدونم مشکل چیه اما فکر کنم سی پیو منو نمیشناسه آره ؟؟؟؟؟؟؟؟
من نسخه بعدی این بازی یعنی brothers in arms , earned in blood رو بازی کردم مشکلی نبوده .
یکی کمکم کنه که چجوری میشه آوردش امیدوارم نگین باید بی خیال شم .
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
بازيي كه گرفتي 1 - 3 - 5 سيدي بود يا DVD ؟؟؟
سلام. :)
هیچ کدوم امین جان !! ;) 2 تا سیدی هست !!! :blink: :blink: ;)
جالبه !!!نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
همه جوره از اين بازي زده شده !!!
سلام
من بازی شاهزاده ایرانی 3 رو خریدن ولی باید کابل دی وی دی رو جدا می کردم که وقتی هم بازی اجرا می شد در بعضی جاهاش کامپیوتر ریستارت می شد که مشکلم رو مطرح کردم ولی کسی به من راه حل رو نگفت حتی رو 3 تا ویندوز ویستا و ایکس پی و 98 هم امتحان کردم ولی فایده نداشت (تمام قطعات سیستم بالاتر از قطعات مورد نیاز بازی است) . بعد اومدم بازی رو روی دی وی دی رایت کردم حالا می گه پسوردی که دادی با اطلاعات بازی جور در نمیاد. نمی دونم حالا باید چکار کنم ؟
اطلاعات سیستم :
CPU : 2000
پنتیوم 4
گرافیک 256 ATI 9250
رم 512
ویندوز : Vista,Xp,98
ممنون می شم اگه کمک کنین ؟
سلام امین جان خوبینقل قول:
نوشته شده توسط piishii
بازی خیلی قدیمیه خیلی به مغزم فشار آوردم تا یه چیزی یادم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجایی که آدرس دادی بازی ریخته شده یه فایل هست با نام unpack.bat این فایل رو اجرا میکنی و ادامه نصب انجام میشه فکر کنم یه 20 دقیقه ای طول بکشه بعد فایل اجرایی بازی رو اجرا میکنی و فکر نمیکنم دیگه مشکلی باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. چطوری داداش امید ؟
امید جان من اونو میزنم عزیز . آره همون قدرا هم طول میکشه منظورت باز یکی دیگست ؟؟
-------------------
سلام .
این بازی down of war , winter assault چرا اینجوریه ؟؟ اصلا نصب این چجوریه ؟
من اینو نصب میکنم 5 تا سی دی . 3تا سیدی اول نصب میشه و مراحل نصب هم تموم میشه !
بعد توی راهنمایی که توی سی دی 1 هست اینو میبینم .
یکی میتونه بگه یعنی چی این ؟ و الان من چکار کنم ؟
اینکه توی اون یکی دیگه بخوام نصب کنم چیه باز ؟؟
دوتا بازی جدان اینا ؟؟
یک نوع پچه برای بازی اولی ؟ قضیه چیه ؟
من روی کاور بازی دیدم که مثل بازی های cod 1 & BIA اینا میمونه خوشم آمد و گرفتم .
اما مثل اینکه اینجوری نیست آره ؟ یکی اینم بگه .
------------------------
ویرایش کردم : ببین امید جان من اینی که توی شکل به این خوشگلی با فلش مشخص کردم :biggrin: رو unpack میکنم دومی هم لازمه ؟؟ ;) :blink: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :blink:
متاسفانه تنها راه همین کارهنقل قول:
نوشته شده توسط ahmads
البته یه راه دیگه هست که من خودم هم سیدی رام دارم هم دی وی دی رام و بدون کشیدن کابل و حتی disable کردن درایوها بازی ها رو اجرا میکنم cpu هم 32 بیتی هست ;)
البته روی یک سری از سیستمها جواب میده
شما چیپست مادربوردتون چیه ؟
بله منظورم همونه امین جان پس احتمال داره که از رمتون ایراد گرفته باشه چون فکر کنم برای اجرای بازی 512 مگ رم میخواد که رم شما رو توی این ارور زده 511 مگ هست :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
این بازی که نوشتی 2 تا بازی هست
یکی down of war که 3 سیدی هست و نصب جدا داره
و یکی down of war , winter assault که ورژن جدید همین بازی هست و اکسپنشن پک هست یعنی رو ورژن قبلی که همون down of war هست نصب میشه
توی این توضیحی هم که تو عکس نوشته یعنی اینکه اگر میخواهی بازی down of war , winter assault رو نصب کنی نباید کرک بازی رو کپی کنی چونکه نسخه های اکسپنشن اگر که فایل exe ورژن قبلی بازی دستکاری شده باشه ارور میده و نصب نمیشه
اگر که ورژن قبلی رو هم بازی نکردی بهت پیشنهاد میکنم که اول اون 3 سیدی رو بازی کنی بعد که تموم شد اون 2 سیدی رو بازی کنی
در مورد سبک بازی نه مثل cod یا BIA نیست این بازی استراتژیک هست
سلام .
چی چی امید جان !! این بازی 512 مگ رم میخواد ؟؟؟؟؟
بوالعجبا !! نسخه جدیدترش به اون روونی اجرا میشد حالا این ناز میکنه ؟؟؟؟؟
حالا چیکار کنم که مثلا رم کمتری بخواد ؟؟؟
استراتژیکه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نگو که من بدم میاد از این بازی ها ! حالا اجراش میکنم ببینم چیجوریه !
البته امین جان یه حدس احتمال داره که برای اون باشه مطمئن نیستمنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
اگر که بخاطر اون باشه بعید میدونم بشه کاریش کرد :sad:
مادربورد من Iwill است البته قبلا MSI بود