کمک کمک
یکی کمک کنه گوشیم ویروس گرفته ، هرچی تو مموری بود پاک شده و واسه خودش فولدر میزنه .
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
کمک کمک
یکی کمک کنه گوشیم ویروس گرفته ، هرچی تو مموری بود پاک شده و واسه خودش فولدر میزنه .
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا اون جایی که ما میدونیم این ویروس مال کامپیوتر هست که به موبایلت منتقل شده و برای پاک کردن آن از روی کامپیوتر فقط از آنتی ویروس nod 32 میشه استفاده کرد ولی برا موبایل نمی دونمنقل قول:
از bluetooth گرفتم . بنظرتون با فرمت کردن پاک میشه؟نقل قول:
کسی نیست جواب بده ؟
پست 73 به سوال ها جواب بدید لطفا !!
1- بله.نقل قول:
2- خیر.
3- شما هر نوع اینترنتی که دارین، باید از طریق Access Point اونو Share بکنید یا مودم رو به یه لپ تاپ وصل کنید و از طریق WiFi لپ تاپ اونو Share کنید.
4- صرفا برای استفاده از اینترنت.
5- به وسیله Access Point میشه شبکه درست کرد، ولی P990 فقط از اینترنتش میتونه استفاده کنه و از سایر ویژگیهای شبکه نمیتونه استفاده کنه. نوع WiFi که در P990 به کار رفته 802.11b هست، بنابراین حداکثر سرعت انتقال اطلاعات (نه اینترنت) 11mbps هست. سرعت اینترنت بستگی به نوع اکانتی که میگیرید داره.
در مورد تغییر آیکون ها، من هم اطلاعی ندارم.نقل قول:
باید از قسمت فولدر آپشن توی ویندوز، گزینه Show Extension for Known File Types رو فعال کنید ودر انتهای اسم فایل تم زیپ شده به جای zip. بنویسید utz.
تنها چیزی که من میدونم، اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و خودم هم چون نیازی ندارم، امتحان نکردم.
metapex جان لطفا کمکم کن
گوشیم ویروس گرفته ، هرچی تو مموری بود پاک شده و واسه خودش فولدر میزنه
چکار باید بکنم؟اگه گوشیو فرمت کنم درست میشه؟
اگه شبکه ای میخوای بهش وصل بشین، دستی IP داده شده، به این موارد نیاز دارین:نقل قول:
1- یه IP تو رنج داده شده.
2- Subnet Mask
3- Default Gateway
4- DNS
اگه IP اتوماتیک داده شده، تنظیم خاصی نمیخواد.
در هر دو مورد اگه برای شبکه Encryption یا پسورد گذاشتن، اونو هم لازم دارین.
وایرلس کانکشن یکی از کامپیوتر های شرکت رو چک کنید و همه تنظیمات غیر از خود IP رو عینا تو گوشی وارد کنید. IP نباید تکراری باشه.
McAfee Virusscan 1.10.83sنقل قول:
دانلود:کد:http://beta.johnex.se/files.php?op=download&f=/P990/Software/McAfee_Virusscan_1_10_83s-memory_stick_Signed.sis
همینطوریه. چراشو نمیدونم.نقل قول:
McAfee Virusscan 1.10.83s.sisنقل قول:
دانلود:
کد:http://beta.johnex.se/files.php?op=download&f=/P990/Software/McAfee_Virusscan_1_10_83s-memory_stick_Signed.sis
من چطور با wlan وصل شمنقل قول:
سلام دوستان من آخرینFirmware رو گرفتم CDA162007/7 R5A16 اگر اشتباه نکنم خیلی با حاله گوشی بال در اورده سرعت Load برنامه و همچنین گوشی توپ شده حالا می خوام ببینم گوشی فارسی میشه یا نه چون تا قبلش نمی شد
سلام این فرمول کار نمی کنه /من که هم در حالت بستن فلیپ و هم باز بودن فلیپ امتحان کردم و لی هیچ اتفاقی نیوفتاد/منظور از بالا و پائین گفته بودین چرخ کنار گوشی رو یه تق بالا و یه تق پائین بچرخونیم ولی اتفاقی نمی افته از فلش های فلیپ هم استفاده کردم بازم فائیده نداشت /نقل قول:
بچه ها ترتیب Firmware Version ها به این ترتیب
(Organizer Version ):
oldest to latest ==>> R2A05 > R3A04 > R3B01 > R4A13 > R4B03 > R5A17
و آخرین ورژن که از دیشب رو سایت قرار گرفته
R6D23
سلام دوست عزیز ببخشید بعد پایین آخر ، یدون (*) داره یادم رفت بزارم وقتی هم فلیپ بازه باید بری روی حالت شمارگیر بزن من خودم تست کردمنقل قول:
یاهو مسنجر پیدا نکردم ... اگه پیدا کنم میزارم اینجا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اصلا سخت نیست.خودتم میتونی با adsl انجام بدی ...نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
اینی که گفتین (باززر) قیمتش چنده ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کار خودت نیست . باید بدی بیرون ...نقل قول:
از من که 20000 گرفت ...!!!نقل قول:
منم دنبال همین تم هستم . برو به این تاپیک :نقل قول:
تم خودش تاپیک داره :نقل قول:
آخرشه ... :46:نقل قول:
اینجا هست :نقل قول:
گوشی رو در حالت File Transfer به کامپیوتر وصل کن. با برنامه ی آنتی ویروس (ترجیها نود باشه) اسکنش کن.اگه آنتی ویروس یا برنامه ی دیگه ای برای گوشی میخوای این تاپیک :نقل قول:
نیازی به فرمت نیست . پست بالا رو نگاه کن ...نقل قول:
یکی از دوستان تو همین کلوپ (که اسمش یادم نیست) گفت ظاهرا ورژن جدید FirmWare برای P990 عرضه شده. من هم با Update Service چک کردم و دیدم که بله، Generic World 2 عرضه شده و گوشیمو آپدیت کردم.
1- با ADSL سرعت 256k حدود 40 دقیقه دانلود طول کشید، یعنی حدود 70 مگ سایز فایل هست.
2- 13 دقیقه هم انتقال فایل به کامپیوتر طول کشید.
3- در مجموع حدود 54 دقیقه، کل زمان آپدیت.
4- از نظر ظاهری، در قسمت c panel>Device یه گزینه به نام Payment Transaction ایجاد شده که هنوز نفهمیدم کاربردش چیه.
5- تغییر خاص دیگه ای ندیدم.
اگه کسی آپدیت کرد و چیز تازه ای دید، لطفا بگه.
مشخصات گوشی قبل از آپدیت:
.
.
مشخصات گوشی بعد از آپدیت:
متاپكس عزيز!
سئوا ل خيلي مهم :
اگر گوشي را آپديت نموديم در بين راه ارتباط قطع شد و گوشي بالا نيامد چطور فايلهاي قبلي را پاك كنيم و دوباره آپديت را شروع كنيم ؟
نقل قول:
این کار نمیشه یعنی update رو از نو شروع کن گوشی حالیشه چیکار کنه
سلام و درود /ممنونم دوست عزیزم / امتحان کردم و بسیار عالی بود /یه انتی ویروس metapex عزیز گذاشته بود که اون رو هم دانلواد کردم و جواب داد / ولی نمی دونم اون انتی ویروس فقط گوشی رو چک می کنه یا مموری کارت رو هم همزمان چک می کنه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!البته بزودی که وقت کنم (چون با دیال آپ کانتک می شم در شهرستان «چالوس») حتماآپدیت می کنم و خبرشم بهتون می دم / یا حقنقل قول:
نقل قول:
باید در 50 تا 60 متری یک آنتن باشی بعد اکانت بگیر بعد اسکن کن تا acsses بگیری بعد هم از زندگی لذت ببر
سلام و درود /ممنونم دوست عزیزم / امتحان کردم و بسیار عالی بود /یه انتی ویروس metapex عزیز گذاشته بود که اون رو هم دانلواد کردم و جواب داد / ولی نمی دونم اون انتی ویروس فقط گوشی رو چک می کنه یا مموری کارت رو هم همزمان چک می کنه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!البته بزودی که وقت کنم (چون با دیال آپ کانتک می شم در شهرستان «چالوس») حتماآپدیت می کنم و خبرشم بهتون می دم / یا حقنقل قول:
نقل قول:
آره پاک میشه ولی سعی کن بک آپ نگییری چون باز ویروسی می شی :8:
توپ هم نمیترکونتش خیلی ماهه آخرشهنقل قول:
همین:27: :18: :19:
نیازی به پاک کردن نیست. از اول شروع کن و آپدیت کن.نقل قول:
کد رو وارد میکنم وارد یه مرحله بعد می شه . لطفا کمک کنید .نقل قول:
سلام metapex عزیزم واسه آپدیت کردن p990i از همون روشی که تو همین تاپیک صفحه 4 پست 36 استفاده کنم با تغییر کرده البته منظورم آدرس ها لینک های موجود در اون پست واسه آپدیت و دانلواد Update Service می گم ؟ اگه چیز خاصی اضافه یا کم شده و یا کاری جدید هم باید انجام بدم راهنماییم کنین ممنون می شم /ضمنا واسه انتی ویروس هم ممنونم فقط لطف کن راهنماییم کن این انتی ویروس فقط برای گوشی هستش یا بطور همزمان هم مموری کارت و هم گوشی رو چک می کنه ؟!/از تمامی دوستان هم با توجه به جواب ندادن نرم افزار های قبلی ای که بابت دریافت و ارسال اس ام اس فارسی تو این تاپیک بوده و موجود نبودن در سایت خود سونی اریکسون اگه نرم افزار جدید و تست شده ای برای این مهم دارند راهنماییم کنن همینطور نرم افزار ی بابت قفل کردن فایلها و دادن رمز شخصی به آنها چون همه نرم افزارهایی که metapex عزیز و دیگر دوستان گلم واسه اس ام اس فارسی و قفل فایلهل تو پست های مختلف گذاشته بودن قبلا گرفتم و کار می کردند ولی الان دیگه متاسفانه همون ها دیگه کار نمی کنند نمی دونم چرا هر روشی رو هم انجام دادم و ولی نشد.... ممنونم / ظاهرا واسه سونی اریکسون ها مخصوصا سری پی هنوز پیغامگیر و منشی تلفنی طراحی نشده در هر حال اگه این رو هم یافتین درجریانم بگذارید ممنون می شم / انشا ا... یتونم جبران کنم این همه پر حرفی و مزاحمت و پور رو گریهام و زحمت ندادن به خودم واسه گشتن و زحمت دادن به شما عزیزان فقط بخاطر کمبود وقتم و حجم زیاد کارم هستش که خودم نمی گردم و مزاحم شما گلهای نازم می شم /وبلاگم هم بروز هستش وقت نمودین ببینید و نظر بدین و معرفی کنین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا جون مادراتون کمک کنید من در پشت گوشی رو باز کردم خمش کردم شکست بگین چیکار کنم از کجا بگیرم فوری لطفا!!!!
سلام،نقل قول:
اگه برنامه Update Service رو داشته باشی، وقتی بازش میکنی، خودش آپدیت میشه. اما به هر حال این آخرین ورژنه. به نظرم کار کردن باهاش راحتتر شده. فقط وقتی باید گوشیو وصل کنی، دیگه نیازی به درآوردن سیمکارت نیست. هر چی میگه دقیقا بخون.
Update Service Setup 2.7.4.8.2.exe
در مورد آنتی ویروس، من خودم باهاش کار نکردم، ولی باید توی تنظیماتش، گزینه ای برای شامل کردن مموری کارت در اسکن داشته باشه. موقع اسکن هم اگر مسیری که داره اسکن میکنه، /:D باشه، یعنی مموری کارته.کد:http://www.sonyericsson.com/downloads/Update%20Service%20Setup%202.7.4.8.2.exe
در مورد سایر برنامه ها، شرمنده ام.
ببر نمایندگیش، یا برو علاالدین یه در براش بخر.نقل قول:
یعنی پیدا میشه؟
خب معلومه که پیدا میشه...:20:نقل قول:
سلام ممنون از راهنمایی هاتون metapex
بازی سه بعدی بسیار جذاب و دیدنی از سری بازی هایی که فقط بروی UIQ3 قابل نصب هستند.
این بازی جنگی و استراتژیک از جمله بازیهاییست که بزودی شما آنرا در بسیاری از گوشی ها می بینید.
خیلی بازی خوبیه :31:
بهترین مارک مموری واسه p990 چی هست؟ اصل و تقلبی داره؟از کجا بفهمم مموری که میخرم اصله یا نه؟
خوب الان من دارم میرم آپدیت کنم
آقا دعا کنید مشکلی پیش نیاد و الاف نشیم ....نه اینکه ما خیلی مملکتمون رو حساب کتابه یه وقت برق نره و اینا دیگه ....