بابا مشكل من هنوز پا بر جاست!!!!!
تا حالا 10 بار توي جاهاي مختلف نصب كردم ولي باز حرفه خودشو ميزنه.
ميشه يكي بگه وقتي general يك رو نصب ميكنه دقيقا توي چه آدرسي نصب ميشه؟
يعني فايل generals.exe دقيقا توي چه آدرسي وجود داره؟
باتشكر
Printable View
بابا مشكل من هنوز پا بر جاست!!!!!
تا حالا 10 بار توي جاهاي مختلف نصب كردم ولي باز حرفه خودشو ميزنه.
ميشه يكي بگه وقتي general يك رو نصب ميكنه دقيقا توي چه آدرسي نصب ميشه؟
يعني فايل generals.exe دقيقا توي چه آدرسي وجود داره؟
باتشكر
و پست شما هم اصلا اسپم نیستش :31::31::31::31::31:نقل قول:
میشه بگی کجا اسپم دادم .؟؟؟؟ اسپم یعنی پیام دادن پشت سر همنقل قول:
و پست شما هم اصلا اسپم نیستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی:دی:دی:دی
سلام.
اقا پس این مد ایران چی شد ......همه رو سر کار گذاشتید؟:2:
این ایمیل من :gholam_hossein_nk@yahoo.com رلستی من زیاد آپ کردن بلد نیستم میشه یه آموزش بذاری؟اگه زحمتی نیست؟"
نقل قول:
سلا م به عکس تو جه کن تعداد فایل و همه چیز هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ببخشید الان یا دم افتا د به تعداد فایل ها اهمیت نده چون من یک مد در یا ی رو ی جنر ال یک نصب کردم احتما لا مال شما کمتره ....
این جنر ال یک من هم مثل مال شما دو بله است و بر ای هر بار نصب این مشکل شما رو دارم ولی من به این طر یق حلش کردم ...
سلا منقل قول:
دعوتنامه پر شین گیگ برات فر ستا دم طریقه آپلود سادست فقط به عکس دقت کن :
طر یقه آپلود از پرشین گیگ:
به تر تیب شماره ها دقت کن:
سلا منقل قول:
دوست من اصلا هم سر کار نیستید و مطمئن باشید من اینقدر بی کار نیستم تا شما رو سر کار بذار م
به همتون قول می دم یکی از بهتر ن و خاطره انگیز ترین مد های باشه که تا حالا بر ای این بازی سا خته شده
به زودی ....دیگه داره واقعا تمام می شه ....:46:
سلام ufo-alien. میشه وقتی کار مودها تموم شد آموزش ساخت یک مود هم بدی؟
اقا دقیقا یه جواب درست بدید کی مد ایران ساخته میشه ؟ من از دو سال پیش که عضو این فروم بودم قرار بود ساخته بشه ولظ ظاهرا ...... و.....
اقا پس این آموزشا برای هک جنرال چی شد؟راستی یه سوال دیگه مود ایران واسه دانلود میذارید یا برای خرید؟
نقل قول:
سلا م
بار ها گفتم من قصدسر کار گذاشتن و بد قولی نیستم دو ستان بازی تقر یبا تمو م شده و به زودی طر یقه تهیشو می گم احتما لا به دلیل اینکه حجم بازی نزدیک به 1.3 گیگا بایت شده و دلیلش هم اینکه باز یقابلیتهای آپدیت فر اوانی داره یعنی اینکه شما به راحتی می تونید با سایتی که بعدا معرفی می کنم در ار تبا ط با شید و با کمترین حجم دانلود تعقییر ات دلخواه تون رو به بازی بدید ....و ضمنا من قصد دارم تا داستان بازی رو هم تعقییر بدم که مقدمات این کار انجام شده و شما با داشتن این مد همنطور که گفتم به راحتی با در یافت فایل های کم حجم که بعدا طرز تهیشو بهتون می گنم داستان بازی رو هم تعقییر بدید ...کار بازی 98% تمام شده است و تمام کار ها شده ....
و ضمنا دو ستانی که اینقدر عجله دارند ببینید دوستان عزیز این پک استار تش تقر یبا 50 روز که خورده با این حجم ! من روی این پک شب و روز دارم کار می کنم باور تون نمیشه من روز ی 16 ساعت هم شده البته مفید ...وگر نه تا بیست سا عت هم داشتم .....
پس می بینید که نه سر کارید و نه من قصد کم کاری دارم دو ستانی هم که می خواهند فشار کار و یا سختی کار رو درک کنند خواهش می کنم یک تانک یا هواپیمای جدید طر احی کنید و به بازی اضا فه کنید یا حداقل یک قابلیت جدید بر ای بازی تعر یف کنید تا ببینید چه کار پر دردسر و وقتگیر یه ...
البته و صد البته حق با شماست که بی صبری کنید چون مدت آغاز این تایپیک خیلی زیاده ومن هم سر همین موضوع قصد شر و ع این کار رو کردم ....
در مورد طرز تهیه بازی همنطور که گفتم چون حجمش زیا دشده و اکثر دو ستان دیا لا پیند و من خودم هم بر ای آپلود همچین حجمی مشکل فر اوان دارم به احتمال خیلی قوی به صور ت دی وی دی خد مت دو ستان ار ائه میشه ایم امید وارم با بازی کردن با او ن لذت ببر ید .........نقل قول:
تار یخ نها ئی انتشار بازی هم انشا ءالله به زودی می گم چون یک مورد ی هست که در تا ریخ انتشار بسیار تعین کنندست ....
16 'گیگ ؟ چه خبره ؟ بس چه جوری دانلود کنم ؟؟؟
کی گفته 16 گیگ . حتی gta iv هم 16 گیگ نیست . اینجارو خوب بخون نوشته 1 گیگنقل قول:
سلا م
بار ها گفتم من قصدسر کار گذاشتن و بد قولی نیستم دو ستان بازی تقر یبا تمو م شده و به زودی طر یقه تهیشو می گم احتما لا به دلیل اینکه حجم بازی نزدیک به 1.3 گیگا بایت شده و دلیلش هم اینکه باز یقابلیتهای آپدیت فر اوانی داره یعنی اینکه شما به راحتی می تونید با سایتی که بعدا معرفی می کنم در ار تبا ط با شید و با کمترین حجم دانلود تعقییر ات دلخواه تون رو به بازی بدید ....و ضمنا من قصد دارم تا داستان بازی رو هم تعقییر بدم که مقدمات این کار انجام شده و شما با داشتن این مد همنطور که گفتم به راحتی با در یافت فایل های کم حجم که بعدا طرز تهیشو بهتون می گنم داستان بازی رو هم تعقییر بدید ...کار بازی 98% تمام شده است و تمام کار ها شده ....
و ضمنا دو ستانی که اینقدر عجله دارند ببینید دوستان عزیز این پک استار تش تقر یبا 50 روز که خورده با این حجم ! من روی این پک شب و روز دارم کار می کنم باور تون نمیشه من روز ی 16 ساعت هم شده البته مفید ...وگر نه تا بیست سا عت هم داشتم .....
پس می بینید که نه سر کارید و نه من قصد کم کاری دارم دو ستانی هم که می خواهند فشار کار و یا سختی کار رو درک کنند خواهش می کنم یک تانک یا هواپیمای جدید طر احی کنید و به بازی اضا فه کنید یا حداقل یک قابلیت جدید بر ای بازی تعر یف کنید تا ببینید چه کار پر دردسر و وقتگیر یه ...
البته و صد البته حق با شماست که بی صبری کنید چون مدت آغاز این تایپیک خیلی زیاده ومن هم سر همین موضوع قصد شر و ع این کار رو کردم ....
سلام.
مرسی دوست عزیز من منظور بدی نداشتم...............
راستی تراوین بازی میکنی......؟
کد:http://s1.travian.ir/
پس این آموزشا چی شد یا سرکاریم؟تکلیف چیه.راستی با چه نرم افزار هایی میشه تانک یا هواپیما ساخت تا برات بسازم یکمی واردم.
پس اونوقت ما چیکار کنیم که تو شهرستانیم
با سلامي دوباره.. gholam_hossein جان اصلا سر كار نيستييد . در ضمن منو ببخشيد كه ديروز نتوانستم اموزش بذارم .. در مورد ساخت تانك هم بايد بگم خيييييلي وقت گيره.. در مورد برنامه ها هم بايد بگم اينارو مي خواد (طبق نظر من) 3dsmax .... final big
.. راستي در مورد ديروز بايد بگم 3 تا ويندوز عوض كردم واسه همين وقت نشد ... ببخشيد. راستي ufo_alien جان جنرال 1 و 2 رو هم تو دي وي دي مد ايران بذار ... ممنون ............. الان اموزشا رو مينويسم......
خب شروع ميكنيم بدون مقدمه ... داخل فولدر بازي بريد و فايل texturesZH.big ______textures.big براي زيرو هور ) رو extract كنيد .( چگونگي اكستراكت كردن رو تو اموزش قبلي گفتم....
بعد به اين ادرس از پوشه ي جنرال خود برويد.\Art\Textures ... حالا برنامه ي dds convertor رو از همين جا (فكر كنم 2 صفحه پيش ) دانلود كنيد .................................................. .................................................. ............
حالا برنامه ي dds convertor را باز كنيد....و به پو شه ي جنرالز و ادرس داده شده در بالا \Art\Textures برويد و عكس هارا مشاهده كنيد .. هركدام را كه خواستيد به فرمت jpg تبديل كنيد و و با نرم افزار paint ويندوز اديت كنيد و انرا سيو كنيد حالا با همان dds convertor اين عكس را جاي عكسي كه به jpg تبديل كرديد قرار بديد .......... تمام .. ..............اگه هر جايي رو متوجه نشديد بگيد واضح تر توضيح بدم................
راستي ufo_alien .. براي ما هم كه توي شهرستانيم با پست پيشتاز بفرست .. لطفا ...بعد در عوض ما هم نفري 3500 يا 4000 تومان به پست چي بد ي م برات بياره .. البته اگه ميشه....
آموزش اسکریپ نویسی تری دی مکس رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
نقل قول:سلا منقل قول:
دوستان قر اره کاری بکنم تا این بازی به تما م نقا ط ایر ان به را حتی بر سه صبر کنید در حال انجانم کار هاشم ...
حالا بازیه یا موده؟چیه؟
میشه یه چندتایی عکس جدید از مود ایران برام بذاری؟
:18::19::19::19::19:نقل قول:
عزیز من اقا ی محترم لطفا همه پست های خود رو توی یه پست بزارید اینجوری باعث هرج و مرج میشه و ممکنه به شما اخطار هم داده بشه :19::19::19:
نقل قول:سلا منقل قول:
د و ست من این یک مد ه ولی دارم بر اش یک داستان دستو پا می کنم اگه این کار رو هم بکنیم تقر یبا میشه بهش گفت یک پک کامل بر ای بازی ((Command & Conquer Generals Zero Hour)) به هر صور ت این مد نمی تونه در نقش یک بازی جدید باشه ولی درا ین مد سعی کردم تمام چیز ها رو تعقییر بدم شما با تعقییر ات بسیار زیادی مخصو صا از سا ختما نه و تجهیز ات مواجه خواهید شد و تا جائی که تو نستم و وقت اجازه داده حتی منو ها و کنتر ل پنل بازی رو تعقیر دادم ولی بر ای طر احی یک بازی جدید با ید تما م این مر احل رو طر احی کنیم .. انشا ءالله در آینهد با مو تو ر های قوی تر چو ن گرا فیک بازی عوض شه....البته تکسچیر این مد با بازی اصلی بسیار فر ق داره و بیش از 50 نقشه جدید بر ای بازی تهیه کردم ....
در مورد عکس های جدید هم به زودی ....
اسپم یعنی هر چیز نامربوط در مورد اون موضوع تایپیک و این پستت هم اسپمه :31::31::31::31::31:نقل قول:
راستی ما که خارج از مشوریم چکار کنیم؟
لطفا تو یه سرور بذارین که ما هم دانلودش کنیم
راستی کسی نمی دونه جنرالو از کجا من دانلود کنم. اخه از اینجا من بخوام بخرم 100 هزار تومانی برام اب میوفته :41::41::41::41::41:
حتما می تونی از تورنت دانلود کنی.نقل قول:
اقای ufo-alien بهتر بود شما مد ایران رو ورژن بندی میکردی و میدادی بیرون....منظورم اینکه شما تغییرات بعدی رو در ورژن های بعدی میدادی.
اینجوری بهتر نیست؟:13:
ما همچنان منتظر عکس هایی از بازی هستیم
کسی نیست آموزش ini editor برای هک قدرتها بذاره.راستی میخواستم ازتون بخاطر تمام آموزشها تشکر کنم خوب بودند
منتظر عكس ها هستيد:13:اين مود قرار بود 1 ماه پيش عرضه بشه پس چي شد ناراحت نشيد آقاي منصوري چون اين يك واقعيت پس چي شدنقل قول:
ببینم تو فامیل منو از کجا میدونی ؟:18::31::31::31:نقل قول:
سلام چند روزی بود ک نیومده بودم.میخواستم بگم اگه میشه این مود هرچه سریعتر ساخته بشه لازم دارم.راستی ufo alien تو اینا رو از کجا یاد گرفتی؟(مود نویسی)
منظورش تو نبودی . ufo alien اقای منصوری هستنقل قول:
ببینم تو فامیل منو از کجا میدونی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی:دی:دی
بابا یکی بیاد پست بده اینجا خسته شدیم دیگه.یه آموزشی .یه چیزی؟؟؟؟؟
آقا محسن آموزش اسکریپت نویسی رو به ما یاد نمیدی؟
عزیز اسکریپ نویسی اینقدر سخت هست که باید دو سال و نیم فقط تمکرین کنی من وقتی پارسال داشتم یاد میگرفتم زیاد چیزی حالیم نبود ولی حالا ............
پس این مود کی میاد.ناکام موندیما////
سلام به همگي ... ببخشيد يه مدت سر نزدم . :10::31::31::46: راستي يه خبر .. من بعد از بارها گشتنه تمام مغازه هاي شهر . زيرو هور رو پيدا كردم و خريدم .. الان هم :
zero hour , zero hour contra 0.02 beta , zero hour the rise to power
رو كامپيوترمون نصبه ... :46::46::46::5::5::5::20::8::8::21::21::10::18::10 ::10::10::10::46::46::11::11:
بابت اموزشهاهم باشه الان اموزش كاااااااااامل هك جنرالز رو به اون صورتي كه مي خوايد ميگم .. :46::10::10: :5::20::31::40::40::40::40::11::11::11::11::11::11 ::11::11::11::5::5::20::46::46::46:
خب راستي دوست دارم يه چيزي رو بدونيد ... هك كردن جنرالز 1 خيييييلي اسون تر از جنرال 2 ( زيرو هور ) هست . حالا ديگه انتخاب با شماست .. كه كدوم رو هك كنيد .. من كه اموزش هك دوتاشو ميذارم و به زودي هم سعي ميكنم يه چيزهايي مثل : قيمت تانك هاي جديد . قدرت تانك هاي جديد و........ رو ميذارم .. .......... ... ..
راستي hshak جان . شما بودي كه تو نصب جنرالز 2 مشكل داشتي؟ من هم همون مشكل برام پيش اومد ... ولي حلش كردم ... كافيه شما جنرالز رو كامل uinstall (يه چيزي تو اين مايه ها بود ) بكني ( پاك كني ) بعد دوباره نصبش كني و اينبار از منوي نصب اونجا كه دوتا گزينه هست و اگه پاييني رو انتخاب كني ادرس بهش ميدي . بالايي رو انتخاب كني تا بصورت خودكار نصب بشه .. .. بعد بدون دست زدن به ادرس و ... اون . زيرو هور رو نصب كني . . .
راستي دوست عزيز .. اين اسكريپت نويسي چي هست و براي چي هست ؟ اگه چيز مهميه (كه فكر نكنم باشه ( چون من بدون اسكريپت نويسي هك ميكنم جنرالز رو ) ) حتما اموزشش رو بذار ... ......... ممنون از همگي ...:8::8::5::5::20::46::46::10::10::10::10::10::10 ::10::10::40::11::11::11::10::10::10::8::8::5::5:: 41:
اسکریپت نویسی خیلی سخته و کار هر کسی نیست. البته منظورم شما نبودید هانقل قول:
نگفتین ما که خارج از کشوریم پچ شما رو چجوری تهیه کنیم؟
شما که خارج کشورید از طریق اینترنت مینونید مود ها رو دانلود کنید البته یه ویزا بفرست بفرست ما هم بیاییم به اب و هوایی ......