mishe 1 sait moarefi koni ke moshakhasatesho bege?
Printable View
mishe 1 sait moarefi koni ke moshakhasatesho bege?
این لینک مشخصات Z5 توی سایت Cnet هستش ...نقل قول:
کد:http://reviews.cnet.com/mp3-players/samsung-yepp-yp-z5/4507-6490_7-31644076.html?tag=sub
سامسونگ مدل k5 هم به صورت cool disk نمیشه ازش استفاده کرد؟ و کلا نقصی داره؟ اگه میشه یکم توضیخ بدید.
اما سيمور جان به اين آدرس 1 سر بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم دوست من ! ... من دارم واسه ات از یکی از معتبرترین سایت های Review ی دنیا نقل قول می کنم ، شما وبلاگ ایرانی نشونم میدی ... مسلمه که احتمال اشتباه کدوم یکی بیشتره ...نقل قول:
بهرحال اشکال نداره ... اینم نقل قول از Cnet
اینم مال سایت معتبر everythingusbنقل قول:
The Z5 also lacks some extra features, such as an FM tuner, audio recording, PIM functions, and on-the-go playlists.
نقل قول:
or a Windows Media-based device, where is the FM radio and voice recorder? For an iPod killer, where are the games? For both, where is the contact list, calendar synchronization, and USB data storage?
نمیشه اسمش رو نقص گذاشت ... طبیعتا سیاست کمپانی سازنده بوده ... مثلا در مورد دستگاه های کوچیک مثل همین مدلهایی که مثال زدیم ، بخاطر اینه که فضا کمه و دیگه قید کول دیسک رو می زنن و یه جورایی هم حق دارن...نقل قول:
bayad che vijegi dashte bashe ta beshe azash be onvane cool disk estefade kard?
منظور اینه که بدون نیاز به نرم افزار - درایور یا برنامه خاصی ، بتونه کار کنه ... یعنی plug & play بشه ... یعنی بتونی روی هر دستگاهی که دلت خواست ازش استفاده کنی ... خیلی از مدل های range پایین ( مدلهای کوچولو تر و ارزونتر) اینطوری هستن ... ولی توی مدل های سطح بالاتر ، میان و بخشی از فضای هارد رو اختصاص میدن به این کار ... یعنی وقتی ببری اش تو حالت data storage ( = کول دیسک) ، نیازی به نرم افزار نداره و هرجا دلت خواست ازش استفاده می کنی .. به نظرم ، این یه قابلیت خیلی مفید و مهمه که یه mp3 plyaer بتونه کول دیسک هم بشه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
man dige tasmim gereftam ye sony nw-s205f begiram az in sait be nazaretoon monasebe?
age kasi midoone etelaate jame bede mamnoon misham
mp3 player هست که جک سر خود یو اس بی داشته باشه.. رادیو هم داشته باشه ....2 گیگ هم باشه و رکورد هم داشته باشه؟؟؟؟؟
sony هست اما رکورد نداره!