[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خوب برای امروز کافیه 16 تا عکس هشتم فیض ببرت.:31:
خسته شدم.:24:
هفته ای یه روزش اختصاص مدم به عکسای خش.:33:
پس تا هفته دیه عکس خبری نیست.:25:
:34:سنجد جوون کجایی که بیبینی داداشت چکار کرده.:34:
امروز رکرد شکسته شد 5 صفحه در یک روز wow wow wow wow wow wow
ای بابا امروز که ما همش تونت بودیم کسی آنلاین نشد(از دوستان):13::9:
یادتون باشه (خودشون میدونن کیا رو میگم) من آنلاین بودم ولی شمانیومدیت.:19::37::45:
:15:
شما کار خوبی میکنی. متاسفانه دوستان دیگه همکاری نمیکنن. کیا؟
خب معلومه. یکیش خودم:31:
سلام
رفقا خوب هستید
یه درخواست داشتم
می شه کافی شاپهای یزد را معرفی کنید و اگه می شه منو قیمت ها رو هم بگید
پیشاپیش از توجهتون ممنونم
چیه نکنه می خای بیای یزد همه رو مهمون کنی :21::27::31::27::21:نقل قول:
نترس بابا هیشکی قرار نیست بیاد سرقرار :41: منم و سوناتا اینا اگه بخار داشتن حال و روز ما این نبود :13:
سلامنقل قول:
نه بابا...فقط می خوام بدونم....:31:
کافی شاپ که خیلی داره بیشمارن:20:نقل قول:
کافی شاپ که خیلی داره بیشمارن:20:میتونی یه سری به اینجا بزنی شاید چهار پنج تا داشته باشه:27:
[URL=http://www.yazdnyaz.ir]
- تحقيقات نشون داده اصفهانيها فقط در 22 روز سال رشد مي کنند: دهه اول محرم + 12روز اول عيد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- یه قورباغه با یه اردک ازدواج میکنه ... اگه گفتی بچشون چی میشه ؟ ... بچه دار نمیشن ... تورو خدا براشون دعا کن ... داره زندگیشون ازهم مي پاشه
2- یه قورباغه با یه اردک ازدواج میکنه ... اگه گفتی بچشون چی میشه ؟ ... بچه دار نمیشن ... تورو خدا براشون دعا کن ... داره زندگیشون ازهم مي پاشه
3- بلیط اتوبوس واحد در اصفهان از 20 تومن به 10 تومن کاهش پیدا میکنه..... اصفهانیها اعتراض میکنن !.... میگن چرا اعتراض میکنید اینجوری که به نفع شماست ! ....... اصفهانیها میگن که آخه قبلا یک مسیر رو که پیاده میرفتیم 20 تومن به نفعمون بود ولی حالا اگر همون مسیر رو پیاده بریم 10 تومن به نفعمون هست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه بار يه همشهري دو تا خيار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفته بوده دستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميره تو يه بقالي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگه: آقا «خيارشور» دارين؟
- بله آقا داريم.
همشهري: پس بي زحمت اين دو تا رم بشورين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه روز دو تا جوجه تيغي كنار هم راه ميرفتن بعد يه كيوي از وسطشون رد ميشه .
يكي از اونها ميگه : اين كي بود ؟ اون يكي جواب ميد ه: اون همون پسر خالمون بود
كه تازه رفته سربازي
از يه همشهري متخصص It مي پرسن @ چيه؟
مي گه: اي دورش بگردم!
به يك همشهري مي گويند: ساندويچ مي خوري؟ اون كمي فكر مي كنه و ميگه: همون كه اخرش مزه كاغذ ميده؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :lol: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اینجا پر اصفهانیه یه وقت دیدی .... :4:نقل قول:
راستی خود شما هم اصفهانی نبودی :39::39::39:
ممنون از جکات خداییش کلی خندیدم :thumbsup::laughing::39::thumbsup:
چون خودم اصفوهونی بودم گفتم (البته من مث اصفوهونیا نیستم((خوشبختانه))):5:نقل قول:
:8:چقه خشه دل یکی رو شاد و خش کنی. نا؟:8:
به قول همون Javado که هشتم ها بچه امانننن امانننن خیلی خشه :31:نقل قول:
اینم وضعیت دختران در ایران
باورت میشه یه کلمه از حرفایی رو که زدی نفهمیدم.نقل قول:
واضحتر بگو.
از عکستم ممنون.:31:
اینم یه حرکت زیبا از صدا و سیما:18:
شما اصلا اون فایلی که من با اسم Javado گذاشتم گرفتی ببینینقل قول:
اونجا میگه اویی شبی بیکاری اون یکی هم میگه ها بچه اماننن اماننن حالا شما گفتی چقدر خشه دل یکی رو شاد کنن منم گفتم ها بچه اماننن اماننن:31:
اینم پراید وانته که تازه وارد بازار شده.
سمند وانت رو شنیده بودمولی ندیده بودم حالا اینم اومدهنقل قول:
بعد میگن خدرو سازان ما خلاقیت و ابتکار نداره :41:
حتما می خوان صادر هم بکنن :31:
:31::31::31::31::31:
خیلی جالب بود. کلی خندیدم:27:نقل قول:
يه روز اقا گرگه ميره دم خونه شنگول منگول
زنگ ميزنه ميگه شنگول منگول هستن؟
مامانشون ميگه نه كسي خونه نيست بيا بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه آقایی نماز قضا زیاد داشته، زیر سجاده اش کاربن میگذاره. :lol: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه یارو میره عربستان حج، وقتی بر میگرده میگن خونه خدا چه خبر؟ میگه والله ما رفتیم خونه خدا، خودش اینگار خونه نبود همه تو ایوون ولو بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :lol:
:15:نقل قول:
:39::39:نقل قول:
یه یارو میره عربستان حج، وقتی بر میگرده میگن خونه خدا چه خبر؟ میگه والله ما رفتیم خونه خدا، خودش اینگار خونه نبود همه تو ایوون ولو بودن
تلویزیون داشته گل خداداد عزیزی به استرالیا را به صورت صحنه آهسته چند بار پخش میکرده. آخر لره قاطی میکنه میگه: اینقدر این گل را نشان بدهید تا آخر دروازه بان استرالیا بگیره.
ترکه عصبانی از این همه جوک گفتن در موردشون میره تو بیابون یه لحاف هم روش میاندازه. یه یارو میاد تکونش میده آقا شما ترکی؟ ترکه میگه: ترک بودن من از زیر لحاف هم معلومه؟!؟
رشتيه ازدواج ميكنه... بچه اولو ميگه.. دوستان لطف دارن..
بچه دومو ميگه دوستان شرمنده كردن..
بچه سومو ميگه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان شورشو در آوردن..... :lol:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رشتيه اکس ميخوره شب ميره خونه ميبينه هيچکس با زنش نيست ميگه اووو چه توهمی . :lol