نقل قول:
سلام
ماله يكي از دوستام همين مشكل رو داشت با ريست درست شد ولي مواظب باش اگه ريست كلي كني اطلاعات گوشي پاك ميشه به هر حال تنها راهه حل اينه در حاله حاضر
Printable View
نقل قول:
سلام
ماله يكي از دوستام همين مشكل رو داشت با ريست درست شد ولي مواظب باش اگه ريست كلي كني اطلاعات گوشي پاك ميشه به هر حال تنها راهه حل اينه در حاله حاضر
سلام
گوشی من وقتی Miss Call دارم بهم نشون نمیده اصلا" contact هام یه جوری شدن چه کارش کنم ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
گوشی دوستم رو چک کردم و متوجه شدم با theme انتخابی مشکل داره آخه دوست من عادت داره theme گوشی رو دو سه روز یه بار عوض می کنه و همین اختلال ایجاد کرده بود وقتی اون رو عوض کردم درست شد باز هم از توجهت ممنون
آره درسته ماله تم هستش من يكي از دوستام رو k750 تم ريخته بود نه ميتونست آهنگ انتخاب كنه نه اس ام اس بفرسته چون همچين ميخواست اينكارا رو بكنه خاموش ميشد
سلام
رو اين گوشي ميشه نرم افزار منشي تلفن نصب كرد اگه ميشه اسم نرم افزار رو بگيد
ممنون
نه خیر...فقط شنیدم...این امکان رو مخابرات می تونه واست ایجاد کنه...یه سر بزن بهشوننقل قول:
تشكر مصطفي خان عزيز
سلام رفقا
من 2 ماهي هست كه 850 دارم و كلي باهاش حال مي كنم . ازش راضيم . يه سري تم خيلي توپ هم دارم كه همشون جديده كه فرصت شد براتون مي زارم .
راستي : بالاي ال سي دي دبليو 850 كنار اسپيكر دو تا علامت - هست . با نوك ناخونتون اول سمت راستي رو فشار بدين و ببينيد چي ميشه . حال سمت چپي رو بفشاريد .
حال كردين چي كشف كردم ...
باي تا بعد
ممنون عزیز
لطف کردی واسه اونایی که نمیدونستن گفتی
من قبل از اینکه گوشی رو حتی ببینم هم میدونستم
چیز خوبیه
اینم بگم
فقط اون 2 نقطه مشکی که بالا اومده دکمش نیست
کل اون قسمت دکمه هست
یه بار یه جا دیگشو فشار بده ببین
نقل قول:
سلام