مصطفی جان من چند وقتی بود که نبودم ، میشه لینک دانلود برنامه بالا رو برای من بزارید ؟
Printable View
مصطفی جان من چند وقتی بود که نبودم ، میشه لینک دانلود برنامه بالا رو برای من بزارید ؟
یعنی لینک دانلود مستقیم با قابلیت ریزومه میده ؟؟؟؟؟نقل قول:
به نظر من 420مگ بهتره چون دعوت نامه هم نمیخواد سرعتشم خوبه به داش مصطفی هم قبلا گفتم.خودمم یکی دارم.
محمد جان 2 صفحه قبل لینکش گذاشته شدهنقل قول:
یه سایت خودم گیر اوردم محشر:20:نقل قول:
سایزهای مختلف رو میتونید انتخاب کنید...3تا 3تا هم میتونید اپ کنید
کد:http://allyoucanupload.webshots.com/
راستی دوستان تا الان به لایوت ما کمتر توجه کردیم....هر کی هر چی داره رو کنه....طرفدارم کم نداره...مخصوصا اون خاصیتش که ir_tci رو حذف میکنه رو خیلی ها میپسندن
منم خودم یه چند تایی دارم با خاصیت های مختلف...تو اولین فرصت میگذارم:20:
شاد باشید:10:
ممنون مصطفی جان دانلودش کردم (ورژن 1.3)
ولی ببین که دنیا چقدر کوچیکه ...
فاصله مصطفی خان با مصطفی جان همش تو یک نقطه هست !
ایول کارت خیلی گرفته و عالی شده تبریک میگم اینو خوب اومدی منم باlayout خیلی حال میکنم مخصوصا تو مایه های حذف(حالا هرچی)نقل قول:
سلام
بعد از flash یکی از مشکلات گوشیم اینه که دکمه میانبرش کار نمیکنه و وقتی میزنم میگ
connection failure.check settings.if problem persists,please content your operator for support
میشه بگین مشکل از کجا هست ؟ لطفا کمک کنید.تازه شکل که تو sms هم هست تغییر کرده من همون قبلی هارو میخوام. تو رو خدا کمک کنید. اشکال از فایل های flash بوده؟ میشه سریع کمک کنید میخوام مثل قبل بشه مخصوصا دکمه میانبرش که کار نمیکنه و اون پیغام رو میده.
نقل قول:
سلام به همه
آقا من اینو دانلود کردم
SETool2lite رو هم دانلود کردم
آموزش هاتونم تقریبا دیدم
اما اصلا نمیدونم این اسکین ها رو چیکار کنم :D
یکی بگه چیکارش کنم که بریزم تو گوشی
در ضمن یه سوال:
من همه اینها رو میتونم بریزم و تو گوشی قابل انتخاب باشه؟
یا یکی فقط میشه ریهت و به جای اسکین الانش نشون میده؟
و اگه به جای اسکین دیفالت نشون بده بعدا میشه دیفالت رو برگردوند؟
اینم مشخصات گوشیم :
DBID: db2020
OTP CID: 49
EROM CID: 49
EROM color: Red
Phone: W850
Firmware: R1ED001
ممنون
سلامنقل قول:
من یه layout میزارم خودم امتحان نکردم چون خوشم نمیاد tci حذف بشه.
کد:http://www.4shared.com/file/23548753/a3ff3373/K800i_no_operator_name_layout.html?dirPwdVerified=de7594bb
نقل قول:
تو پیغام خصوصی بهت گفته بودم مثله اینکه نخونده حذفش کردی.:31:دیگه تقصر من نبود.
نقل قول:
این قانون تو چیزای دیگه هست ولی تو اسکین پلیر گوشی نه.چون هر گوشی پلیر از ساختار جداگانه ای ساخته شده.مثلا اسکین k750 ممکنه از 3تا عکس ولی w800 از 5 تا عکس تشکیل شده باشه.به همین خاطر چندتا فایل کم یا زیاد به گوشی آپلود میشه:46:.
آره لینک مستقیم میده:8:ولی ریزومه یعنی چی؟:31:نقل قول:
مرسی.میشه بگی تو چه آرسی باید آپ شه؟:20:نقل قول:
tpa/system/layoutنقل قول:
tpa/system/layout
اوخ ببخشید refresh نکرده بودم صفحه رو.
جدا ها...تا حالا توجه نکرده بودم:31:...مصطفی جان ایرانی میشه اما مصطفی خان میشه هندی:31:نقل قول:
قربونت...با ما همرا باش پس:46:نقل قول:
عزیزم یه کم بیشتر توضیح بده...اینکه گوشیت چیه..قبلا فریمورت چی بوده الان چیه...نقل قول:
خوش امدی ارمین عزیزنقل قول:
یه کسی همین سوال و کرد که من از اول براش توضیح بدم.....تو تاپیک منو بود...همه رو خلاصه وار یه بار گفتم:
این پست رو خوب بخون داخلش لینکهایی داره از اموزش ها....همه رو بخون...کار با برنامه رو یاد بگیر....مسیر سازی رو یاد بگیر.....بعد به همین مسیری که من تو پست اسکین واکمن 2 دادم فایلهات رو بریز و .....کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1569647&postcount=267
تو این پست همه چیز رو گفتم
اما اگه میخواهی عالی یاد بگیری باید از صفحه ی 48 مطالعه کنی
لطفا خصوصیات لایوتی که گذاشتی رو بنویس....چون من اصلا خوشم نمی یاد بریزم بعد ببینم اسکرول بارم حذف شده:13:نقل قول:
منم تا امشب لایوت هایی که دارم رو ...رو میکنم:20:
جدا؟شرمنده اگه ندیده پاکش کردم:13:نقل قول:
اها...مرسی از اطلاعاتت:10:
اما هیچی سایتی که خودم معرفی کردم نمیشه ها:20:نقل قول:
من گوشیم k800 هست.تو game ,.... نمیرفت . مشخصاتش این بودنقل قول:
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
FLASH CID:52 COLOR:RED
MAPP CXC article: R1JG001 prgCXC1250210_GENERIC_WI
MAPP CXC version: R1JG001
Language Package:MEDITERR
CDA article: CDA102568/4
CDA version: R4A
Default article: cxc1250490
Default version: R1JG001
hadi جون لطف کرد و fs و main و کاستومایز رو برام گزاشت.اما fs و main گوشیمو پیدا نکرده بود یه چیز بالا تر برام اپ کرده بود.
main:
کد:http://www.4shared.com/file/23071198/f6707dac/K800_R1KG001_FS_MEDITERR_RED52.html
و
fs:
کاستومایز :کد:http://www.4shared.com/file/22812133/4c9c9f39/K800_R1KG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52.htmlو
منم دانلود کردو و گوشیمو flash کردم که گوشیم این طوری شده.مشکل از کجاست؟:19:کد:http://www.4shared.com/file/23790038/17d416ad/K800i_CDA102511_105_M_EAST_N_AFR.html
لطفا سریع کمکم کنید.من میخوام گوشیم مثل قبل بشه.مصطفی جان لطفا کمکم کن که گوشیم مثل قبل بشه.
ممنون
سلام
ممنون مصطفی جان
همه رو خوندم و یاد گرفتم
فقط :
تو فایلی که اسکین واکمن هست 14 تا اسکین داره
من فقط میتونم یکیشو تو اون مسیر بریزم؟
و اگه یکیشو بریزم اکین اصلی از بین میره و اون جاش میاد؟
و اگه اسکین اصلی از بین بره میتونم برش گردونم
:D
و :
مثلا تو اون پوشه اسکین ها اسکینی با این نام هست :
Blue Skin
تو یه پوشه
من اون پوشه رو بریزم یا فایل های توشو تو این مسیر؟:
upload it to \tpa\system\multimedia\mp\skin\
معذرت که اینقدر میپرسم
یه نمه راه بیفتم کمتر مزاحمتون میشم
ممنون از لطفت عزیزم
راستش اگه به منه من میگم ایراد از فریمور هست...یه فریمور دیگه بریزنقل قول:
البته انو که میگم تجربی هستش...واسه منم اینجوری شده بود با فلش و عوض کردن فریمور دیگه دکمهی واکمنم توپ توپ شده
عزیزم می تونی یک بک اپ از اف است بگیری...اینو دیگه لینک ندارم از 48 به بعد و سر سری نگاه کنی اموزش بک اپ گرفتن رو میتونی پیدا کنینقل قول:
اره دیگه یکی شونو انتخاب کن و بریز به مسیری که گفتم یعنی اگه فرضا اخرین پوشه ایی که باید بسازی اسمش هست x
میری تو پوشهی x بعد اون فایل هایی که مثلا تو پوشهی blue skin هست و همه رو تو این پوشه ی x کپی میکنی...بعدشم میای بیرون و مسیر ساخته شده رو زیپ میکنی و .....
قربونت ارمین جان..این حرفها رو با هم نداریم که:10:
خوب با این لایوت شروع میکنیم
این خصوصیاتش هست:
ir-tci رو حذف میکنه
فونت گوشی رو کوچیکتر میکنه و از حالت بولد در میاره
اسکرول کنار منو ها رو از بین می بره
مسیرشم که میدونید
و اینم فایلش:کد:tpa\system\layout
شاد باشید:10:کد:http://www.4shared.com/file/24469318/9bcf5e0d/layout-120456.html
نقل قول:
میشه شما برام بزارید؟ من از فریمور چیزی سر در نمیارم.لطفا کمکم کنید.
نمیشه یکاریش کرد که فقط ir-tciنقل قول:
خوب با این لایوت شروع میکنیم
این خصوصیاتش هست:
ir-tci رو حذف میکنه
فونت گوشی رو کوچیکتر میکنه و از حالت بولد در میاره
اسکرول کنار منو ها رو از بین می بره
رو برداره تا وال پیپر کامل دیده بشه؟
من دوس ندارم اسکرول بارم بپره
ولی از ir-tci وسط صفحه بدم میاد
نقل قول:مرسی از راهنماییتون:10:نقل قول:
اشکالی نداره:46:نقل قول:
قربونت.
وقت کردم 1دور تست میکنم سایتتو!:20:
عزیزم شما میتونی بری تاپیک فریمور درخواست بده البته اگه فریمور مورد علاقه ات توش نبود...دوستان اونجا واست اپ میکنننقل قول:
اول یه چیزی بگم...خودتون می تونید فایل لایوت رو ویرایش کنید به شکل دلخواه....فایل رو با front page باز کنید...البته هنوز خودم باهاش ور نرفتم ببینم چه جوریاست...اما راحته....می تونی کاری کنی اسکرول بار حذف نشه..اتفاقا منم از این خصوصیتش خوشم نمی یادنقل قول:
منظورت رو نمی فهمم!!!یعنی چی؟خوب کارش اینه که ir_tci رو برداره دیگه
البته شاید منظورت اینه:اره وقتی ir_tci رو حذف میکنه جاش خالی میمونه و عکس پس زمینه تو اون قسمت خالی میمونه
دستت درد نکنه:46:نقل قول:
اینم یه فایل لایوت دیگه که ویرایش شده ی قبلی هست..خصوصیاتش بدین صورت شده:
ir-tci رو هم حذف نمیکنه
فقط فونت گوشی رو از حالت bold در می یاره:
شاد باشید:20:کد:http://rapidshare.com/files/56618237/layoutTBfonts_fine_Tittle_Bold.rar.html
خیلی ببخشید تو زیبایی اثر داره؟
ممنون مصطفی جاننقل قول:
اینم یه فایل لایوت دیگه که ویرایش شده ی قبلی هست..خصوصیاتش بدین صورت شده:
ir-tci رو هم حذف نمیکنه
فقط فونت گوشی رو از حالت bold در می یاره:
سلام چجوری میشه فایل ssw رو به چیز های دیگه تبدیل کرد
راستی اگه مین فریمور که فرمتش ssw هستش و قفل هم داره چه جوری مشه رو گوشی فلش کرد
نه با Setool نه با xs شد
سلام
فایل های ssw و rest برای فلش کردن کا 750 با Setool کاربرد داره؟
اگه داره چطوری وکجا باید بریزیمشون؟
گوشیم هم چنجه
کسی نمی خواد جواب ما رو بدهنقل قول:
فایلهای ssw بیشتر مخصوص باکس هستند و دارای قف هستند که نمیشه توسط برنامه های دیگه اونارو روی گوشی فلش کرد. قبلا یک برنامه بود که میشد باهاش فایلهای با پسوند bin رو که قفل داشت(اکثرا توسط برنامه seking بودند) رو تبدیل کرد و قفلشو برداشت ولی جدیدا این برنامه هم کار نمیکنه.نقل قول:
سلام.کمکم کنید.
من گوشی w810 داشتم و اومدم اکوستیک روش بریزم flash رو که زدم ارور داد.و دیگه گوشیم روشن نشد.این مشخصات گوشیم هست مال من نیست مال دوستم هست لطفا سریع کمکم کنید.
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
Abort all operations.
phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.
Elapsed:39 secs.
Abort all operations.
Elapsed:31 secs.
Abort all operations.
Elapsed:9 secs.
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35906400464056 CERT:RED
PATCH:061204 1529 HAN_DB2010_MEM_PATCHER_R2A007_CXC9876543210 0
LDR:060718 0842 LIE_DB2010_FLASHLOADER_R2A003_CXC1326738
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
DETACH CABLE FROM PHONE.
REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK
THEN PRESS "READY"
Abort all operations.
Elapsed:79 secs.
چی کار کنم؟ لطفا سریع کمک کنید.
دیگه روشن نشد.
من یه w900 دارم.وقتی روشنش میکنی روشن میشه اما lcd اون سفید میمونه.اما دکمه music player رو که کنار گوشی هست وقتی میزنم اهنگ میخونه.اما lcd سفید میمونه.باید چی کار کنم؟
نرم افزاری هست یا سخت افزار؟
الان میشه چی کار کرد چون چند تا از بر رو بچ سایت دیگه تونستن فلشش کنننقل قول:
راستی یه سوال دیگه من تمام فایل های m600-p990-w950 رو از یه سایت گرفتم منظورم فریمور همراه با cxc هاشون الان نمی دونم چجوری باید فلش یا اپدیتشون کنم هر فایلش حدود 48 mb بود که ماله چند تا فریمور مختلف بود که به صورت پک در اورده بودن کسی می تونه کمکم کنه
در مورد سوال اولت احتمالا کانورتور جدیدی اومده که فایلها رو تبدیل میکنه و قفلشونو از بین میبره.ولی من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.نقل قول:
برای فلش گوشیهایی که اشاره کردی فقط با باکس امکانپذیره.اگر میخوای نحوه فلش با باکس SEtool رو برات بنویسم.
دستت درد نکنه اگه می تونی با پیغام خصوصی برام بفرست البته اموزش باکس setool رو دارم راستی پس چرا این فایل ها رو تو اینترنت گذاشتننقل قول:
شما فایل restore مربوط به فرم ویر گوشیت رو روش فلش کن انشالله مشکلت حل میشهنقل قول:
سلام.کمکم کنید.
من گوشی w810 داشتم و اومدم اکوستیک روش بریزم flash رو که زدم ارور داد.و دیگه گوشیم روشن نشد.این مشخصات گوشیم هست مال من نیست مال دوستم هست لطفا سریع کمکم کنید.
اگه نشد باید فلش کنی
همون موقع خودم یه read GDFS زدم و گوشی درست شد.فکر کنم شانسی به مغز نداشتم رسید:31: که این کارو انجام بدم اما خدا رو شکر که جواب داد و درست شد.با همون read GDFS کارم درست شد.نقل قول:
از شما هم ممنون.
اگه میشه جواب بدید.اخه بیرون بهم گفتن 280 تومن کارم راه میوفته.فکر کنم میخواد ازم بکشه.با این قیمتی که گفت میتونم یه w900 دیگه بخرم.:19:نقل قول: