ذوست عزیز این کارت واقعا بی مضه بود! :2: مثلا این همه صفحه رو پر کردی که چی بگی؟؟ تو 2 کلوم خلاصه میکردی هم میشد!:13:نقل قول:
Printable View
ذوست عزیز این کارت واقعا بی مضه بود! :2: مثلا این همه صفحه رو پر کردی که چی بگی؟؟ تو 2 کلوم خلاصه میکردی هم میشد!:13:نقل قول:
تائيد ميشهنقل قول:
در ضمن اين log هيچ چيزي رو ثابت نميكنه چون شما هر مسيري ايجاد كني اين برنامه اون مسير رو خودش ايجاد ميكنه و بهد فايلها رو توش آپلود ميكنه.اگه خودتم از اين روش استفاده كني مطمئن باش درايو صدات عوض نشده همون درايو اورجينال خود گوشي هست.
اصلا يه چيز منتقي بهت بگم تا قبول كني
درايو صدا و دوربين تو يه مسير قرار دارند فقط تو پوشه آخر با هم فرق دارند ولي شما براي درايو دوربين پوشه FS رو ايجاد نميكني ولي براي درايو صدا اين پوشه رو ايجاد ميكني!
فقط اين بگم سخت در اشتباهي حالا بازم باور نكن
يه چيز ديگم هست شما يه نگاه به log اي كه گذاشتي بنداز توش نوشته make Directory يعني اصلا همچين فوادري وجود نداشته و برنامه داره اين فولدر رو ميسازه!
آموزش تصویری خیلی خوب بود حالا فقط مشکلم اینه که هی گوشیم وسط کار xs روشن میشه.
نقل قول:
منظور شما این که نمی شه به این روش اعتماد کرد .خوب شما که خیلی حرفه ای هستید این روش رو با رفع اشکال اگر مشکلی نیست توی تاپیک بذارید تا ما ها که سریالمون چنج شده است تو با روش قبلی به جایی نرسیدیم .شاید فرجی در حالمون بیشه.
با تشکر
دقـــیــــــــــقــــــــ ا درســــــــتـــــــــــهنقل قول:
خودتون یه نگاه به لینک های زیر بندازید بعد قضاوت کنید
ببینید مسیر درایور صدا رو چطوری معرفی کردند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ميگم در اشتباهي:21:نقل قول:
اصلا ربطي به اعتماد و اينجو چيزا نداره !نقل قول:
آموزش كه دوستمون زحمتشو كشيدن خيلي خوبه ولي مسيري كه براي درايو صدا تعريف كردن اشتباه هست مسير درستشم تو پستهاي قبلي گفتم.
با فار هکش کن ...نهایتا سریال گوشیت میپره ... با 5 تومن یه سریال دیگه میزارن روش بدون پاک کردن FSنقل قول:
حالشو ببر
آقا شما درست می گفتید ولی باور کنید همونطور که گفتم و لینک هایی که تو پست بالای گذاشتم باعث شد این طوری قضاوت کنم در ضمن از شما ممنونم که فایل آموزش رو بررسی کردید و الا همون طور تا ثریا می رفت دیوار کجنقل قول:
لینک آموزش رو فعلا حذف کردم انشاء ا... پس از ادیت دوباره آپلودش میکنم
:8:
خدا رو شكر:27:نقل قول:
به نظر من براي اين آموزشت به تاپيك جدا بزني افراد زيادي كه اطلاعات چنداني ندارند بهتر ميتونن ازش استفاده كنن
موفق باشيد
:11:
کسی نیست یه کمکی به ما بکنه؟نقل قول:
بابا هک که دیگه قدیمی شده.کار به این آسونی رو دیگه اینقدر میپرسین.منم از روی همون توضیحات ساده این کارو انجام دادم.آخه مگه چی داره که هی کش میدین؟یکی بیاد این مشکل منو حل کنه!!!!
دوست عزيزنقل قول:
مشكل شما هيچ ربطي به اين تاپيك نداره:13:
واسه همين كسي جوابتو نميده:21: :21: :21:
بله.درسته.ولی اگه یه نگاه بندازی میبینی هر چی بخوای این تو پیدا میشه.فقط وقتی نوبت به ما میرسه ...نقل قول:
به هر حال مرسی!
پوزش من تمام كارهايي را كه براي افزايش صداي باندهاي w810 را كه آقا حميد زحمت توضيحشون رو كشيده بودند انجام دادم ولي در قسمت آخرش برام مشكلي پيش اومد يعني هرچي فريمور اصلي رو وارد برنامه ++xs مي كنم و گزينه ي فلاش رو مي زنم برنامه error ميده و كار رو انجام نميده حالا هم كه كابل رو از گوشيم جدا كردم و مموري و سيم كارت و باطري رو جازدم گوشيم روشن نميشه؟ لطفا راهنماييم كنين.
آقا يكي جواب مارو بده ممنون
گوشيم رو هوا معلقه چي كارش كنم؟
نقل قول:
اگه سریال گوشیت چنجیه و فلشش کرده باشی یا با فار کار کرده باشی یه فلش بیرون افتادی البته یه قضیه پیش اومده که میگن سریال چنجی هم کار میکنه البته تا الان من خبر دقیقشو ندارم ولی تا قبل از این موضوع که گفتم همون باید بیرون با باکس فلش بشه
در ضمن آموزش تصویری کامل شد
این هم لینکش تو همین سایت :
از همه دوستاني كه تو اين تايپك زحمت كشيدن تشكر مي كنم من گوشيم سريالش چنج شده ولي تو 6 ساعت و 46 دقيقه گوشيو حك كردم و هيچ مشكلي هم پيش نيومد صدا مثل w550 شده ولي با كيفيت توپ!
همین جوری هاست مثلا من دیروز برای نصب یه درایور صدا فقط 40 دقیقه طول کشید خیلی خوب بود ولی بعض مواقع شده 6 یا 7 ساعت ...نقل قول:
23 : 29 :03 | XS++ v1.2 Ready !
.
.
.
ifs/settings/acoustic/VHF_ring.apf
04:09:27| Make directory (cmd 03-07) ifs
04:09:27| Make directory (cmd 03-07) ifs/settings
04:09:27| Make directory (cmd 03-07) ifs/settings/acoustic
04:09:27| Delete file (cmd 03-04) ifs/settings/acoustic/VHF_ring.apf
04:09:27| Upload file (cmd 03-0C) ifs/settings/acoustic/VHF_ring.apf
04:09:27| Done uploading
04:09:27| ++ Sending shutdown command to phone...
04:09:27| ++ Customizing was SUCCESSFUL!
04:09:27| ++ Disconnecting phone...
04:09:27| ++ You may now unplug your phone.
04:09:27| ++ FSX was successful
04:09:29| Disconnected... Unplug the phone
..
از راهنماييتون ممنون اما ديروز بردم گوشيمو به يه نفر نشون دادم برام رديف كرد الانم صداش توپه توپه
با با تو چقدر خر شانسی من تا الان حدود 36 ساعت از عمرمو صرف این کار کردم هر دفعه هم یا روی یه نوشته گیر کرده یا گوشی روشن شده.نقل قول:
ضمنا من برنامه xs-- 1.5 رو دانلود کردم ولی usb قبلی(برای ورژن 1.2) رو نمی شناسه .اگر می شه لینک دانلود این usb رو قرار بدید.
با تشکر
بعضی مواقع گیرمیکنه دیگه ولی به نظر من شب که خواساتی بخوابی گوشی رو وصل کن انشاء ا... صبح با اتفاق جالبی روبرو خواهی شد چون اگه بخوای با هر برنامه ی دیگه کار کنی سرعت برنامه هک بشدت کم میشهنقل قول:
اقا یکی به من کمک کنه .من با روش آقای tohidshamspour فایل اکوستیک گوشی مو عوض کردم ولی حالا گوشی روشن می شه ولی وقتی حالت start phone رو انتخاب می کنم گوشی هنگ می کنه او بعد از حدود یه ربع ساعت پشت سر هم خاموش روشن می شه.
چی کار کنم
گوشيت چيه؟نقل قول:
يه بار از اول بگو ببينم چيكار كردي؟
منظورت از روشي كه من گفتم كدوم هستش؟
با سلام
لطفا يكي به من بگه حالا كه ديگر لازم نيست گوشي رجيستر بشه اكه حين انجام اين عمل مشكلي براي رجيستر پيش بياد اشكال دارد يا نه؟
همون روشی که گفتید رجیستر نمی پره از طریق فار منیجر .گوشی من هم w810i است.نقل قول:
دستتون درد نکنه دیروز از ترس اینکه بابام نفهمه سریع رفتم علائدین هم گوشی رو فلش کردم هم دادم برام تقویت صدا کردند.:8:(سر جمع 6 تومن پول فلش و تقویت صدا شد) بدون دردسر:20:باتشکر
خب بهترین کار رو کردی کاش میگفتی موقع فلش سریالشم اصلی کنه چون دیگه مخابرات به سریال گوشیها گیر نمیده.اگه سریال گوشیت اصلی بشه خودتم میتونی فلش کنی.نقل قول:
در ضمن ایندفه خواستی کاری انجام بدی درست آموزششو بخون چون آخر اون آموزش نوشته شده که ممکنه با گوشی w810 مشکل پیش بیاد.:18:
اگه سوال فوری هم داشتی با پیغام خصوصی بپرس.
موفق باشید:11:
يه سوال فني ببخشين آقا مهيار شما اهل كجايين؟؟
سلامنقل قول:
اول اینکه خیلی حال کردم رجیستر آزاد شد.:31: :31:
دوم اینکه دستتون درد نکنه.:25:
سوم اینکه باتشکر
w810iمن بعد از فلش 35 دیقه ای هک میشه ولی برای بار دوم هک نمیشه خیلی طول میکشه یا روشن میشه من acostic 1.6 ریختم میخوام عوض کنم میشه توضیح بدید
من برون فلش کردم وبا xs++ 1.2 حک کردم دفعه اول هم 35 دیقه ای حک شد
ما هم امدیم تو خط نرم افزار و ...نقل قول:
اق داداش این فایلت رو بی زحمت یه جا دیگه اپلود کن....
ببینم این اموزش با اون اموزش فایل پی دی افت که تو امضاته خیلی روش کاریشون فرق داره؟
پس بی زحمت یه جا دیگه اپلود کن و لینکش رو بگذار .....مرسی:20:
البته می دونم الان دیگه رجیستر ازاد شده و این حرفها نیست....اما فعلا حالا که خیالم راحته می خوام کار با نرم افزار ها رو کامل یاد بگیرم و بعد هر وقت گیر کردم دیگه فاشش کنم و به سریال اصلش برگردونمش.....
این اموزش تو امضات رو دیدم...زحمت کشیدی پست دوستمون رو پی دی اف کرده بودی....اما من اموزشی رو می خوام که گفتی رجیستر رو نمیپرونه
شاد باشید
باید فلش کنی دیگه راهی نداری
حالا من چه جوری هک کنم کار با فر هم سخته هم گوشیم چنجه
خوب تازه دستگیرم شده تو این تاپیک چه گذشته....با هم مروری میکنیم بر صفحات گذشته:
ماجراهای توحید کا 750 دار و تاپیکی که درباره ی مشکلات 810 ایجاد شده نه 750!!!
شروع داستان...از اونجاست که در این تاپیک همه دارن درباره ی مشکلات phone xs صحبت می کنن که ایشون به عنوان منادی ازادی وارد صحنه می شن:
نقل قول:صحبت های از روی تعجب و شک دوست هوشمندمون:46: ...اما بازم هنوز نفهمیده اصل ماجرا چیه:13:نقل قول:
ای حرفها مثل این بوده که گوشی 810 رو به من نشون بدن بگن اقا این گوشی سیمبینه؟منم در جواب بگم اره خیالت راحت بخرش سیمبینه(اما منظوره من دبلیو 950 هستش!!!) این رو فعلا داشته باشیننقل قول:
به این میگن یه جواب در عین حال هوشمندانه و هم محترمانه...یعنی هم احترام طرف مقابل رو حفظ کرده هم فهمیده یه جای کار میلنگه و با دونسته هاش مطابقت نداره...هم انجام ندادنه هم با احترام برخورد کرده:46:نقل قول:
و باز پافشاری بر اشتباه گذشته...البته به منم بگن می گم اشتباه نکردما....جدا دبلیو 950 سیمبینه!!!حرفم درسته...اما ربطی به سوال طرفم نداره!!!نقل قول:
خوب بلاخره کمی ندا به دوستان داده...اما چون اینجا کلوپی برای 810 دار هاست کسی 2زاریش نمی یوفته..همه میرن اموزش رو می خونن ....می بینن نوشته مال 750 هستش ها...اما از اونطرف می بینن یه نفر تو کلوپ 810 داره میگه...انجام بدین...من روش قسم می خورم!!!بازم حرفش درسته اما چه ربطی به سوال طرف داره؟!!!نقل قول:
و یک کاربر فعال پرتجربه.......:11:نقل قول:
و یک قربانی........نقل قول:
و اما نیجه گیری اخلاقیش(الان تقش بابا بزرگها رو دارم:31: ):
دوستان...بلد بودن کسر شان نیست..جواب بی ربط دادن هست که باعث سر افکندگی میشه
نتیجه گیری علمیش...
با همه ی این اوصا دیگه خیالتون راحت دیگه این اشتباهات دیگه قربانی نمیگیره..چون که چه این راه اشتباه رو دوستان گوشی چنجی برن چه نرن...باید دیر. زود واسه اصلی کردن سریال گوشیشون اونو ببرن تعمیراتی ها...قربانی مال زمانی بود که مسئله رجیستر حل نشده بود...دوستمون کریمی عزیز...رفت و یه پول اضافه ایی داد تا فقط تو شبکه بیاد سر یه حرفه...
حالا دوباره باید یه پول دوباره ایی بده باز براش فلش کنن
تمامیه چنجی ها...برن با باکس گوشیشونو فلش کننو سریال اصلی کنن...تا دیگه این مشکلات نباشه....در مورد تمامیه موضوعاتم اول خوب مطالعه کنید بعد انجامش بدین:19: :13:
شاد باشید:20:
از گفته های mostafa_khan همه چیز مشخص شد و اون نتیجه گیری آخرش 100 % تضمین شدست !
چنجی ها گوشیشون رو بدن با باکس فلش کنند ! 4000 تومان که اینقدر ترس نداره ...
منم همین کار رو کردم الآن هم یه گوشیه سریال اصلی دارم و ... با فار هم 100 دفعه حکش کردم و دارم حالشو می برم !
سلام مصطفي خان عزيزنقل قول:
اولا لينك آموزش سالم هستش.بعدشم با همين روش بري رجيستر نميپره
در مورد داستاني كه در مورد ماجراهاي من نوشتي دمت گرم زحمت كشيدي:46:
ولي اگه يكم اين تاپيكو بگردي ميبيني كه تمام كساني كه ميخان صداي گوشيشونو بالا ببرند تو اين تاپيك سوالاتشونو مطرح كردن چه w810 دارها و چه k750 دارهاو...
نبايد فقط كساني كه قرباني شدن رو نام ببريد!افراد زيادي با همين روش گوشيشونو هك كردن و مشكلي هم براشون پيش نيومده البته اونا قبل از اينكه اين كا رو انجام بدن قبلش با پيغام خصوصي قشنگ باهام مشورت كردن و بعد اينكارو انجام دادن.پيغام خصوصي واسه همينه:20:
البته اينم بگم اين روش روي K750 هميشه جواب ميده ولي روي گوشيهاي ديگه ممكنه توجه كنيد گفتم ممكنه مشكل پيش بياره.براي مثال گوشي يكي از دوستام كه w700 بود با همين روش هك كردم و گوشي هم روشن شد ولي روي يه w700 ديگه امتحان كردم گوشي روشن نشد.خب يكم هم بايد شانس داشته باشي
حالا كه ميخاي با فار كار كني يه چيز رو بهت بگم شايد به دردت خورد.
اگه با فار كار كردي و آخرش گوشي روشن نشد به جاي اينكه زود با باكس فلش كني اينكارو انجام بده:
با برنامه xs فايل main رو روي گوشي فلش كن البته فقط 10 بلاك اول فايل رو بعدش stop رو بزن و گوشي رو جدا كن و بعد روشنش كن.بازم بگم اينو رو كا750 امتحان كردم روي گوشيهاي ديگه هيچ اطميناني نميدم كه درست جواب بده.در ضمن با اين كار هم رجيستر نميپره
در ضمن ديگه هم تو اين تاپيك پست نميدم چون به قول مصطفي خان جوابام بي ربط بوده!!!
خدا حافظ ...
مرسی مصطفی جان.ولی در کل خیلی با پست دادنت حال میکنم.:10:نقل قول: